سرماخوردگی و گوارشی بخاطر برگشت کربلایی هاست طبق معمول هر سال کلی ویروس وارد کشور کردنبه اینکه:
ویروس چی؟
سرماخوردگی و گوارشی بخاطر برگشت کربلایی هاست طبق معمول هر سال کلی ویروس وارد کشور کردنبه اینکه:
ویروس چی؟
ای دادسرماخوردگی و گوارشی بخاطر برگشت کربلایی هاست طبق معمول هر سال کلی ویروس وارد کشور کردن
تراپیستم مصرف قرص خواب آور و ممنوع کرده منم سعی میکنم به حرفش گوش بدمبه اینکه اگه جای بهارجون بودم حتما قرص میخوردم
و به اینکه فروتن جان خیلی مواظب خودت باش تو این شرایط مریض نشی
خداروشکر ویروسی نبود.تب ویروس خیلی شدید میشه دیروز هوا بادی بود تو تراس آب بازی میکرد سرماخورد الان خداروشکر بهترهای خدا تب خیلی بده
ویروس همه جا پخش شده مراقب خودتون باشید
اگه طبق این صحبت پیرجو بخوان امتیاز بدن، الان همگی اخراجیمبعضی از کاربرانی که زیر نام کاربری آن ها عبارت کاربر فعال تالار (تالارهای علمی و فنی مهندسی) نوشته شده است. در صورتی که در تالارهای فنی مهندسی مشاهده نشوند و بیشتر زمان خود را در تالارهای دیگر سپری کنند برای آن ها امتیاز منفی رد می کنم. یا اینکه می توانند تقاضای حذف عنوان مربوط را کنند تا امتیاز منفی دریافت نکنید.
موفق و سربلند باشید.
ولش کن بابا، یادش نندازاگه طبق این صحبت پیرجو بخوان امتیاز بدن، الان همگی اخراجیم![]()

ماشینت چیه مگه؟!!!اتومات ها که اصلا جا ندارن بعدم خیلی بهشون فشار نیادمن پتوها رو تو ماشین میندازم .خوب شسته میشه
پتوهای بچه ها پشم شیشه هستش اونا رو هم میندازم
لباسشوییم ۸کیلوییه پتو خودم دو نفره گلبافت هم جا میشه راضیم ازشآره، بستگی به وزن پتو و روتختی داره، من روتختی اتاق مهمان و اتاق پسرم رو هم توی لباسشویی میشورم، چون از روتختی های نازک که پشم شیشهاش کمه، هست.
ولی پتو زمستونیها و روتختیهای خودمون رو میدم خشکشویی میشورن.
نکن خواهر!خراب میشه!لباسشوییم ۸کیلوییه پتو خودم دو نفره گلبافت هم جا میشه راضیم ازش![]()
بخون اینو شاید برگردهاسمشو میزارم علیرضا از قفس پرید![]()
باید بره پیش۲به اینکه شیما دخترت چند سالشه امسال کلاس چندمه؟پسر من باید پیش ۱ ولی ثبت نامش نکردم برای مدرسه رفتن حس میکنم خیلی کوچولوئه
با DHP نمیشه؟
اره اینم حرفیهیه دلیل ک امسال نمیفرستمش اینه که احتمالا بازم بخاطر جنگ و انرژی کلاسا تق و لق باشه پیش یک هم که همش بازیه. انلاین بودنش بدرد نمیخوره
کار درستی میکنییه دلیل ک امسال نمیفرستمش اینه که احتمالا بازم بخاطر جنگ و انرژی کلاسا تق و لق باشه پیش یک هم که همش بازیه. انلاین بودنش بدرد نمیخوره
از ماها که گذشته مگه اینکه علیرضا بهش فکر کنهدختر حاجی پول دار
یه پسردایی مجرد ۴۰ ساله دارم میبینمش یاد علیرضا میوفتم .سالی یبار یه مورد ازدواج پیدا میکنه همه هم از دم پولدار.به نتیجه نمیرسه .بهش میگیم تو هم هروقت قسطات عقب میوفته یاد ازدواج میوفتیاز ماها که گذشته مگه اینکه علیرضا بهش فکر کنه![]()
شیما تو که وضعت خوبه دوتا دوتا بهت ایفون کادو میدندیگ اینو باید روزای اول چشا رو باز کرد ما بستیم متاسفانهدختر حاجی …پسر حاجی…!!!
وگرنه الان عروس دختر حاجی بودم!

ما که باز کردیم چیزی ندیدیمدیگ اینو باید روزای اول چشا رو باز کرد ما بستیم متاسفانهدختر حاجی …پسر حاجی…!!!
وگرنه الان عروس دختر حاجی بودم!
چرا همه ما از این موردها داشتیممن یه خواستگار داشتم میگفت من براش کنار خونهی باباش، خونه میخرم که همسایه بابا و مامانش باشه و اگه دوست نداره اصلا خونهی من نیاد، منم میگفتم نمیخوام جوابم منفیه، مگه من ظالمم؟ چرا باید همچین حرفی رو در مورد من بزنن؟
خلاصه این شد که اون دوستم که شوهر پولدار میخواست با یه پسری که بابای پولدار داره ازدواج کرد و پدرشوهره هم برای پسرش کارخونه زد و همین امروزم با دوستم رفته بودیم مهمونی، دوستم با تویوتا کرولاش اومده بود و بعد عروسِ اون خواستگارم هم همسایهی بابا و مامانشه و منم همچنان به عشق و علاقه در زندگی خیلی پایبندم![]()
سلام عزیزم تو رو خدا مراقب خودتون باشید یک ماهه همه ما دچارش شدیم هنوز کامل خوب نشدیم .به اینکه سرماخوردگی پشت در خونه منتظر نشسته تا اولین فرصت بپره بیاد توی خونه![]()
سلام عزیزم، خدا بد ندهسلام عزیزم تو رو خدا مراقب خودتون باشید یک ماهه همه ما دچارش شدیم هنوز کامل خوب نشدیم .

اینجا هنوز گرمه طرفای صبح یکم خنک میشه خیلی مراقب خودتون باشید عزیزمسلام عزیزم، خدا بد نده
آخه هوا جوریه که نمیدونیم چیکار کنیم، وسایل سرمایشی روشن میکنیم سردمون میشه،روشن نمیکنیم گرممون میشه، تکلیف معلوم نیست![]()
قربونت برماینجا هنوز گرمه طرفای صبح یکم خنک میشه خیلی مراقب خودتون باشید عزیزم![]()
![]()
خوش به حال شما ما حالا حالا ها گرما داریمقربونت برم
اینجا خنک شده، صبح داشت بارون میزد.
حالا ممکنه یه روز گرم هم بشه ولی هوا حس هوای پاییز رو داره.
به این:
مشاهده پیوست 24100018
متاسفانه دنیا شده دنیای تظاهر.
هر کی بیشتر نازَم گُلَمِت کنه، بیشتر توی چشمت هست حتی اگه این رفتارهاش فقط توی خوشیهات باشه و با کوچکترین مشکلت یهو غیب بشه.

از عوارض بارداریم هستابه اینکه نکنه مایع گوشم جابجا شده باشه؟چمه
ممنون عزیزمبه اینکه بلا دوره عزیزم
چه علائمی داشتی که فکر کردی مایع گوشت جابجا شده؟
ویتامینا رو مرتب میخوری!ممنون عزیزم
دو روز قبل صبح که از خواب بیدار شدم برم صبحونه بخورم یهو انگار زمین وارونه شد اول فکر کردم خونه داره میریزه محکم از کابینتا گرفتم نشستم تا چند ثانیه همینطور دنیا دور سرم میچرخید.فک کردم افت قند یا افت فشار دارم.فشارم کمی پایین بود ولی با اینکه غذا خوردمو تا شب استراحت کردم و فشارم نرمال شد ولی تا سرمو تکون میدادم بازم سرگیجه داشتم.امروزم دوباره تا بیدار شدم و سرمو بلند کردم سرگیجه گرفتم .فشارم طبیعی بود ولی هردفعه پهلو به پهلو میشم یا گردنمو میچرخونم دوباره سرگیجه دارم
ایشالله رفع نقاهت بشه و مشکل خاصی نباشه عزیزمممنون عزیزم
دو روز قبل صبح که از خواب بیدار شدم برم صبحونه بخورم یهو انگار زمین وارونه شد اول فکر کردم خونه داره میریزه محکم از کابینتا گرفتم نشستم تا چند ثانیه همینطور دنیا دور سرم میچرخید.فک کردم افت قند یا افت فشار دارم.فشارم کمی پایین بود ولی با اینکه غذا خوردمو تا شب استراحت کردم و فشارم نرمال شد ولی تا سرمو تکون میدادم بازم سرگیجه داشتم.امروزم دوباره تا بیدار شدم و سرمو بلند کردم سرگیجه گرفتم .فشارم طبیعی بود ولی هردفعه پهلو به پهلو میشم یا گردنمو میچرخونم دوباره سرگیجه دارم
منم همین جور بودم رفتم دکتر گفت عصب گوش میانی بر اثر دراز کشیدن زیاد تنبل شده قرص سینازین داد سه روز خوردم خوب شدم و فقط تو ماشین سرم مرتب تکون بخوره دوباره شروع میشهممنون عزیزم
سلام عزیزم انشالله زود خوب بشی. این آنفلوآنزا جدید این عوارض و داره البته ممکنه عوارض حاملگی هم باشه .حاملگی دختر خیلی مشکله هر روز یه بیماری جدید تو بدن پیدا میشهبه اینکه نکنه مایع گوشم جابجا شده باشه؟چمه