iuytrewq
عضو جدید
شما چمنا از همون اول پرو بودیدیه سوتی خیلی بدم 2-3 سال پیش دادم که الان حوصله ندارم تایپش کنم! البته چیز داره!!!![]()

شما چمنا از همون اول پرو بودیدیه سوتی خیلی بدم 2-3 سال پیش دادم که الان حوصله ندارم تایپش کنم! البته چیز داره!!!![]()
شما چمنا از همون اول پرو بودید
رفقا فقط کافیه یه نگا به نام کاربری و محل قرار گرفتن حروفش تو کیبورد بندازن تا دستشون بیاد برا چی عضو شدی و کی هستی!چمنی می خریم آزاد می کنیم
بدو بیا بدو جا نمونی![]()
رفقا فقط کافیه یه نگا به نام کاربری و محل قرار گرفتن حروفش تو کیبورد بندازن تا دستشون بیاد برا چی عضو شدی و کی هستی!
یه ریزه لوسه ولی من هر وقت یادم میفته میمیرم از خنده!!!!
یه شب که منو خواهرم خونه تنها بودیم و شام نداشتیم بهش گفتم زنگ بزن بگو 2تا پیتزا بیارن...! خواهرم هم زنگید و بجای اینکه اول سفارش پیتزارو بده میگه سلام آقا خسته نباشین یه نوشابه خانواده مشکی میخواستم!!!تا اینو میگه من ولو میشم بعد اونم از زور خنده بقیشو نمیگه و تلفونو قطع میکنه و.....
(فکر کنم خیلی تشنش بوده)
![]()
خرابه دقتتمرفقا فقط کافیه یه نگا به نام کاربری و محل قرار گرفتن حروفش تو کیبورد بندازن تا دستشون بیاد برا چی عضو شدی و کی هستی!
صرفا برای گرفتن حال تورفقا فقط کافیه یه نگا به نام کاربری و محل قرار گرفتن حروفش تو کیبورد بندازن تا دستشون بیاد برا چی عضو شدی و کی هستی!
چرا . . .. رمز گشایی کردم فرزان در اومد!صرفا برای گرفتن حال تو
اگه رمز گشایی کنی معنی اسممو می فهمی
منتها تو علمشو نداری![]()
منم یه بار خواستم پیش دخترا تکنو بزنم اومدم بچرخم با صورت رفتم تو در کلاس . . .! خداییش یه هفته دماغم ورم داشت!چند روز پیش داشتم باسرعت از کلاس میومدم بیرون نمی دونم کجا رو نگاه می کردم یه دفعه باکله رفتم تو شکمه یکی از پسرا اوخ من که پرت شدم یک طرف ولی ماشالله اون عین دیوار وایساده بود...
خیلی خجالت کشیدم...
منم یه بار خواستم پیش دخترا تکنو بزنم اومدم بچرخم با صورت رفتم تو در کلاس . . .! خداییش یه هفته دماغم ورم داشت!![]()
من زنگ زده بودم خونه دوستم گفتم :الو سلام صبا خوبی؟
گفت شما؟؟!گفتم خیلی خری دیوونه منو دیگه نمی شناسی؟؟
گفت نه...؟!!همین که گفت نه فهمیدم که بله خواهرشه...وای من که آب شدم رفتم تو زمین دیگه کلی معذرت خواستم ....
خیلی بده آدم این طوری بشه...
من نمی دونم این چند روزه چرا گیج می زنم؟!!!!!
مشابه این برا من اتفاق افتاده:رفته بودم حموم .بعدش از حموم فقط با یک شرت اومدم تو حال.داشت فوتبال میداد.2 دقیقه تمام داشتم وایستاده فوتبال میدیدم.بعد از 2 دقیقه تازه فهمیدم که دوست خواهرم روی مبل نشسته
چند روز پیش داشتم باسرعت از کلاس میومدم بیرون نمی دونم کجا رو نگاه می کردم یه دفعه باکله رفتم تو شکمه یکی از پسرا اوخ من که پرت شدم یک طرف ولی ماشالله اون عین دیوار وایساده بود...
خیلی خجالت کشیدم...
درست صحبت کن...!!؟!؟!سرم پایین بوب مشغوله خووندن بودم...بعدشم اون یه مثاله....
مثلا می گی با کله رفتم تو دیوار...خوب تو که با کله نرفتی؟؟!؟!
گرفتی؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بسلامتی هر کی تاپیکو میخونه | زنگ تفريح | 1 | |
Д | هر کی اسپم انگلیسی بلده بیاد کل کل کنه.................... | زنگ تفريح | 4 | |
![]() |
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 42 | |
![]() |
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 1 | |
![]() |
هر کی آخر پست بده برندس!!!! | زنگ تفريح | 7 |