همخوانی کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما هم تهران مركز دوس داري قبول بشي.؟:smile:
فعلا تهران مركز شديم ٣ نفر...!!
نبود ديگه هم كلاسي...؟؟:D

عه منو جا گذاشتینا منم اولین انتخابمو تهران مرکز زدم
خدایا چی میشه قبول شیم هممون و
بچه ها منم بیشتر با تست میرم جلو
هر کاری میکنم وقت نمیشه کتابایه منبع و بخونم

b_arch_5

کاربر بیش فعال
عه منو جا گذاشتینا منم اولین انتخابمو تهران مرکز زدم
خدایا چی میشه قبول شیم هممون و
بچه ها منم بیشتر با تست میرم جلو
هر کاری میکنم وقت نمیشه کتابایه منبع و بخونم
ايول چقدر زياد شديم...!!
هم كلاسي هاي محترم همه ميريم رديفه آخر.،،!!! :biggrin:
راستش منم حسه درس خوندنم نمياد احساس ميكنم سؤالا خيلي سخته چه بخونم چه نخونم نميتونم جواب بدم...!!:D

baris25akarsu

عضو جدید
ايول چقدر زياد شديم...!!
هم كلاسي هاي محترم همه ميريم رديفه آخر.،،!!! :biggrin:
راستش منم حسه درس خوندنم نمياد احساس ميكنم سؤالا خيلي سخته چه بخونم چه نخونم نميتونم جواب بدم...!!:D
آخه این مهمون بازیای عید می ذاره آدم درس بخونه از صبح می شینی عزم . اراده می کنی که امروز دیگه شروع می کنم که درس بخونم نیم ساعت نگذشته میگن بیا بیرون مهمون اومده نیای بد میشه از اینجور حرفااا
:D
ولی بچه ها من بیشتر از فن می ترسم هم ضریبش 3 همم که اصلا معلوم نیست اون سوالارو از کجاشون در میارن من ماله سوالای سراسری امسال و نگاه می کردم 10 سوال تابلو از کتاب درک و رفتار سازه ها ( دکتر گلابچی ) رو داده بودن و فقط با یه دور خوندن کتاب میشد اون 10 تا سوالو زد ولی میای سوالا آزاد نگاه می کنی اصلا می مونی چی به چیه بعضی سوالا یه جورین که آدم می خنده که این چه سوال تابلو هست ولی بعد به کلید نگاه می کنه می بینه غلط زده :(

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه این مهمون بازیای عید می ذاره آدم درس بخونه از صبح می شینی عزم . اراده می کنی که امروز دیگه شروع می کنم که درس بخونم نیم ساعت نگذشته میگن بیا بیرون مهمون اومده نیای بد میشه از اینجور حرفااا
:D
ولی بچه ها من بیشتر از فن می ترسم هم ضریبش 3 همم که اصلا معلوم نیست اون سوالارو از کجاشون در میارن من ماله سوالای سراسری امسال و نگاه می کردم 10 سوال تابلو از کتاب درک و رفتار سازه ها ( دکتر گلابچی ) رو داده بودن و فقط با یه دور خوندن کتاب میشد اون 10 تا سوالو زد ولی میای سوالا آزاد نگاه می کنی اصلا می مونی چی به چیه بعضی سوالا یه جورین که آدم می خنده که این چه سوال تابلو هست ولی بعد به کلید نگاه می کنه می بینه غلط زده :(

اره والا
امید به خدا هر چی دارین بخونین منم رفتم بدرسم برا همدیگه دعا کنیم بچه هاااااااا خخ

rozo

عضو جدید
سلام بچه ها.من استرس دارم:( من تهرانو نمی خوام می خوام شهر خودم قبول شم.هیچی ام نخوندم! پارسال رتبه سراسریم 2 هزار شد ینی مجاز شدم.در این حدم خلاصه...چیکار کنم به نظرتون.سوالای سالای قبل رو شروع کنم به خوندن یا اول از کتاب و جزوه شروع کنم؟؟ (شاغلم هستم راستی!!) خواهشا جوابمو بدید.لطفااااا :( please:cry::(

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.من استرس دارم:( من تهرانو نمی خوام می خوام شهر خودم قبول شم.هیچی ام نخوندم! پارسال رتبه سراسریم 2 هزار شد ینی مجاز شدم.در این حدم خلاصه...چیکار کنم به نظرتون.سوالای سالای قبل رو شروع کنم به خوندن یا اول از کتاب و جزوه شروع کنم؟؟ (شاغلم هستم راستی!!) خواهشا جوابمو بدید.لطفااااا :( please:cry::(
سلام
نه باو استرس چرا خخخ
ایشالا قبول میشی امادگیم داری
من که ا سوالایه ساای قبل شروع کردم به نظرم بهتره
منم ترمه اخرم میفهمم چی میگی ولی سعی خودتو بکن ما میتونیم .
موفق باشی

b_arch_5

کاربر بیش فعال
ميبينم كه هم كلاسي هام دارن بكوب درس ميخونن...!! :D
يكي اين وسط دسته منم بگيره....!!! :biggrin:

b_arch_5

کاربر بیش فعال
دوستانه محترم كسي جزوه تأسيسات مكانيكي نداره بزاره اينجا.؟
يا كتابي هست واسه تأسيسات مكانيكي به درده الان بخوره.؟؟

*green*

عضو جدید
دوستانه محترم كسي جزوه تأسيسات مكانيكي نداره بزاره اينجا.؟
يا كتابي هست واسه تأسيسات مكانيكي به درده الان بخوره.؟؟
میگن تاسیسات هرچی دارید بخونید. چون زیاد مهم نیست و زیادم نمیشه زد. من عصر کنکاش میخونم.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.سال نو همه مبارک.انشالاه سال خوبی داشته باشید.بچه ها میخام بدونم امسال هم ثبت نام با تاخیر برای دانشگاه آزاد هستش؟؟؟میشه کسی میدونه جواب بده .واینکه آزمون چ تاریخی؟و تراز قبولی برا دانشگاه آزاد ارومیهه چنده ؟؟؟؟؟؟؟ممنون پیشاپیش

rozo

عضو جدید
سلام
نه باو استرس چرا خخخ
ایشالا قبول میشی امادگیم داری
من که ا سوالایه ساای قبل شروع کردم به نظرم بهتره
منم ترمه اخرم میفهمم چی میگی ولی سعی خودتو بکن ما میتونیم .
موفق باشی

مرسی.ایشالا شمام قبول میشی.;)

S.AVISA

عضو جدید
سلام دوستان..سال نوتون مبارک...شما هم حس درس خوندن دارید!!!!یا ندارید!!!!:(

من پایان نامه دارم بهارم که هواش کلا خواب اوره...یه سوال دوستانی که تستهای سال پیش رو خوندن..به نظرتون اگه بخوام از سالهای قبل 85اینا بخونم خوبه؟من عصر کنکاشو دارم ولی تا سال90هست!
تو این مدتم هر چی سعی کردم بخونم نشد:(

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

من پایان نامه دارم بهارم که هواش کلا خواب اوره...یه سوال دوستانی که تستهای سال پیش رو خوندن..به نظرتون اگه بخوام از سالهای قبل 85اینا بخونم خوبه؟من عصر کنکاشو دارم ولی تا سال90هست!

سلام سال نو مبارک منم همینطور.... اصلا نمیتوونم!!

*green*

عضو جدید

سلام عزیزم. هرچی نزدیک به 93 باشه بهتره. چون روند کنکور سال به سال یه کم عوض میشه. واسه 93 رو من تو صفحات قبل گذاشتم. لینکشم همین اواخر دوباره واسه بچه هایی که ندیدن گذاشتم. 92 و 91 هم میتونی تو همین سایت پیدا کنی فک کنم. اگه نشد تو سایت آکادمی یا مرکز یا ایوانخانه باید باشه.
واسه حس درس خوندن منم همین طورم. یا مهمون داریم، یا مهمونیم ، یا خوابم میاد یا مریضم، یا کلاً فضا دلگیره و نمیشه درس خوند. یه ذره هم که میخونم خسته میشم. درس دلمو میزنه. نمیدونم چجوری قبلنا واسه امتحانا بکوب یه کتابو یه روزه تموم میکردیم!

baris25akarsu

عضو جدید
سلام عزیزم. هرچی نزدیک به 93 باشه بهتره. چون روند کنکور سال به سال یه کم عوض میشه. واسه 93 رو من تو صفحات قبل گذاشتم. لینکشم همین اواخر دوباره واسه بچه هایی که ندیدن گذاشتم. 92 و 91 هم میتونی تو همین سایت پیدا کنی فک کنم. اگه نشد تو سایت آکادمی یا مرکز یا ایوانخانه باید باشه.
واسه حس درس خوندن منم همین طورم. یا مهمون داریم، یا مهمونیم ، یا خوابم میاد یا مریضم، یا کلاً فضا دلگیره و نمیشه درس خوند. یه ذره هم که میخونم خسته میشم. درس دلمو میزنه. نمیدونم چجوری قبلنا واسه امتحانا بکوب یه کتابو یه روزه تموم میکردیم!

دیگه به زور هم باشه باید بخونیم دیگه منم صبح ها با انرژی شروع می کنم ولی بعد از ظهر که از ساعت 3 شروع می کنم انگار هزار تا فش به آدم می دن
راستی بچه برای معماری معاصر ایران چه کتابی رو پیشنهاد می کنین ؟؟؟؟؟

*green*

عضو جدید
دیگه به زور هم باشه باید بخونیم دیگه منم صبح ها با انرژی شروع می کنم ولی بعد از ظهر که از ساعت 3 شروع می کنم انگار هزار تا فش به آدم می دن
راستی بچه برای معماری معاصر ایران چه کتابی رو پیشنهاد می کنین ؟؟؟؟؟
معاصر سعی کن جزوه بخونی. کتاب بخوای بخونی باید کتاب بانی مسعودو بخونی. همون مشکیه. که یه ماه خوندن همون یه دونه طول میکشه. :biggrin: باید بی خیالش شی.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.سال نو همه مبارک.انشالاه سال خوبی داشته باشید.بچه ها میخام بدونم امسال هم ثبت نام با تاخیر برای دانشگاه آزاد هستش؟؟؟میشه کسی میدونه جواب بده .واینکه آزمون چ تاریخی؟و تراز قبولی برا دانشگاه آزاد ارومیهه چنده ؟؟؟؟؟؟؟ممنون پیشاپیش
کسی جواب نمیدههه

*green*

عضو جدید
کسی جواب نمیدههه
خب عزیزم شاید کسی نمیدونه.
کنکور که بین 7 تا 9 خرداده. تراز ارومیه رو نمیدونم. ثبت نام با تاخیر هم نمیدونم. احتمال زیاد هست. اما اگه نبود باید برید مرکز آزمون تهران و همونجا ثبت نام کنید.

b_arch_5

کاربر بیش فعال
برگزاری آزمون ارشد آزاد از 7تا 9 خرداد 94
زمان دریافت خبر : شنبه 15ام فروردین 1394
سایت آزمون دکتری ( Phd Azmoon.Net ) زمان برگزاری کنکور ارشد آزاد ۹۴ : معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد از ثبت‌نام ۵۶۰ هزار داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد خبر داد.
علوی فاضل درمورد زمان برگزاری این آزمون گفت: آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی در صبح و عصرهفت، هشت و ۹ خرداد ۹۴ در حوزه‌های امتحانی برگزار می‌شود.فرآیند برگزاری آزمون در نوبت صبح ازساعت ۸ و در نوبت عصر از ساعت ۱۶ آغاز می‌شود.
وی با بیان اینکه فرایند توزیع کارت از سوم خرداد آغاز می‌شود،افزود:داوطلبان از تاریخ ۳ خرداد با مراجعه به سایت مرکز آزمون به نشانی www.azmoon.org می توانند نسبت به دریافت کارت ورود به جلسه اقدام نمایند.در صورت وجود مغایرت بین اطلاعات داوطلب و اطلاعاتی که در کارت ورود به جلسه درج شده است،فرد می تواند با همراه داشتن مدارک لازم به حوزه امتحانی خود مراجعه کرده و نسبت به رفع نقص اقدام نماید.
معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد در پایان درمورد زمان اعلام نتایج آزمون ارشد گفت:نتایج نهایی این آزمون در نیمه دوم شهریور ۹۴ اعلام می‌شود.

S.AVISA

عضو جدید

ممنونم از راهنمایتون..خدا نکنه مریض باشید ولی کسل بودن انگار تو همه هست..کاش لااقل یه منبع درست حسابی داشت ادم هرچی رو نگاه میکنه اینگار از همون سوال میاد در عین اینکه نمیاد!!!!!!!!!!!!

b_arch_5

کاربر بیش فعال
ممنونم از راهنمایتون..خدا نکنه مریض باشید ولی کسل بودن انگار تو همه هست..کاش لااقل یه منبع درست حسابی داشت ادم هرچی رو نگاه میکنه اینگار از همون سوال میاد در عین اینکه نمیاد!!!!!!!!!!!!

به این میگن طرحه گیج سازی دانشجو و سورپرایز کردن دانشجو سره جلسه کنکور....:eek::biggrin:

panteaa

عضو جدید
سلام.سال نوتون مبارک:love::gol:..
بچه ها من خیلی استرس دارم.:(..
می خوام فقط تست بخونم.به نظرتون کافیه؟تهران قبول میشم؟:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا