OOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHیه چیز دیگه هم هست که یکم بی تربیتیه!
مال چندین سال پیشه
یه بار خانم همسایمون داشته رو بند لباس پهن میکرده که یه همسایه دیگه میاد بهش میگه فلانی سریع بجنب تا شلوغ نشده دارن مرغ کوپنی میدن. اون بنده خدا هم سریع مانتوشو از رو همون بند رختا ورمیداره و سریع راهی میشه. تو راه میبینه که بعضیا دارن با حالت خاصی نگاش میکنن و میخندن. کمی جلوتر چندتا جوون سر موتور براش سوت میزنن و تک چرخ میزنن!
بعدا میفهمه که چندتا از لباس زیرا با گیره به پشت مانتوش وصلن!
وای امروز با یکی از دوستام داشتیم راجب به جمعه ی آخر سال حرف می زدیم قبل از اینکه شروع کنم اوله حرفاش گفت:راستی جمعه ی آخر سال امسال چند شنبه است؟؟وای من که دیگه داشتم می ترکیدم..
این همون تو مایه های نمیدونم اسب سفید رستم چه رنگیه و دیوان حافظ اثر کیه و این چیزا بود!وای امروز با یکی از دوستام داشتیم راجب به جمعه ی آخر سال حرف می زدیم قبل از اینکه شروع کنم اوله حرفاش گفت:راستی جمعه ی آخر سال امسال چند شنبه است؟؟وای من که دیگه داشتم می ترکیدم..
سوتی هم سوتی های قدیم.....![]()
واقعا که خیلی پدر سوخته ای!!!یه بار بابام زنگ زد پیتزا سفارش بده آقاهه گفت نوشابه؟ بابا ازم پرسید نوشابه چه رنگ میخورین؟ منم گفتم صورتی( حواسم نبود!!)
بابامم گیج تر من گفت: آقا صورتی لطفا آقاهه پشت تلفن ترکید و گفت به دخترتون بگید خیلی پدرسوخته ای!!!![]()
چیه مگه؟؟!!!واقعا !!!!![]()
حالا کجا رو سوزوند؟؟؟!!!هیچی , فقط جوابت خیلی سوزنده بوود![]()
واقعا که خیلی پدر سوخته ای!!!
چیه شوخی هم نمیشه کرد؟ببین پر رو نشو حالا ما یه چیزی نوشتیم!!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بسلامتی هر کی تاپیکو میخونه | زنگ تفريح | 1 | |
Д | هر کی اسپم انگلیسی بلده بیاد کل کل کنه.................... | زنگ تفريح | 4 | |
![]() |
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 42 | |
![]() |
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 1 | |
![]() |
هر کی آخر پست بده برندس!!!! | زنگ تفريح | 7 |