الان توی این اوضاع چه وقته سفره؟شاید رفته سفر

البته هیچی ازش بعید نیست
الان توی این اوضاع چه وقته سفره؟شاید رفته سفر
سالم باشه هر جا میخواد بره🫤الان توی این اوضاع چه وقته سفره؟
البته هیچی ازش بعید نیست![]()
بله، ایشاللهسالم باشه هر جا میخواد بره🫤
چقدهات چاکلت میخوری؟یه خورده دلم گرفته دارم فکر می کنم چکار کنم از این حس و حال دربیام ،یعنی هات چاکلت می تونه دل گرفتگی رو هم رفع کنه؟ کاش بتونه![]()
سلام فقط شب که خیلی خسته ام یک لیوان میخورم نوشیدنی مورد علاقمهچقدهات چاکلت میخوری؟![]()
سلام مگه بستنی خاصی داره؟!دلم بستنی کاشان میخواد
امان از شمامیگن بستنی کاشان خیلی عالیه
توی جهان معروفه
جلل الخالقامان از شما
من تا حالا چنین بستنی کاشان نخوردم شما بیایید مارو مهمون کنید(شما این مدلی صحبت می کنید
)
بله توی فرهنگ ایرانی که فرهنگ زیبایی هم هست تا زمانی که مرد باشه بهتره خانم دست به جیب نشه!جلل الخالق
من بیام کاشان بعد شما را دعوت کنم؟؟؟؟؟؟
اصلا چنین چیزی درسته؟
من گفتم الان دعوت میکنیم به بستی اما دیدم واقعا ساده ام که از این فکرا میکنم
حرفتون درسته اما برای زن و شوهربله توی فرهنگ ایرانی که فرهنگ زیبایی هم هست تا زمانی که مرد باشه بهتره خانم دست به جیب نشه!
بله خیلی درسته
بله ساده!
باز این اومد 🫤گرمک و طالبی ساوه هم هوس کردم
نه توی فرهنگ ما کاشانیها دوستها هم همین مدلی هستنحرفتون درسته اما برای زن و شوهر
برای دوست ، اونم دوست اهل کاشان که بسیار با معرفت و مهربان و با کمالاته اینطور نیست
بچه های کاشان اصلا اجازه نمیدن طرف حتی حرف مهمون من باش را هم بزنه ، از بس خوبن
من و پررویی؟؟؟؟باز این اومد 🫤
مهدیه گفت ها میاد می بینه نگرانش شدیم پررو میشه![]()
خب برومن و پررویی؟؟؟؟
آدم ساده که پر رو نمیشه
اما باز هم اگه ناراحتین ، میرم
چشمخب برو
دیگه نگران نمیشیم![]()
بای بایچشم
خدا نگهدارتون
والاااابه اینکه الکی نگران بعضیها شده بودم![]()
من و پررویی؟؟؟؟
آدم ساده که پر رو نمیشه
اما باز هم اگه ناراحتین ، میرم
چشم
خدا نگهدارتون
واقعا هم یادم نیست دیشب اول چشمهام رو بستم و بعد خوابیدم یا اینکه اول خوابیدم بعد چشمهام بسته شدمهدیه از جواب فرارنکن![]()
اون وقتهایی رو بگو که توی مغزت داری جواب آدمها رو اونجوری که لیاقتشونه، میدی ولی بعد که به خودت میای میبینی که متاسفانه اون جوابها نشدنیه و وقتی میبینیشون باید بهشون لبخند هم بزنیآنان از بی خوابی شب چه فکرایی،چه افرادی،چه اتفاقاتی تو سرت میچرخه .آخرش هم میبینی حرص یه چیزهایی میخوری یا تموم شده یا اصلا اتفاق نیفتاده.
کاش مغز دکمه off داشت شب خاموش میشد![]()
ارهاون وقتهایی رو بگو که توی مغزت داری جواب آدمها رو اونجوری که لیاقتشونه، میدی ولی بعد که به خودت میای میبینی که متاسفانه اون جوابها نشدنیه و وقتی میبینیشون باید بهشون لبخند هم بزنی![]()
امیدوارم مشکلت حل بشه عزیزمخدایا خودت درستش کن...
انگار حوصله ای نیست .جنگ رو اعصاب همه اثر گذاشتهبچهها چقدر فعالیتتون کم شده، دلم میگیره میام اینجا
انگار جنگ همه رو جنگزده کرده که فاصله پیدا کردین با اینجا
اگه قراره نیاین بگین که منم نیام، حداقل نیام اینجا سکوت رو ببینم و دلم بگیره![]()