محل زندگی من خیلی آرومه
یه شهر کوچیک با جمعیت کم ولی آب و هوای فوق العاده
مردمش کاری به کار هم ندارن
اگه دوست دارین پاشین بیایین اینجا!
نوشهر
مشاهده پیوست 207675
مشاهده پیوست 207676
شهری زیباتر از شهر من نیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس![]()
سلام ممنون اومدین
خب کجاست؟جای دیدنی تاریخی داره؟جای تفریحی؟
سنت هاتون چطوره؟سنت خاصی داره؟
یه توضیح جامع تری چیزی
بنایی؟عکسی؟.......................................
اوخیییی
کودوم دانشگا؟؟؟؟
خسته نشی اینقد توضی میدی یه وق
چی چی رو توضیح بدم؟خسته نشی اینقد توضی میدی یه وق![]()
اورین از اونیا دیگه نوشهر خیلی بهتره
![]()
ببخشید مگه نوشهر چندتا دانشگاه داره؟![]()
نوشهر
مشاهده پیوست 207675
مشاهده پیوست 207676
شهری زیباتر از شهر من نیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس![]()
من نوشهر درس خوندم.یادش بخیر![]()
خسته نشی اینقد توضی میدی یه وق![]()
3 تا دو تا غیر انتفاعی یه ازاد
فک کنم بازم داره نمیدونم چی هستن
سلام مرسی اجی خوش اومدی
عکسات واقعا زیبا بودن اما اسماشون رو نگفتی که اسمشون چیه
اجی نوشهر چه جاهای دیدنی و تفریحی داره؟مردمش چه فرهنگی دارن؟سنت خاصی داره؟غذای محلی خاصی اونجا درست میشه؟ وخیلییییی سوال دیگه
من خودم هیچی از نوشهر نمیدونم
سیلام اتی فقط نوشهر درس خوندی؟کجا زندگی میکنی/یخورده از شهرت و جاذبه هاش و اداب و رسومش بگو اجی
مرسی متفکر چقدر توضیحت جامع و کامل بود
بابا به زبون خودت بگو اینقدر رسمی نباش ومتفکر
عامیانه و خودمونی بگو این شهرمونه
یه توضیح مختصر بگو
اونجا مردمش بیشتر چکار میکنن
اصلا این عکسه اسمش چیه
بابا از اطلاعات خودت بگو نه گوگل حتما
............................
من شهر خودمو از بالا دیدم نشناختمیعنی نمیدونین اون عکس کجاست؟
سلام دوستان کرمانشاه یکی از کلانشهر ها هستش بزرگترین شهر کردنشین محسوب میشه و از شهر های فرهنگی و تاریخی هست که برمیگرده به دوره ساسانیان و در قرن یازدهم سلجوقی ها کرمانشاه رو به عنوان شهر ارشد کردستان انتخاب کردن. کرمانشاه مهم ترین شهر در منطقه مرکزی غرب ایرانه . کرمانشاه یه آب و هوای معتدل و کوهستانی داره قبلا به اسم قرمسین و کامبادن هم بوده . مکان های تاریخی و گردشگری زیادی مثل تکیه معاون الملک . تکیه بیگلر بیگی . طاق بستان . بیستون . طاق گرا و غار قوری قلعه و ....داره
سلام خوش اومدین
ممنونم
سلام ممنون بابت توضیحات جالب و جامع
اونجا مردمش فرهنگ یا آداب و رسوم خاصی دارن؟غذای محلی خاصی دارین؟
خواهش میکنم بله از آداب و رسوم میشه گفت که توی مراسم های شادی از جمله جشن عروسی اکثر مردم چه زن و چه مرد لباس محلی یا همون لباس کردی میپوشن که واقعا بدون تعصب میگم خیلی زیباس مخصوصا لباس کردی زنانه که خیلی طرح های شاد و قشنگ و رنگارنگی داره . قبلا سازی که توی مراسم استفاده میشد دهل و ساز دهنی بود که متاسفانه تازگیا یه خرده کیبورد باعث شده حضور این سازهای سنتی کمرنگ بشه . یکی دیگه م یه مراسم زنانه هست به نام مولودی خوانی . بعد میشه از آش دندانی نام برد نوزاد که به دنیا میاد و وقتی دندون در میاره برای ابراز شادی واسش آش درست میکنن و به همسایه و اقوام میدن که اسمش رو آش دندانی گذاشتن . کرمانشاه گویش کردی داره که خودش به چند بخش سنجابی و گوران و کلهر و اورامی و سوران و لکی ...تقسیم میشه نژاد اصیل مردم کرمانشاه به آریایی ها بر میگرده . غذای معروف کرمانشاه هم خورشت خلال هستش که گوشت قرمز استفاده شده توی این خورشت ریز ریز هستش و از خلال بادوم هم توی این غذا استفاده میکنن و توش می ریزن .
انصافا شما تاحالا نمره 20گرفتین
از همه بچه ها جامعتر و کامل تر گفتید
خیلی قشنگ و به زبون عامیانه از فرهنگ خودتون گفتین
من با دهل آشنایی دارم
این آش دندون که میگین داخلش گندمه و باقله و نخود؟
مرسی دوست خوبم نظر لطف شماس .
نه دوست عزیز باقله نمیریزن . گندم و نخود و لوبیا و یه مقداری هم عدس میریزن وسبزی جات هم بهش اضافه میکنن. یه جورایی میشه گفت همون آش رشته س البته بجای رشته گندم میریزن
......................
مرسی از حضورتون خیلی کامل بود
من نميدنم از كجا بگم از اردبيل كه اونجا به دنيا اومدم تا دبستان اونجا بود؟...يا تهران كه بيش از 20 سال درش زندگي كردم...يا از اصفهان كه يك ساله مهمونم..وات تو دو وات نات تو دو؟ بعدم ميام تعريف ميكنم..از سه تاش
اردبيل
در شمال باختري ايران درست همونجا كه درياي خزر به كوههاي بلند قفقاز ميرسه يعني همون گردنه اي كه همه به اسم حيران ميشناسند..استان زيباي من چشم هر بيننده اي را حيران ميكنه...نام قبلي اردبيل آرتاويل به معناي مكان مقدس است..شهر اردبيل از يك سال پيش از طرف وزارت كشور به عنوان كلانشهر معرفي شد...و در حال حاضر در سال 92 با شهرك هاي اطرافش جمعيتي حدود 600 هزار نفر را دارا ميباشد..با اين حال استان محرومي داريم... و هميشه داراي كمبود اعتبارات بوده...اردبيل جز ييلاقي ترين شهرهاي ايران است ...تابستان حتما بياييد.. عكس ها از وبلاگ جناب تقي زاده يه نام ارتاويل نيوز
![]()
رودخانه بالغلي جاي اردبيل معروف به ساحلي
درياچه شورابيل![]()
![]()
كوه سبلان بر فراز اردبيل
اسكاي لاين اردبيل![]()