خب بیا آنتالیا...میبینمت..........اصلاً از طرف همتون شادمهر رو میبوسمفقط به خاطر شادمهر جونمنم هستم
![]()

خب بیا آنتالیا...میبینمت..........اصلاً از طرف همتون شادمهر رو میبوسمفقط به خاطر شادمهر جونمنم هستم
![]()
مرسی!آره توچه کاری هستی؟؟؟؟؟مرسی ایشاالله خدا قسمت خودتون کنه![]()
خب بس به صاحب کارت بگو که ببرتت آنتالیامرسی!
کارم از رشته ام معلومه! معمارم !
تو یه دفتر کار میکنم که صاحب کارم به خاطر علاقه شدیدی که به من داره حاضر نیست یه روز از دستش در برم![]()
ازش تو دبی امضا گرفتم.............ولی حتماً میگم یکی تو رو خیلی دوست داره وعاشقت ...حتما این کارو بکنتازه اگه تونستی یادت نره یه امضا از طرف من ازش بگیر بگو عاشقشم
![]()
صاحب کارم خانومه! میدونی که خانوما چقدر مقتصدند! بهم مرخصی نمیده چه برسه به اینکه منو ببره آنتالیا!!!!خب بس به صاحب کارت بگو که ببرتت آنتالیا![]()
عجب...........خدا عاقبتت رو بخیر کنه.......ولی خواستی باشوهرت برو آنتالیاصاحب کارم خانومه! میدونی که خانوما چقدر مقتصدند! بهم مرخصی نمیده چه برسه به اینکه منو ببره آنتالیا!!!!![]()
باشه اصلاً میخوای شمارت رو بدم بهشحالا که زحمتشو میکشی خب اسمم بگو دیگهاخه واقعا دوسش دارم
![]()
ممنون از لطفت! شوهرررررررررر؟؟؟؟؟ باشه بهش میگم!عجب...........خدا عاقبتت رو بخیر کنه.......ولی خواستی باشوهرت برو آنتالیا![]()
باشه بهش میگم تو باشگاهمهندسان یکی بنام کاربری آرزو خیلی شما رو دوست دارهنه مرسی همینو بگی کافیه![]()
قربونت...قابلی نداشت...........آره اگه دیدیش سلام برسونممنون از لطفت! شوهرررررررررر؟؟؟؟؟ باشه بهش میگم!![]()
قربونت...قابلی نداشت...........آره اگه دیدیش سلام برسون![]()
همچنان به آینده امیدوار باش......چون حالا حالاهاآفتاب از فراز دماوندطلوع خواهد کرد......جون داش چه شاعری شدماباشه اگه دیدمش حتماً !
مرسی عزیزم ......گلی از خودته....اگه تونستم باهاش عکس بندازم میارم میذارم توسایت وتا نگاهش کنیخیلی گلیهم تو هم شادمهر
![]()
دستت درد نکنه ! متلک میندازی دیگه ؟؟؟؟همچنان به آینده امیدوار باش......چون حالا حالاهاآفتاب از فراز دماوندطلوع خواهد کرد......جون داش چه شاعری شدما![]()
نه بخدا......متلک چیه؟؟؟من اصلاً به خودم اجازه همچین کاری رو نمیدم............بروبچ سایت من و میشناسن.......اگه برا شما متلک تلقی شد ببخش......این جمله ای که گفتم تو شبکهVOAیا صدای آمریکا یه مجری هست همیشه اینطوری خداحافظی میکنه..............من یه دفعه یاد تیکه کلام اون افتادم.......در هر حال اگه ناراحت شدین ببخشیندستت درد نکنه ! متلک میندازی دیگه ؟؟؟؟
داشتیم داش؟![]()
تو آنتاليا تنها ميخوابي يا كسي هم كنارت ميخوابهخب بخواب.........ولی تو؟آنتالیا![]()
به سلامتی خوش بگذره بهتونوالا قرار برا 3 مرداد با بابام ویکی دیگه از دوستاش بریم آنتالیا برا کنسرت ابی وشادمهر یه چند روزی هم اونجا بمونیم..........در ضمن ترم تابستون هم برداشتم........شما چطور؟......اصلاً هر کی میاد آنتالیا بسم الله
سلام
هیچی تا لنگ ظهر میخوابم نهار میخورم یه چرخ توی شهر میزنم یکم پول حروم میکنم
یکم دعوا مرافه با خونه یا بیرون از خونه
ماشین بازی
و
و
و
که نمیشه گفت
الا آخر
وااااااااااااییییییییییییییی شما چقد پول دارین .........!ما قراره تابستون خونه جديد بخريم .....اسباب كشي كنيم..... اگه فرصتي بود(پولي مونده بود) مهموني بديم و ملت رو دعوت كنيم خونه جديدمون رو ببينند... تو مشهد برا شهريور ماه هتل رزرو كرديم... 1 هفته ميريم مشهد زيارت.... آرزوي دبي و تركيه رو هم در سر مي پرورانيم... اگر بعد از خريد خانه پول مونده بود ... حتما به يكي از اونا هم يه سري مي زنيم....
تو آنتاليا تنها ميخوابي يا كسي هم كنارت ميخوابه![]()
وااااااااااااییییییییییییییی شما چقد پول دارین .........!![]()
خوب اگه پولمون رسید یعنی حتما می رسه !وااااااااااااییییییییییییییی ما چقد بي پوليم ....
اگه دقت كرده باشي بعد هر جمله يه بار تاكيد به ميزان و كمي پول شده
كه با اين اوصاف احتمالا فقط موفق به تعويض خانه خواهيم شد .... ولي مشهد هم بايد بريم چون رزروش كرديم...
نه ناراحت نشدم!نه بخدا......متلک چیه؟؟؟من اصلاً به خودم اجازه همچین کاری رو نمیدم............بروبچ سایت من و میشناسن.......اگه برا شما متلک تلقی شد ببخش......این جمله ای که گفتم تو شبکهVOAیا صدای آمریکا یه مجری هست همیشه اینطوری خداحافظی میکنه..............من یه دفعه یاد تیکه کلام اون افتادم.......در هر حال اگه ناراحت شدین ببخشین![]()
آره با متكامتو آنتاليا تنها ميخوابي يا كسي هم كنارت ميخوابه![]()
مرسي الما جون ....منم اميدوارم بهت خوش بگذره..........ميتوني كلاس آموزش شنا يا گيتار هم بري.........اينم پيشنهاد من بودبه سلامتی خوش بگذره بهتون
خوب منم نیمه شعبان اثاث کشی داریم حسابی باید کار کنم ترم تابستونی ام می خوام بردارم کلاس طراحی ام می رم بعدم قراره با دوستام تا قبل از ماه رمضون بریم حسابی بیرون بگردیم بعد از اثاث کشی ام می خوام برم یه کامپیوتر دیگه بگیرم شبکه یاد بگیرم دیگه نمی دونم چی کار کنم کسی اگه پیشنهاد دیگه ای داره می تونه بیاد بده!![]()
مرسي بعد از تعطيلات ميام سفرنامم رو برات ميگمنه ناراحت نشدم!شوخی کردم
من با این چیزا از دست کسی ناراحت نمیشم. امیدوارم که تعطیلات خیلییییییی خوبی داشته باشی.![]()
خوب خسته نمی شی از این همه کار تکراری ؟!میخوابم...بیدار میشم...میام نت...میخوابم...بیدار میشم...میام نت...میخوابم...بیدار میشم... ...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بچه ها همتون دعام کنید | گفتگوی آزاد | 54 | |
![]() |
نصیحتی از طرف داداش کوچولوی همتون Major Geologist | گفتگوی آزاد | 18 | |
![]() |
از همتون ممنونم ، از همتون... | گفتگوی آزاد | 10 | |
![]() |
متشكرم از شما از همتون! | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
چرا همتون اینقدر بابا بزرگو اذیت می کنین؟ | گفتگوی آزاد | 17 |