همخوانی کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

baris25akarsu

عضو جدید
سلام آخه برا فن و درک که از این منابع نمیدن؟چطوری میخواب بزنی؟؟؟؟؟

برای فن که اصلامنابع مشخصی وجود نداره فقط باید اطلاعات عمومی تون بیشتر باشه از ایستایی یه سوال می دن که اون یه سوال رو هم می شه براساس پاسخنامه های تشریح کنکور یاد گرفت حالا اگه تونستین و سوالا شبیه هم بودن که شبیه هم میشن می زنین اگه نه هم بی خیال یه دونه سوال می شین یعنی ارزش نداره برای یه سوال بشینین ایستایی بخونین امروز من نشستم مطالب مهمی که به درد کنکور می خوره رو نوشتم و با سوالات سال پیش که مقایسه کردم دیدم 3 تا از اونا از نویفرت اومده مثلا فضای سرویس بهداشتی معلولین ، ابعاد پارکینگ ، ... 5-6 سوال هم از اقلیم می دن که کتاب طراحی اقلیمی وحید قبادیان خوبه در مورد تاسیسات مکانیکی هم اگه برسم جزوه ای که از همین جا دانلود کردم می خونم اگه نه هم که هیچ و در مورد سوالات درک که بیشترشون اطلاعات عمومیه و اینکه به روی سوالا باید خیلی دقت کنین و بعد اینکه نیاز نیست که همه درسارو بالای 60-70 بزنین چون تو کنکور معماری تعیین کننده قبولی شما اسکیس نه کنکور یعنی شما تو کتکور میانگین 20 درصد بزنین ولی تو اسکیس بیان 60-70 درصد بزنین دانشگاه های تهران قبولین به همین خاطر تو این یه ماه به جای اینکه بیشتر به فکر این باشین که چه مطالب جدیدی رو باید بخونین به فکر این باشین که اون مطالبی که قبلا یاد گرفتین رو دوباره مرور کنین و یه فکر اساسی برای اسکیس بکنین

b_arch_5

کاربر بیش فعال
برای فن که اصلامنابع مشخصی وجود نداره فقط باید اطلاعات عمومی تون بیشتر باشه از ایستایی یه سوال می دن که اون یه سوال رو هم می شه براساس پاسخنامه های تشریح کنکور یاد گرفت حالا اگه تونستین و سوالا شبیه هم بودن که شبیه هم میشن می زنین اگه نه هم بی خیال یه دونه سوال می شین یعنی ارزش نداره برای یه سوال بشینین ایستایی بخونین امروز من نشستم مطالب مهمی که به درد کنکور می خوره رو نوشتم و با سوالات سال پیش که مقایسه کردم دیدم 3 تا از اونا از نویفرت اومده مثلا فضای سرویس بهداشتی معلولین ، ابعاد پارکینگ ، ... 5-6 سوال هم از اقلیم می دن که کتاب طراحی اقلیمی وحید قبادیان خوبه در مورد تاسیسات مکانیکی هم اگه برسم جزوه ای که از همین جا دانلود کردم می خونم اگه نه هم که هیچ و در مورد سوالات درک که بیشترشون اطلاعات عمومیه و اینکه به روی سوالا باید خیلی دقت کنین و بعد اینکه نیاز نیست که همه درسارو بالای 60-70 بزنین چون تو کنکور معماری تعیین کننده قبولی شما اسکیس نه کنکور یعنی شما تو کتکور میانگین 20 درصد بزنین ولی تو اسکیس بیان 60-70 درصد بزنین دانشگاه های تهران قبولین به همین خاطر تو این یه ماه به جای اینکه بیشتر به فکر این باشین که چه مطالب جدیدی رو باید بخونین به فکر این باشین که اون مطالبی که قبلا یاد گرفتین رو دوباره مرور کنین و یه فکر اساسی برای اسکیس بکنین
آفرين خيلي خوبه موفق باشي
واسه اسكيس چكار ميكني.؟

*green*

عضو جدید
میشه اون چیزایی که نوشتین مهمه رو واسه ما هم بگین؟ من یه همچین کاری تو صفحات قبل کردم. اما خیلی ریز نشدم. اگه واسه شما دقیق تره ممنون میشم به ما هم بگین.

b_arch_5

کاربر بیش فعال
بچه هايي كه كلاس ميرن استادتون درباره اسكيس چيزي نگفتن..؟؟

baris25akarsu

عضو جدید
میشه اون چیزایی که نوشتین مهمه رو واسه ما هم بگین؟ من یه همچین کاری تو صفحات قبل کردم. اما خیلی ریز نشدم. اگه واسه شما دقیق تره ممنون میشم به ما هم بگین.

خوب در مورد چی ( چه چیزی نوشتم ) بگین چشم تا اونجایی که می تونم براتون می گم ؟؟؟

baris25akarsu

عضو جدید
آفرين خيلي خوبه موفق باشي
واسه اسكيس چكار ميكني.؟

در مورد اسکیس هم واقعتش چون 4 ساله مثل سراسری یه پروژه کاملی می دن مثل نمایشگاه و در واقع طرحی می دن که دارای نما و برش ، دتایل اجرایی اینجور چیزا داشته باشه به همین خاطر من7-8 تا از نمونه کارهایی که تو پشت کتاب های اسکیس هستو و کامل شیت بندی شده رو تمرین می کنم تا سر جلسه امتحان موضوع که معلوم شد حداقل یه ذهنیت کلی از ایده کانسپ - فرم - و کلیت شیت بندی داشته باشم و الکی وقتمو برای فکر کردن اینکه چه فرمی رو انتخاب کنم شیت بندیم باید چجور باشه تلف نکنم بر اساس موضوع زود شروع به طراحی کنم و اون چیزایی رو هم که تو ذهنم هست بر اساس تمرینی که انجام دادم با موضوع طرح تطبیق کنم ولی از این موضوع هم می ترسم که دانشگاه آزاد برگرده به روال قبلیش یعنی طراحی المان یا سردر بخواد اونوقت حالا بیا درستش کن

b_arch_5

کاربر بیش فعال
در مورد اسکیس هم واقعتش چون 4 ساله مثل سراسری یه پروژه کاملی می دن مثل نمایشگاه و در واقع طرحی می دن که دارای نما و برش ، دتایل اجرایی اینجور چیزا داشته باشه به همین خاطر من7-8 تا از نمونه کارهایی که تو پشت کتاب های اسکیس هستو و کامل شیت بندی شده رو تمرین می کنم تا سر جلسه امتحان موضوع که معلوم شد حداقل یه ذهنیت کلی از ایده کانسپ - فرم - و کلیت شیت بندی داشته باشم و الکی وقتمو برای فکر کردن اینکه چه فرمی رو انتخاب کنم شیت بندیم باید چجور باشه تلف نکنم بر اساس موضوع زود شروع به طراحی کنم و اون چیزایی رو هم که تو ذهنم هست بر اساس تمرینی که انجام دادم با موضوع طرح تطبیق کنم ولی از این موضوع هم می ترسم که دانشگاه آزاد برگرده به روال قبلیش یعنی طراحی المان یا سردر بخواد اونوقت حالا بیا درستش کن
در اين مورد بچه هايي كه ميرن كلاس اسكيس ميتونن كمكمون كنن...

b_arch_5

کاربر بیش فعال
بچه ها لغات زبان تخصصي قسمت معماري جهان و كسي نداره بزاره،؟؟

baris25akarsu

عضو جدید
در اين مورد بچه هايي كه ميرن كلاس اسكيس ميتونن كمكمون كنن...

و الا تا به امروز فقط 2 نفر یعنی تا اونجایی می دونم از این تاپیک رفتن سر کلاس اونا هم ماشاء الله یه کلمه هم نمی گن حالا چه به رسه به کمک کردن بهمون خاطر زیاد مهم نیست خودمم که شهرستانیم دیدم اگه بخوام برم کلاس اسکیس حداقل کمه کمش برام 3 تومنی در میاد اونم برای چی دانشگاه آزادی که باید 10-12 تومن فقط برای خود دانشگاه خرج کنیم ارزش نداره و اون تمرینایی رو هم که کردم برام کافیه بدک نیست دیگه المان یا سردر هم بدن چون پلان و نما و برش و دتایل و ... نیازی نیست آدم تو اون 4 ساعت میشینه یه فکری می کنی

Ar Mina

عضو جدید
سلام ممنون.من میخوام از ابریز قبول شم.تراز 6000 کفایت میکنه.اسکیس 15-20 درصد.ولی زبان و فنی خیلی ضعیفم.

b_arch_5

کاربر بیش فعال
و الا تا به امروز فقط 2 نفر یعنی تا اونجایی می دونم از این تاپیک رفتن سر کلاس اونا هم ماشاء الله یه کلمه هم نمی گن حالا چه به رسه به کمک کردن بهمون خاطر زیاد مهم نیست خودمم که شهرستانیم دیدم اگه بخوام برم کلاس اسکیس حداقل کمه کمش برام 3 تومنی در میاد اونم برای چی دانشگاه آزادی که باید 10-12 تومن فقط برای خود دانشگاه خرج کنیم ارزش نداره و اون تمرینایی رو هم که کردم برام کافیه بدک نیست دیگه المان یا سردر هم بدن چون پلان و نما و برش و دتایل و ... نیازی نیست آدم تو اون 4 ساعت میشینه یه فکری می کنی
واقعااااااا....
متاسفانه امسال اين تايپيك كورس رقابت داره تا كمك كردن و....
منم خودم كلاس نرفتم ولي كتابي كه داشته باشم دريغ نكردم تو باشگاه...
ان شالله به نتيجه دلخواه تون برسيد

baris25akarsu

عضو جدید
سلام ممنون.من میخوام از ابریز قبول شم.تراز 6000 کفایت میکنه.اسکیس 15-20 درصد.ولی زبان و فنی خیلی ضعیفم.

نگاه کن البته این نظر شخصیه منه ولی تو می گی زبان و فنم ضعیفه این دو مبحث واقعا جزء مباحثی هستن با یه ماه ، دو ماه خوندن نمیشه گفت بالای 40 می زنی من خودمم تو این دو مبحث واقعا ضعیفم و نمی تونم هم بگم که این چیزایی که اصلا خوندم هم در مورد زبان هم در مورد فن اصلا تو کنکور میاد یا نه چون واقعا تو دانشگاه آزاد منبع مشخصی وجود نداره ولی تمام سعیمو می کنم که دیگه مثل سال پیش منفی نزنم یعنی اگه لازم باشه فن یا زبان رو خالی می زارم ولی سوال شانسی نمی زنم چون این واقعا یه تجربه بدی بود که از کنکور سال پیش کسب کرد ولی تو اسکیس موضوع معلومه دیگه هیچ وقت نمی یان بگن که بیمارستان یا مجتمع مسکونی طراحی کن یه طرحی میدن که در عرض 4 ساعت بشه کشید حالا یا نمایشگاه می دن یا موزه یادبود - جنگ یا مثل سال پیش فقط نمایشگاه یعنی معلوم نکرده بودن که چیه و تو با نمونه کارا و تمرین می تونی خودتو به سطحی برشونی که حداقل 30 % امتیاز بدن یه بار بیای تو زبان یا تو فن 30% بشی یه بار هم بیای تو اسکیس 30 % خیلی فرق می کنه چون ضریب اسکیس 5 ولی ضریب زبان 2 و ضریب فن هم 3 و از این طرف هم دیگه تو اسکیس راندو خیلی مهم نیست که بگی من تکنیک راندو بلد نیستمو از اینجور حرفا خیلی از کارا هستن که من نگاه می کردم سیاه و سفید کار شده بود و اسکیس آنچانی هم که تو کتابا هستن نبود ولی ایده و کانسپتش عالی بود 50% امتیاز گرفته بود به همین خاطر من که خودم تو این یه ماه وقتمو می زارم روی دور مطالبی که یاد گرفتم و یکی هم اسکیس

baris25akarsu

عضو جدید
واقعااااااا....
متاسفانه امسال اين تايپيك كورس رقابت داره تا كمك كردن و....
منم خودم كلاس نرفتم ولي كتابي كه داشته باشم دريغ نكردم تو باشگاه...
ان شالله به نتيجه دلخواه تون برسيد

مرسی ممنون فعلا که ترجیح اول فرار از خدمته حالا هر دانشگاهی هم قبول شم زیاد مهم نیست ولی خوب دیگه آدم میگه این هم وقت گذاشتم حداقل یه دانشگاهی باشه که ارزشوشو داشته باشه
بازم از دست من هر کمکی بر میاد بگین تا جایی که می تونم کمک می کنم

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز

من نمیدونم شما پسرین یا دختر ، ببینین اون چیزی که سرکلاس گفته میشه انتقال دادنش کار راحتی نیست ، منم چون برای سراسری کلاس میرم حجم مطالبی که در این کلاس ها گفته میشه به مراتب خیلی بیشتر از اونی هستش که واسه آزاد گفته میشه .
کاملا شرایط رو حس میکنم ، واقعا میدونم چه قدر سخته ، و از طرفی هم دوست ندارم اگر مطلبی رو میخوام انتقال بدم به صورت ناقص باشه.( اگر قراره خلاصه بگم ، خلاصه مفید باشه، بشه ازش استفاده کرد. )

به هرحال اگر شما کمکی لازم دارین من در توانم باشه دریغ نمیکنم ،حتی میتونین تو وایبر یا واتس اپ با من در ارتباط باشین. ( این مورد رو بی منت میگم):redface: :gol:

baris25akarsu

عضو جدید
من نمیدونم شما پسرین یا دختر ، ببینین اون چیزی که سرکلاس گفته میشه انتقال دادنش کار راحتی نیست ، منم چون برای سراسری کلاس میرم حجم مطالبی که در این کلاس ها گفته میشه به مراتب خیلی بیشتر از اونی هستش که واسه آزاد گفته میشه .
کاملا شرایط رو حس میکنم ، واقعا میدونم چه قدر سخته ، و از طرفی هم دوست ندارم اگر مطلبی رو میخوام انتقال بدم به صورت ناقص باشه.( اگر قراره خلاصه بگم ، خلاصه مفید باشه، بشه ازش استفاده کرد. )

به هرحال اگر شما کمکی لازم دارین من در توانم باشه دریغ نمیکنم ،حتی میتونین تو وایبر یا واتس اپ با من در ارتباط باشین. ( این مورد رو بی منت میگم):redface: :gol:
واقعا نظر لطفتون مرسی. خوب از اونجایی که بالا هم نوشتم هدف اصلی من از کنکور اول فرار از خدمت بعد حالا از چه دانشگاهی قبول شم زیاد برام مهم نیست( به همون خاطر پسرم )
ولی در حالت کلی رفتن به کلاس خیلی خیلی بهتر از اینکه از یه کتاب یا از یه نفری که خودش هنوز داره یاد می گیره ،و از اون مطالب رو یاد بگیری خیلی فرق می کنه و اینم می دونم که شما هر چقدر هم بخواین سعی کنین مطالبو بگین فقط می تونین اون مطالبی که ذهنتون اونو درک کرده حالا درست یا غلط اونو بازگو می کنین که خب اینم واقعا سخته مثلا خود من یه چیزو به راحتی می تونم یاد بگیرم ولی واقعا برام خیلی سخت که به یکی دیگه اونو بازگو کنم و اصلا مطلبو یه جور قاطی باطی می گم که طرف بره خودش یاد بگیره از این بهتر ولی از شما دوستای عزیز حداقل این انتظار رو داریم مثلا 100% تو کلاسای کنکور فرق نمی کنه چی باشه حالا اسکیس یا یه درس دیگه معمولا استادا می گن این مطالب خیلی مهم باید بیشتر روش تمرکز شه و الان مثلا تو کلاس اسکیس هم 100% بهتون می گن چه طرح هایی امتیاز بیشتری داره یا مثلا طرح منحنی بیشتر جلب توجه می شه یا طرح های خطی یا مثلا با اضافه کردن چه چیزایی میشه امتیاز بیشتری گرفت و .... اینارو خلاصه وار البته اگه تو کلاسی که می رین استادتون اینارو گفته باشه بگین واقعا ممنون میشم ازتون
یعنی در واقع ( نظر شخصی من ) از یه طرف چون اسکیس بیشتر فقط تو ورودی کنکور به درد می خوره یعنی تو خوده دانشگاه یا تو بازار کار نیاز به همچین اسکیس هایی که برای کنکور زده میشه نیست فقط یه چیزی باشه که خودتون بفهمین که قضیه چیه بعد اونو به تصاویر سه بعدی از طریق نرم افزار های مختلف که من خودم 3Dmax کار می کنم تبدیل کنین تمام ، به همین خاطر از نظر من زیاد ارزش نداره که برای اسکیس وقت بزاریم و الان هم دیگه خود من دنبال راه فراری هستم که از این ور و انور امتیاز بیشتری در حد خودم جمع کنم طبیعتا تو این زمینه نباید امتیاز من بیشتر از شما و کسایی که زحمت می کشن می رن کلاس و تمرین می کنن باشه یعنی این نامردیه ولی دیگه نمی خوام مثل سال پیش امتیازم 5% باشه همین بازم ممنون

*green*

عضو جدید
زبان عصر کنکاش. فن هم یه جزوه خلاصه از یکی از موسسات. من میخوام واسه آکادمیو بخونم. که هنوز نگرفتمش.
سلام میشه فن رو واسه من هم بذارین؟راستس عصر کنکاش قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟/
سلام دوست خوبم. راستش من نه گوشی خوب دارم نه اینترنت. هروقت برم جایی نت باشه میام یه سر به باشگاه میزنم. واسه همین نمیتونم و وقتشم ندارم که جزوه آپلود کنم اینجا. واسه خودمم هنوز جزواتو نگرفتم. اما میتونم واسه یه نفر که میتونه اینجا آپلود کنه ، جزواتو بگیرم و پست کنم. واسه آقا عرفان همین تاپیک گفتم اگه میخواد شمارشو بذاره اما ازش خبری نشد. اگه شما میخوای شما شمارتو بذار تا باهات تماس بگیرم.
عصر کنکاشو یادم نیست اما قدیمیه. فک نکنم بیشتر از 15 تومن باشه.

سلام به جای عصر کنکاش لغات essentionمیشه؟؟؟؟؟
نه. لغت فقط تخصصی بخونین. اسنشال واسه آیلزه. لغت عمومی به درد کنکور آزاد نمیخوره. فقط تخصصی.

erfan4877

عضو جدید
دوستان عزیز با توجه به مطالبی که در #281 گفته شد ما تو فن ساختمان سیستم های ساختمانی نخونیم؟ و از تاسیسات فقط مکانیک بخونیم؟؟ و تاریخ معماری معاصر از معماری ایران و جهان اهمیتش بیشتره؟؟؟
لپ کلام مممیخوام بگم کدوم ها رو نخونیم؟؟

*green*

عضو جدید
دوستان عزیز با توجه به مطالبی که در #281 گفته شد ما تو فن ساختمان سیستم های ساختمانی نخونیم؟ و از تاسیسات فقط مکانیک بخونیم؟؟ و تاریخ معماری معاصر از معماری ایران و جهان اهمیتش بیشتره؟؟؟
لپ کلام مممیخوام بگم کدوم ها رو نخونیم؟؟
بله درسته. اول معاصر غرب مهمه. بعد جهان. بعد معاصر ایران بعد شششااااااید سبک شناسی. البته به احتمال زیاد نمیاد. ایستایی هم فقط برش و خمش و نموداراش مهمه. تاسیسات فقط مکانیکی. برید واسه عناصر و مصالح. عناصر خیلی مهمه. درک هم کتابای دبیرستان مهمه.

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بله درسته. اول معاصر غرب مهمه. بعد جهان. بعد معاصر ایران بعد شششااااااید سبک شناسی. البته به احتمال زیاد نمیاد. ایستایی هم فقط برش و خمش و نموداراش مهمه. تاسیسات فقط مکانیکی. برید واسه عناصر و مصالح. عناصر خیلی مهمه. درک هم کتابای دبیرستان مهمه.

ممنون از توضیح خلاصه و مفیدت .. موفق باشی

*green*

عضو جدید
واقعا از تاسیسات فقط مکانیک بخونیم؟ تنظیم شرایط کدوم مباحث؟ و درک عمومی همین سه تا کتاب هنرستان کفایت میکنه؟
بله. نور و صوت نداریم که. اون واسه سراسریه. تنظیم شرایط یه جزوه خلاصه کفایت میکنه. تستای پارسالو ببینی متوجه میشی. باد و نور و جهت ها و این چیزا. درکم آره همون سه تا کتاب به اضافه تست زدن که از همه مهم تره. تستای آزادو بزنین میفهمین چی باید بخونین.

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بله. نور و صوت نداریم که. اون واسه سراسریه. تنظیم شرایط یه جزوه خلاصه کفایت میکنه. تستای پارسالو ببینی متوجه میشی. باد و نور و جهت ها و این چیزا. درکم آره همون سه تا کتاب به اضافه تست زدن که از همه مهم تره. تستای آزادو بزنین میفهمین چی باید بخونین.

3 تا کتاب هنرستان برا در ک کدوماس؟ یکیش مبانی طراحی.. یکیش هنرهای تجسمی؟ دیگه چی؟ من فنی نبودم آخه

معمار فرناز

عضو جدید
همخوانی کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد 94

درك بيان كتاب علي عسگري ي قسمت داره مباحثي در مورد پيرامون شهرو روستاس اونو بخونم يا نه

*green*

عضو جدید
3 تا کتاب هنرستان برا در ک کدوماس؟ یکیش مبانی طراحی.. یکیش هنرهای تجسمی؟ دیگه چی؟ من فنی نبودم آخه
فک کنم نقشه کشی بود. تو چند صفحه قبل آقای ایرانشاهی نوشته.
درك بيان كتاب علي عسگري ي قسمت داره مباحثي در مورد پيرامون شهرو روستاس اونو بخونم يا نه
فک نمیکنم. من ندیدم.اگه دیدم میام میگم. فعلاً فقط تست بزن.

Ar Mina

عضو جدید
سلام من کتاب زبان تخصصی کنکاش رو دیدم نگرفتمش.به نظرتون با essentionمیشه 15 تا 25 درصد زد؟

Ar Mina

عضو جدید
میشه خواهش کنم بگین کدوم جزوه رو دانلود کنم واسه تخصصی؟؟من نمیتونم تهیه کنم.باشگاه پر جزوس فقط مال کدوم استاد به درد آزاد میخوره 5 تا بزنم حله......

*green*

عضو جدید
والا من جزوات اینجا رو نخوندم و ندارم. نمی دونم کدوم خوبه ولی هرجا نوشته لغت تخصصی همونو بگیر.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا