هر چی دورت خلوت تر باشه آسایش بیشتری داریدقیقا به اونجایی رسیدم ک میفهمی دوستای زیادی نداری اما فقط آدم های زیادی رو میشناسی!
هر چی دورت خلوت تر باشه آسایش بیشتری داریدقیقا به اونجایی رسیدم ک میفهمی دوستای زیادی نداری اما فقط آدم های زیادی رو میشناسی!
بنظرم ی وقتایی میطلبد ک اینکارو بکنی ... چاردیواری اختیاریتا حالا براتون پیش اومده تو مغزتون داد بزنید، همه ظرفا رو بشکونید، میزا رو برگردونین، همه چی رو بهم بریزین و برین، در حالیکه آروم نشستین و به یه نقطه خیره شدید؟
من اصلا حرفم نمیاد کلا لال میشمبنظرم ی وقتایی میطلبد ک اینکارو بکنی ... چاردیواری اختیاری
..
نمیشه جواب ابلهان همواره سکوت باشه .
پرو میشن
مثل من ...من اصلا حرفم نمیاد کلا لال میشم
به نظرم سکوت بهترین جوابهمثل من ...
قبلنا اینطوری نبودم ، از وقتی ... اینجوری شدم !
انشالله ک همینطور باشه ؟به نظرم سکوت بهترین جوابه
یه بنده خدایی بامن و همسرم خیلی بد صحبت کرده بود و حرفهای خیلی زشتی زده بود .در صورتی که کاملا حق با ما بود همه هم بهش توپیدن و سرزنشش کردن .اما نه من نه همسرم کوچکترین جوابی بهش ندادیم .تو مراسم همسرم با تردید اومد پیشم فکر میکرد من حتما حرفی میزنم من فقط خوش آمد گفتم و کاملا عادی برخورد کردم .هنوز هم روش نمیشه تو چشمم نگاه کنه .همه جا گفته پشیمونم فقط بگید چکار کنم حلالم کنندانشالله ک همینطور باشه ؟
باز خوبه برا شما ی مورد پیش اومده... من هر روزه با این جور موارد درگیرمیه بنده خدایی بامن و همسرم خیلی بد صحبت کرده بود و حرفهای خیلی زشتی زده بود .در صورتی که کاملا حق با ما بود همه هم بهش توپیدن و سرزنشش کردن .اما نه من نه همسرم کوچکترین جوابی بهش ندادیم .تو مراسم همسرم با تردید اومد پیشم فکر میکرد من حتما حرفی میزنم من فقط خوش آمد گفتم و کاملا عادی برخورد کردم .هنوز هم روش نمیشه تو چشمم نگاه کنه .همه جا گفته پشیمونم فقط بگید چکار کنم حلالم کنند