elma
عضو جدید
مرسی به خاطر پیشنهادت دوست عزیز ولی آخه موضوع اینه که من از هیچ کدوم از اینایی که گفتی خوشم نمی یادمرسي الما جون ....منم اميدوارم بهت خوش بگذره..........ميتوني كلاس آموزش شنا يا گيتار هم بري.........اينم پيشنهاد من بود![]()

مرسی به خاطر پیشنهادت دوست عزیز ولی آخه موضوع اینه که من از هیچ کدوم از اینایی که گفتی خوشم نمی یادمرسي الما جون ....منم اميدوارم بهت خوش بگذره..........ميتوني كلاس آموزش شنا يا گيتار هم بري.........اينم پيشنهاد من بود![]()
خب ميتوني بري كلاس رقص.........يا آموزش زبان انگليسي يا فرانسهمرسی به خاطر پیشنهادت دوست عزیز ولی آخه موضوع اینه که من از هیچ کدوم از اینایی که گفتی خوشم نمی یاد![]()
بيچاره نامزدت...عرضم به حضورتون که فعلا من از همه تون بیشتر بهم خوش می گذره.
چون پام مو برداشته و الان یک هفته است تو گچه و تا سه هفته دیگه هم استراحت مطلق هستم.
در نتیجه هیچ قبرستونی نمی تونم برم جز اینکه مثل الان بیام وب گردی و مطالعه و
نامزد ننر مودلداری بدم که نترس بابا چلاق نمی شم رو دستت بمونم.
حالا دیدن تعطیلات من از همتون بیشتر هیجان داره؟!!! دلتون بسوزه
![]()
آخییییییییییییییییییییییخب ميتوني بري كلاس رقص.........يا آموزش زبان انگليسي يا فرانسه![]()
آخیییییییی خوب مو برداشته گی پا که چیزی نیست ! من خیلی دوست دارم یه بار پام مو برداره ببینم چه جوریه !عرضم به حضورتون که فعلا من از همه تون بیشتر بهم خوش می گذره.
چون پام مو برداشته و الان یک هفته است تو گچه و تا سه هفته دیگه هم استراحت مطلق هستم.
در نتیجه هیچ قبرستونی نمی تونم برم جز اینکه مثل الان بیام وب گردی و مطالعه و
نامزد ننر مودلداری بدم که نترس بابا چلاق نمی شم رو دستت بمونم.
حالا دیدن تعطیلات من از همتون بیشتر هیجان داره؟!!! دلتون بسوزه
![]()
اين تابستون كارآموزي گرفتم
البت باشگاه و استخر براه هست ولي كارآموزيه ديگه...
پس خوش به حالتون...1 کار جدید قرارداد بستم
دوتا دیگه رو احتمال میدم بگیرم
کار-کار-کار-کار
خیلی دوست داشتم وقت میکردم 1 مسافرت برم
اما 1 لحظه گوشیم زنگش قطع نمیشه
نمیذارن که
منم از سال اول دانشگاه هر سال وی خواستم برنامه نویسی یاد بگیرم ولی آخر به این نتیجه رسیدم که بدون برنامه نویسی یاد گرفتن هم می شه زندگی کردمن می خوام شروع کنم واسه ارشد بخونم
و اینکه زبان انگلیسیم رو قوی کنم
و یه مقدار هم برنامه نویسی![]()
پس خوش به حالتون...![]()
4 واحد ترم تابستان برداشتم انتظار هم که جزئی از زندگیم شده کار هم میکنم تنوعی که فکر میکنم تا بحال تو زندگیم اتفاق نیفتادهتا سال های اتی شاید!
مرسي بعد از تعطيلات ميام سفرنامم رو برات ميگم![]()
خوب حالا چرا دبام می کنی ! ببخشیدچرا خوش بحال؟
چون 6 صبح میرم بیرون 8 شب میام؟
چون شبا باید رو نقشه های فردا کار کنم؟؟
چون نمیتونم برم تفریح؟؟؟
کمبود خواب پیدا کردم
آخیییییییییییییییییییییی
مرسی این یکی دیگه خیلی خوب بود چون خودمم تو فکر بودم که بعد از اثاث کشیمون یه کلاس رقص برم بدنم خیلی تازگیا خشک شده !
کلاس زبانم باید بعد از اینکه درسم تموم شد برم فعلا دیگه وقت ندارم !
باشه حتماً ميفرستم..........سفر بعدي باهم بريم.....اگه اون مديرتون بذاره.............اگه نذاشت اون رو هم با خودمون ميبريم.....چطوره؟؟!!ممنون ! پس منتظر سفرنامه ات هستم! حتما واسم بفرستیاااااا! که اگه خوب بود یه بار دیگه برنامه سفر میذاریم که حتما میام![]()
قبول!!!باشه حتماً ميفرستم..........سفر بعدي باهم بريم.....اگه اون مديرتون بذاره.............اگه نذاشت اون رو هم با خودمون ميبريم.....چطوره؟؟!!![]()
مدير كيلويي 700 تومانه.................من بيدم شوما نبيدي؟قبول!!!
مدیر کیلو چند!!!
بعید میدونم چند روز دیگه بیشتر اونجا دووم بیارم!!!
ما میریم سفر از دست اینا خلاص بشیم!!!اونوقت .... نهههههههههه!!!
( راستی کجا بیدی نبیدی؟؟؟)![]()
پس دید بصیرتمان ضعیف شدست!مدير كيلويي 700 تومانه.................من بيدم شوما نبيدي؟![]()
آره ديجه كم قسمت تشريف دارينپس دید بصیرتمان ضعیف شدست!
وگرنه حتما میدیدمتان!
( اینجا رو چون از تاپیک قزوینیا میام جو گرفته نمیتونم خودمو کنترل کنم)![]()
خودم و یک سری از بر و بچ باحال و گل و گلاب و... مثل خودمآره ديجه كم قسمت تشريف دارين
قزوينيا كين؟؟![]()
كجا سر بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خودم و یک سری از بر و بچ باحال و گل و گلاب و... مثل خودم
دوست داشتی سری بزن!!!![]()
برو به تاپیک قزوینیاش بیان تو( البته آخرش گفته: بچه تو نیا خطرناکه!!!) ببین اگه واست خطر نداره برو)كجا سر بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همش شد گل و گلاب و مشك عنبر.......ميگم ببخشيد مهسا خانوم تو كار خريد و فروش عطر هستين؟؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بچه ها همتون دعام کنید | گفتگوی آزاد | 54 | |
![]() |
نصیحتی از طرف داداش کوچولوی همتون Major Geologist | گفتگوی آزاد | 18 | |
![]() |
از همتون ممنونم ، از همتون... | گفتگوی آزاد | 10 | |
![]() |
متشكرم از شما از همتون! | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
چرا همتون اینقدر بابا بزرگو اذیت می کنین؟ | گفتگوی آزاد | 17 |