b_arch_5
کاربر بیش فعال
ععععععیددددد همه ی دوستایییییی گلم پیشاپیش مباارکک
بهههههه مبارکه کاربر فعال شدییییییییی

مبارک باشه عزیزم

عیدت هم پیشاپیش مبارککککک

ععععععیددددد همه ی دوستایییییی گلم پیشاپیش مباارکک
بهههههه مبارکه کاربر فعال شدییییییییی
مبارک باشه عزیزم
عیدت هم پیشاپیش مبارککککک![]()
مرسی عزیزممممممایشالا دست به شما باشه
![]()
خوب بچه هاااا اینم از عیدسال نوتون مبارک و ایشاالله سال خوب برای همومون باشه سالی پر از موفقیت حالا چه تو درس چه تو کار و کاسبی و چه تو زندگی
فقط از همن الان 13 بدری رو هم تبریک بگم چون زمان ماشاء الله مثل باد میاد و میره![]()
عزیزم شما با همون اطلاعات سراسری میشه بری واسه آزاد. فقط معماری غرب و معاصرتو قوی کن و مصالح و عناصر سنتی رو بخون. همین.سلام عیدتون مبارک.بجه ها من تابهمن برا سراسری خوندم.ولی حالا واسه آزاد نمیدونم چیکار کنم تا از تبریز قبول بشم.میشه منابع فنی رو بهم بگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مطالبی که برا سراسری خوندم به درد آزاد نمیخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا چیکار کنم.؟؟؟؟؟؟؟/
منم امروز 100 تا لغت اولشو خووندم توش اشتباه داشت.شما فلش کارتای آکادمی رو میخونی؟ من تازه خریدم. راضی هستی؟ یکیشو خوندم احساس کردم غلط املایی داره!!!
تاریخ باید بلد باشی چون یه جورایی اطلاعات عمومیه. و در کنار اون لغت باید بلد باشی. در کل اگه سختش نکنن ، معمولاً آسونه.دوستاي عزيز زبان چي ميخونيد.؟
زبان پارسال كه انگار تاريخ معماري جهان بود بيشتر تا زبان....!!!
تاریخ باید بلد باشی چون یه جورایی اطلاعات عمومیه. و در کنار اون لغت باید بلد باشی. در کل اگه سختش نکنن ، معمولاً آسونه.
تا اونجايي كه من اطلاع دارم زبان آزاد بيشتر تخصصيه ولي تو سؤالات سالهاي قبل من چندتا زبان عمومي هم ديدم پارسال كه كلن تخصصي بود.راستی بچه ها از قواعد زبان هم سوالایی میاد چون من زبان عمومی ماله مدرسان شریف خریدم 15 درس در رابطه با قواعد کل زبان ارزش داره اون 15 درسو بخونم یا فقط روی لغت زبان تخصصی وقت بزارم ؟؟؟
من پرسیدم. گفتن گرامر نمیاد. رو همون زبان تخصصی وقت بذارید.راستی بچه ها از قواعد زبان هم سوالایی میاد چون من زبان عمومی ماله مدرسان شریف خریدم 15 درس در رابطه با قواعد کل زبان ارزش داره اون 15 درسو بخونم یا فقط روی لغت زبان تخصصی وقت بزارم ؟؟؟
بچه ها كسي پاسخنامه كنكور پارسال و نداره بزاره من عصر كنكاش و دارم ولي ماله پارساله...
دوسته عزيزمون *green* تو صفحات قبله همين تايپيك پاسخنامه رو گذاشتن.انصافاً آره کسی پاسخنامه سوالات سال پیش رو نداره حتی کلیدشم باشه مشکلی نیست من کل اینترنت زیرو رو کردم ولی چیزی پیدا نکردم آکادمی معماری هم گذاشته ولی بعد اینکه دانلود می کنی می بینی ماله سال 92 هست !!!!!!!!!!!!!!!!!
بله. اینم لینکشه:دوسته عزيزمون *green* تو صفحات قبله همين تايپيك پاسخنامه رو گذاشتن.
دوسته عزيزمون *green* تو صفحات قبله همين تايپيك پاسخنامه رو گذاشتن.
عزيزم ماله ٩٢ تو آكادمي هست منم دارم كتاب عصر كنكاش و لازم داشتي بگو برات بزارمگرین زحمت کشید مال 93رو گذاشت من دانلود کردم،مال 92رو هم گذاشت مگه؟
عزيزم ماله ٩٢ تو آكادمي هست منم دارم كتاب عصر كنكاش و لازم داشتي بگو برات بزارم
آخه مال 93 رو از رو کتاب خودش عکس گرفت برام گذاشت، لینک 92 رو داری لطفا بذار عزیزم
چرا اینجا اینجوریه مثلا 2 ماه تا کنکور مونده نه تبادله اطلاعاتی نه جزوه ای آخه این چه وضعشه؟؟؟
تایپیک و ببندیم خیلی بهتره تا اینجوری....![]()
نمیدونم واقعا!!امسال فاجعه اس تایپیک
مم که پیشنهادشو دادم هیچ کس آماده نشد همکاری کنه
ولی انصافا اگه تاریخ امسال هم مثل سال پیش باشه بد بخت شدیم رفت من اون همه کتاب خوندم ولی با این 3.33 درصد تونستم بزنم البته تو کنکور -5 زده بودم
انصافا از کجا می تونیم بفهمیم که کدوم سبک منطقیه کدوم سبک انتقادیه کدوم سبک شهودیه از این جور حرفا ....
من كه اصن شروع نكردم...!!سلام درس خوونا..
من از امرووز شوروع کردم به صورتِ جدی !![]()
![]()