ضرایب آیرودینامیکی هر قسمت هواپیما موجوداست(ضریب برا و پسا) و همچنین از لحاظ تئوری وفرمول ها هواپیما قابل پروازه. برای شبیه سازی در واقع دو منظور داشتم که اول مطمئن شدن از پرواز بود(که با توجه به فرمایش شما برای من غیر ممکن است)پس از شبیه سازی منصرف میشویم و به سراغ هدف دوم و البته هدف اصلیم که طراحی سازه است میرویم؛ همون طور که در بالا گفتید"Fluent برنامه ای برای حل میدان جریان سیال است و نیرو ها و گشتاورهای وارد به جسم یا سیال توسط آن محاسبه میشود" حالا آیا این نیرو ها وگشتاورها همانهایست که مثلا به ریشه بال وارد میشود؟ مثلا فلوئنت محاسبه می کند که در سرعت km/h450و ارتفاع 20متر، 400 N نیرو به ریشه بال وارد میشود؟
راستش را اگر بخواهید اسراری ندارم که طراحی سازه خیلی مهندسی باشد. اولش قراربود که یک هواپیمای ساده باشد ولی احساس میکنم که حالا خیلی پیچیده شده است!!!![]()
در زمینه طراحی سازه چه کتابی مناسب است؟
سلام هواپیما مدل رو کجا میشه امتحان کرد؟ من رفتم فرودگاه شهرمون اجازه پرواز نداد. گفت برو از استانداری بخش پژوهش معرفی نامه بیار استانداری منو فرستاد پارک علمو فناوری پارک منو فرستاد مرکز رشد!!! یه هواپیما مدل این حرفا رو داره؟ پارک و مرکز رشد میگن که باید نوآوری یا اختراع باشه یا توجیه اقتصادی داشته باشه. این یک هواپیما مدل معمولی (البته یکم تغیرات انجام دادم )من فقط میخوام هواپیمارو آزمایش کنم ببینم درست طراحی کردم یا نه همین!!!
کلا چ نو هواپیمایی امکان ساختش وجود داره تو ایران چ هواپیمایی باشرایط امکاناتی وهزینه ای مناسب؟واسه تفریح؟
یا مسافر بری؟
واسه مثال جنگنده؟هواپیما سبک؟مسافربری؟کدوم؟واسه تفریح؟
یا مسافر بری؟
کلا چ نو هواپیمایی امکان ساختش وجود داره تو ایران چ هواپیمایی باشرایط امکاناتی وهزینه ای مناسب؟
کلا چ نو هواپیمایی امکان ساختش وجود داره تو ایران چ هواپیمایی باشرایط امکاناتی وهزینه ای مناسب؟
سلام من دانشجوی ورودی ترم بهمن کارشناسی ارشد هوافضا گرایش پیشرانش هستم من چندتاسوال داشتم که اگه ممکنه به سوالام پاسخ بدین
1. اسامی اساتید و شرایطشون برا استاد راهنمایی؟
2. بهترین زمینه کار برروی پایان نامه که بتونم پذیرش بگیرم؟
3. زمینه های مهم پیشرانشی تو ایران؟
4. کدوم استادا تو چه زمینه ها خبره هستن؟
5 چه نرم افزارهایی نیازه برا یادگیری؟
6. هرچی که اطلاعات دارین و به درد من میخوره در صورت امکان بهم بدین مرسی
سلام اگر منظور شما روش های سریع مهندسی است کتاب Stability and Control DATCOM مرجع آمریکایی است !! که برای پیکره های مانند هواپیما تبدیل شده به برنامه کامپیوتری Digital DATCOM و برای پیکره های مثل موشک تبدیل شده به Missile Datcom اروپایی ها هم یک استاندارد دارند که در ان محاسبه هرضریب آیرودینامیکی را شرح دادن داخلش که اسم آن ESDU است ... کتاب مور هم بدک نیست هم اصلا در حد اندازه DATCOM نیست. از ESDU هم استفاده نمیشود زیرا جامع نیست و روال ثابتی ندارد . اگر میخواهید یک کد ساده بنویسید، میتوانم یک مرجع نسبتا مناسب به شما معرفی کنم ...سلام توی چه کتابهایی نحوه محاسبه ضرایب آیرودینامیکی و مشتقات اون خوب ارایه شده؟ تشکر
سلام اگر منظور شما روش های سریع مهندسی است کتاب Stability and Control DATCOM مرجع آمریکایی است !! که برای پیکره های مانند هواپیما تبدیل شده به برنامه کامپیوتری Digital DATCOM و برای پیکره های مثل موشک تبدیل شده به Missile Datcom اروپایی ها هم یک استاندارد دارند که در ان محاسبه هرضریب آیرودینامیکی را شرح دادن داخلش که اسم آن ESDU است ... کتاب مور هم بدک نیست هم اصلا در حد اندازه DATCOM نیست. از ESDU هم استفاده نمیشود زیرا جامع نیست و روال ثابتی ندارد . اگر میخواهید یک کد ساده بنویسید، میتوانم یک مرجع نسبتا مناسب به شما معرفی کنم ...
ممنون میشم اگر کتاب یا مرجع دیگری میشناسید کمک کنید...
در ضمن کتاب Stability and Control DATCOM رو دانلود کردم ولی همش یه جور user guide برای نرم افزارش هست و تئوریهاش بحث نشده بود ( البته تا اونجایی که دقت کردم ) ...
به هر حال اگر مرجعی فارسی یا لاتین برای این محاسبات میشناسید معرفی کنید...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | نیاز به missile datcom البته هر چه ورژن بالاتری باشد بهتر است | سوالات و درخواست های هوافضا | 0 | |
A | در مورد هواپیما هر چی می خوای بپرس | سوالات و درخواست های هوافضا | 43 |