آ آیورودا عضو جدید کاربر ممتاز Jan 15, 2014 #18,273 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
آ آیورودا عضو جدید کاربر ممتاز Jan 15, 2014 #18,274 الَّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا و نَبیـِّنا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ بارخدایارحمت فرست به آقا و پیغمبر ما حضرت محمد و آلش مَااختَلَفَ المَلَوانِ وتَعاقَبَ العَصراَنِ مادامی که کشتی رانان در رفت وآمدند و شب وروز وَکَرَّالجَدیداَنِ واَستَقبَلَ الفَرقَداَنِ وَبَلِّغ تکرار میشود وستارگان باز می تابند وروی می اورند وبرسان رُوحَهُ واَروَاحَ اَهلَ بَیتِه مِنِّی اَلتَّحیةَ وَالسَّلاَم به روح پیغمبروخاندان گرامیش از طرف من تحیت ودرودی خالص
الَّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا و نَبیـِّنا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ بارخدایارحمت فرست به آقا و پیغمبر ما حضرت محمد و آلش مَااختَلَفَ المَلَوانِ وتَعاقَبَ العَصراَنِ مادامی که کشتی رانان در رفت وآمدند و شب وروز وَکَرَّالجَدیداَنِ واَستَقبَلَ الفَرقَداَنِ وَبَلِّغ تکرار میشود وستارگان باز می تابند وروی می اورند وبرسان رُوحَهُ واَروَاحَ اَهلَ بَیتِه مِنِّی اَلتَّحیةَ وَالسَّلاَم به روح پیغمبروخاندان گرامیش از طرف من تحیت ودرودی خالص
آ آیورودا عضو جدید کاربر ممتاز Jan 15, 2014 #18,275 الَّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا و نَبیـِّنا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ بارخدایارحمت فرست به آقا و پیغمبر ما حضرت محمد و آلش مَااختَلَفَ المَلَوانِ وتَعاقَبَ العَصراَنِ مادامی که کشتی رانان در رفت وآمدند و شب وروز وَکَرَّالجَدیداَنِ واَستَقبَلَ الفَرقَداَنِ وَبَلِّغ تکرار میشود وستارگان باز می تابند وروی می اورند وبرسان رُوحَهُ واَروَاحَ اَهلَ بَیتِه مِنِّی اَلتَّحیةَ وَالسَّلاَم به روح پیغمبروخاندان گرامیش از طرف من تحیت ودرودی خالص.
الَّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا و نَبیـِّنا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ بارخدایارحمت فرست به آقا و پیغمبر ما حضرت محمد و آلش مَااختَلَفَ المَلَوانِ وتَعاقَبَ العَصراَنِ مادامی که کشتی رانان در رفت وآمدند و شب وروز وَکَرَّالجَدیداَنِ واَستَقبَلَ الفَرقَداَنِ وَبَلِّغ تکرار میشود وستارگان باز می تابند وروی می اورند وبرسان رُوحَهُ واَروَاحَ اَهلَ بَیتِه مِنِّی اَلتَّحیةَ وَالسَّلاَم به روح پیغمبروخاندان گرامیش از طرف من تحیت ودرودی خالص.
آ آیورودا عضو جدید کاربر ممتاز Jan 15, 2014 #18,276 الَّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا و نَبیـِّنا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ بارخدایارحمت فرست به آقا و پیغمبر ما حضرت محمد و آلش مَااختَلَفَ المَلَوانِ وتَعاقَبَ العَصراَنِ مادامی که کشتی رانان در رفت وآمدند و شب وروز وَکَرَّالجَدیداَنِ واَستَقبَلَ الفَرقَداَنِ وَبَلِّغ تکرار میشود وستارگان باز می تابند وروی می اورند وبرسان رُوحَهُ واَروَاحَ اَهلَ بَیتِه مِنِّی اَلتَّحیةَ وَالسَّلاَم به روح پیغمبروخاندان گرامیش از طرف من تحیت ودرودی خالص..
الَّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا و نَبیـِّنا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ بارخدایارحمت فرست به آقا و پیغمبر ما حضرت محمد و آلش مَااختَلَفَ المَلَوانِ وتَعاقَبَ العَصراَنِ مادامی که کشتی رانان در رفت وآمدند و شب وروز وَکَرَّالجَدیداَنِ واَستَقبَلَ الفَرقَداَنِ وَبَلِّغ تکرار میشود وستارگان باز می تابند وروی می اورند وبرسان رُوحَهُ واَروَاحَ اَهلَ بَیتِه مِنِّی اَلتَّحیةَ وَالسَّلاَم به روح پیغمبروخاندان گرامیش از طرف من تحیت ودرودی خالص..
kozey عضو جدید Jan 15, 2014 #18,277 الَّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا و نَبیـِّنا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ بارخدایارحمت فرست به آقا و پیغمبر ما حضرت محمد و آلش مَااختَلَفَ المَلَوانِ وتَعاقَبَ العَصراَنِ مادامی که کشتی رانان در رفت وآمدند و شب وروز وَکَرَّالجَدیداَنِ واَستَقبَلَ الفَرقَداَنِ وَبَلِّغ تکرار میشود وستارگان باز می تابند وروی می اورند وبرسان رُوحَهُ واَروَاحَ اَهلَ بَیتِه مِنِّی اَلتَّحیةَ وَالسَّلاَم به روح پیغمبروخاندان گرامیش از طرف من تحیت ودرودی خالص..
الَّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا و نَبیـِّنا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ بارخدایارحمت فرست به آقا و پیغمبر ما حضرت محمد و آلش مَااختَلَفَ المَلَوانِ وتَعاقَبَ العَصراَنِ مادامی که کشتی رانان در رفت وآمدند و شب وروز وَکَرَّالجَدیداَنِ واَستَقبَلَ الفَرقَداَنِ وَبَلِّغ تکرار میشود وستارگان باز می تابند وروی می اورند وبرسان رُوحَهُ واَروَاحَ اَهلَ بَیتِه مِنِّی اَلتَّحیةَ وَالسَّلاَم به روح پیغمبروخاندان گرامیش از طرف من تحیت ودرودی خالص..
الهه20 عضو جدید کاربر ممتاز Jan 15, 2014 #18,278 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 15, 2014 #18,282 دوستان آیورودا و کزی.......سوتی رو دادید ها ک کپی پیس میکنید خخخ.....این صلوات شما مال ی تاپیک دیگه بود.... دوستان آیورودا و کزی.......سوتی رو دادید ها ک کپی پیس میکنید خخخ.....این صلوات شما مال ی تاپیک دیگه بود.... الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دوستان آیورودا و کزی.......سوتی رو دادید ها ک کپی پیس میکنید خخخ.....این صلوات شما مال ی تاپیک دیگه بود.... دوستان آیورودا و کزی.......سوتی رو دادید ها ک کپی پیس میکنید خخخ.....این صلوات شما مال ی تاپیک دیگه بود.... الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
fariba-y عضو جدید Jan 15, 2014 #18,283 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد و آلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
الهه20 عضو جدید کاربر ممتاز Jan 16, 2014 #18,285 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
kozey عضو جدید Jan 16, 2014 #18,287 الَّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا و نَبیـِّنا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ بارخدایارحمت فرست به آقا و پیغمبر ما حضرت محمد و آلش مَااختَلَفَ المَلَوانِ وتَعاقَبَ العَصراَنِ مادامی که کشتی رانان در رفت وآمدند و شب وروز وَکَرَّالجَدیداَنِ واَستَقبَلَ الفَرقَداَنِ وَبَلِّغ تکرار میشود وستارگان باز می تابند وروی می اورند وبرسان رُوحَهُ واَروَاحَ اَهلَ بَیتِه مِنِّی اَلتَّحیةَ وَالسَّلاَم به روح پیغمبروخاندان گرامیش از طرف من تحیت ودرودی خالص..
B baran72 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 16, 2014 #18,288 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
الهه20 عضو جدید کاربر ممتاز Jan 16, 2014 #18,291 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
آ آیورودا عضو جدید کاربر ممتاز Jan 16, 2014 #18,292 الَّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا و نَبیـِّنا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ بارخدایارحمت فرست به آقا و پیغمبر ما حضرت محمد و آلش مَااختَلَفَ المَلَوانِ وتَعاقَبَ العَصراَنِ مادامی که کشتی رانان در رفت وآمدند و شب وروز وَکَرَّالجَدیداَنِ واَستَقبَلَ الفَرقَداَنِ وَبَلِّغ تکرار میشود وستارگان باز می تابند وروی می اورند وبرسان رُوحَهُ واَروَاحَ اَهلَ بَیتِه مِنِّی اَلتَّحیةَ وَالسَّلاَم به روح پیغمبروخاندان گرامیش از طرف من تحیت ودرودی خالص.
الَّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا و نَبیـِّنا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ بارخدایارحمت فرست به آقا و پیغمبر ما حضرت محمد و آلش مَااختَلَفَ المَلَوانِ وتَعاقَبَ العَصراَنِ مادامی که کشتی رانان در رفت وآمدند و شب وروز وَکَرَّالجَدیداَنِ واَستَقبَلَ الفَرقَداَنِ وَبَلِّغ تکرار میشود وستارگان باز می تابند وروی می اورند وبرسان رُوحَهُ واَروَاحَ اَهلَ بَیتِه مِنِّی اَلتَّحیةَ وَالسَّلاَم به روح پیغمبروخاندان گرامیش از طرف من تحیت ودرودی خالص.
kozey عضو جدید Jan 16, 2014 #18,294 الَّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا و نَبیـِّنا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ بارخدایارحمت فرست به آقا و پیغمبر ما حضرت محمد و آلش مَااختَلَفَ المَلَوانِ وتَعاقَبَ العَصراَنِ مادامی که کشتی رانان در رفت وآمدند و شب وروز وَکَرَّالجَدیداَنِ واَستَقبَلَ الفَرقَداَنِ وَبَلِّغ تکرار میشود وستارگان باز می تابند وروی می اورند وبرسان رُوحَهُ واَروَاحَ اَهلَ بَیتِه مِنِّی اَلتَّحیةَ وَالسَّلاَم به روح پیغمبروخاندان گرامیش از طرف من تحیت ودرودی خالص..
m roz عضو جدید Jan 16, 2014 #18,296 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ز زهره ه عضو جدید کاربر ممتاز Jan 16, 2014 #18,297 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد و آلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم