هر چه میخواهد دل تنگت بگو!

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه اگه جای بهارجون بودم حتما قرص میخوردم

و به اینکه فروتن جان خیلی مواظب خودت باش تو این شرایط مریض نشی
تراپیستم مصرف قرص خواب آور و ممنوع کرده منم سعی میکنم به حرفش گوش بدم

frotan68

کاربر حرفه ای
ای خدا تب خیلی بده
ویروس همه جا پخش شده مراقب خودتون باشید
خداروشکر ویروسی نبود.تب ویروس خیلی شدید میشه دیروز هوا بادی بود تو تراس آب بازی میکرد سرماخورد الان خداروشکر بهتره

میتی کومان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعضی از کاربرانی که زیر نام کاربری آن ها عبارت کاربر فعال تالار (تالارهای علمی و فنی مهندسی) نوشته شده است. در صورتی که در تالارهای فنی مهندسی مشاهده نشوند و بیشتر زمان خود را در تالارهای دیگر سپری کنند برای آن ها امتیاز منفی رد می کنم. یا اینکه می توانند تقاضای حذف عنوان مربوط را کنند تا امتیاز منفی دریافت نکنید.
موفق و سربلند باشید.
اگه طبق این صحبت پیرجو بخوان امتیاز بدن، الان همگی اخراجیم:ROFLMAO:

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من پتوها رو تو ماشین میندازم .خوب شسته میشه
پتوهای بچه ها پشم شیشه هستش اونا رو هم میندازم
ماشینت چیه مگه؟!!!اتومات ها که اصلا جا ندارن بعدم خیلی بهشون فشار نیاد
ولی پتو مسافرتی اره اوکیه میشه انداخت!
من پتوهام از این گلبافتای قدیمه و سنگینه!هر سری مهمون اومد بخام بدم خشک شویی ک صرف نمیکنه!

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره، بستگی به وزن پتو و روتختی داره، من روتختی اتاق مهمان و اتاق پسرم رو هم توی لباسشویی میشورم، چون از روتختی های نازک که پشم شیشه‌اش کمه، هست.
ولی پتو زمستونی‌ها و روتختی‌های خودمون رو میدم خشکشویی میشورن.
لباسشوییم ۸کیلوییه پتو خودم دو نفره گلبافت هم جا میشه راضیم ازش😁

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه شیما دخترت چند سالشه امسال کلاس چندمه؟پسر من باید پیش ۱ ولی ثبت نامش نکردم برای مدرسه رفتن حس میکنم خیلی کوچولوئه
باید بره پیش۲
من پیش ۱هم فرستادمش
بنظرم بفرستش خیلی توو روحیه شون تاثیر مثبت میزاره!بهشون هم خوش میگذره

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
🧐چی هس؟!!!
یه دلیل ک امسال نمیفرستمش اینه که احتمالا بازم بخاطر جنگ و انرژی کلاسا تق و لق باشه پیش یک هم که همش بازیه. انلاین بودنش بدرد نمیخوره
اره اینم حرفیه
الان من همش نگران این داستانم ک غیرحضوری شه بعد اینهمه هزینه خودم باید بشینم سر اموزش کل کل کنم

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
یه دلیل ک امسال نمیفرستمش اینه که احتمالا بازم بخاطر جنگ و انرژی کلاسا تق و لق باشه پیش یک هم که همش بازیه. انلاین بودنش بدرد نمیخوره
کار درستی میکنی👍
اینجا هم خیلی‌ها بخاطر احتمال مجازی بودن مدارس، بچه‌ها رو بردن مدارس دولتی.

frotan68

کاربر حرفه ای
از ماها که گذشته مگه اینکه علیرضا بهش فکر کنه😁
یه پسردایی مجرد ۴۰ ساله دارم میبینمش یاد علیرضا میوفتم .سالی یبار یه مورد ازدواج پیدا میکنه همه هم از دم پولدار.به نتیجه نمیرسه .بهش میگیم تو هم هروقت قسطات عقب میوفته یاد ازدواج میوفتی

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من یه خواستگار داشتم میگفت من براش کنار خونه‌ی باباش، خونه میخرم که همسایه بابا و مامانش باشه و اگه دوست نداره اصلا خونه‌ی من نیاد، منم میگفتم نمیخوام جوابم منفیه، مگه من ظالمم؟ چرا باید همچین حرفی رو در مورد من بزنن؟ 🙄🤦‍♀️
خلاصه این شد که اون دوستم که شوهر پولدار میخواست با یه پسری که بابای پولدار داره ازدواج کرد و پدرشوهره هم برای پسرش کارخونه زد و همین امروزم با دوستم رفته بودیم مهمونی، دوستم با تویوتا کرولاش اومده بود و بعد عروسِ اون خواستگارم هم همسایه‌ی بابا و مامانشه و منم همچنان به عشق و علاقه در زندگی خیلی پایبندم🙄🤣
چرا همه ما از این موردها داشتیم😁
من یه خواستگار داشتم بابای پسره میخواست یه ماشین صفر و یه خونه سیصد متری به نامم بزنه از طلا هم که نگم فقط می‌گفت پسرم سر به راه بشه .بعد مامانش چند بار اومده بود خونمون تا آرنج دو تا دستش النگو داشت گردنبند طنابی اصن یه وضعی
منم خیلی شجاعانه گفتم اه اه پیف پیف مگه من و از سر راه پیدا کردید به همچین خانواده ای شوهر بدید خلاصه که اره هنوزم تریلیاردن 🙄

*mahdieh*

کاربر ممتاز
سلام عزیزم تو رو خدا مراقب خودتون باشید یک ماهه همه ما دچارش شدیم هنوز کامل خوب نشدیم .
سلام عزیزم، خدا بد نده❤️
آخه هوا جوریه که نمیدونیم چیکار کنیم، وسایل سرمایشی روشن میکنیم سردمون میشه،روشن نمیکنیم گرممون میشه، تکلیف معلوم نیست:w19:

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام عزیزم، خدا بد نده❤️
آخه هوا جوریه که نمیدونیم چیکار کنیم، وسایل سرمایشی روشن میکنیم سردمون میشه،روشن نمیکنیم گرممون میشه، تکلیف معلوم نیست:w19:
اینجا هنوز گرمه طرفای صبح یکم خنک میشه خیلی مراقب خودتون باشید عزیزم 😘 😘

*mahdieh*

کاربر ممتاز
اینجا هنوز گرمه طرفای صبح یکم خنک میشه خیلی مراقب خودتون باشید عزیزم 😘 😘
قربونت برم❤️💋
اینجا خنک شده، صبح داشت بارون میزد.
حالا ممکنه یه روز گرم هم بشه ولی هوا حس هوای پاییز رو داره.

essyh2003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

frotan68

کاربر حرفه ای
به اینکه بلا دوره عزیزم
چه علائمی داشتی که فکر کردی مایع گوشت جابجا شده؟
ممنون عزیزم
دو روز قبل صبح که از خواب بیدار شدم برم صبحونه بخورم یهو انگار زمین وارونه شد اول فکر کردم خونه داره میریزه محکم از کابینتا گرفتم نشستم تا چند ثانیه همینطور دنیا دور سرم میچرخید.فک کردم افت قند یا افت فشار دارم.فشارم کمی پایین بود ولی با اینکه غذا خوردمو تا شب استراحت کردم و فشارم نرمال شد ولی تا سرمو تکون میدادم بازم سرگیجه داشتم.امروزم دوباره تا بیدار شدم و سرمو بلند کردم سرگیجه گرفتم .فشارم طبیعی بود ولی هردفعه پهلو به پهلو میشم یا گردنمو میچرخونم دوباره سرگیجه دارم

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون عزیزم
دو روز قبل صبح که از خواب بیدار شدم برم صبحونه بخورم یهو انگار زمین وارونه شد اول فکر کردم خونه داره میریزه محکم از کابینتا گرفتم نشستم تا چند ثانیه همینطور دنیا دور سرم میچرخید.فک کردم افت قند یا افت فشار دارم.فشارم کمی پایین بود ولی با اینکه غذا خوردمو تا شب استراحت کردم و فشارم نرمال شد ولی تا سرمو تکون میدادم بازم سرگیجه داشتم.امروزم دوباره تا بیدار شدم و سرمو بلند کردم سرگیجه گرفتم .فشارم طبیعی بود ولی هردفعه پهلو به پهلو میشم یا گردنمو میچرخونم دوباره سرگیجه دارم
ویتامینا رو مرتب میخوری!
حتما پیام بده با دکترت مشورت کن!

*mahdieh*

کاربر ممتاز
ممنون عزیزم
ایشالله رفع نقاهت بشه و مشکل خاصی نباشه عزیزم❤️ ❤️
ولی در مورد مایع گوش که گفتی، با این چیزهایی که تعریف کردی ممکنه که درست گفته باشی.
مامان منم چند سال قبل که مایع گوشش جابه‌جا شد،همینجوری بود که الان گفتی.

essyh2003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون عزیزم
منم همین جور بودم رفتم دکتر گفت عصب گوش میانی بر اثر دراز کشیدن زیاد تنبل شده قرص سینازین داد سه روز خوردم خوب شدم و فقط تو ماشین سرم مرتب تکون بخوره دوباره شروع میشه

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه نکنه مایع گوشم جابجا شده باشه؟چمه
سلام عزیزم انشالله زود خوب بشی. این آنفلوآنزا جدید این عوارض و داره البته ممکنه عوارض حاملگی هم باشه .حاملگی دختر خیلی مشکله هر روز یه بیماری جدید تو بدن پیدا میشه