من اینارو واسه خودم نمیگماین حرفا چیه میزنی استغفار کن.........................مگه دعای کمیل کم داره
از اهنگای شاد؟
الان دیگه مثل 20 سال قبل نیست
همه هم که اعتقاداتشون یکی نیست
من اینارو واسه خودم نمیگماین حرفا چیه میزنی استغفار کن.........................مگه دعای کمیل کم داره
از اهنگای شاد؟
ما کی گفتیم کسی زیارت نره. گفتم زیارت مال اونایی است که تمکن مالی دارن و بخاطر این کارشون مشمول ذمّه زن و فرزندشون نباید بشن. که اونم یه مثال بود برای جواب یکی از دوستان.مثلا من خودم
کلی پولامو جمع کردم برم کربلا
حتما صرف نظر کنم پول رو بدم خیریه
بابا هرچیزی جایی داره
روزه نیکوکاری پس واسه چیه
شما خودت روز درخت کاری کجا بودی؟
میدونی من چندتا درخت کاشتم؟
حتما باید بیام اینجا یه تاپیک بزنم به هرکی این کارو نکرده توهین کنم؟
بله...بله... من الان کمیته امدادم...گزارش لحظه به لحظه حاکی از آن است که در حال حاضر فقط یک فقیر در ایران وجود دارد...آنهم منم!!که پول ندارم واسه راندو ماژیک تاچ بخرم!
مزاح بود...............حرف شما درستهمن اینارو واسه خودم نمیگم
الان دیگه مثل 20 سال قبل نیست
همه هم که اعتقاداتشون یکی نیست
لیلی زن بود یا مرد؟شما که پیشنهاد میدی راهکارش هم بده
عزیزم اینا نمک نیستخانم aija
ببین واسه کی داری بحث میکنی
منی که ترقه نخریدم
ویه سری که میخندن و تو تاپیک نمک میپاشند
و این بی ارزش کردن خود میباشد
خودم رو هم میگم
در راستای تحقق اهداف اسلامی من یک تاچ به شما هبه میکنم.البته رنگ ندارد و خرجش کمی الکل است.البته یادت باشد الکل را نخوری زیرا بد است.گناه داردبله...بله... من الان کمیته امدادم...گزارش لحظه به لحظه حاکی از آن است که در حال حاضر فقط یک فقیر در ایران وجود دارد...آنهم منم!!که پول ندارم واسه راندو ماژیک تاچ بخرم!
من طرف صحبتم دولت نیست. من خودمونو و این مردمو میگم که بی هوا میلیارد ها تومان پول بی زبونو دادن به کشور های خارجی مثه ترکیه و اینا و ترقه وارد کردن و یه ساعته همشم دود هوا کردن و بعدشم میگن ارزش پولمون کم میشه و حداقل این پول ترقه رو به بینوایان نمیدن که اونام شب عیدی یکم شاد بشن.اخه عزیز دلم این دو تا قضیه ربطی به هم ندارن
چرا هر جا اسم شادیه در برابرش یاد فقرا میوفتن؟
چرا مثلا از هزینه های سفرهای استانی نمیزنن خرج فقرا کنن؟
با با این دلخوشیه ما جووناست دیگه!!!به خدا ما بحثمونو کردیم،حرفمونو زدیم...شمام مارو دعوا کردی...خانم aija
منی که ترقه نخریدم
خودم رو هم میگم
این دیگه آخرش بود...اقا من به عنوان فصل الخطام یک جمله میگم موافقاش تکبیر بگن
همین الان حکم میکنم ازین به بعد پولاتونو ترقه بخرین و ترقه ها رو بندازین تو صندوق صدقات
اینطوری نظر هر دو طرف تامین میشه
تکبیر.....
من به ارزش های شما احترام میذارم و ممنونم که تو این هم اندیشی شرکت میکنید.خانم aija
منی که ترقه نخریدم
خودم رو هم میگم
نه صندوق مال ترقساین دیگه آخرش بود...حالا شما فعلا چند تا تاچ بنداز تو صندوق صدقات... من نیازمندترم!
...پایان خوش یک دعوا....!!نه صندوق مال ترقس
تاچ رو باید شخصا بیام در خونوت بهت بدم.با گل و شیرینی![]()
و تو چهارشنبه سوری برقص و پسته بخور. اونم تو خیابون.نتیجه:به جای ترقه خریدن برو پسته بخر........بعدم بشین لذتش رو ببر![]()
این هم اخر فیلم فارسیه ما...پایان خوش یک دعوا....!!
(آهنگ هندی لطفا)!!![]()
ولی انصافا عجب تاپیکی بود...............هم بحث هم دعوا گهگاهی هم شیرین کاریو تو چهارشنبه سوری برقص و پسته بخور. اونم تو خیابون.![]()
رفتی برو که غمت در دل من منزل کردخودتونو خسته نكنين اين آدم هنوز فرق پول ملي و ترقه رو نميدونه، نميدونه وقتي ميريم از چين واردات ميكنيم كارگر بيكار ميشه به توليد ملي گند ميزنيم... تورم 30 درصد داريم نرخ سود بانك ميشه 10 در صد ملت ميرن پول ملي رو صرف دلار خريدن ميكنن ارزش پول ملي پايين مياد ...آدم ملت خيانت كار نيستن ارباباتون خائنن...... تو جهل خودت غرقي ......ما رفتيم خوش باشين![]()
یکی هست که هنوز متوجه نشده بحث سر چی بود.هزینه ترقه بازی رو به فقرا میبخشیدیم چی میشد؟
میلیارد ها تومان خرج ترقه بازی شد. اگه این پولا رو به فقرا و بیماران نیازمند میبخشیدیم عیدشون چی میشد؟
...ومن هنوز میخندم و الکی تشکر میزنم!!!
برو دیگهیکی هست که هنوز متوجه نشده بحث سر چی بود.![]()
نکنه شما رو هم خدای ناکرده چیز خورت کردن که اینهمه میخندی ؟...ومن هنوز میخندم و الکی تشکر میزنم!!!
نه هنوز به یاد رقص شماس................فکر کن!!!!!!!!!!!!!!!!نکنه شما رو هم خدای ناکرده چیز خورت کردن که اینهمه میخندی ؟
بخند به حال من که خوب می خندی![]()