تا جایی که یادم میاد و از مفسرین شنیده بودم:
خدا خودش در قرآنش گفته هیچکدوم از کاراش بی منطق نیست و حتی معجزاتش علمیه که در اون زمان شناخته نشده بوده وبه عنوان معجزه شناخته شده ومنطق بسیاری از معجزات در آخرالزمان مشخص میشه یعنی تبدیل چوب به اژدها یک عمل کاملا علمیه!
.
.
.
با این حساب میشه گفت سخن جناب هاوکینگ چیزی نیست جز مزخرف!!!!!!
چرا که خدا همون علم مطلقه!!!!![]()
دوست عزیز میتونید تفاوت علم و عقل رو برای من روشن کنید ؟شاید آقای هاوکینگ یکی از بزرگترین فیزیکدانان حال حاضر باشد اما اگر واقعا چنین نظری پیدا کرده به این دلیل است که در علم خود غرق شده است و می خواهد تمام هستی را با علم خود ثابت کند نه بوسیله عقل خود
سلام دوست عزيزشاید آقای هاوکینگ یکی از بزرگترین فیزیکدانان حال حاضر باشد اما اگر واقعا چنین نظری پیدا کرده به این دلیل است که در علم خود غرق شده است و می خواهد تمام هستی را با علم خود ثابت کند نه بوسیله عقل خود
انفجار بزرگ:
بطور مختصر میشه گفت
در چند میلیارد سال پیش ذراتی متراکم و فوق العاده چگال در اثر نیروی گرانش موجود بینشون با انفجار مهیبی متلاشی شدن.
که به نظر بعضی آغاز زمان هست.
و جهان در همون لحظه شروع به شکل گرفتن کرده.
اما میگن خود اون ذرات چگال حاصل انقباض جهانی مثل جهان خودمون بوده.
سیاه چاله:
محیطی از فضاست که از تراکم ذرات بسیار زیادی بوجود آمده که گرد محوری میچرخند و دارای گرانش فوق العاده زیاد است
که اجرام اطراف خود رو به سمت خودش میکشه.
این نیرو بقدری زیاده که حتی نور هم با سرعت زیادش نمیتونه ازش فرار کنه.
سلام منم گیلانماگه راستش رو بخواین من از چیزی نمیترسم جز جهان.واقعا من میترسم از اینکه میبینم اینهمه دنیا بزرگه و ما کوچک.وهمیشه برام جای سواله این جهان بالاخره باید یه جا تمومی داشته باشه.مگه میشه بی انتها باشه؟سرو ته نداشته باشه.یا فقط ماها تو این دنیا هستیم؟و من شنیدم میگن این دنیایی که ما تصور میکنیم با تمام ستارگان و کهکشان ها و ...... یکی از هزاران دنیایی ست که وجود دارند.یعنی چندین جهان دیگر هم وجود دارد.من کلی ویدئوشون رو دارم اما نمیشه از کامپیوترم لینکشون کنم.وگرنه میزاشتم و میدید.
یکی از هزاران که نه!یکی از هزاران دنیایی ست که وجود دارند
اتفاقا یکی از تئوری ها میگه دنیای ما ( با همه عظمتش ) مثل یک حبابه که در اقیانوسی از این حبابها غوطه وره . حالا شما حساب کن چند تا دنیا میشن !یکی از هزاران که نه!
سلام خداییش با این جناب گاما حال میکنم!خیلی up to date هستی البته مثل خودممن واقعا حرص میخورم از بعضی از این افراد که اینقدر سطح فکریشون محدوده که بدون هیچ شناختی از کسی که در موردش حرف میزنن بهش توهین میکنن ما اصلا در حدی نیستیم که بخواییم نظریه های همچین دانشمندی رو زیر سوال ببریم.هاوکینگ کل عمرشو درباره این مسائل تحقیق کرده و درس خونده استیون هاوکینگ کم شخصیتی نیست.تورو به هرکسی که به عنوان خدا بهش اعتقاد دارین اینقدر کوته فکر نباشید.هرکسی برای خودش خدایی داره اما نه اون خدایی که هر لحضه بر اعمال ما نظارت داشته باشه نه به هیچ عنوان.البته الان میدونم خیلی از شماها که خشکه مذهبی هستین به من فحش میدین اما اشکال نداره یک روزی متوجه تعصبات مذهبی پوچ خودتون میشین که خیلی دیره...
به امید اینکه هیچ نادانی در این جهان بی انتها وجود نداشته باشه.بای
ببین اصلا در مورد اعتقاد حرف نزن که هرچی بدبختی داریم از همین چیزاست.ما هیچکدوممون یک دهم هاوکینگ اطلاعات نداریم شما آدمای تعصبی هیچ وقت از این بهتر نمیشین همیشه محدودین حالا در کل میگم نه خود شما اصلا قصد توهین به شما رو ندارم.آخه تا لان با این اعتقادات به کجا رسیدین؟!!جز این که فقط جلوی پیشرفت آدمو میگیره چه سودی داره.من خودم به این چیزا اعتقاد ندارم اما این به این معنی نیست که آدم بدی هستم یا به قول بعضی ها کافرم!مگه انسان بودن فقط به این چیزاست...هاوکینگ هم اگه قرار بود اینجوری باشه و کل زندگیشو پای اعتقاد به مذهب و از این چیزا بزاره که دیگه هچین دانشمندی نمیشد که بیشتر سوال های پایه و اساسی فیزیکو جواب داده.به اميد اينكه هيچ ناداني نباشه
منتظر مي مانيم تا حق روشن شود
ما اصلا در حدی نیستیم که بخواییم نظریه های همچین دانشمندی رو زیر سوال
خب اشتباه گفتي عزيزم
اين نظريه داده
بقيه هم نقد ميكنن
چرا در اون حد نيستي
خدا كه نيست ، هاكوينگه
يك آدم فلج كه دنيا رو نديده ، نهايت دنيا رو از پشت لنز دوربين و تلسكوپ ديده
اين دانشمند محترم كه من خيلي تو فيزيك قبولش دارم
وقتي ميخواد اعتقادات ملت رو نقض يا نقد كنه بايد تحقيق كنه ، نه ؟؟؟
نه دهنش رو باز كنه و حرف بزنه
تا حالا این سوال برات پیش نیومده که: اتم چجوری به وجود اومده؟هیچ چیز جز اتم و فضای خالی وجود ندارد مابقی همه عقیده است "دمکریتوس آو ابدرا"
عزیزم فیزیک بخون تا بفهمی اتم چطور بوجود اومده !تا حالا این سوال برات پیش نیومده که: اتم چجوری به وجود اومده؟
در مقابل نظریه ی دموکریتوس که بیان کرد کفتم..............بدشم این که هرجا به بنبست برسیم ((به قول تو خدا ایستاده)) نظر هاوکینگه.....................تو تاریخچه ی زمان گفته..........برو بخون.........عزیزم فیزیک بخون تا بفهمی اتم چطور بوجود اومده !هرگز فکر نکن جایی که دیگه عقلت نمیکشه خدا ایستاده اونجا فقط تاریکی ندانسته های تو هست و بس
دوست عزیز من تاریخچه زمان رو خیلی سال پیش خوندم ( حدود 18 سال قبل ) و الان دم دستم نیست که ببینم شما به کدوم جمله داری استناد میکنی اگر کتاب رو دم دستت داری عین جمله رو همراه با چند جمله قبل و بعدش بنویس تا بهتر بفهممدر مقابل نظریه ی دموکریتوس که بیان کرد کفتم..............بدشم این که هرجا به بنبست برسیم ((به قول تو خدا ایستاده)) نظر هاوکینگه.....................تو تاریخچه ی زمان گفته..........برو بخون.........
منم 4-5 ماه پیش خوندمش..........فصل آخرش که در مورد خدا و از اینجور چیزا بحث میکنه اشاره شده...........دقیقن جملشو یادم نیست...............بدشم(مثال) گیریم بدونیم دنیا ی ما از یه انفجار بزرگ بوجود اومده و همه چی به اون ختم میشه...........چی باعث انفجار شده ؟ یا اینکه چرا 100000000 سال قبلش اتفاق نیوفتاده؟بنظرت جواب منطقی ای میشه واسش پیدا کرد؟دوست عزیز من تاریخچه زمان رو خیلی سال پیش خوندم ( حدود 18 سال قبل ) و الان دم دستم نیست که ببینم شما به کدوم جمله داری استناد میکنی اگر کتاب رو دم دستت داری عین جمله رو همراه با چند جمله قبل و بعدش بنویس تا بهتر بفهمم ولی از این گذشته این که بشر در طول تاریخ هر کجا دیگه عقلش نکشیده و دانشش تموم شده به سرعت خدا رو وسط کشیده چیز جدیدی نیست یک زمانی خدا برای بشر رعد و برق و خورشید و امثال این بود، امروز بیگ بنگ و ماوراء الطبیعه ،پس فردا معلوم نیست چی ! حرف من اینه که تا دیدیم چیزی رو نمی دونیم ، سریع از خدا مایه نگذاریم بریم و دانشمون رو زیاد کنیم
چرا فکر می کنی نمیشه جواب منطقی براش پیدا کرد ؟! تمام چیزهایی که امروز برای من و تو عادی و پیش پا افتاده محسوب میشن روزگاری جزو مسائلی بودن که دانشمندای بزرگ دنیا برای فهمیدنشون جاضر بودن جون بدن .منم 4-5 ماه پیش خوندمش..........فصل آخرش که در مورد خدا و از اینجور چیزا بحث میکنه اشاره شده...........دقیقن جملشو یادم نیست...............بدشم(مثال) گیریم بدونیم دنیا ی ما از یه انفجار بزرگ بوجود اومده و همه چی به اون ختم میشه...........چی باعث انفجار شده ؟ یا اینکه چرا 100000000 سال قبلش اتفاق نیوفتاده؟بنظرت جواب منطقی ای میشه واسش پیدا کرد؟