هشت رازی که زنها نمی خواهند مردها بدونن

Danyal.KH

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آیا تابه حال به این فکر کرده اید که در ذهن خانم ها چه می گذرد؟ آیا می دانستید که گاهی اوقات منظور خانم ها آن چیزی نیست که بر زبان می آورند؟ آنها ممکن است چیزی به زبان بیاورند و منظورشان دقیقاً برعکس آن باشد. اما خانم ها واقعاً چه می خواهند؟ در این مقاله رازهایی را برایتان فاش می کنیم که خانم ها اصلاً دوست ندارند شما آنها را بدانید![/FONT]
[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] * بلوندها همیشه هم خنگ نیستند. اگر فکر می کردید که همه بلوندها خنگ هستند باید بگویم که کاملاً در اشتباهید. رنگ مو ارتباطی با هوش ندارد. آنها فقط خودشان را خنگ جلوه می دهند که جذاب تر و بانمک تر به نظر برسند و شما پول بیشتری خرجشان کنید. و اگر شما این کار را بکنید آنوقت باید بگوییم که خنگ شما هستید نه آنها![/FONT]
[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]* خانم ها به حد مرگ حسودند. شاید انکار کنند اما واقعیت این است که شدیداً حسادت می کنند اگر طرفشان با یک زن ناشناس یا حتی یک دوست حرف بزند. شاید طور دیگری خود را نشان دهد اما مطمئن باشید که شعله های حسادت درونش زبانه می کشد.[/FONT]
[/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]* من ***ی ترین زن دنیام. همه خانم ها چنین طرز تفکری دارند حتی اگر سعی کنند که انکارش کنند. تقریباً همه خانم ها دوست دارند احساس کنند که تنها ملکه زیبایی در دنیا هستند و هیچ چیز دیگری در دنیا با آنها برابری نمی کند.[/FONT]
[/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]* من چاقم؟ مطمئنم که این جمله تابه حال چندین و چند بار به گوشتان خورده است اما اجازه بدهید خیلی راحت قبول کنیم. خانم ها هرچقدر هم که لاغر باشند به هیچ وجه خودشان را لاغر نمی دانند. تقریباً همه خانم ها عادت دارند که هر لباسی که می پوشند قبلش بپرسند که چاق نشانشان می دهد یا نه.[/FONT]
[/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]* همیشه درمورد خریدهایشان دروغ می گویند. ممکن است برای خرید موادغذایی بیرون رفته باشند اما مطمئناً برای خودشان هم یک چیزی می خرند. بعد سعی می کنند یا آنرا پنهان کنند یا درمورد قیمت آن دروغ بگویند.[/FONT]
[/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]* هیچ رازی را با آنها درمیان نگذارید. تقریباً همه خانم ها هر رازی که به آنها بگویید را با دوستانشان هم درمیان می گذارند. اگر اینکار را نکنند آنوقت وقتی برای ناهار بیرون می روند یا برای خوردن چای دور هم جمع می شوند حرف کم می آورند. این مسئله حتی درمورد خصوصی ترین رازهایتان هم صدق می کند (امیدوارم متوجه شده باشید منظورم چه رازهایی است).[/FONT]
[/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]* چه کفش هایی پایتان است؟ بله واقعیت دارد، خانم ها مردها را از روی کفش هایشان می سنجند. پس بهتر است دفعه بعد که بیرون رفتید، کفش های شیک تر و تمیزتری بپوشید.[/FONT]
[/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]* وقتی خیانت کنید می فهمند. سیستم عاطفی و احساسی خانم ها آنقدر قوی است که وقتی خیانت کنید سریع به آنها انتقال می دهد. هرچقدر هم که در اینکار خبره باشید اما مطمئن باشید که از چشم او پوشیده نمی ماند.[/FONT]

رویا جون

عضو جدید
ایول دستت درد نکنه
من با اون خیانته موافقم مردها وقتی خیانت میکنند زنها سریع بوی خیانت رو میفهمند
پس مواظب باشین

Goonay

عضو جدید
اون كفش رو خوب اومدي!
واقعا درسته!
و اون حس!
حتي فكر خيانت به سر مردا بزنه زن فهميده!

Venus_n

عضو جدید
منم با بقیه موافقم ;)
حتی اگه فکر خیانت به سر پسره بزنه میفهمیم با گل و گلابم نمی شه کاریش کرد:mad:
و وای اگه یه دختر احساس کنه عشقش در خطره و با احساساتش بازی شده:w43:

dreamypicture

عضو جدید
بابا اینقدر خیانت خیانت نکنید
این دخترا رو کلمه خیانت چه حساسن
فک کنم با شنیدنش خون جلو چشاشون رو بگیره

SoLTAnEH

عضو جدید
اینا که راز نیس
تازه خوب کردی که گفتی
بالاخره باید واسه حفظ جونتون و زندگیتون،با هم متحد باشید و اطلاعات ردو بدل کنین!

SoLTAnEH

عضو جدید
البته موارد سوم و چهارم، پنجم و به خصوص ششم در مورد همه صدق نمی کنه!
بالاخره خانم ها هم مسایل خصوصی دارن...من که خودم به شخصه اهل درد و دل کردن نیستم...
چون 80% مردم مسایل دیگران براشون مهم نیس..20% باقی هم از اینکه بفهمن مشکل یا مساله ای دارید خوشحال می شن!

web1001

عضو جدید
بابا این همه موضوع دیگه بیخیال خیانت شین دخترا دارن از حسودی میترکن خوب پسرا یه زن دیگه بگیرن مگه چی میشه؟

Danyal.KH

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
منم با بقیه موافقم ;)
حتی اگه فکر خیانت به سر پسره بزنه میفهمیم با گل و گلابم نمی شه کاریش کرد:mad:
و وای اگه یه دختر احساس کنه عشقش در خطره و با احساساتش بازی شده:w43:

ببخشیدا ، انگار فقط پسرا خیانت می‌کنن ، دخترا هم که اصلا نگو ، اهل این حرفا نیستن ، بابا دخترا هم خیانت می‌کنن دیگه . . . . . . . .

rosvayejanan

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیچاره خانوما چه حالی کردن فکر می کنن خیلی با هوش ان که خیانت و می فهمن
گاهی وقتا دلم می سوزه ...
اینا نمی دونن اون مرده نامرده که می خواد اونا بفهمن مگه می تونن چی کار کنن
بیا و ثابت کن "این همین طور می ره بالا"
آخرش چی میشه سریع به فکر فهمیدن ماجرا می افتن یه کم شوهره جلب توجه می کنه و حالشو می بره
بعدشم یه فالی زده ذهن زنش آماده میشه اگه خانومه خوب رفتار نکرد می رن سراغ خیانته و حالشو می برن
انقدر هم خیانت خیانت نکنید شوهره نرفته همجنس بازی کنه که اون طرف خیانت یه زنه دیگه پس بحث زن و مرد نداره که اگر به قضاوت باشه زنها مقصر تر ان و مردا نامرد تر
:) چه تحلیل باحالی کردم خدایییی تشکر کنید ازم دیگه

Dokhtar-Irooni

عضو جدید
از تیپکتون معلومه که شما آقایون چقدر راز نگهدار تر از دختریین. نکه راز زنرو بر ملا می‌کنین به این دلیل.

web1001

عضو جدید
بیچاره خانوما چه حالی کردن فکر می کنن خیلی با هوش ان که خیانت و می فهمن
گاهی وقتا دلم می سوزه ...
اینا نمی دونن اون مرده نامرده که می خواد اونا بفهمن مگه می تونن چی کار کنن
بیا و ثابت کن "این همین طور می ره بالا"
آخرش چی میشه سریع به فکر فهمیدن ماجرا می افتن یه کم شوهره جلب توجه می کنه و حالشو می بره
بعدشم یه فالی زده ذهن زنش آماده میشه اگه خانومه خوب رفتار نکرد می رن سراغ خیانته و حالشو می برن
انقدر هم خیانت خیانت نکنید شوهره نرفته همجنس بازی کنه که اون طرف خیانت یه زنه دیگه پس بحث زن و مرد نداره که اگر به قضاوت باشه زنها مقصر تر ان و مردا نامرد تر
:) چه تحلیل باحالی کردم خدایییی تشکر کنید ازم دیگه
ایول اینه بابا حالا بفهمن میتونن چیکار کنن . همین زنا هستن که کاری میکنن مردا واسشون هوو بیارن دیگه

بالا