هر کی سوتی داده تعریف کنه!

zzahra

عضو جدید
چند سال پیش یه مهمونی بزرگ تو خونمون بود و همه خانوم.(از این مهمونیای دوره ای که مامانا برگزار میکنن)یهو یه خانومه که اصلا نمیشناختمش صدام کرد و یه حالتی مثل سلام و احوال پرسی داشت،منم رفتم جلو و باش روبوسی کردم!اونم نامردی نکرد و اصلا تحویل نگرفت!!بعد گفت دخترم اون قندونو میاری برام؟؟!

پترو

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند سال پیش یه مهمونی بزرگ تو خونمون بود و همه خانوم.(از این مهمونیای دوره ای که مامانا برگزار میکنن)یهو یه خانومه که اصلا نمیشناختمش صدام کرد و یه حالتی مثل سلام و احوال پرسی داشت،منم رفتم جلو و باش روبوسی کردم!اونم نامردی نکرد و اصلا تحویل نگرفت!!بعد گفت دخترم اون قندونو میاری برام؟؟!
خیلی باحال بود. البته برا شما ضد حال بوده

raminbabak

اخراجی موقت
درس اخلاق اسلامي شده بودم 9 تنها مردودي در اين درس در كل دانشگاه !!!! اعصاب خرابه خراب بود رفتم خيابان ابرسان (تبريز ) كه برم خونمون يه 30 دقيقه فقط به تاكسي ها مي گفتم آبرسان ..... خداييش به تاكسي اونقدر فحش مي دادم چرا سوار نمي كنند ؟؟؟ بعد نيم ساعت فهميدم كي به كيه 2 تا دختر هم پشت سرم بودن اونا هم اونجا وايستاده بدن هي مي خنديدن ......
نتيجه اخلاقي: هيچ وقت در اخلاق سلامي 9 نگيرين
نتيجه اجتماعي: هيچ وقت فحش ندين
نتيجه نهايي: با يكي از اون دختر خانوما با كمال پررويي شماره دادم الان هم با هم ميزنگيم .:gol::heart:

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
درس اخلاق اسلامي شده بودم 9 تنها مردودي در اين درس در كل دانشگاه !!!! اعصاب خرابه خراب بود رفتم خيابان ابرسان (تبريز ) كه برم خونمون يه 30 دقيقه فقط به تاكسي ها مي گفتم آبرسان ..... خداييش به تاكسي اونقدر فحش مي دادم چرا سوار نمي كنند ؟؟؟ بعد نيم ساعت فهميدم كي به كيه 2 تا دختر هم پشت سرم بودن اونا هم اونجا وايستاده بدن هي مي خنديدن ......
نتيجه نهايي: با يكي از اون دختر خانوما با كمال پررويي شماره دادم الان هم با هم ميزنگيم .:gol::heart:
همچینم بد نشد واست بانی خیر شد:surprised:

پترو

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای ول به شما که شماره دادی و ....
آبرسان و ولیعصر دافی هایی داره که بیا و ببین .... من اونجا بودم قبلا.

nersis-68

عضو جدید
يكي از دوستام خيلي دلتنگ نامزدش بود ميخواست ارزو كنه كه بياد يه جمله گفت تاريخي بماند كه اولين بارس نبود از اين مله ها ميگفت، حالا مله رو بشنويد:
كاش رضا داره بياد.

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز صبح مامانم منو 7 بیدار کرد که پاشو برو تو اتاقت بخاب دیرتر مهمون میاد منم تو خواب پرسیدم کسی دسشویی گفت اره
منم با چشم بسته راه افتادم به خیاله خودم رفتم پشت در دسشویی نشستم دریغ از اینکه رفتم تو کوچه پشت در نشستم (خواب بودم نفهمیدم)
چند دقیقه بعد دیدم یکی میگه مینا خانوم مشکلی پیش اومده بیدار شدم دیدم پسر همسایمونه
تازه فهمیدم تو کوچه اومدم اشتباهی یه جای دسشویی:mad:

پترو

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز صبح مامانم منو 7 بیدار کرد که پاشو برو تو اتاقت بخاب دیرتر مهمون میاد منم تو خواب پرسیدم کسی دسشویی گفت اره
منم با چشم بسته راه افتادم به خیاله خودم رفتم پشت در دسشویی نشستم دریغ از اینکه رفتم تو کوچه پشت در نشستم (خواب بودم نفهمیدم)
چند دقیقه بعد دیدم یکی میگه مینا خانوم مشکلی پیش اومده بیدار شدم دیدم پسر همسایمونه
باورکردنش یه کمی....

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب شد خيال نكردي توي دستشويي نشستي!!!!! :surprised:

hosein_t

عضو جدید
واقعا!!!؟ :surprised:
مادرت نگفت داری کجا میری!!!؟:surprised:

hosseinb

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised::surprised::surprised:

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب شد خيال نكردي توي دستشويي نشستي!!!!! :surprised:

:biggrin::biggrin::biggrin:خوبی شادمهر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آهای ملت!
اینقدر این آواتار و نام کاربریتون رو عوض نکنید بشناسمتون
چقدر دیگه عوض میشید!
این چه وضعیه؟

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز

torpheh

عضو جدید
مدتیه که اتوبوس های خصوصی به ناوگان اتوبوس رانی اضافه شدن.
اما خیلی از اتوبوس های پولی هم دقیقا شکل همون اتوبوس های بلیتی اند .
چند وقت پیش می خواستم سوار اتوبوس بشم اومدم به راننده بگم آقا پولیه؟ یا آقا بلیتیه؟
گفتم آقا پولیتیه؟

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
مدتیه که اتوبوس های خصوصی به ناوگان اتوبوس رانی اضافه شدن.
اما خیلی از اتوبوس های پولی هم دقیقا شکل همون اتوبوس های بلیتی اند .
چند وقت پیش می خواستم سوار اتوبوس بشم اومدم به راننده بگم آقا پولیه؟ یا آقا بلیتیه؟
گفتم آقا پولیتیه؟
:biggrin:
یاد یه چیزی در این مایه ها افتادم
یکی از آشناها داشته میرفته مسافرت با هواپیما. بعد از پرسیدن چند سوال بی ربط و اعصاب خورد کن از خانمی که اونجا بوده دسته آخر بهش میگه حالا خانم این هواپیما ملخ داره؟ اونم در میاد میگه نه مگس داره!

سمندون

عضو جدید
:biggrin:
یاد یه چیزی در این مایه ها افتادم
یکی از آشناها داشته میرفته مسافرت با هواپیما. بعد از پرسیدن چند سوال بی ربط و اعصاب خورد کن از خانمی که اونجا بوده دسته آخر بهش میگه حالا خانم این هواپیما ملخ داره؟ اونم در میاد میگه نه مگس داره!
:razz::razz:

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان این تاپکه خوبیه . لطفا اسپمکده نشه!
اونم اومد یه خاطره گفت. اقلا اینقدر شجاعت داشت که بگه. نه مثل شماها که فقط دارید مسخره میکنید. اگر راست میگید شماهم بیاین سوتی بگید از خودتون