همایش ها و کنفرانس های معماری

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان عزیز و محترمم

از اینکه با دلسوزی و محبت در فکر پیدا کردن راه حل برای تالار و مشکلاتش هستید بی نهایت سپاسگزارم .

اونچه در حال حاضر در حال اتفاق افتادنه انالیز ساده ای داره که فکر می کنم می بایست مورد تحلیل قرار بگیره تا دوستان بیشتر با این مشکل آشنا بشن .

بدون شک برای تولید علم نیاز به طی مراحل و درجات بالایی هست که اصول و قوانینی رو می طلبه که همه به اون دسترسی ندارن . یادتون باشه مطلب جدید برای ارائه در مورد هر موضوعی می بایست دارای قوانین و مواردی باشه که بسیار سنگین و پیچیده است .

در مورد مطالب علمی ما دو حالت رو برای تولید علم داریم یا مطلب تحقیق و گردآوریه یا تالیف . مرتبه تحقیق و تالیف با استفاده از تالیفات دیگران و یا نتایج اونها است که منجر به ارائه پیشنهاداتی می شه که هنوز جنبه قانون مند پیدا نکرده . اما در مورد تالیف که حاصل تلاش اندیشمندان هر علمی به صورت تخصصی هست باید بگم تولید قوانین و احکام ثابت شده از جمله قوانین اون هست .

با روشن شدن این ضوابط ،‌ باید بگم در عین حالی که اندیشمندان ما در این باشگاه کم نیستند و مطمئنا قشر دانشجو و فعال در بین دوستان ما تعداد بیشتری رو شامل می شن ،‌ به همین خاطر باید بگم اتفاقی که در نهایت در این این طور مجموعه های می تونه بیفته نهایتا تحقیق و گرد آوریه و هیچ خبری نمی تونه از تولید یا تالیف در اینجا بیفته .

منظورم از تحقیق و گرد آوری ،‌ کپی کاری نیست بیشتر بحثم روی انالیز مواردی است که به نحوی به ما در شناخت و طی طریق ها کمک می کنه و در این بین حضور هر فرد از یک شهر از یک دانشگاه و یک موقعیت مختلف ،‌ جنبه های مختلفی از یک موضوع رو باز می کنه و دریچه های جدید تری از یک مطلب برای همگان باز می شه .

اهدافی که در بوجود آومدن یکچنین فوروم هایی دنبال می شه به نوعی همفکری ،‌ تقابل افکار و ایجاد ارتباطاتی سالم و بر پایه علم و دانش و فن آوریه که مطمئنا می تونه راهگشای مواردی باشه که در طی تقابل نظر ها به مسیر اصلی خودش برسه .

اما در مورد ایجاد و یا رها کردن تاپیکها و یا تشکرهای پی در پی باید مواردی رو برای دوستان ارجمندم باز کنم .
فضای مجازی همونطور که خوبیهایی هم داره ،‌ مشکلاتی هم داره که نمی شه اونها رو نادیده گرفت . مطمنا وقتی کسی یک موضوع جدید رو حتی بدون سرچ کردن ایجاد می کنه قصدش منفعت مادی نیست و این موضوعیه که همه به اون واقفند و یا در طلب جایزه و یا حق الزحمه این کار انجام نمی شه و بدون شک اینکار با نیت خیر و برای کمک به دیگر دوستان صورت می گیره .

در این بین تفکر به این که یک تاپیک چقدر می تونه زحمت داشته باشه و چقدر کار می بره کمی برای دوستان خصوصا عزیزان تازه وارد کمی مبهمه و به همین علت شاهد تاپیکهای زیاد از طرف این قشر هستیم که زیاد تعجبی نداره و شخصا به این حس خوب کمک به دیگر دوستان احترام میذارم و ترجیح میدم به عنوان یک خدمتگذار دوستانم رو به سمت مسیر صحیح هدایت کنم .
سایر مشکلاتی هم که از اونها بحث شد مثلا تشکر ها هم جنبه های روانشناسی زیادی داره که شاید شنیدنش خالی از لطف نباشه .

ما ایرانیها خصلتهایی داریم که اگر نگیم نایابه کم یاب هست . مثلا اینکه تنها جایی که در دنیا ته دیگ می خورن ایران ماست !!!‌ و یا اینکه تعارف خیلی زیادی با هم داریم . در همه چیز اغراق می کنیم و این کمی مشکل آفرینه ولی چه کنیم جزئی از فرهنگ ماست ...

وقتی دوستی یک مطلب خوب میبینه و دقیقا یا تحقیقا همون چیزی رو که میخواسته از خوندن و یا دیدن یک پست ،‌ پیدا می کنه به خاطر حس خوبی که داره فکر می کنه دکمه تشکر تنها نمی تونه جواب این زحمت نویسنده پست رو بده و احساساتش رو مثل همه ما ایرانی ها در غالب کلامی بیان می کنه که از نظر ما تبدیل میشه به اسپم !!‌

ولی جالبترین نکته اینجاست که نویسندگان تاپیکها هم اگرچه خودشون رو بی توجه نشون می دن ولی از این تشکر های زبانی و اسپمهایی که از نظر ما بی ارزشند ،‌ نیرو می گیرن و به ادامه کار تشویق می شن . چون نویسنده پست هم ایرانیه !!!

پس اونچه نیاز داریم فرهنگ سازیه . مثل خیلی چیزهایی که بدون اینکه بخواهیم و بدون اینکه کسی از ما بپرسه وارد فرهنگمون شد درحالیکه دیروز تجدد بود امروز نیاز شده . . این ها درگیر زمان حل خواهد شد .

بهترین راه حل اینه که از خودمون شروع کنیم . شروع هر اصلاحی باید ازخودمون باشه . همین .
سربلند و پیروز باشید .

mehraz-archi

عضو جدید
وقتی دوستی یک مطلب خوب میبینه و دقیقا یا تحقیقا همون چیزی رو که میخواسته از خوندن و یا دیدن یک پست ،‌ پیدا می کنه به خاطر حس خوبی که داره فکر می کنه دکمه تشکر تنها نمی تونه جواب این زحمت نویسنده پست رو بده و احساساتش رو مثل همه ما ایرانی ها در غالب کلامی بیان می کنه که از نظر ما تبدیل میشه به اسپم !!‌
.
خودتون میفرمایید تاپیکی که توش پسته مفیدی هست ولی ما اینجا بحثمون سر تاپیکهایی هست که قرار در صد سال اینده پست مفیدی توش باشه !!!! که فقط به لحاظ اینکه اون فرد این تصمیم رو گرفتی خیلی ها احساسه خیلی خوبی بهشون دست میده و تا سه صفحه تشکر میکنن .

ممنون که یاد اوری کردید که ما ایرانی هستیم و اینجا هم یه فروم ایرانی !!!!
اخه ما ایرانیا عادت داریم تا یکی انتقاد میکنه زود همه جلوش جبهه میگیرن . ولی حتی اگه اون انتقاد از نظر ما بیخود و بیجا باشه بازم سازنده اس چون ما رو از این خیال که فکر میکنیم اوضاع عالیه و بر وقف مراد بیرون میاره . تا انتقادی نباشه پیشترفتی هم نخواهد بود .

شما را به خیر و ما را به سلامت
والسلام .......

آخرین ویرایش:

سماته

عضو جدید
من نظرم رو گفتم وقتی یکی تاپیک میزاره که فلان کار رو انجام بدبم یا اینجا فلان چیزو بزاریم اول خودش بیاد تو پست دومش بذاره . بهتر از اینکه تا 3 صفحه همه تشویق کنن که افرین خیلی فکر خوبیه بعد هیچ به هیچ !
من به شخصه وقتی تاپیکها رو میبینم تمایلی برای جواب دادن نمیبینم .
تاپیکهای درخواست که واقعا خجالت اوره . تو رو به خدا ، تو رو به جون مامانتون ، تو رو جون ....... کمک کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!
تازه از همه بدتر تاپیکای نیمه کارس که یه کارو شروع میکنن بعد بیخیال میشن از ادامش . با یه دست 100 تا هندونه بر میدارن همش میریزه زمین !!!!!!!!!
سلام . من هم فکر میکنم تالار درخواستها بیشتر این شده که پروژه کامل میخوان. من فکر میکنم باید این جور باشه که باعث تنبلی نشه. فقط راهنمایی باشه. پس تلاش و کار چی میشه؟ بهتر نیست اجازه این کار داده نشه؟

archi_arch

مدیر بازنشسته
سلام جناب مدیر!
میگم مدیر جان این مهر ترسناک! :)دی!) بدون منبع رو به نظرت با لینک بذاری بهتر نیست؟ که بفهمن موضوع چیه! اینطوری منظورمه!

بعدم چرا حالا مطلبتو میخوای پاک کنی؟! حیفه اخه!:w05:
به جاش اخطار بده یا اخراجش کن!:w02: بذار مطلب بمونه به درد میخوره خوب!:twisted: :lol:

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام جناب مدیر!
میگم مدیر جان این مهر ترسناک! :)دی!) بدون منبع رو به نظرت با لینک بذاری بهتر نیست؟ که بفهمن موضوع چیه! اینطوری منظورمه!

بعدم چرا حالا مطلبتو میخوای پاک کنی؟! حیفه اخه!:w05:
به جاش اخطار بده یا اخراجش کن!:w02: بذار مطلب بمونه به درد میخوره خوب!:twisted: :lol:

سلام آرچی جان
مطمئنم که هیچ کس دوست نداره دسترنج و زحمتش با بی قانونی و بی عدالتی پایمال بشه . به خاطر همین هم که شده برای ساختن فرهنگ کپی رایت از همین یک پست و یک تالار و یک باشگاه شروع می کنم تا به امید خدا همه ما یک روز مدافع حقوق دیگران باشیم .
موفق باشی

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
ميشه منم نظر بدم؟
ميشه اين تالار در خواست ها يه جوري عوض بشه؟
از يه نظر خوبه كه الان در خواست ها تبعيد شده و تالار يا بخش ديگه اي رو بد شكل نمي كنه
از يه طرف هم بده كه چند خط پايين گفتم چرا.;)
آخه كي گفته اينجا بايد پروژه آماده رد و بدل بشه ؟
اصلا به نظر بنده ي حقير وجود چنين تالاري يه حكم تاييده برا كسايي كه دنبال پروژه ي آماده مي گردن انگار كه بهشون اجازه ي چنين درخواستي به راحتي داده ميشه در حالي كه سوال پرسيدن و راهنمايي با پروژه ي آماده خيلي فرق داره و كلا به جاس و برا پيشرفت خوبه.
به نظرتون اگه درخواست يه تاپيك بشه و منتقل بشه به بخشي كه جلوي چشم نيست بهتر نيست؟ منظورم اينه كه تو صفحه ي اصلي تالار نباشه :redface:
ممنونم.

archi_arch

مدیر بازنشسته
سلام.
ميشه منم نظر بدم؟
ميشه اين تالار در خواست ها يه جوري عوض بشه؟
از يه نظر خوبه كه الان در خواست ها تبعيد شده و تالار يا بخش ديگه اي رو بد شكل نمي كنه
از يه طرف هم بده كه چند خط پايين گفتم چرا.;)
آخه كي گفته اينجا بايد پروژه آماده رد و بدل بشه ؟
اصلا به نظر بنده ي حقير وجود چنين تالاري يه حكم تاييده برا كسايي كه دنبال پروژه ي آماده مي گردن انگار كه بهشون اجازه ي چنين درخواستي به راحتي داده ميشه در حالي كه سوال پرسيدن و راهنمايي با پروژه ي آماده خيلي فرق داره و كلا به جاس و برا پيشرفت خوبه.
به نظرتون اگه درخواست يه تاپيك بشه و منتقل بشه به بخشي كه جلوي چشم نيست بهتر نيست؟ منظورم اينه كه تو صفحه ي اصلي تالار نباشه :redface:
ممنونم.
منم اول همین وگفتم الانم همینو میگم!! :w05:
این تالار خیلی زشته!!!:cry:

marya_com

عضو جدید
سلام
دو تا پست توی آرشیو مسابقه معماری هست که بی ربطه لطفا میشه آن را پاک کنید ؟

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام
دو تا پست توی آرشیو مسابقه معماری هست که بی ربطه لطفا میشه آن را پاک کنید ؟

سلام
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=69839
حالا اين تاپيكش بماند .....
اما اين نظر سنجيش يعني چي؟ آخه .....

از هر دو عزیزم تشکر می کنم . هر دو مورد انجام شد .
موفق باشید

sanil

عضو جدید
سلام
منم تازه فارغ التحصيل شدم و در حال حاضر مشغول خواندن براي ارشد هستم.

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
سلام ، من فعلا ً مدرک لیسانس دارم و تا 2 ماه دیگه اگه خدا بخواد میرم واسه ارشد که به امید خدا باید برم اتریش ، حالا هر سئوالی دارید بنده پاسخگو هستم

سلام دوستان...
من فارغ التحصیل کارشناسی معماری و کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت از دانشگاه تهران هستم...
خوشحالم که در جمع دوستان هستم...
اگر کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم بتونم کمک کنم...

موفق باشید...

با عرض سلام و خسته نباشید
من هم فارغ التحصیل کارشناسی ارشد معماری (پیوسته) - ورودی 78 دانشگاه آزاد مشهد هستم....ما آخرین دوره ی ارشد پیوسته بودیم
مدت 2 سالی میشه که در دانشگاههای مشهد و بعضی شهرستانها تدریس میکنم ( البته در کنار کار اصلیمون که با چند تا از دوستان دفتر فنی - مهندسی زدیم)....در حال حاضر هم در دانشگاههای آزاد زاهدان - دانشگاه علمی کاربردی مشهد و دانشگاه خیام مشهد در مقطع کارشناسی تدریس میکنم...... خوشحالم که در جمع دوستان هستم :gol:

سلام
منم تازه فارغ التحصيل شدم و در حال حاضر مشغول خواندن براي ارشد هستم.

همه دوستان جدید خوش آمدید :smile:;)

معمار پیر

عضو جدید
به نام معمار هستی
سلام گلم
ببین وقتی درس تموم میشه اینقدر سرمون شلوغه که .......... ببخشید
من بعد از 4 سال تازه اومدم اینجا
چون معمار تا فارغ التحصیل می شه مهندسه باید انقدر کارکنه تا تابشه معمار باشی انوقت هم زن وبچه وکارو دفتر بدهی و..............
کاری بتونم بکنم در خدمتم
یاحق

mina_b

عضو جدید
اولین همایش دانشجویی معماری،انرژِی و تکنولوژی

اولین همایش دانشجویی معماری،انرژِی و تکنولوژی

دانشگاه جامع علمی _ کاربردی واحد استان یزد با همکاری مرکز آموزش علمی کاربردی ساختمان و شهرسازی یزد (انجمن علمی قلم)برگزار می کند:

همایش دانشجویی معماری،انرژی و تکنولوژی

محورهای همایش:

- بحران انرژی و راهکارها

- انواع و نحوه استفاده از انرژی های نو

- معماری سنتی و تجربیات گذشته در حل معضل انرژی

- معماری پایدار و تکنولوژی امروز

برنامه های همایش:

- کارگاه آموزشی با عنوان " صرفه جویی انرژی و کاربرد انرژی های نو در معماری" با حضور جناب آقای دکتر آیت اللهی همراه با ارائه گواهی نامه

- ارائه مقالات برگزیده دانشجویی

- نمایشگاه آثار دانشجویی

- نمایشگاه مصالح،تاسیسات وتکنولوژی های نوین ساختمانی

- مسابقه اسکیس

شرایط پذیرش مقاله:

- رعایت استاندارد مقاله (WORD 2003-FONT ZAR- SIZE 14) قطع A4و حداکثر 15 صفحه

- مقاله مرتبط ا محورهای همایش

- ارسال چکیده و اصل مقاله به همراه لوح فشرده حداکثر تا تاریخ 1387/11/25

زمان برگزاری:29 و30 بهمن ماه 1387

محل برگزاری:یزد-خیابان شهید مطهری- پارک علم و فن آوری اقبال

دبیرخانه:یزد- بلوار شهید منتظر قائم- کوچه شهید نصیری – مرکز آموزش علمی – کاربردی مسکن و شهرسازی

تلفن:6236002-0351

از کلیه دانشجویان و شرکت های مصالح و تاسیسات و … دعوت می شود جهت نمایش آثار و محصولات خود در نمایشگاه با شماره تلفن دبیرخانه و یا آقای رفیعی (09131561904)تماس حاصل نمایند.
لینک انجمن علمی دانشگاه علمی کاربردی یزد: http://yuast.wordpress.com/category/همایش

دانشگاه جامع علمی کاربردی یزد

www.ubuyazd.com

EMAIL:info@ubuyazd.com

Email:minabehrouian@gmail.com

سـعید

مدیر بازنشسته
دوست عزیز با توجه به اینکه شما اولین پستتون رو در سایت با این اطلاعیه شروع کردین مشخص میشه که برای برای همین مطلب عضو سایت شده باشید که امیدوارم فعالیت خودتون رو گسترده تر هم کنید...
البته این دلیل نمیشه که به قوانین سایت بی توجه باشید..
لطفا مطالب رو در تاپیک هایی که به همین عنوان ایجاد شده ارسال کنید..

مسابقات و همایش های معماری

ممنون و موفق باشید..

سـعید

مدیر بازنشسته
همایش دانشجویی معماری ، انرژی و تکنولوژی

دانشگاه جامع علمی _ کاربردی واحد استان یزد با همکاری مرکز آموزش علمی کاربردی ساختمان و شهرسازی یزد (انجمن علمی قلم)برگزار می کند:
محورهای همایش:

- بحران انرژی و راهکارها

- انواع و نحوه استفاده از انرژی های نو

- معماری سنتی و تجربیات گذشته در حل معضل انرژی

- معماری پایدار و تکنولوژی امروز

برنامه های همایش:

- کارگاه آموزشی با عنوان "صرفه جویی انرژی و کاربرد انرژی های نو در معماری" با حضور جناب آقای دکتر آیت اللهی همراه با ارائه گواهی نامه

- ارائه مقالات برگزیده دانشجویی

- نمایشگاه آثار دانشجویی

- نمایشگاه مصالح،تاسیسات وتکنولوژی های نوین ساختمانی

- مسابقه اسکیس

شرایط پذیرش مقاله:

- رعایت استاندارد مقاله (WORD 2003-FONT ZAR- SIZE 14) قطع A4و حداکثر 15 صفحه

- مقاله مرتبط ا محورهای همایش

- ارسال چکیده و اصل مقاله به همراه لوح فشرده حداکثر تا تاریخ 1387/11/25

زمان برگزاری:
29 و30 بهمن ماه 1387

محل برگزاری:
یزد-خیابان شهید مطهری- پارک علم و فن آوری اقبال

دبیرخانه:
یزد- بلوار شهید منتظر قائم- کوچه شهید نصیری – مرکز آموزش علمی – کاربردی مسکن و شهرسازی تلفن:6236002- 0351

Reza.P

کاربر فعال
سلام دومان جان من برای به وجود اومدن این مشکل در تاپیکایی که ایجاد کردم کاملا" متاسفم . :w45:

آخرین ویرایش:

وطن دوست

عضو جدید
کاش ما معمار می شدیم البته خودمو می گم این مملکت معماریش از پایه خراب باید کوبید داد دست مهندسای عمران که مثل ساختمونای دیگه مکعبیشون اینم گند بزنن بهش..........:cry:

با اینکه بی ربط با موضوع تاپیک است اما :

1- دوست من معماری سنتی رو ببوس بذار کنار (دلیلی وجود نداره که بخوایم معماری سنتی رو ادامه بدهیم)
2- شرایط تغییر کرده و سبک زندگی متفاوت شده.
3- تنها کارهایی که می شود انجام داد رفتن به جلو با نگاه به سبک پیشینیانمان است.

به عبارتی باید معماری روز دنیا را در ایران بومی کنیم . یعنی با شیوه خودمان به سمت معماری مدرن برویم.

الحمدلله که الان همگی مهندسیم و موقع حرف که میشود همه میگیم وای بر معماری ایران که نابود شده است. اما موقعی که نوبت به من و شما می رسد سکوت می کنیم.

هر کس دلش برای معماری ایران می سوزد، بسم الله شروع کنید و تحقیق کنید و طرح بدهید.
ساختمانی را طراحی کنید که علاوه بر امکانات مدرن و قابل زندگی با شرایط امروز رنگ و بوی ایرانی داشته باشد.....

من بیشتر دلم به حال مهندسانی میسوزد که در زمان دانشجویی حتی پروژه هایشان را من یا امثال من انجام داده اند....

پینوشت : مهندسان عمران هرآنچه را که معمار از آنها بخواهد طراحی می کنند. تنبلی معماران را به گردن مهندسین محاسب نگذاریم. نمونه اش هم در دبی و ینگه دنیا زیاد است هنر معماران و مهندسین عمران را در اینترنت با صرف کمی وقت خواهید یافت.
ارادتمند

آخرین ویرایش:

amin_architect22

عضو جدید
خوش به حالتون همه دارن واسه ارشد میخونن.
ما فنیا تازه واسه لیسانس یاید بخونیم.

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان من این ترم ترم آخرم هست.میشه یه کلاس اسکیس خوب معرفی کنید؟
احسان طایفه چطوره؟

Barf_yakhi

عضو جدید
سلام

سلام

من تازه فارغ التحصیل کاردانی شدم و می خوام واسه کارشناسی شروع کنم . اما.....:confused:

RANA REZANEZHAD

عضو جدید
با درود به همه ي دوستان عزيز
من فوق ديپلم معماري گرفتم و الان دانشجوي كارشناسي ناپيوسته هستم.
خوش حالم كه تو جمعتون هستم

chips_2_2_2004

عضو جدید
سلام
من فارغ التحصيل كارداني معماري ام
خوشحال ميشم بتونم كسي رو راهنمايي كنم

wildshaghayegh

عضو جدید
منم فقط دفا مونده كه خانم مهندس بشم...فردا صبح هم كنكور ارشد دارم...
خيلي دلم ميخواست كنترل پروژه امتحان بدم اما حتي يه نفر هم تاييد نكرد..
همه گفتند معماري
خلاصه امسال معماري دادم اما اصلا نخوندم....

سـعید

مدیر بازنشسته
سلام به همه دوستان عزیز..:gol:

بعد از انجام موفق آمیز تاپیک مسابقه معماری در حدود 8 ماه پیش تا اکنون تصمیم به اجرای مسابقه به طریقی دیگر و با تغییراتی جزئی گرفتیم که امید است با همکاری شما دوستان عزیز دوباره این مسابقه به یکی از بزرگترین مسابقه های این باشگاه تبدیل شود .
این مسابقه همراه با جایزه در نظر گرفته شده که طریقه انجام آن در قوانین مسابقه درج خواهد شد .
جایزه در این مسابقه تنها عاملی برای انگیزه بیشتر در بین شما دوستان عزیز است که البته در برابر کار بزرگی که اینجا انجام میدهید و آن هم دادن اطلاعات خود به دیگران بسیار ناچیز است..

پس در اینجا گرد هم میآییم تا با مطرح کردن سوالات , دیگران رو در محیطی گرم و دوستانه از نعمت دانستن این اطلاعات بهره مند کنیم..

قوانین مسابقه :

1- سوالات خود را در زمینه معماری و رشته های وابسته مطرح کنید .

2 - مدت اعتبار هر سوال 3روز از تاریخ ارسال است که در صورت به پاسخ نرسیدن شخص ارسال کننده سوال موظف به ارسال جواب سوال است .

3 - تا زمانی که آخرین سوال به پاسخ نرسیده است سوال جدید مطرح نکنید .

4 - در زمان ارسال سوال " حتما " شماره سوال رو قید کنید .

5 - لطفا تحت هیچ شرایطی اسپم ( حرف های بیهوده ) نکنید .

6 - کسی که سوالی رو مطرح میکند باید در
مدت اعتبار سوال ( 3روز ) جواب های دیگر دوستان رو کنترل کند تا وقتی که سوال به جواب رسید اعلام کند .

7 - بعد از اینکه سوال به جواب رسید شخص پاسخ دهنده باید سوال جدید را طرح کند .

8 -در صورت به جواب نرسیدن سوال و اعلام جواب سوال توسط طراح. سوال بعد توسط هر کدام از کاربران میتواند مطرح شود.

9 -
بعد از هر 30 سوال اسامی شرکت کنندگان در مسابقه به ترتیب امتیازاتی که کسب کردن اعلام میشه ،
نفر اول 100 امتیاز
نفر دوم 50 امتیاز
نفر سوم 20 امتیاز

پ.ن1: جایزه در این مسابقه تنها عاملی برای انگیزه بیشتر در بین شما دوستان عزیز است.

پ.ن2: دقت کنید سوالاتتون تکراری نباشند

لطفا در شروع این دور جدید سوالات را از با ذکر ( مرحله و شماره سوال) ذکر بفرمائید :
بدین صورت که در هر مرحله 30سوال مطرح و در پایان امتیازات محاسبه و دور بعدی آغاز میگردد با ذکر شماره مرحله بعدی و سوال

به عنوان مثال
مرحله 1 - شماره 1
مرحله 1 - شماره 2
...
مرحله 1- شماره 30
محاسبه امتیازات
مرحله 2- شماره 1
....
..

کلیه قوانین رو برای اجرای صحیح مسابقه رعایت کنید.

موفق باشید..:gol:

DDDIQ گفت:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

nooshafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
نوعی سیستم گرمایشی خورشیدی ایستا که در پنجره های رو به جنوب اجرا میشه،اثری مشابه گلخانه داره و بطور خلاصه اینطوری کار میکنه:
تابش خورشید به دیوار -------->گرم شدن دیوار+ذخیره ی حرارت در آن---------->پس دادن حرارت به فضای داخلی
این سیستم توسط فردی به همین نام اختراع شده
از اتاق شیشه ای(آتریوم،گلخانه،...) واقع در ضلع جنوبی یک ساختمان تشکیل شده و از دیگر فضاهاتوسط یک دیوار مشترک جدا شده است

اینم یه سری معایب و محاسن از سایت معماران(memaran.ir )
معایب دیوار ترومپ:

1- با توجه به اینکه در این سیستم دیوار و شیشه ای که در جلوی آن قرار دارد فاصلۀ خیلی نزدیکی دارند،تمییز کردن این شیشه از داخل،مشکل ساز است.
2- ترموسیرکولاسیون معکوس در شب ( هوای گرم ازمنفذ بالایی خارج و هوای سرد از پایین وارد فضای داخلی می شود.
3-انباشته شدن گردوغبار روی شیشه از داخل،که همان بحث تمییز کردن است که در بالا گفته شد.
4-نصب و راه اندازی و نگهداری عایق شبانه در این دیوارها دشوار می باشد.
5-هزینۀ بالا

-محدودیت در شیوه های اجرا وانتخاب مصالح
-نور زیاد خورشید،ایجاد سایه روشن هایی با کنتراست بالا
-از بین بردن حریم خانه
-عملکرد دستی عایق های شبانه که در هنگام غیبت طولانی مدت مشکل ساز می شود.

محاسن دیوار ترومپ:

گرما را از طریق ذخیره سازی حرارتی به کندی منتقل می کنند؛به همین دلیل دما را هم تعدیل و هم به تاخیر می اندازند.

نور طبیعی – دید به جنوب – کم بودن هزینه های اضافی – تامین گرمایش ایستا