دقیقا یکیه. پس معلومه شما قرآن رو نخوندی. برو یه نگاه بهش بنداز عموواقعا متاسفم که حرفاتون در حد این پیر زنای 80 ساله توی یه ده کورس
قران رو با نخ گره زدن یکی میکنی
دقیقا یکیه. پس معلومه شما قرآن رو نخوندی. برو یه نگاه بهش بنداز عموواقعا متاسفم که حرفاتون در حد این پیر زنای 80 ساله توی یه ده کورس
قران رو با نخ گره زدن یکی میکنی
مبلغان اسلام برای این که این ضعف رو برطرف کنند سعی میکنند از طرق دیگهای بشر الان رو راضی نگه دارند. مثلا وقتی که میبینند که نعمتهای توصیف شده در قرآن در مورد بهشت برای مردم جذابیت آنچنانی نداره میان و تبلیغ میکنند که "رضایت خدا" نعمت اصلی بهشته و بُعد معنوی رو به عنوان پاداش معرفی میکنند. معنویت چیزیه که تعریف خاصی نداره و هر کسی میتونه من باب میل خودش اون رو تعریف کنه. در واقع یه لذت انتزاعی هست که بیشتر جنبه روانی داره. (هندوها و صوفی ها خیلی روی این معنویت مانور میدند) اما به هر حال این هم در مجموعه خرافات قرار میگیره (با عرض شرمندگی)
من که نگفتم در قرآن نیست. منظور من جنبه تبلیغاتی امور بود. الان هیچ آخوندی نمیاد بگه بهشت جوی شیر داره به به به به. در همین راستاست برده داری در اسلام و نقش زن و ...بزرگوار! با توجه به جملۀ شما که پر رنگش کردم، معلومه که با قرآن آشنایی چندانی ندارید. به آیۀ زیر توجه بفرمایید (آیۀ 72 سورۀ توبه):
وَعَدَ اللّهُ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِن تَحْتِهَا الأَنْهَار خَالِدِينَ فِيهَا وَ مَسَاكِنَ طَيِّبَةً فِي جَنَّاتِ عَدْنٍ وَ رِضْوَانٌ مِّنَ اللّهِ أَكْبَرُ ذَلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ
خداوند به مردان و زنان با ايمان باغهايى وعده داده است كه از زير آن نهرها جارى است در آن جاودانه خواهند بود و سراهايى پاكيزه در بهشتهاى جاودان و خشنودى خدا بزرگتر است اين است همان كاميابى بزرگ
به بخش آبی رنگ توجه بفرمایید تا مقصودم رو دریابید. اینکه مسائلی رو خرافی میپندارید به گمانم ناشی از اطلاعات کمیست که دارید
حتی این موضوع ساده که خود قرآن (و نه آخوندها) از بُعد معنوی بعنوان پاداش أکبر یاد کرده رو نمیدونستید. علاوه بر این بنظرم کمی هم بی انصافی با حرفهایتان عجین گشته است. پس لطفا کمی بر دانشتان بیافزایید و نیز انصاف رو هم در همۀ امور حیات رعایت بفرمایید (با عرض شرمندگی)
یا با دلیل حرف بزن یا اصلا حرف نزندقیقا یکیه. پس معلومه شما قرآن رو نخوندی. برو یه نگاه بهش بنداز عمو
مدرک؟ جن، حرف زدن حیوانات، زنده موندن توی شکم ماهی .... بازم بگم؟یا با دلیل حرف بزن یا اصلا حرف نزن
مدرک؟ایه بذار؟
مدرک؟ جن، حرف زدن حیوانات، زنده موندن توی شکم ماهی .... بازم بگم؟
عجب!!!من که نگفتم در قرآن نیست. منظور من جنبه تبلیغاتی امور بود. الان هیچ آخوندی نمیاد بگه بهشت جوی شیر داره به به به به. در همین راستاست برده داری در اسلام و نقش زن و ...
مدرک؟ جن، حرف زدن حیوانات، زنده موندن توی شکم ماهی .... بازم بگم؟
نخ هم به درخت ببندی کلی از مرض ها رو شفا میده. عین حقیقته این!خوب تا اینجاش که خرافه ای دیده نشد!!!!! بازم بگو شاید به خرافه ای بر بخوریم.... آخه اینا از نظر شما خرافست ولی با عقل ما جور در میاد (حالا تهمت بزن که شما عقل ندارید!!!)..... خوب جن وجود داره .... سلیمان هم زبان حیوانات رو بلده و یونس هم توی شکم نهنگ مدتی زندگی میکنه..... بازم هر چی که از نظرت عجیبه میپنداری که خرافست!!!!! زمانی هم که عده ای کروی بودن زمین رو باور نمیکردن تنها دلیلشون احتمالا عجیب بودن این قضیه بود!!!!!!
اگه چیز دیگه ای پیدا کردی خبرمون کن!!!اینا که از نظر ما خرافه نبود!!!همش عین حقیقت بود!!!! نگی هر چی بیارم همینو میگی ها!!! چون اینا واقعا هیچ کدوم خرافه نمیشه اسمشو گذاشت!!!! همش ممکنه بلکه عین حقیقته!!!!
اگه به این راحتی میشد ثابت کرد اینا خرافه است که آخه اینهمه آدم ضد اسلام از راههای عجیب و غریب برای مبارزه با قرآن عمل نمیکردن عزیز!!!!! راحت میومدن میگفتن جن خرافه است!!!! خوب دیگه پرونده قرآن هم بسته شد چون جن خرافست!!!! نه عزیز به این راحتیام نیست!!
فقط چون شما نمیبینی افسانه هستش؟!!!نخ هم به درخت ببندی کلی از مرض ها رو شفا میده. عین حقیقته این!
پسرم خرافات از دید بقیه خرافاته و الّا برای خود شخص خرافه پرست معلومه که عین حقیقته.
جن یه موجود افسانه ای بوده که قبل از محمد هم در بین اعراب مرسوم بوده قرآن داستان اونها رو نقل میکنه. برید بخونید بابا یه 4 کلمه دست از این تعصب کورکورانه بردارید
منظورم کشف برق نیستیعنی واقعا هنوزم کسایی پیدا میشن که فکر میکنند اگه ادیسون نبود الان باید با چراغ نفتی زندگی میکردیم!!!!!عجبا!!!!!
جالبه همیشه هم از مثال ادیسون استفاده میشه!!!!اگه ادیسون نبود هزاران نفر دیگه هم پیدا میشد که برق رو کشف کنه!
من کاری ندارم ادیسون میره جهنم یا بهشت و اصلا نمیدونم چی میشه! و لی لااقل اینو میدونم که اگه به بهشت هم بره دلیلش کشف برق نیست!!!!
فرق منو شما با ادیسون چیه.....؟؟؟؟؟؟؟چه ربطی به ادیسون داشت الان|؟
خداوند میگه هر کاری که میکنی به شرط رضای خدا صاحب اجره
من کار میکنم پولشو میگیرم .شما کار میکنی پولتو میگیری.ادیسون کار کرد شهرتشو بدست اورد .حالا این وسط خدا چیکارس؟
همه ما در طول روز کارایی میکنیم که نتیجش یه جورایی راه انداختن کار مردمه ولی ایا ما فقط واسه مردم این کارو میکنیم؟نه .واسه جیبمون میکنیم.ادیسونم مثه ما
منظورم کشف برق نیست
منظورم بهدوستی بود که گفت کافر ا فلانن............
اون بنده خدا خدمت به خلق کرده که و کارش از پسندیده ترین کارها نزد خداست................
نخ هم به درخت ببندی کلی از مرض ها رو شفا میده. عین حقیقته این!
پسرم خرافات از دید بقیه خرافاته و الّا برای خود شخص خرافه پرست معلومه که عین حقیقته.
جن یه موجود افسانه ای بوده که قبل از محمد هم در بین اعراب مرسوم بوده قرآن داستان اونها رو نقل میکنه. برید بخونید بابا یه 4 کلمه دست از این تعصب کورکورانه بردارید
من خیلی واضح منظورتون رو نفهمیدم ولی اینکه گفتی فرق من و شما با ادیسون چیه؟فرق منو شما با ادیسون چیه.....؟؟؟؟؟؟؟
پس چرا بخاطر دین و اعتقاد طرف(ادیسونیه مثال بود منظورمبه تموم دانشمندای غیرمسلمون بود) بین افراد تفاوت قایل میشن؟
من خیلی واضح منظورتون رو نفهمیدم ولی اینکه گفتی فرق من و شما با ادیسون چیه؟
ما با ایشون فرقی نداریم.ایشون هم مثل بقیه کاری انجام داده و به پاداش مادیش تو این دنیا رسیده(ثروت وشهرت و محبوبیت و نام نیکو ...)حالا میمونه بحث معنویه کار که منو شما نمیتونیم در موردش نظر بدیم همونطور که راجع به هیچ کس نمیتونیم نظر بدیم.چون فقط خدا از دل ایشون با خبر بوده.شکی در این نیست که ایشون کار بسیار ارزشمندی انجام داده و خدمت بزرگی به خلق کرده ولی یادمون نره خدمت به خلق کرده نه به خدا.
همونطور که شما هم که مثلا دار ی فلان کار رو تو یه اداره انجام میدی هم حقوقتو میگیری هم داری خدمت به خلق میکنی وخدا این وسط نقشی نداره.
در مورد همه دانشمندان هم همینطوره و البته هیچ ربطی هم به دین و مسلکشون نداره.اگر هدفشون فقط(تاکید میکنم فقط)خدا بوده چه کافر چه مسلمان اجرشو میگیره(خدا ظالم نیست که حق کسیو بخوره.طرف کافر بوده به جاش مواخذه میشه و دانشمند بوده به جاش پاداش میگیره .این دو هیچ ربطی به هم نداره).البته خیلی اندک هستند کسانی که فقط به خاطر خدا کشف کنن یا اختراع کنن و ....ولی در کل دانشمندان هم انسان هستند و در برهه ای از زمان کار بزرگی انجام دادند ولی نمیشه گفت چون کارش بزرگ بوده مستقیم و بدون سوال و جواب میرن به بهشت
شماها برین همون قرآنو بخونین دنیا پیشرفت میکنه اونم با سرعت نور!!!
ما در حدی نیستیم که بخوایم حرفهاش رو تایید یا تکذیب کنیم همه میدونید که اون یه فیزیک دان برجسته است حالا چرا و رو چه اساسی این استدلال رو کرده جای سوال داره؟!! یعنی به خدا اعتقاد نداره؟!! یا در این مورد میگه خدا این کارو نکرده؟!!
خیر اینها کار دیگری می کنند.منتظر می نشینند تا دانشمندان به کشفیات جدیدی برسند و سپس کشفیات علمی جدید را از دل آیات قرآن بیرون می کشند و بعد دور هم می نشینند و از علم موجود در این کتاب
می گویند و انگشت به دهان می مانند که الله اکبر! ببین الله 1400 سال پیش چی گفته!
خودگویی و خود خندی عجب مرد هنرمندی!
ایشان درحال حاضر به خدا اعتقادی ندارند و در جایی دیگر خواندم که زندگی بعد از مرگ را هم زیر سوال برده.در سطح دانشمندان،تعداد افراد دیندار اندک است.
برای اینکه ببینیم بر چه اساسی این استدلال را کرده هم باید کتابش را بخوانیم.
مدرکتون در مورد مسلمانی مثل همون مدرک دکتر حسابی در کنار انیشتن هست ؟ادمای زمان حضرت نوح هم به خیلی چیزا میخندیدن اما حقیقت چیز دیگه ای بود
حقیقت اینه که قران کامله
فهمش هم خیلی اسونه
معجزه علمی
پزشکی
کیهان شناسی
ریاضی
و خیلی چیزای دیگه
همین بحثا باعث شده انیشتین در اخر عمرش مسلمون بشه
و البته مهم نیست که بقیه مسلمون هستن یا نه
مهم حقه
حق قرانه
ادمای زمان حضرت نوح هم به خیلی چیزا میخندیدن اما حقیقت چیز دیگه ای بود
حقیقت اینه که قران کامله
فهمش هم خیلی اسونه
معجزه علمی
پزشکی
کیهان شناسی
ریاضی
و خیلی چیزای دیگه
همین بحثا باعث شده انیشتین در اخر عمرش مسلمون بشه
و البته مهم نیست که بقیه مسلمون هستن یا نه
مهم حقه
حق قرانه
مدرکتون در مورد مسلمانی مثل همون مدرک دکتر حسابی در کنار انیشتن هست ؟
انیشتن یهودی بود ولی انسان پاکی بود . . . بعد از شکافت اتم گفته بود اگر میدونستن روزی میخواد علیه مردم استفاده بشه حتی اگر همه یهودی ها رو هم میکشتن باز هم چنین کاری نمیکردم
شما نمیتونید ببنید یک انسان پاک مسلمان نیست ؟