هشدار بهداشتی

forough gh

عضو جدید
هشدار بهداشتی

زیتون سیاه

مقدمه:

تزئین غذا ها و انواع سالاد با زیتون زیبایی خاصی را به میز غذا می دهد و این ماده غذایی بسیار مفید است ، ولی لازم است نکته مهمی را در این باره بدانیم.


زیتون سیاه :



این زیتون در کشور اسپانیا و ایتالیا به دست می آید و در کشورهای دیگر به علت شرایط خاص آب ، هوا و خاک فقط زیتون سبز پروش پیدا میکند.

به علت زیبایی که زیتون سیاه دارد ، قیمت آن بیشتر از زیتون سبز است . بنابر این زیتون از کشورهای فوق وارد ایران نمیشود.

و وارد کنندگان به علت قیمت تمتم شده بالا ، تمایلی به واردات این محصول ندارند.



در عوض روشی وجود دارد که زیتون سبز را به صورت سیاه رنگ در می آورد. این عمل معمولا با استفاده از سولفات آهن صورت میپذیرد.

این ماده سمی میباشد و این روش فرآوری مناسب نیست.



ترکیه یکی از کشورهایی است که به این روش زیتون سیاه را تولید میکند.



برای حفظ سلامتی خود و خانواده از خرید و مصرف زیتون سیاه در هر نوع بسته بندی جداً خودداری نمایید.



به علت اهمیت بهداشت تغذیه
لطفا این ایمیل را برای تمام دوستان خود ارسال نمایید
 

ahmadi-2010

عضو جدید
مرسی از مطلبتون....
اتفاقا این روش برای سیاه کردن زیتون تو ایران سالیان ساله که متداوله....فروشنده های بی انصاف یه تیکه فلز آهن رو میندازن تو ظرف زیتون بعد از چند روز روی زیتونا اکسید آهن میشینه.....و سیاه میشن....
 
بالا