parissan
عضو جدید
هااز ای* به بعد از پ و ن استفاده *میک*م![]()

هااز ای* به بعد از پ و ن استفاده *میک*م![]()
خوب تصویرش ک هست لین همه بحث کردیم سر چی پس.فقط نوشتش اونورشه
عزیزم تو خودتو ناراحت نکن......نبینم ناراحتیتووووو![]()
ایضا تائیدکی حوصله داره این متن بخونه.نه؟![]()
خوب عکس اونورش رو بذاره
نمیذارن خوب
مرسی مرسی![]()
باشهشوما به خودت نگیر داشنه مثه اینکه جدی جدی لاتم شدیم
![]()
حالا خوبه فقط دوروزه باهات میحرفم...ایششششششباشه
فوق لات شدی دیگه![]()
منم اعصابم خورد شدامضاتو خوندم یاد شاملو افتادم یه کم اعصابم خوب شددردناکه دلم میخاد گریه کنم
ایشاالله اون صاحب خونه ذلیل بشه
من اعصابم خورد شد
راست میگهرو این که چیزی نوشته نشده![]()
کار اذهان عمومی از تشویش گذشته پسرم... درد دلی بود که گذشتجهت تشویش اذهان عمومی بود![]()
کار اذهان عمومی از تشویش گذشته پسرم... درد دلی بود که گذشت
اگه این خبر جعلیه که امیدوارم باشه پس چرا توی هزار تا سایت نوشتن؟ توی گوگل سرچ کنواسه درد دل نیازی به جعل خبر نیست...
اگه این خبر جعلیه که امیدوارم باشه پس چرا توی هزار تا سایت نوشتن؟ توی گوگل سرچ کن
قبول دارم که در مورد یک مساله باید شواهد و مدرک کافی داشت اما اعتیاد و فقر و تن فروشی و فساد و فلان و بهمان چیزی نیست که بخوای در موردش خبر جعل کنی ... توی روزنامه ها هم که من نمیخونم پره ازین فجایع... نه چیزیه که بشه پنهونش کرد نه چیزیه که بخوای الکی داغش کنیدلیل اینکه تو همه سایتها هست اینه که همه تا یه چیز میبینن مثل شما Copy - Paste میکنن
بابا دعوا نکنید حالا یه چیزی گفتم!!!قبول دارم که در مورد یک مساله باید شواهد و مدرک کافی داشت اما اعتیاد و فقر و تن فروشی و فساد و فلان و بهمان چیزی نیست که بخوای در موردش خبر جعل کنی ... توی روزنامه ها هم که من نمیخونم پره ازین فجایع... نه چیزیه که بشه پنهونش کرد نه چیزیه که بخوای الکی داغش کنی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | روی پیراهن تیم پرسپولیس چی نوشته بود؟؟؟ | تالار عکس | 3 | |
![]() |
معنی دار ترین نوشته های فلسفی به همراه عکس | تالار عکس | 1 | |
D | عکس نوشته های طنز | تالار عکس | 0 | |
![]() |
عکس نوشته خنده دار | تالار عکس | 5 | |
![]() |
عکس نوشته های طنز و بامزه | تالار عکس | 7 |