نمیدونم این تایپیک چرا امسال اینطوریه!!
من ک درس نمیخونم کتابی ام نگرفتم ولی وقتی میام اینجا بدتر دپرس میشم بسکه سکوتههه
من ک درس نمیخونم کتابی ام نگرفتم ولی وقتی میام اینجا بدتر دپرس میشم بسکه سکوتههه
نمیدونم این تایپیک چرا امسال اینطوریه!!
متاسفانه اينجا كسي دوس نداره تبادل اطلاعات و كمك كنه... من خودم جزوه اي ندارم ولي اگه كتابي مد نظرتون هست بگيد اگه داشتم حتما عكس ميگيرم ميزارم..
واقعا تايپيك پارسال خيلي بهتر بود همه بهم كمك ميكردن ولي امسال....بچه های پارسال با معرفت بودن. من تمام کتاب های عصر کنکاش رو دارم. همشون رو پارسال خوندم. به درد آزاد نمیخورن. دنبال عناصر جزیات و درک معماری هستم. تاریخ معماری هم که هیچ ندارم. دنبال جزوه اکادمی تخصصی معماری هستم. خلاصه درس ها
میشه خواهش کنم درصداتون رو با درصد اسکیس و ترازتون بذارین؟من زیاد سردر نمیارم آخه.
ممنونزبان 40
فن 19
درک 45
تاریخ 0
اسکیس 30
تراز 5943
زبان 15
فن 33.4
تاریخ 1.7
درک 21.7
اسکیس 50
تراز 6304
زبان 58.4
فن 5
تاریخ 13
درک 30
اسکیس 35
تراز 6151
زبان 38.4
فن 15
تاریخ 0
درک 54
اسکیس 40
تراز 6467
ممنون
خیلی ممنون میشه یه چند تا نمونه از کاراتون که تو کنکور کشیدین واین درصد شد رو برام بذارین؟
و این که واسه فنی چی میخونین؟
بچه ها اين تعريف هاي زبان تخصصي رو از كجا پيدا كنيم.؟
من آلان تست هاي پارسال و نگاه كردم تعريف پنجره شيكاگويي و سنتوري و اينا داشت...
بچه ها اين تعريف هاي زبان تخصصي رو از كجا پيدا كنيم.؟
از بچه های با معرفتی که میرن کلاس خواهش میکنم جزوه هاشون رو اپلود کنن تو این تاپیک که ما شهرستانی ها استفاده کنیم.![]()
بچه های پارسال با معرفت بودن. من تمام کتاب های عصر کنکاش رو دارم. همشون رو پارسال خوندم. به درد آزاد نمیخورن. دنبال عناصر جزیات و درک معماری هستم. تاریخ معماری هم که هیچ ندارم. دنبال جزوه اکادمی تخصصی معماری هستم. خلاصه درس ها
عزیز دلم من بارها گفتم بهتر از عصر کنکاش پیدا نمیکنی. اما یه سری چیزا اطلاعات معماری و تاریخ میخواد. مثل همینی که گفتی.بچه ها اين تعريف هاي زبان تخصصي رو از كجا پيدا كنيم.؟
مرسي ولي پنجره شبكاگويي چه ربطي به تاريخ داره.؟سلام دوست عزیز. من خودم بچه شهرستانم. به سختی اومدم تهران واسه کلاس اسکیس. راستش گوشیم خراب شده. نمیتونم عکس بگیرم. بگذریم ارینکه وقت گیرم هست. اما میتونم واستون جزوات آکادمی رو بگیرم و بفرستم اگه بخواین. شما اگه بتونین واسه بچه ها بذارین. اگه خواستین شمارتونو واسم تو پیغام خصوصی بفرستین تا باتون هماهنگ کنم.
عزیز دلم من بارها گفتم بهتر از عصر کنکاش پیدا نمیکنی. اما یه سری چیزا اطلاعات معماری و تاریخ میخواد. مثل همینی که گفتی.
به نظرت پس کتاب رستگارپور خوب نیس برا زبان گیر بیارم بخونم؟مرسي ولي پنجره شبكاگويي چه ربطي به تاريخ داره.؟
چند تا از سوالاش تاريخ بود پارسال ولي سوالاي بي ربط هم زياد داشت...
نميدونم واقعا منبع اينا چي هست با اين سوالاشون...
ميشه از چند صفحه كتابت عكس بگيري ببينم.؟ من هم كتاب رستگار پور و دارم هم فرهادي ولي هيچ كدوم به درده اين سؤالات زبان اينا نميخوره...
بچه های پارسال با معرفت بودن. من تمام کتاب های عصر کنکاش رو دارم. همشون رو پارسال خوندم. به درد آزاد نمیخورن. دنبال عناصر جزیات و درک معماری هستم. تاریخ معماری هم که هیچ ندارم. دنبال جزوه اکادمی تخصصی معماری هستم. خلاصه درس ها
پنجره شیکاگویی به تاریخ ربط نداره؟؟؟ تو همه کتابای تاریخ معاصر هست که. پارسال زبانش واقعاً آسون بود. کاش امسالم همونجوری باشه.مرسي ولي پنجره شبكاگويي چه ربطي به تاريخ داره.؟
چند تا از سوالاش تاريخ بود پارسال ولي سوالاي بي ربط هم زياد داشت...
نميدونم واقعا منبع اينا چي هست با اين سوالاشون...
ميشه از چند صفحه كتابت عكس بگيري ببينم.؟ من هم كتاب رستگار پور و دارم هم فرهادي ولي هيچ كدوم به درده اين سؤالات زبان اينا نميخوره...
كتاب رستگار پور خوب هست ولي واسه اين مدل سوالايي كه ميدن زياد كاربرد ندارهبه نظرت پس کتاب رستگارپور خوب نیس برا زبان گیر بیارم بخونم؟
اوييييي من معاصر اصن نخوندم نه پارسال نه امسالپنجره شیکاگویی به تاریخ ربط نداره؟؟؟ تو همه کتابای تاریخ معاصر هست که. پارسال زبانش واقعاً آسون بود. کاش امسالم همونجوری باشه.
دوربین ندارم عزیزم. گوشیمم خراب شده. نمیتونم عکس بگیرم ولی بهت اطمینان میدم که واسه آزاد خوبه. یه سر برو کتابفروشی. اگه دیدی خوبه بخرش. چاپ 2سال پیشه. قیمتشم کمه.
بچه ها بهترین کتاب واسه زبان آزاد، کتاب عصر کنکاشه. دنبال فلش کارت آکادمی هم نباشین. غلط زیاد داره. من پیشنهادش نمیکنم. فقط عصر کنکاشو بخونید. بدوییییید یه ماه دیگه کنکورههههه.
فروم ماله روم يا يونان.؟؟
چقدر اين كتابهاي تست اشتباه دارن منم ميدونستم ماله رومه ولي تو كتاب تست زده بود يونان...!!فروم ماله رومه ماله یونان هم آگوراست
سلام آخه برا فن و درک که از این منابع نمیدن؟چطوری میخواب بزنی؟؟؟؟؟منم این کتابارو خوندم تموم شد و تو این یه ماه باقی مونده رو می خوام دوباره اینارو مرور کنم تست کنکور 90-93 رو با پاسخنامه تشریحش بخونم - معماری معاصر ( عصر کنکاش ) یکی هم نویفرت اطلات بعضی از مکان های خاص و در بیارم اونارو بخونم همیشه چه تو سراسری چه تو آزاد سوال می دن
مصالح شناسی ( سیاوش کباری ) - درک و رفتار سازه ها ( دکتر گلابچی ) - زیبا شناسی در معماری - آشنایی با معماری جهان ( ابراهیم زارع ) - معماری معاصر غرب ( وحید قبادیان ) - ریشه و مفاهیم معماری غرب ( امیر بانی مسعود ) - طراحی اقلیمی ( وحید قبادیان )
البته اگه هم وقت بشه سبک شناسی رو هم خلاصه هاشو می خونم
زبان عصر کنکاش. فن هم یه جزوه خلاصه از یکی از موسسات. من میخوام واسه آکادمیو بخونم. که هنوز نگرفتمش.بچه ها تورو حدا یکی کمکم کنه.من اصلا از فن و زبان 1 سوال هم نمیتونم جواب بدم.چی بخونم.حداقل 5تا جواب بدم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟