archi_arch
مدیر بازنشسته
فکر کنم هر دوتون دارین یه چیزی میگینا!
خودتون میفرمایید تاپیکی که توش پسته مفیدی هست ولی ما اینجا بحثمون سر تاپیکهایی هست که قرار در صد سال اینده پست مفیدی توش باشه !!!! که فقط به لحاظ اینکه اون فرد این تصمیم رو گرفتی خیلی ها احساسه خیلی خوبی بهشون دست میده و تا سه صفحه تشکر میکنن .وقتی دوستی یک مطلب خوب میبینه و دقیقا یا تحقیقا همون چیزی رو که میخواسته از خوندن و یا دیدن یک پست ، پیدا می کنه به خاطر حس خوبی که داره فکر می کنه دکمه تشکر تنها نمی تونه جواب این زحمت نویسنده پست رو بده و احساساتش رو مثل همه ما ایرانی ها در غالب کلامی بیان می کنه که از نظر ما تبدیل میشه به اسپم !!
.
سلام . من هم فکر میکنم تالار درخواستها بیشتر این شده که پروژه کامل میخوان. من فکر میکنم باید این جور باشه که باعث تنبلی نشه. فقط راهنمایی باشه. پس تلاش و کار چی میشه؟ بهتر نیست اجازه این کار داده نشه؟من نظرم رو گفتم وقتی یکی تاپیک میزاره که فلان کار رو انجام بدبم یا اینجا فلان چیزو بزاریم اول خودش بیاد تو پست دومش بذاره . بهتر از اینکه تا 3 صفحه همه تشویق کنن که افرین خیلی فکر خوبیه بعد هیچ به هیچ !
من به شخصه وقتی تاپیکها رو میبینم تمایلی برای جواب دادن نمیبینم .
تاپیکهای درخواست که واقعا خجالت اوره . تو رو به خدا ، تو رو به جون مامانتون ، تو رو جون ....... کمک کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!
تازه از همه بدتر تاپیکای نیمه کارس که یه کارو شروع میکنن بعد بیخیال میشن از ادامش . با یه دست 100 تا هندونه بر میدارن همش میریزه زمین !!!!!!!!!
منم اول همین وگفتم الانم همینو میگم!!سلام.
ميشه منم نظر بدم؟
ميشه اين تالار در خواست ها يه جوري عوض بشه؟
از يه نظر خوبه كه الان در خواست ها تبعيد شده و تالار يا بخش ديگه اي رو بد شكل نمي كنه
از يه طرف هم بده كه چند خط پايين گفتم چرا.
آخه كي گفته اينجا بايد پروژه آماده رد و بدل بشه ؟
اصلا به نظر بنده ي حقير وجود چنين تالاري يه حكم تاييده برا كسايي كه دنبال پروژه ي آماده مي گردن انگار كه بهشون اجازه ي چنين درخواستي به راحتي داده ميشه در حالي كه سوال پرسيدن و راهنمايي با پروژه ي آماده خيلي فرق داره و كلا به جاس و برا پيشرفت خوبه.
به نظرتون اگه درخواست يه تاپيك بشه و منتقل بشه به بخشي كه جلوي چشم نيست بهتر نيست؟ منظورم اينه كه تو صفحه ي اصلي تالار نباشه
ممنونم.
سلام
دو تا پست توی آرشیو مسابقه معماری هست که بی ربطه لطفا میشه آن را پاک کنید ؟
سلام
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=69839
حالا اين تاپيكش بماند .....
اما اين نظر سنجيش يعني چي؟ آخه .....
این دفعه یه پست هست زحمت اونم بکشید.سلام
دو تا پست توی آرشیو مسابقه معماری هست که بی ربطه لطفا میشه آن را پاک کنید ؟
سلام ، من فعلا ً مدرک لیسانس دارم و تا 2 ماه دیگه اگه خدا بخواد میرم واسه ارشد که به امید خدا باید برم اتریش ، حالا هر سئوالی دارید بنده پاسخگو هستم
سلام دوستان...
من فارغ التحصیل کارشناسی معماری و کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت از دانشگاه تهران هستم...
خوشحالم که در جمع دوستان هستم...
اگر کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم بتونم کمک کنم...
موفق باشید...
با عرض سلام و خسته نباشید
من هم فارغ التحصیل کارشناسی ارشد معماری (پیوسته) - ورودی 78 دانشگاه آزاد مشهد هستم....ما آخرین دوره ی ارشد پیوسته بودیم
مدت 2 سالی میشه که در دانشگاههای مشهد و بعضی شهرستانها تدریس میکنم ( البته در کنار کار اصلیمون که با چند تا از دوستان دفتر فنی - مهندسی زدیم)....در حال حاضر هم در دانشگاههای آزاد زاهدان - دانشگاه علمی کاربردی مشهد و دانشگاه خیام مشهد در مقطع کارشناسی تدریس میکنم...... خوشحالم که در جمع دوستان هستم
سلام
منم تازه فارغ التحصيل شدم و در حال حاضر مشغول خواندن براي ارشد هستم.
کاش ما معمار می شدیم البته خودمو می گم این مملکت معماریش از پایه خراب باید کوبید داد دست مهندسای عمران که مثل ساختمونای دیگه مکعبیشون اینم گند بزنن بهش..........
DDDIQ گفت:فهرست دوره جدید طرح سوال معماری ...