هر گؤن بیر گؤزه ل آد...(مسابقه)

Tutulmaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
او هفته کیم نظز سنجیده اول اولدی؟

والله معلوم اولمادئ هئش!

قراریدی طرفه رأی وئرسینلر سورا سؤزؤن یازسئنلار،آما ایکی نفر فقط رأی وئرمیشدیلر داها یازمامئشدئلار کی فیلان کسین هانچئ سؤزؤنه رأی وئریبلر!
سحردن ده اونون داواسئ دی!

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...د...(مسابقه)?p=3569445&viewfull=1#post3569445

Tutulmaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتماً تا آخرش دقیق بخونید، تا احیاناً کاسه کوزه ها رو سر من نشکنید،

در مورد نظرات دوستان:

ببینید فعلاً اگه پای داور به میان بیاد مشکلاتی بوجود میاد،
اینکه مسلماً انتخاب یک کلمه بین ده ها کاربر، دقیق تر از انتخاب یک کلمه بین یک گروه محدود خواهد بود،یعنی هرچی تعداد نظرات بیشتر باشه خطا و ضایع شدن حق پایین تر میاد

اما برای آینده اگه تعداد شرکت کننده ها خیلی زیاد شد(که احتمالش میره) داورا از بین همین کاربرای قدیمی تاپیک و فعالش انتخاب میشه والبته اینکه کلماتشون چه رتبه ای رو کسب کردند.
یعنی داور از بین دوستانی انتخاب میشن که امتیاز بالایی دارن،در این تاپیک جزو کاربران قدیمی محسوب میشن و فعال و آنلاین هستن،
در آینده همچنان همه قادر به رأی دادن خواهند بود اما کار داورا این خواهد بود:
از تعداد کلمات ارسالی یک کاربر بهترینش رو انتخاب کنند و همون کلمه به عنوان کلمه منتخب تو نظر سنجی قرار داده بشه، البته تو انتخاب داوران آنلاین بودن طرف خیلی مهم خواهد بود،وچون نمیتونیم صبر کنیم که طرف آن بشه یهو دیدی 3 روزه آن نشده،

اگه این شرایط پیش بیاد(در آینده) مجبوریم تعداد کلمات رو از 6 به 5 کاهش بدیم و یه روز هم برای گلچین کلمات کاربران وقت بزاریم،

البته من تو تاپیک نظرسنجی عرض کردم که به فلانی رأی دادن و من از کجا بفهمم که به کدوم کلمه ی فلانی رأی دادن، منظورم این نبود که تو اجرای مسابقه مشکلی هست،منظور این بود که شما که زحمت میشکید و رأی میدید لااقل با عرف پست اول رأی بدین یعنی سه کلمه تون رو هم بنویسید
که اگر ننویسید رأیتون شمارش نمیشه!!!
و این یعنی ضایع شدن حق کاربری که بهش رأی دادید!

یعنی دوستان حق بابک و میر حسین رو ضایع کردن،چون قوانین رو رعایت نکردن
اما در مورد امتیاز،

این نظر معقول تره،
یعنی همچنان به کاربران رأی داده بشه و سه کلمه ی اول رو هم انتخاب کنیم و از اولویت اول تا سوم نمره 3 تا 1 بدیم،

باطبع اگه قرار بر این باشه که داوری در کار باشه و به جای اسامی کاربران،کلماتشون نوشته بشه دیگه امتیاز دهی و نوشتن سه کلمه معنی نخواهد داشت.

پس این دو نظر همزمان نمیتونن برقرار باشن.

پس فعلا با روال عادی ادامه بدیم تا مسابقه کمی جا بیفته چون هنوز هم که هنوزه بعضی از دوستان تو قوانین مسابقه مشکل دارن،

خلاصه: قانون امتیاز دهی اصافه بشه و با مسابقه با روال قبلی ادامه پیدا میکنه اگه تعداد شرکت کننده گان زیاد شد،امتیاز دهی منسوخ و داوران انتخاب میشن.

اما موضوع بعدی،

من به تنهایی نمیتونم مسابقه رو کنترل کنم،تازه بعضی از دوستان انتظار نابه جایی از من دارن در واقع قصور خودشون رو به پای ناتوانی من تو اجرای مسابقه میزارن!

تو چند مورد به کمک همه نیاز هست تا مسؤلیت قبول نکنیم متوجه زحمت دیگران نمیشیم،

1.برای اینکه کلمات تکراری از طرف دوستان ارسال نشه،یک نفر میخوایم که کلمات ارسالی رو(کلاً) هر روز جدا کنه،و بده به بابک و بابک تو پست دوم این کلمات رو ارسال کنه تا دوستان همیشه قبل از انتخاب کلمه روزشون،یه نیم نگاهی هم به لیست کلمات بکنن، دوستی که قراره این کار رو بکنه باید کلمات رو با عرف لغت نامه ها تنظیم کنه یعنی با الفبا(کلمات رو از اینجا جمع نمیکنه بلکه از تاپیک نظرسنجی جمع میکنه که تصحیح شده هستند)

2.یک نفر میخوایم که امتیازات کاربران رو تو هر هفته جمع ببنده(بر اساس سه کلمه ارسالی) و به بابک تحویل بده و بابک بزاره تو پست سوم
3.یک نفر که خبرهای فوری رو به شرکت کنندگان خبر بده،خیلی ساده یه پیغام سند تو همه ی شرکت کنندگان

حالا هر کی برای این سه مورد داوطلب هست بگه تا انتخاب بشه و جزءیات کار رو باهاش هماهنگ کنیم...

khosroshahiy

مدیر بازنشسته

آراز ائل سس

اخراجی موقت
یادمه یه روز قریب 1000 پست رو پاک کردم!
ادمین اومد و گفت من به اونایی که پستاشون پاک میشن چی بگم؟
گفتم تو آدرس پروفایل من رو بده من جوابشون رو می دم،
گفت دلیل اصلیت چیه؟
گفتم:اسپم

گفت معنی اسپم از نظر تو چیه؟
گفتم معنیش رو وقتی می فهمی که من دیگه نیستم،
گفت تو کی نیستی؟
گفتم وقتی که تاپیک آموزش جاش رو بده به تاپیکی با عنوان"رو شونه ی نفر قبلیت چه مارمولکی نشسته!؟"
گفت تو یک جمع همه جور آدمی هست و تفریح هم لازم هست
گفتم من هرگز انتخاب نمی کنم، راه من مشخصه هرکی این راه رو دوست داشته باشه لک لبیک خواهد گفت،
گفت مگه تو امامی؟گفتم مگه تو راه هم داری که امام بخوای!

در مورد نظر دوستان فعلاً نظری نمی دم تا همه نظرشون رو بدون تأثیر بگن،بعد منم نظرم رو میگم،آخر سر به استناد آرا همون رو می کنیم که اکثریت می کنند،

فقط در مورد جایزه نظرم رو میگم،

اینجا برای بچه ها مسابقه نذاشتیم که به شوق جایزه پا پیش بذارن،
اما اونایی که جایزه می خوان جایزه شون رو میگم:

جایزه ش هویتت هست
هویتی که ازت دزدیدن
جایزه ش کلمات به فراموش سپرده شده زبونت هست که دوباره تو ذهنت و قلبت حک می شه
من همش رو بلدم!حداقل اکثرش رو
جایزه ش اثبات ادعاهایی هست که داریم
اگه کسی جایزه می خواد من بهش می دم،به تنهایی
اما اگه به خاطر جایزه اینجا میاید نیاید
یا اگه فکر می کنید من برا سرگرمی این تاپیک رو ایجاد کردم،اشتباه فکر می کنید
من بچه هم که بودم با اسباب بازی بازی نمی کردم چه برسه الان که کمی بزرگ شدم
بزرگترین سرگرمیم خلق داستانهای نو بود که برای خودم می گفتم!

بچه ای که برا دو رکعت نماز بهش خودکار می دن،دو سال بعدش باید دوچرخه بخری دو سال بعدش ماشین،وقتی 30 ساله شد لابد باید نصف کره زمین رو به اسمش بزنی،نمازشم ارزشی نداره برا جایزه می خونه،اگه خدا رو تو وجود و رفتار تو حس کنه اونوقت جایزه ش کیفی هست که به وقت نماز حس می کنه و با هیچ چیز دیگه عوض نمی کنه،

البته این فقط نظر من بود و من فقط یک نفر هستم، این مورد هم باید به نظر اکثریت رجوع کرد،

اگر هم جایزه ای در کار باشد باید در راه پیش برد روح و هدف تاپیک باشد،

جایزه اول و دوم رو بهتون دادم، دو کتاب الکترونیکی
جایزه های بعدی هم اگر قبول کنید به همین منوال باشد بهتر است.

سنین ده اوریین دولودی ها؟
من هدفم از طرح جایزه این بود که شور و شوق بیشتری به تاپیک بدیم و برا یافتن بهترین کلمات تلاش بیشتری کنیم
حالا اگه ناراحت شدید من عذر خواهی رسمی میکنم

Tutulmaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سنین ده اوریین دولودی ها؟
من هدفم از طرح جایزه این بود که شور و شوق بیشتری به تاپیک بدیم و برا یافتن بهترین کلمات تلاش بیشتری کنیم
حالا اگه ناراحت شدید من عذر خواهی رسمی میکنم

یوخ قارداش منیم هامئیا ایرادتیم وار
مخصوصاً بو تاپیکه گلن اوشاق لارا
آما نظمه حساسام،

دلیلیم وار اونا گؤره

Tutulmaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتماً تا آخرش دقیق بخونید، تا احیاناً کاسه کوزه ها رو سر من نشکنید،

در مورد نظرات دوستان:

ببینید فعلاً اگه پای داور به میان بیاد مشکلاتی بوجود میاد،
اینکه مسلماً انتخاب یک کلمه بین ده ها کاربر، دقیق تر از انتخاب یک کلمه بین یک گروه محدود خواهد بود،یعنی هرچی تعداد نظرات بیشتر باشه خطا و ضایع شدن حق پایین تر میاد

اما برای آینده اگه تعداد شرکت کننده ها خیلی زیاد شد(که احتمالش میره) داورا از بین همین کاربرای قدیمی تاپیک و فعالش انتخاب میشه والبته اینکه کلماتشون چه رتبه ای رو کسب کردند.
یعنی داور از بین دوستانی انتخاب میشن که امتیاز بالایی دارن،در این تاپیک جزو کاربران قدیمی محسوب میشن و فعال و آنلاین هستن،
در آینده همچنان همه قادر به رأی دادن خواهند بود اما کار داورا این خواهد بود:
از تعداد کلمات ارسالی یک کاربر بهترینش رو انتخاب کنند و همون کلمه به عنوان کلمه منتخب تو نظر سنجی قرار داده بشه، البته تو انتخاب داوران آنلاین بودن طرف خیلی مهم خواهد بود،وچون نمیتونیم صبر کنیم که طرف آن بشه یهو دیدی 3 روزه آن نشده،

اگه این شرایط پیش بیاد(در آینده) مجبوریم تعداد کلمات رو از 6 به 5 کاهش بدیم و یه روز هم برای گلچین کلمات کاربران وقت بزاریم،

البته من تو تاپیک نظرسنجی عرض کردم که به فلانی رأی دادن و من از کجا بفهمم که به کدوم کلمه ی فلانی رأی دادن، منظورم این نبود که تو اجرای مسابقه مشکلی هست،منظور این بود که شما که زحمت میشکید و رأی میدید لااقل با عرف پست اول رأی بدین یعنی سه کلمه تون رو هم بنویسید
که اگر ننویسید رأیتون شمارش نمیشه!!!
و این یعنی ضایع شدن حق کاربری که بهش رأی دادید!

یعنی دوستان حق بابک و میر حسین رو ضایع کردن،چون قوانین رو رعایت نکردن
اما در مورد امتیاز،

این نظر معقول تره،
یعنی همچنان به کاربران رأی داده بشه و سه کلمه ی اول رو هم انتخاب کنیم و از اولویت اول تا سوم نمره 3 تا 1 بدیم،

باطبع اگه قرار بر این باشه که داوری در کار باشه و به جای اسامی کاربران،کلماتشون نوشته بشه دیگه امتیاز دهی و نوشتن سه کلمه معنی نخواهد داشت.

پس این دو نظر همزمان نمیتونن برقرار باشن.

پس فعلا با روال عادی ادامه بدیم تا مسابقه کمی جا بیفته چون هنوز هم که هنوزه بعضی از دوستان تو قوانین مسابقه مشکل دارن،

خلاصه: قانون امتیاز دهی اصافه بشه و با مسابقه با روال قبلی ادامه پیدا میکنه اگه تعداد شرکت کننده گان زیاد شد،امتیاز دهی منسوخ و داوران انتخاب میشن.

اما موضوع بعدی،

من به تنهایی نمیتونم مسابقه رو کنترل کنم،تازه بعضی از دوستان انتظار نابه جایی از من دارن در واقع قصور خودشون رو به پای ناتوانی من تو اجرای مسابقه میزارن!

تو چند مورد به کمک همه نیاز هست تا مسؤلیت قبول نکنیم متوجه زحمت دیگران نمیشیم،

1.برای اینکه کلمات تکراری از طرف دوستان ارسال نشه،یک نفر میخوایم که کلمات ارسالی رو(کلاً) هر روز جدا کنه،و بده به بابک و بابک تو پست دوم این کلمات رو ارسال کنه تا دوستان همیشه قبل از انتخاب کلمه روزشون،یه نیم نگاهی هم به لیست کلمات بکنن، دوستی که قراره این کار رو بکنه باید کلمات رو با عرف لغت نامه ها تنظیم کنه یعنی با الفبا(کلمات رو از اینجا جمع نمیکنه بلکه از تاپیک نظرسنجی جمع میکنه که تصحیح شده هستند)

2.یک نفر میخوایم که امتیازات کاربران رو تو هر هفته جمع ببنده(بر اساس سه کلمه ارسالی) و به بابک تحویل بده و بابک بزاره تو پست سوم
3.یک نفر که خبرهای فوری رو به شرکت کنندگان خبر بده،خیلی ساده یه پیغام سند تو همه ی شرکت کنندگان

حالا هر کی برای این سه مورد داوطلب هست بگه تا انتخاب بشه و جزءیات کار رو باهاش هماهنگ کنیم...

الان او آداملار کی تشککؤر ائلییب لر یانئ واردئلار؟
اولار کی تشککؤر ائله مییب لر نئجه؟

تئز دیین نفراتی معرفی ائلیاخ تاپیک نظمه دؤشسؤن

t#h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان او آداملار کی تشککؤر ائلییب لر یانئ واردئلار؟
اولار کی تشککؤر ائله مییب لر نئجه؟

تئز دیین نفراتی معرفی ائلیاخ تاپیک نظمه دؤشسؤن

ایندی من وارام.........نئینییم.....؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

Tutulmaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
من 1 وارام.........

یاخچئ بیلدیز دا نینیه جاخسئز؟

هفته دن هفتیه نظر سنجی ده ها من سؤز لری ادیت ائدیره م یئغئرام بیر یئره،بیلدیز دا هاردا؟

سیز اولارئ سؤزلؤک فرومو تنظیم ائلیه جاخسئز،معنی لرینه ن باهم هفته دن هفتیه وئره جاخسئز بابکه،او ئؤزؤ بیلر نینیه،

لغت نامه مدلی یانئ بو

ایلک گئره بیله سیز آلفابمیزین ترتیبی نئجؤردی،بیلیرسیز؟ایه بیلمیرسیز گؤنده ریم،
اوننان سورا اول ایلک سؤزلرین تنظیم ائلیه جاخسئز سورا ایکیمینجی سورا اؤچؤمؤنجؤ الی آخر

حللیدی؟

t#h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس دئماخ اؤلار هر هفته نین آخیرینده آدلاری ییغاجاغام بیر یئره (سیز کی جورره دیز قوتولدئ)بیؤل آذری آلفا بتاسینن(لاتین) اؤنلارئ جورییه م؟؟
دوز ده دیم دا؟

Tutulmaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس دئماخ اؤلار هر هفته نین آخیرینده آدلاری ییغاجاغام بیر یئره (سیز کی جورره دیز قوتولدئ)بیؤل آذری آلفا بتاسینن(لاتین) اؤنلارئ جورییه م؟؟
دوز ده دیم دا؟

هن دا...

فقط معنیلرین ده یازئن ها ائله بیر دیکشنری یازئرسئز با،گلن هفته نین کی سؤزلرینه یئتیشدیز ها اوندا تازا هفته نین سؤزلرین گئره نظم ایله یئغاسئز او بیر سیلرین آراسئنا

مثلا فرض ائلیین اول هفته نه ن ایکی مینجی هفته بو سؤزلر یئغئشئب

Ata
پدر
Çimir
خواب کوتاه و جزئی
Çocuq
بچه،کودک

ایندی بیول اؤچؤمؤنجؤ هفته بو سؤزلر گؤنده ریلیب

Çox
زیاد،بسیار زیاد،خیلی دراز،مدام،زیادی،فوری
Çiriş
چسب کفاشی،سریش
Ana
مادر،اصلی

ایندی بیول سیز بوجور تنظیم ائله جاخسئز

Ana
مادر،اصلی
Ata
پدر
Çimir
خواب کوتاه و جزئی
Çiriş
چسب کفاشی،سریش
Çocuq
بچه،کودک
Çox
زیاد،بسیار زیاد،خیلی دراز،مدام،زیادی،فوری

حللیدی؟

bahman.eng

عضو جدید
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]inad göstərin (davam edin)[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot]ایناد گؤسترین (داوام اِدین)
[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot]ایستادگی ، سماجت کردن ، پافشاری کردن ، اصرار کردن[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

t#h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حللیدی.........فقط منه آذری آلفا بتاسئن اگر اؤلسا گؤنده رین؟!

t#h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بیرده بو کی من بو هفته کین نه ن یازئمدا؟

بالا