نوشابه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

bernabeo

عضو جدید
کاربر ممتاز
پژوهشگران مضرات نوشابه هاي گازدار را چنين بر مي‌شمارند:

1- پوسيدگي دندان ها: تمام نوشابه هاي گازدار خاصيت اسيدي داشته و سبب فرسايش ميناي دندان ها مي‌گردند. همچنين ميزان قند بالا ي اين گونه محصولات پوسيدگي دندان ها را تسريع مي‌کنند.

2- چاقي: نوشابه هاي گازدار عمدتا از آب تصفيه شده، افزودني هاي مصنوعي و شکر تصفيه شده تهيه مي گردند. بنابراين فاقد هر گونه ارزش تغذيه اي بوده و تنها به خاطر ميزان قند بالا يشان داراي کالري زيادي مي باشند که سبب چاقي در فرد مصرف کننده مي گردند. در نوشابه هاي رژيمي نيز جاي شکر معمولي از آسپارتام استفاده مي کنند که در ضمن آن که يک ماده اشتهاآور مي باشد براي سلا متي نيز مضر بوده و مصرف آن سردرد هاي ميگرني، سرگيجه و کاهش توان حافظه را به دنبال دارد.

3- سوء تغذيه: افرادي که به مصرف نوشابه هاي گازدار اعتياد دارند و از طرفي که اين محصولا ت موجب کاهش اشتها مي گردند بنابراين فرد تنها به مصرف نوشابه هاي گازدار روي آورده و دچار سوء تغذيه مي گردند. هنگامي که شما در بطري يک نوشابه گازدار را مي گشاييد بلا فاصله حباب ها و گازهاي موجود در آن به بيرون جهيده و ظاهر مي گردند. گاز اين گونه محصولا ت به سبب وجود اسيد فسفريک و دي اکسيد کربن در ترکيباتشان مي‌باشد که سبب اسيدي گشتن اين گونه محصولا ت نيز مي گردند. PH نوشابه هاي گازدار بين 5/2 تا 5/3 مي باشد که موجب پديد آمدن محيطي اسيدي در معده مي گردند. در کل مسير سيستم گوارش تنها معده قادر به مقاومت در برابر چنين محيط اسيدي مي باشد. اما در ديگر اعضاي سيستم گوارش بدن مانند دهان، گلو و مري در پي مصرف نوشابه هاي گازدار محيط اسيدي ناهنجاري ايجاد مي گردد. چرا که مخاط دهان، گلو و مري بسيار در برابر اسيد حساس و آسيب پذير مي باشند. اسيد فسفريک موجود در اين نوشابه ها نيز با رقابت با اسيد هيدروکلريک معده عملکرد صحيح معده را تحت تاثير قرار مي دهد. هنگامي که معده ناکارآمد مي گردد غذاي مصرفي گوارش نيافته باقي مانده و سبب سوء هاضمه و نفخ مي‌گردد. افرادي که از زخم معده و سوزش سر سينه رنج مي برند بايد از مصرف نوشابه هاي گازدار جدا خودداري کنند.

4- تاثير بر روي کليه ها: هنگامي که ميزان اسيد فسفريک خون افزايش مي يابد کليه ها قادر به دفع سريع آن نمي‌باشند بنابراين فشار مضاعفي بر روي کليه ها تحميل مي گردد. مصرف نوشابه هاي گازدار سبب مي گردد تا کلسيم از استخوان ها برداشته شده و درون خون جريان يابد اين امر موجب رسوب کلسيم اضافي در کليه ها گرديده که در نهايت منجر به سنگ کليه مي گردد.
5-تاثير بر روي پوست: خون اسيدي بر روي عملکرد گلوتايتون تاثير مي گذارد. گلوتايتون يک آنزيم با خاصيت آنتي اکسيداني مي باشد. علا وه بر آن نوشابه هاي گازدار فاقد هر گونه مواد معدني و ويتامين مي باشند. افرادي که نوشابه مصرف مي کنند معمولا مصرف آب ميوه، شير و حتي آب را کاهش مي دهند و بدن خود را از ويتامين ها و مواد معدني که براي سلا متي پوست ضروري مي باشند محروم مي سازند. بنابراين پوستشان بيشتر دچار چين و چروک مي گردد.

6-تاثير بر روي استخوان ها: اسيد فسفريک موجود در نوشابه هاي گازدار ماده اي بسيار سمي مي باشد. در صنعت از اسيد فسفريک به عنوان سختي گير آب استفاده مي گردد. به اين طريق که اسيد فسفريک سبب زدودن کلسيم و منيزيم از آب سخت مي گردد. اسيد فسفريک در بدن نيز داراي عملکرد مشابهي مي باشد. يعني يون کلسيم را از استخوان ها برداشته و پوکي استخوان ها را سبب مي گردد.

7 اتفاق پس از نوشيدن يك جرعه نوشابه:
۱۰ دقیقه بعد: 10 قاشق چایخورى شکر وارد بدنتان مى شود. مى دانید چرا با وجود خوردن این حجم شکر دچار استفراغ نمى شوید چون اسید فسفریک، طعم آن را کمى مى گیرد و شیرینى اش خنثى مى شود.
۲۰ دقیقه بعد: قند خونتان بالا مى رود و منجر به ترشح ناگهانى و یک جاى انسولین مى شود. کبدتان شروع مى کند به تبدیل قند به چربى تا قند خون، بیشتر از این بالا نرود.
۴۰ دقیقه بعد: حالا دیگر جذب کافئین کامل شده؛ مردمک چشم هایتان گشاد مى شود، فشار خونتان بالا مى رود و در پاسخ به این حالت، کبدتان قند را به داخل جریان خون رها مى کند. گیرنده هاى آدنوزین مغز حالا بلوک مى شوند تا از احساس خواب آلودگى جلوگیرى کنند.
۴۵ دقیقه بعد: ترشح دوپامین افزایش پیدا مى کند و مراکز خاصى در مغز، که حالت سرخوشى ایجاد مى کنند، تحریک مى شوند.
بعد از ۶۰ دقیقه: اسید فسفریک موجود در نوشابه، داخل روده کوچک، به کلسیم، منیزیم و روى مى چسبد. متابولیسم بدن افزایش پیدا مى کند. میزان بالاى قند خون و شیرین کننده هاى مصنوعى، دفع هرچه بیشتر کلسیم را از طریق ادرار باعث مى شوند.
مدتى بعد: کافئین در نقش یک داروى مدر وارد عمل مى شود. حالا دیگر کلسیم و منیزیم و رویى که قرار بود جذب بدن شود، بیش از پیش از طریق ادرار دفع مى شود و به همراه آن مقادیر زیادى آب، سدیم و دیگر الکترولیت ها نیز از دست مى رود.
مدتى بعدتر: کم کم آن غوغایى که در بدنتان ایجاد شده بود فروکش مى کند و نوبت به افت قند مى رسد. در این مرحله یا خیلى حساس و تحریک پذیر مى شوید یا خیلى کرخت و بى حال. حالا دیگر تمام آن آبى را که از طریق نوشابه وارد بدن خود کرده بودید، دفع کرده اید؛ آبى که مى شد به جاى اسید و کافئین و شکر، حاوى مواد مفیدى براى بدنتان باشد. تا چند ساعت بعد اثر کافئین هم از بین مى رود و شما هوس یک نوشابه دیگر مى کنید.


همه ما شنیده‌ایم که نوشابه‌های گازدار برای سلامتی مضر است، اما آیا می‌دانید:
۱. در بسیاری از ایالتهای آمریکا، مامورین پلیس راه دو گالن کوکاکولا در صندوق‌عقب ماشینشان دارند تا در صورت تصادف رانندگی، خون را با کمک آن از جاده پاک کند.
۲. اگر تکه‌ای از گوشت گاو را در یک کاسه کوکاکولا قراردهید، پس از دو روز ناپدید می‌شود.
۳. برای تمیز کردن توالت : یک قوطی کوکاکولا را داخل کاسه توالت بریزید و یک ساعت صبر کنید، سپس با آب پر فشار بشویید. اسید سیتریک موجود در کوکاکولا لکه‌ها را از سطوح چینی می‌زداید.
۴. برای برطرف‌کردن لکه‌های زنگ از سپر آب‌کرم کاری شده اتومبیل: سپر را با یک تکه کاغذ (فویل) آلومینیوم مچاله‌شده آغشته به کوکاکولا بسایید.
۵. برای تمیز کردن فساد قطبهای باتری اتومبیل: یک قوطی کوکاکولا را روی قطبها بریزید تا با غلیان کردن، آن را تمیز کند.
۶. برای شل کردن پیچ و مهره‌های زنگ زده: تکه‌ای پارچه را که در کوکاکولا خیس شده است برای چند دقیقه بر روی پیچ و مهره قرار دهید.
7. برای پاک کردن چربی از لباسها: یک قوطی کوکاکولا را داخل ماشین‌لباسشویی پر از لباسهای چرب خالی کنید، پودر لباسشویی اضافه کنید و ماشین را روی دور عادی روشن کنید. کوکاکولا به تمیز شدن لکه‌های چربی کمک می‌کند.
8. کوکاکولا همچنین بخار آب را از روی شیشه جلوی اتومبیل تمیز می‌کند. (در مناطق سرد و مرطوب، مثل Midwest در شمال ایالات متحده آمریکا، گاهی اوقات شیشه جلوی اتومبیل از بیرون بخار می‌کند که با برف‌پاک‌کن پاک نمی‌شود.)

پرونده ا‌ی به سیاهي کوکاکولا
·[FONT=&quot] [/FONT]ماده موثر کوکاکولا اسید فسفریک با pH برابر 2.8 است.
·[FONT=&quot] [/FONT]اسید فسفریک ناخن را در مدت حدود ۴ روز حل می‌کند. همچنین کلسیم را از استخوانها می‌زداید و عامل اصلی افزایش روز‌آفزون پوکی استخوان است.
·[FONT=&quot] [/FONT]برای حمل محلول کوکاکولا (محلول غلیظ شده)، کامیونهای حامل باید از علامتهای ویژه "مواد خطرناک" که برای حمل مواد به‌شدت خوردنده در نظر گرفته شده است استفاده کنند.
·[FONT=&quot] [/FONT]شركت كوكاكولا از سال ۱۲۹۷ تا کنون از مواد اسیدی مضر برای تولید نوشابه استفاده می‌کند
·[FONT=&quot] [/FONT]این شرکت، از سال ۱۳۶۲ از شهد قندی گیاهانی که دچار تغییرات ژنتیکی شده‌اند، استفاده می‌کند. این مساله، سبب بروز خطر ابتلا به دیابت و چاقی مفرط می‌شود.
·[FONT=&quot] [/FONT]سازمان غذا و داروی آمریکا، پس از بررسی‌های فراوان نوشابه‌های شرکت کوکاکولا در سال ۱۳۸۵، از وجود ماده‌ی سرطان‌زای بنزن در آن‌ها خبر داد.
 

T.bita

عضو جدید
برات نوشابه باز کنم؟! :w02: چه رنگی؟ همون که رنگارنگه؟؟!!:huh:
 

maziyar_darabi

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش من بیشتر اینا رو ار حفظم ولی نمیدونم که چرا هنوز اینقدر نوشابه میخورم !
اون قسمت مکانیسم عمل نوشابه در بدن جالب بود ، اینو نمیدونستم ، شاید همین باعث بشه که کمتر نوشابه بخورم
 

Similar threads

بالا