سلام دوستان خوب و مهربون و متفکرم
من مدت زیادی است که به فکر تاپیکی در این تالار بودم ...تا این که به کتابی بر خوردم که سعی در کشف اسرار داره راستش به نظر من می تونه یه راه برای رسیدن به تکامل باشه...این کتاب به سوال هایی که مطمئنا جوابش برای ما جالب و جذاب خواهد بود پرداخته ...و کشف اسرار گفته های خداوند بخشنده و مهربان...
نظر من اینه که من از سوال اول شروع میکنم و سوال و جواب رو اینجا می نویسم و بعد باهم راجع به این موضوع بحث میکنیم تا به یه نتیجه مطلوب برسیم...ببینیم اقای سالک(مولف کتاب ) چه جوری به این نتایج رسیدن و ما چه جوری...مطمئنا همه دوست دارن دلایل خداوند مهربون رو برای خلقت انسان و دین اسلام بدونن...
دوستان نظراتشونو بگن تا اگه موافق هستید شروع کنیم...قسمتی از مقدمه کتاب رو براتون نوشتم
مقدمه
:
[FONT=Arial (Arabic)][/FONT][FONT=Arial (Arabic)]
نسل امروز ، از یک سو،با پیشرفت دانش،رشد اندیشه و نو اوری و نو خواهی رو به روست و از سوی دیگر ، اهل کاوش و تحقیق ، پرسش و پاسخ ومنطق و استدلال است و میخواهد مکتبی انتخاب کند که نیازهای مادی و معنوی اش را براورده سازد و به پرسش های دینی و علمی و فکری اش پاسخ گوید.
در این بین مذهب به عنوان یک«راه» و «تکیه گاهِ» فکری وعملی،مورد توجه او بوده است. انسان، در توجه به دین، گاه با پرسش هایی در مورد برخی از احکام و مقررات رو به رو می شود، از قبیل این که، چرا باید نماز خواند؟، روزه گرفت و خمس داد؟ چرا خوردن مشروبات الکلی و گوشت خوک حرام است؟چرا نماز صبح دو رکعت ، نماز مغرب سه رکعت و نماز ظهر و عصر و عشا چهار رکعت است؟ و چرا...؟
این پرسش ها ، پرسش از«فلسفه ی احکام»است که امیدواریم - به خواست خداوند - به بیان انواع ان ، تشنگان حقیقت سیراب گردند و پویندگان طریق انصاف و صداقت به سر منزل مقصود رهنمون شوند.
[/FONT]در این بین مذهب به عنوان یک«راه» و «تکیه گاهِ» فکری وعملی،مورد توجه او بوده است. انسان، در توجه به دین، گاه با پرسش هایی در مورد برخی از احکام و مقررات رو به رو می شود، از قبیل این که، چرا باید نماز خواند؟، روزه گرفت و خمس داد؟ چرا خوردن مشروبات الکلی و گوشت خوک حرام است؟چرا نماز صبح دو رکعت ، نماز مغرب سه رکعت و نماز ظهر و عصر و عشا چهار رکعت است؟ و چرا...؟
این پرسش ها ، پرسش از«فلسفه ی احکام»است که امیدواریم - به خواست خداوند - به بیان انواع ان ، تشنگان حقیقت سیراب گردند و پویندگان طریق انصاف و صداقت به سر منزل مقصود رهنمون شوند.