همخوانی کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

baris25akarsu

عضو جدید
مرسی عزیزمممممم :heart: ایشالا دست به شما باشه :biggrin:

خوب بچه هاااا اینم از عید :D سال نوتون مبارک و ایشاالله سال خوب برای همومون باشه سالی پر از موفقیت حالا چه تو درس چه تو کار و کاسبی و چه تو زندگی
فقط از همن الان 13 بدری رو هم تبریک بگم چون زمان ماشاء الله مثل باد میاد و میره :D

b_arch_5

کاربر بیش فعال
خوب بچه هاااا اینم از عید :D سال نوتون مبارک و ایشاالله سال خوب برای همومون باشه سالی پر از موفقیت حالا چه تو درس چه تو کار و کاسبی و چه تو زندگی
فقط از همن الان 13 بدری رو هم تبریک بگم چون زمان ماشاء الله مثل باد میاد و میره :D

:w27:

Ar Mina

عضو جدید
سلام عیدتون مبارک.بجه ها من تابهمن برا سراسری خوندم.ولی حالا واسه آزاد نمیدونم چیکار کنم تا از تبریز قبول بشم.میشه منابع فنی رو بهم بگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مطالبی که برا سراسری خوندم به درد آزاد نمیخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا چیکار کنم.؟؟؟؟؟؟؟/

*green*

عضو جدید
سلام عیدتون مبارک.بجه ها من تابهمن برا سراسری خوندم.ولی حالا واسه آزاد نمیدونم چیکار کنم تا از تبریز قبول بشم.میشه منابع فنی رو بهم بگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مطالبی که برا سراسری خوندم به درد آزاد نمیخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا چیکار کنم.؟؟؟؟؟؟؟/
عزیزم شما با همون اطلاعات سراسری میشه بری واسه آزاد. فقط معماری غرب و معاصرتو قوی کن و مصالح و عناصر سنتی رو بخون. همین.

b_arch_5

کاربر بیش فعال
دوستاي عزيز زبان چي ميخونيد.؟
زبان پارسال كه انگار تاريخ معماري جهان بود بيشتر تا زبان....!!!

*green*

عضو جدید
دوستاي عزيز زبان چي ميخونيد.؟
زبان پارسال كه انگار تاريخ معماري جهان بود بيشتر تا زبان....!!!
تاریخ باید بلد باشی چون یه جورایی اطلاعات عمومیه. و در کنار اون لغت باید بلد باشی. در کل اگه سختش نکنن ، معمولاً آسونه.

baris25akarsu

عضو جدید
تاریخ باید بلد باشی چون یه جورایی اطلاعات عمومیه. و در کنار اون لغت باید بلد باشی. در کل اگه سختش نکنن ، معمولاً آسونه.

راستی بچه ها از قواعد زبان هم سوالایی میاد چون من زبان عمومی ماله مدرسان شریف خریدم 15 درس در رابطه با قواعد کل زبان ارزش داره اون 15 درسو بخونم یا فقط روی لغت زبان تخصصی وقت بزارم ؟؟؟

b_arch_5

کاربر بیش فعال
راستی بچه ها از قواعد زبان هم سوالایی میاد چون من زبان عمومی ماله مدرسان شریف خریدم 15 درس در رابطه با قواعد کل زبان ارزش داره اون 15 درسو بخونم یا فقط روی لغت زبان تخصصی وقت بزارم ؟؟؟
تا اونجايي كه من اطلاع دارم زبان آزاد بيشتر تخصصيه ولي تو سؤالات سالهاي قبل من چندتا زبان عمومي هم ديدم پارسال كه كلن تخصصي بود.

b_arch_5

کاربر بیش فعال
بچه ها كسي پاسخنامه كنكور پارسال و نداره بزاره من عصر كنكاش و دارم ولي ماله پارساله...

*green*

عضو جدید
من پرسیدم. گفتن گرامر نمیاد. رو همون زبان تخصصی وقت بذارید.
شما واسه اینکه خیالت راحت شه اگه رسیدی تخصصی رو بخونی بعدش یه کمم گرامر بخون. گرامرش آسونه.

baris25akarsu

عضو جدید
بچه ها كسي پاسخنامه كنكور پارسال و نداره بزاره من عصر كنكاش و دارم ولي ماله پارساله...

انصافاً آره کسی پاسخنامه سوالات سال پیش رو نداره حتی کلیدشم باشه مشکلی نیست من کل اینترنت زیرو رو کردم ولی چیزی پیدا نکردم آکادمی معماری هم گذاشته ولی بعد اینکه دانلود می کنی می بینی ماله سال 92 هست !!!!!!!!!!!!!!!!!

b_arch_5

کاربر بیش فعال
انصافاً آره کسی پاسخنامه سوالات سال پیش رو نداره حتی کلیدشم باشه مشکلی نیست من کل اینترنت زیرو رو کردم ولی چیزی پیدا نکردم آکادمی معماری هم گذاشته ولی بعد اینکه دانلود می کنی می بینی ماله سال 92 هست !!!!!!!!!!!!!!!!!
دوسته عزيزمون *green* تو صفحات قبله همين تايپيك پاسخنامه رو گذاشتن.

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
عزيزم ماله ٩٢ تو آكادمي هست منم دارم كتاب عصر كنكاش و لازم داشتي بگو برات بزارم

آخه مال 93 رو از رو کتاب خودش عکس گرفت برام گذاشت، لینک 92 رو داری لطفا بذار عزیزم

b_arch_5

کاربر بیش فعال
چرا اینجا اینجوریه مثلا 2 ماه تا کنکور مونده نه تبادله اطلاعاتی نه جزوه ای آخه این چه وضعشه؟؟؟:mad::twisted::wallbash:
تایپیک و ببندیم خیلی بهتره تا اینجوری....:evil:

holooooooo

کاربر ممتاز
چرا اینجا اینجوریه مثلا 2 ماه تا کنکور مونده نه تبادله اطلاعاتی نه جزوه ای آخه این چه وضعشه؟؟؟:mad::twisted::wallbash:
تایپیک و ببندیم خیلی بهتره تا اینجوری....:evil:

نمیدونم واقعا!!امسال فاجعه اس تایپیک

baris25akarsu

عضو جدید
نمیدونم واقعا!!امسال فاجعه اس تایپیک

مم که پیشنهادشو دادم هیچ کس آماده نشد همکاری کنه
ولی انصافا اگه تاریخ امسال هم مثل سال پیش باشه بد بخت شدیم رفت من اون همه کتاب خوندم ولی با این 3.33 درصد تونستم بزنم البته تو کنکور -5 زده بودم :D
انصافا از کجا می تونیم بفهمیم که کدوم سبک منطقیه کدوم سبک انتقادیه کدوم سبک شهودیه از این جور حرفا ....

holooooooo

کاربر ممتاز
مم که پیشنهادشو دادم هیچ کس آماده نشد همکاری کنه
ولی انصافا اگه تاریخ امسال هم مثل سال پیش باشه بد بخت شدیم رفت من اون همه کتاب خوندم ولی با این 3.33 درصد تونستم بزنم البته تو کنکور -5 زده بودم :D
انصافا از کجا می تونیم بفهمیم که کدوم سبک منطقیه کدوم سبک انتقادیه کدوم سبک شهودیه از این جور حرفا ....

من که هر کیو دیدم یا تاریخو منفی زده بود یا 1 تا 3 درصد، پی همه مثل همیم و خیلی اهمیت نداره چون هیچکس منابعو نمیدونه

b_arch_5

کاربر بیش فعال
بچه ها شروع کنیم خلاصه هامونو عکس بگیریم بزاریم اینجا

b_arch_5

کاربر بیش فعال
اسکیس که پارسال فاجعه بود با اون موضوعش و سایتش
تو دوتا شیت a3 چجور اونمه مدارک و جا بدیم؟
من که پارسال فقط حجم مو کشیدم با پلان و سایت بقیه اش جا نشد..

AzZin

عضو
اینم یه سری نکاتِ امروز :

- وحدت در عینِ کِثرت مهم ترین ویژگی طبیعته و الگوی اصلی معماری . در کنار اون تعادل ؛ تجانس و تقارن دیگر مفاهیم مهمِ طراحی معماری محسوب میشَن _ ارشد 84
- ویژگی سبک رازی : اجرای همزمان نما وسفت کاری ؛ تنوع در پلان ، شروع کاشی کاری معرق ..
- بنای تاج محل در هند ، توسط اساتید معمار ایرانی و با الهام از معماریِ ایران و هند ساخته شده است .
-کاشت درختان خزان دار در ضلع جنوب و غربی ساختمان موجب جلوگیری از تابش تند آفتاب در تابستان و آفتاب گیری مناسب در زمستان میشود .
-باغ های اصفهان : چهار باغ - هزار جریب - چهلستون - هشت بهشت - فرح آباد - عباس آباد - قوشخانه
-مهم ترین ویژگی تخت جمشید : ایجاد دهانه های وسیع در پوشش سقف با تیرهای چوبی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا