همسرمان مهم‌تر است یا پدر و مادرمان؟ نظر شما چیه ؟؟؟؟؟

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من برام پدر و مادر مهم ترند میدونید چرا چون همسر ندارم:D
وقتیم ازدواج کنم ربطی به هم ندارن هر کدوم برای خودشون عزیزو محترمند پس همشون مهمند حتی پدر و مادر همسر هم مهمند اصلا برکت هستند;)
اومدم همین و بگم دیدم ایشون گفتن
فقط یک نکته هست خدای نکرده نبود هر کدوم از اینها باعث میشه یک جای زندگی بلنگه ! ادم از تجربیات بزرگترها استفاده میکنه برای زندگی بهتر با همسرش پس هر کدوم جای خودشون قابل احترامن;)

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببینین قرار نیست بعد از ازدواج محبتمون تقسیم بشه.باور کنید محبتتون به علاوه میشه

M A S III

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هر کدوم جای خودشونو دارن...................
مقایسه کار اشتباهیه......................
پدر و مادر کسانی هستن که تا آخر عمر مدیونشونیم و همسر کسیه که بهش تکیه میکنیم و مثل پدر و مادر دوسش داریم.........
همشون عزیزن و قابل احترام...............
ولی یه چیزی که هست اینه که پدر و مادر هیچ وقت به بچه هاشون خیانت نمیکنن ولی همسر شاید......................

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پدرو مادر چون ما از وجودشونیم بدون هیچ قراردادی از کمترین مشکل تا مرگ باهامون هستن
دیوونه بشیم هر بلایی سرمون بیاد پدر مادرا هستن دوسمون دارن

اما خیلی از زن ها یا مردا تا یه مشکلی بوجود میاد راحت جدا میشن اصلا قبل از ازدواج چندتا بندو امضا میکنی که همسرت اگه این مشکلها برات پیش اومد میتونه بره

ilili

عضو جدید
وقتی بچه بودیم بعضیا ازمون میپرسیدن مامانت و بیشتر دوست داری یا باباتو؟
این که همسرمون مهمتره یا پدر مادرمون شبیه همون سواله...
به نظر من این سوال ها سخت ترین سوالایی هستش که هیچ وقت نمیتونم جوابشو پیدا کنم..

vooroojak khanoom

عضو جدید
کاربر ممتاز
من برام پدر و مادر مهم ترند میدونید چرا چون همسر ندارم:D
وقتیم ازدواج کنم ربطی به هم ندارن هر کدوم برای خودشون عزیزو محترمند پس همشون مهمند حتی پدر و مادر همسر هم مهمند اصلا برکت هستند;)

ابجي ثمين باهات موافقم در حد تيم ملي;)

mahsa.mahsa

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر دو بعضی چیزها رو نمیشه در عرض هم انتخابشون کرد و گفت اول این یا اون پدر و مادر و همسر در طول همن

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
100% پدر ومادر ..... ببین چقدر تفوات دارند که مادر ... جونش .... جونیش .... احساساتش ... زندگیم .... واسه فرزند ش میزاره ..... پدرم از پولش ... سرمایش ...زحمتش .... واسه فزرند میزاره ..... همسرم میاد اون پولیکه با زحمت ... در آوردی ... خرج میکنه ..... تفاوت را احساس کنید...