از خودمون شروع می کنیمما باهاتیم داداش
از کجا باید شروع کنیم![]()
تالار صنایع به این مفهوم نیست که یک بعدی باشیم و از همه ی محدوده ی دیده مون استفاده نکنیم..!!!!!سلام
در مورد حرف های دل تنگ فکر می کنم تالارهای دیگر مناسب تر باشد.مگر اینکه بخواهیم از کاستی های رشتمون یا نقص های تالار صحبت کنیم که این تالار هم بیشتر برای تبادل اطلاعات است در ضمن پیام خصوصی برای این کار مناسب تر است
امیدوارم نظر بدهید
درسته می تونیم به ابعاد دیگه زندگی هم بپردازیم ، من با تاپیک هم مشکلی ندارم ، چون به هر حال مهندس های صنایع هم حرف های دلی دارن که می تونه فنی باشه و یا اجتماعی ، ولی ازهمه نوع باشهتالار صنایع به این مفهوم نیست که یک بعدی باشیم و از همه ی محدوده ی دیده مون استفاده نکنیم..!!!!!
برای آشنایی با صنایع تاپیک های خوب و متنوعی وجود داره که شما میتونید با اونا سرگرم شوید .الزامی نیست در مورد موضوعی که علاقه یا اطلاعاتی ندارید نظر بدهید.
با تشکر
درسته به نظر من هم می بایست ، تاپیک ها مرتبط با تالار ها باشن ، نسبت به این موضوع موافقم ، اما می تونیم راجه به این تاپیک اینجوری نظر بدیم که این حرفهای دل بچه های صنایع ست ، که حالا یکی از بچه ها با شعر شروع کرده.سلام
در مورد حرف های دل تنگ فکر می کنم تالارهای دیگر مناسب تر باشد.مگر اینکه بخواهیم از کاستی های رشتمون یا نقص های تالار صحبت کنیم که این تالار هم بیشتر برای تبادل اطلاعات است در ضمن پیام خصوصی برای این کار مناسب تر است
امیدوارم نظر بدهید
اما نظر آخرم اینکه اگر یه موضوعی قرار مورد بحث (Chaleenge) قرار بگیره باید سه تا اصل توش رعایت بشه که معروف به رعایت قانون بازی میشه :کاش آقای ولایتی هم نظرشو راجع به این قسمت می گفت
حرف دلموبزنم؟
از ته دل می گم
درود بر پارسیان
ایران می سازیمت همچون که کوروش کبیرساخت
کی بام موافقه؟[/QUOTE
اره والا.ما باید بسازیمش.با هم ،دست به دست هم.به دور از هر حرف و حدیثی![]()
دوست عزیزنظر دموکراسی یعنی نظر تمامی افراد در کنار هم.با سلام
چنانچه موضوعی را به بحث می گذارید و یا نظر خواهی می کنید باید انتظار هر گونه پاسخی داشته باشید.من هم نگفتم یک بعدی باشیم.در ضمن اکثر این تالار فعال هستند و در هر تالاری تاپیک ارائه داده اند اما جای ان را تشخیص دادند.در این باشگاه تالار مشاعره هم وجود دارد.امیدوارم مدیر هم توجه نموده و نظر بدهند.
با تشکر!
سلام.با سلام:
ضمن خسته نباشید خدمتتون.من فکر میکنم که رشته ی صنایع چون تازه تو ایران مطرح شده جایگاه خودش رو پیدا نکرده و به طور قطع ما میتونیم این رشترو به اون سطح ایده ال برسونیم.با تلاش با همت و ...البته که راه هم راه همواری نیست اما امیدوارم که حل شه.![]()
سیستم را اعضای موجود در سیستم به وجود می آورند که مهندسین صنایع هم جزیی از آن هستند.من فکر میکنم در درجه اول عدم خودباوری مهندسان صنایع نسبت به قابلیت های بالا شون باعث تقویت این نوع نگرش از جانب دیگران میشود.باسلام
می دونید حرف دل من چیه اینه که چرا مهندسای صنایع اینقدر توی این سیستم موجود ایران محجورن. راجع به این خیلی بحث میشه ولی هنوز جواب درستی وجود نداره که یه تحلیل جامع باشه.
بااحترام