baris25akarsu
عضو جدید
سلام آخه برا فن و درک که از این منابع نمیدن؟چطوری میخواب بزنی؟؟؟؟؟
برای فن که اصلامنابع مشخصی وجود نداره فقط باید اطلاعات عمومی تون بیشتر باشه از ایستایی یه سوال می دن که اون یه سوال رو هم می شه براساس پاسخنامه های تشریح کنکور یاد گرفت حالا اگه تونستین و سوالا شبیه هم بودن که شبیه هم میشن می زنین اگه نه هم بی خیال یه دونه سوال می شین یعنی ارزش نداره برای یه سوال بشینین ایستایی بخونین امروز من نشستم مطالب مهمی که به درد کنکور می خوره رو نوشتم و با سوالات سال پیش که مقایسه کردم دیدم 3 تا از اونا از نویفرت اومده مثلا فضای سرویس بهداشتی معلولین ، ابعاد پارکینگ ، ... 5-6 سوال هم از اقلیم می دن که کتاب طراحی اقلیمی وحید قبادیان خوبه در مورد تاسیسات مکانیکی هم اگه برسم جزوه ای که از همین جا دانلود کردم می خونم اگه نه هم که هیچ و در مورد سوالات درک که بیشترشون اطلاعات عمومیه و اینکه به روی سوالا باید خیلی دقت کنین و بعد اینکه نیاز نیست که همه درسارو بالای 60-70 بزنین چون تو کنکور معماری تعیین کننده قبولی شما اسکیس نه کنکور یعنی شما تو کتکور میانگین 20 درصد بزنین ولی تو اسکیس بیان 60-70 درصد بزنین دانشگاه های تهران قبولین به همین خاطر تو این یه ماه به جای اینکه بیشتر به فکر این باشین که چه مطالب جدیدی رو باید بخونین به فکر این باشین که اون مطالبی که قبلا یاد گرفتین رو دوباره مرور کنین و یه فکر اساسی برای اسکیس بکنین