هر چه می خواهد دل تنگت بپرس!

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
سلام دوستان مهندس! من ميخام در مورد موتور مطالعاتي داشته باشم , موتور جت و موتور اتومبيل و ... کتاب خاصي سراغ ندارم ک متاسفانه. هرچي تو اينترنت ميگردم به نتيجه ي خاصي نميرسم. ممنون ميشم اگر کسي اطلاعاتي درمورد کتابايي ک در اين مورد منتشر شدن, واينکه چ کتابي خوبه, داره بهم بگه :-D
شاد باشيد. :)

Rolls Royce - The Jet Engine.pdf

Aircraft propulsion systems technology and design/edited by Gordon C Oates

Fundamentals of Jet Propulsion with Applications

STUDY OF ADVANCED ROTARY COMBUSTION ENGINES

Asghar_

عضو جدید
سلام دوست عزیز..

فک میکنم اشتباه متوجه شدید..شاید من اشتباه بیان کردم...

ببنین من فقط دنبال نرم افزاری هستم که شکلی رو که میخوام رو رسم کنه وگرنه من شبیه سازی هامو انجام دادم و ریزالت رو دارم...فقط یه شکلی از مقالم که ریزالت نرم افزار نیست رو میخوام با یه نرم افزاری خاص به صورت خشگل بکشم....در واقع میخوام با شکل توضیح بدم نیروهای موثر بر پره چیا هستن!!!....من ریزالتامو از نرم افزار فلوئنت گرفتم و در مقاله قرار دادم...منظورم رسم شکل با یه نرم افزار...نرم افزار ورد هم شکل میکشه ولی نمیتونه ایرفویل رو بکشه که نیروها رو روش بکشم...

باتشکر

سلام مجدد..

کسی نبود راهنمایی کنه؟؟؟

Asghar_

عضو جدید
سلام،
ببنید این نرم‌افزار به درد شما می‌خوره؟ FoilSim
یا این یکی
Pilot3D

اگر نه، این صفحه رو ببینید، یکی از برنامه ها شاید کار شما رو راه بندازه.

سلام ..

واقعا ممنون....ولی این نرم افزار ها تا رجیستر نشن نمیشه export ازشون گرفت...رجیستر شدنشونم به این آسونیا نیست...نمیدونم.... شما پیشنهادی دارین؟

باتشکر

Mihrab

عضو جدید
سلام
سال نو مبارک و پر از خوش بختی و سرافرازی...
من و چند نفر دیگه میخوایم گلایدر بسازیم و استادمون بع ما گفت که شروع کنیم و اطلاعات سازه ای گلایدرعای دیگه رو جدول بندی کنیم و بر اون اساس تصمیم بگیریم گلایدرمون په ویژگی هایی داشته باشه و برای همینم کتاب جینز (janes all the worlds aircraft) رو به ما معرفی کرد ولی این کتاب گلایدرهای مورد نظر ما (دست پرتاب) نداره و اون گلایدرهای موتور داری هم که داره اطلاعات کامل نیست . از کجا می تونم اطلاعات سازه ای مثل طول بال و بدنه و زادیه حمله و کورد و..... در مورد گلایدر های معروف رو بدست بیارم؟ توی اینترنت گشتم ولی فقط نقشع بوده اونم بدون اطلاعات و ابعاد...
منبع فرقی نداره فارسی باشه یا انگلیسی
ممنون

zxo003

طراح هواپیما
کاربر ممتاز
با درود
با نظر شما مخالفم
پروژه های صنعتی تماما یه مدل ساده نیستند که به راحتی قابل کدنویسی باشند
فلوئنت + udf رو بیشتر می پسندم

با سلام و احترام

جالب است همان UDF که شما بیان میکنید را باید با C بنویسید ...

تمامی ضرایب و مشتقات آیرودینامیکی وسایل پرنده را میتوان بدون نوشتن حتی یک خط UDF به کمک دینامیک سیالات محاسباتی محاسبه کرد، بله احتمالا نمیدانستید زیرا تا به حال ......

بله پروژه های صنعتی واقعی هم از این ابزر آلات که ما استفاده میکنیم استفاده نمیکنند، لیست نرمافزارهای شرکت های بزرگ یا لیست نرمافزارهای وزارذت دفاع آمریکا را و ... را مشاهده کنید کد CFD آنها Fluent نیست بلکه CFD++ است و ... (اینجا را نگاه کنید)

به جد برای پیشرفت خودتان و پیشرفت کشور عزیزمان توصیه میکنم در این راه قدم بگذارید و خود مفهومی که من میخواهم به شما منتقل کنم را درک خواهید کرد.

آخرین ویرایش:

amir_14

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام و احترام

جالب است همان UDF که شما بیان میکنید را باید با C بنویسید ...

تمامی ضرایب و مشتقات آیرودینامیکی وسایل پرنده را میتوان بدون نوشتن حتی یک خط UDF به کمک دینامیک سیالات محاسباتی محاسبه کرد، بله احتمالا نمیدانستید زیرا تا به حال ......

بله پروژه های صنعتی واقعی هم از این ابزر آلات که ما استفاده میکنیم استفاده نمیکنند، لیست نرمافزارهای شرکت های بزرگ یا لیست نرمافزارهای وزارذت دفاع آمریکا را و ... را مشاهده کنید کد CFD آنها Fluent نیست بلکه CFD++ است و ... (اینجا را نگاه کنید)

به جد برای پیشرفت خودتان و پیشرفت کشور عزیزمان توصیه میکنم در این راه قدم بگذارید و خود مفهومی که من میخواهم به شما منتقل کنم را درک خواهید کرد.
با سلام
ممنونم از اطلاعاتی که در زمینه ی فلوئنت به من دادید و موارد دیگه ای که نمی دونستم!
خیلی اهل بحث و جدل نیستم به خصوص اگر ...
اما
به جد به شما توصیه میکنم رویا پرداز نباشید

glider1372

عضو جدید
سلام ب همه دوستان عزیز من واسه درس کارگاه موتور مطالبی راجب fire sysمیخوام ممنون میشم کمکم کنید

Abolfazl6776

عضو جدید
سلام ، دوستان مدلسازی دینامیکی هواپیمای مدل 6درجه آزادی چطوریه؟؟؟
سخته یا راحت؟
با چه نرم افزاری انجام میشه؟
میشه 2 هفته ای جمعش کرد؟؟؟؟

خواهشا جواب بدین من واقعا کارم گیره

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
سلام
سال نو مبارک و پر از خوش بختی و سرافرازی...
من و چند نفر دیگه میخوایم گلایدر بسازیم و استادمون بع ما گفت که شروع کنیم و اطلاعات سازه ای گلایدرعای دیگه رو جدول بندی کنیم و بر اون اساس تصمیم بگیریم گلایدرمون په ویژگی هایی داشته باشه و برای همینم کتاب جینز (janes all the worlds aircraft) رو به ما معرفی کرد ولی این کتاب گلایدرهای مورد نظر ما (دست پرتاب) نداره و اون گلایدرهای موتور داری هم که داره اطلاعات کامل نیست . از کجا می تونم اطلاعات سازه ای مثل طول بال و بدنه و زادیه حمله و کورد و..... در مورد گلایدر های معروف رو بدست بیارم؟ توی اینترنت گشتم ولی فقط نقشع بوده اونم بدون اطلاعات و ابعاد...
منبع فرقی نداره فارسی باشه یا انگلیسی
ممنون

سلام،
برای گلایدر دست پرتاب من تا به حال رفرنس جامع ندیدم، معمولاً باید سایت سازنده رو سر بزنید. مرجع هواپیماهای بدون سرنشین هم، این کتابه: jane's unmanned aerial vehicles and targets. کتابی که گفتید برای سرنشین‌دارهاست.

zxo003

طراح هواپیما
کاربر ممتاز
با سلام
ممنونم از اطلاعاتی که در زمینه ی فلوئنت به من دادید و موارد دیگه ای که نمی دونستم!
خیلی اهل بحث و جدل نیستم به خصوص اگر ...
اما
به جد به شما توصیه میکنم رویا پرداز نباشید

سلام مجدد

بحث جدلی وجود ندارد، مواردی مطرح میشود ممکن اختلاف سلیقه یا روش وجود داشته باشد.

اگر خواستید هر کدام از مشتقات دینامیکی را که مد نظراتان است، مطرح کنید بدون حتی یک خط UDF با همان Fluent قابل محاسبه است. فقط باید دید از ماهیت و فیزیک آن وجود داشته باشد. البته به جز الفا دات..

موفق باشید..

mehrdad14

عضو جدید
سلام مجدد

بحث جدلی وجود ندارد، مواردی مطرح میشود ممکن اختلاف سلیقه یا روش وجود داشته باشد.

اگر خواستید هر کدام از مشتقات دینامیکی را که مد نظراتان است، مطرح کنید بدون حتی یک خط UDF با همان Fluent قابل محاسبه است. فقط باید دید از ماهیت و فیزیک آن وجود داشته باشد. البته به جز الفا دات..

موفق باشید..
دوسته گرامی می خواستیم بدونیم از سطح زمین تا ارتفاع 200 کیلومتری چگالی را چه طور محاسبه کنیم تا 60 کیلومتریش که دیتا هاش تو اینترنت هست و سوال اصلیم اینکه یک وسیله با سرعت بسیار بالا را در فلوینت چطور تحلیل بگیریم که جواب خوب بگیری

glider1372

عضو جدید
سلام ب همه دوستان لطفا جواب منو هرچه سریعتر بدید من یکبار سوالمو مطرح کردم ولی جوابی نگرفتم من واسه درس کارگاه موتور ی ارائه دارم راجبfiresysیکی منوراهنمایی کنه این موضوع مربوط ب سیستم ضدحریق یا سیستم احتراق موتور؟:confused:

ZOLA

عضو جدید
سلام موضوع پایان نامم آنالیز دیسک ضخامت متغیر هست یکم مطلب برای فصل اول (مقدمه) می خواستم. لطفا

Abolfazl6776

عضو جدید
بچه ها من میخوام یه هواپیما مدل 6 درجه ازادی رو مدلسازی کنم
واسه تئوریش کتاب کنترل و پایداری هاشم صدرایی رو بخونم یا کتاب مکانیک پروازش رو؟؟؟؟؟؟؟؟

خواهشا جواب بدید کارم گیره بخدا

zxo003

طراح هواپیما
کاربر ممتاز
دوسته گرامی می خواستیم بدونیم از سطح زمین تا ارتفاع 200 کیلومتری چگالی را چه طور محاسبه کنیم تا 60 کیلومتریش که دیتا هاش تو اینترنت هست و سوال اصلیم اینکه یک وسیله با سرعت بسیار بالا را در فلوینت چطور تحلیل بگیریم که جواب خوب بگیری

سلام

چند صباحی نبودم، اطلاعی در این زمینه ندارم، همواره همون Standard Atmosphere 1976 کارم راه می انداخته....

اما اگر اثر چگالی (تغییر ارتفاع) بیشتر روی کنترل وسیله مد نظر باشد ، آنگاه ....

منظور شما حل یک یک وسیله ری اینتری در محیط فلونت است؟؟ یا سرعت بالا بیشتر همان ماخ 2 تا 4 است ؟؟

موفق باشید

zxo003

طراح هواپیما
کاربر ممتاز
ممنون عزیز

حالا برای ++C از بین این همه آموزش کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
برای تهیه خود نرم افزار چی؟ مثل اینکه ورژن های مختلفی وجود داره؟

با تشکر

سلام C++ که نسخ مختلف نداره (یا من برداشت نا مناسبی از صحبت شما کردم) بلکه IDE های متفاوتی داره، به نظر من ویژوال استدیو (2013 Ultimate Update 4) شما نصب کن به همراه Visual Assist X ، حالا شما یک IDE مناسب داری ... ( یا نخواستی این سرچ کن ++Best IDE c)

آموزش :
1- سعی کن یک تابع ریاضی بنویسی (کار با توابع)
2- کلاس بندی را یاد بگیر
3- مفاهیم کپسوله سازی (استراکچر ها و ...)
4- ورودی خروجی ها را یاد بگیر (خواندن و نوشتن در فایل و ...)

بقیه را هم هر موقع احتیاح پیدا کردی دکتر گوگل ....

zxo003

طراح هواپیما
کاربر ممتاز
واسه تئوریش کتاب کنترل و پایداری هاشم صدرایی رو بخونم یا کتاب مکانیک پروازش رو؟؟؟؟؟؟؟؟

خواهشا جواب بدید کارم گیره بخدا

سلام
بهتر کتاب زیپفل بخونید.

توسط اسمایل زاده هم ترجه شده، و توسط انتشارات امیرکبیر هم منتشر شده.

Modeling and Simulation of Aerospace Vehicle Dynamics

http://mathworks.ir/downloads/english/Modeling%20and%20Simulation%20of%20Aerospace%20Vehicle%20Dynamics,%202e_%5Bwww.mathworks.ir%5D.pdf

mehrdad14

عضو جدید
سلام

چند صباحی نبودم، اطلاعی در این زمینه ندارم، همواره همون Standard Atmosphere 1976 کارم راه می انداخته....

اما اگر اثر چگالی (تغییر ارتفاع) بیشتر روی کنترل وسیله مد نظر باشد ، آنگاه ....

منظور شما حل یک یک وسیله ری اینتری در محیط فلونت است؟؟ یا سرعت بالا بیشتر همان ماخ 2 تا 4 است ؟؟

موفق باشید
سلام منظورم همون ری اینتریه
Standard Atmosphere 1976 قابل استناده همه جا ؟ نمیشه مقدارش را برای اینجا با فورمولی چیزی بدست آورد ؟
مثال یا مقاله ای حل شده برای حل فلوینت ندارید به ما هم بدید ؟ بسیار لطف می کنید

I.R.IRAN

عضو جدید

همون پايداري و كنترل بيشتر به كارتون مياد

بهنام.e

عضو جدید
دنبال هر نوع مطلب و کتاب و سایتی در باره Wet gas turbine plants و یا همون اثرات تزریق آب و همچنین بخار به سیکل های توربین گاز می گردم. دوستان اگر کسی می تونست راهنمایی کنه
در این ضمینه فقط کتاب Advanced Gas Turbine Cycles رو دارم و خوندم.

بالا