همتون بیاین بگین تابستون چی کار می کنین؟

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره توچه کاری هستی؟؟؟؟؟مرسی ایشاالله خدا قسمت خودتون کنه:D
مرسی!
کارم از رشته ام معلومه! معمارم !;)
تو یه دفتر کار میکنم که صاحب کارم به خاطر علاقه شدیدی که به من داره حاضر نیست یه روز از دستش در برم:confused:

#AREZOO#

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتما این کارو بکن:redface::redface:تازه اگه تونستی یادت نره یه امضا از طرف من ازش بگیر بگو عاشقشم:w40::w40:

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
صاحب کارم خانومه! میدونی که خانوما چقدر مقتصدند! بهم مرخصی نمیده چه برسه به اینکه منو ببره آنتالیا!!!!:(
عجب...........خدا عاقبتت رو بخیر کنه.......ولی خواستی باشوهرت برو آنتالیا;)

حالا که زحمتشو میکشی خب اسمم بگو دیگه:redface::redface: اخه واقعا دوسش دارم:(
باشه اصلاً میخوای شمارت رو بدم بهش:surprised:;)

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز

رامین مرادی

عضو جدید
سلام
هیچی تا لنگ ظهر میخوابم نهار میخورم یه چرخ توی شهر میزنم یکم پول حروم میکنم
یکم دعوا مرافه با خونه یا بیرون از خونه
ماشین بازی
و
و
و
که نمیشه گفت
الا آخر

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشه اگه دیدمش حتماً !
همچنان به آینده امیدوار باش......چون حالا حالاهاآفتاب از فراز دماوندطلوع خواهد کرد......جون داش چه شاعری شدما:biggrin:

خیلی گلی;);)هم تو هم شادمهر:redface::redface:
مرسی عزیزم ......گلی از خودته....اگه تونستم باهاش عکس بندازم میارم میذارم توسایت وتا نگاهش کنی;)

sahragol

عضو جدید
ما قراره تابستون خونه جديد بخريم .....اسباب كشي كنيم..... اگه فرصتي بود(پولي مونده بود) مهموني بديم و ملت رو دعوت كنيم خونه جديدمون رو ببينند... تو مشهد برا شهريور ماه هتل رزرو كرديم... 1 هفته ميريم مشهد زيارت.... آرزوي دبي و تركيه رو هم در سر مي پرورانيم... اگر بعد از خريد خانه پول مونده بود ... حتما به يكي از اونا هم يه سري مي زنيم....

• Like
واکنش ها: elma

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
دستت درد نکنه ! متلک میندازی دیگه ؟؟؟؟:mad:
داشتیم داش؟:(
نه بخدا......متلک چیه؟؟؟من اصلاً به خودم اجازه همچین کاری رو نمیدم............بروبچ سایت من و میشناسن.......اگه برا شما متلک تلقی شد ببخش......این جمله ای که گفتم تو شبکهVOAیا صدای آمریکا یه مجری هست همیشه اینطوری خداحافظی میکنه..............من یه دفعه یاد تیکه کلام اون افتادم.......در هر حال اگه ناراحت شدین ببخشین;):gol:

elma

عضو جدید
والا قرار برا 3 مرداد با بابام ویکی دیگه از دوستاش بریم آنتالیا برا کنسرت ابی وشادمهر یه چند روزی هم اونجا بمونیم..........در ضمن ترم تابستون هم برداشتم........شما چطور؟......اصلاً هر کی میاد آنتالیا بسم الله
به سلامتی خوش بگذره بهتون
خوب منم نیمه شعبان اثاث کشی داریم حسابی باید کار کنم ترم تابستونی ام می خوام بردارم کلاس طراحی ام می رم بعدم قراره با دوستام تا قبل از ماه رمضون بریم حسابی بیرون بگردیم بعد از اثاث کشی ام می خوام برم یه کامپیوتر دیگه بگیرم شبکه یاد بگیرم دیگه نمی دونم چی کار کنم کسی اگه پیشنهاد دیگه ای داره می تونه بیاد بده! :D

l0ve.s0ng

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما هم اساس كشي داريم.ترم تابستونم بر ميدارم.بعد ماه رمضونم عروسي داداشمه بايد كلي بگردم تا خريد كنم...
فكر نكنم ديگه وقتي بمونه كه بخوام كار ديگه اي هم بكنم........

• Like

elma

عضو جدید
ما قراره تابستون خونه جديد بخريم .....اسباب كشي كنيم..... اگه فرصتي بود(پولي مونده بود) مهموني بديم و ملت رو دعوت كنيم خونه جديدمون رو ببينند... تو مشهد برا شهريور ماه هتل رزرو كرديم... 1 هفته ميريم مشهد زيارت.... آرزوي دبي و تركيه رو هم در سر مي پرورانيم... اگر بعد از خريد خانه پول مونده بود ... حتما به يكي از اونا هم يه سري مي زنيم....
وااااااااااااییییییییییییییی شما چقد پول دارین .........!:confused:

sahragol

عضو جدید
وااااااااااااییییییییییییییی شما چقد پول دارین .........!:confused:

وااااااااااااییییییییییییییی ما چقد بي پوليم ....:w09:
اگه دقت كرده باشي بعد هر جمله يه بار تاكيد به ميزان و كمي پول شده
كه با اين اوصاف احتمالا فقط موفق به تعويض خانه خواهيم شد .... ولي مشهد هم بايد بريم چون رزروش كرديم...

• Like

elma

عضو جدید
وااااااااااااییییییییییییییی ما چقد بي پوليم ....:w09:
اگه دقت كرده باشي بعد هر جمله يه بار تاكيد به ميزان و كمي پول شده
كه با اين اوصاف احتمالا فقط موفق به تعويض خانه خواهيم شد .... ولي مشهد هم بايد بريم چون رزروش كرديم...
خوب اگه پولمون رسید یعنی حتما می رسه !:D

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بخدا......متلک چیه؟؟؟من اصلاً به خودم اجازه همچین کاری رو نمیدم............بروبچ سایت من و میشناسن.......اگه برا شما متلک تلقی شد ببخش......این جمله ای که گفتم تو شبکهVOAیا صدای آمریکا یه مجری هست همیشه اینطوری خداحافظی میکنه..............من یه دفعه یاد تیکه کلام اون افتادم.......در هر حال اگه ناراحت شدین ببخشین;):gol:
نه ناراحت نشدم! :D شوخی کردم:gol:
من با این چیزا از دست کسی ناراحت نمیشم. امیدوارم که تعطیلات خیلییییییی خوبی داشته باشی.;)

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو آنتاليا تنها ميخوابي يا كسي هم كنارت ميخوابه:biggrin:
آره با متكام:surprised::biggrin:;)

به سلامتی خوش بگذره بهتون
خوب منم نیمه شعبان اثاث کشی داریم حسابی باید کار کنم ترم تابستونی ام می خوام بردارم کلاس طراحی ام می رم بعدم قراره با دوستام تا قبل از ماه رمضون بریم حسابی بیرون بگردیم بعد از اثاث کشی ام می خوام برم یه کامپیوتر دیگه بگیرم شبکه یاد بگیرم دیگه نمی دونم چی کار کنم کسی اگه پیشنهاد دیگه ای داره می تونه بیاد بده! :D
مرسي الما جون ....منم اميدوارم بهت خوش بگذره..........ميتوني كلاس آموزش شنا يا گيتار هم بري.........اينم پيشنهاد من بود:D
نه ناراحت نشدم! :D شوخی کردم:gol:
من با این چیزا از دست کسی ناراحت نمیشم. امیدوارم که تعطیلات خیلییییییی خوبی داشته باشی.;)
مرسي بعد از تعطيلات ميام سفرنامم رو برات ميگم;)

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخوابم...بیدار میشم...میام نت...میخوابم...بیدار میشم...میام نت...میخوابم...بیدار میشم... ...

• Like