siavash@dt
عضو جدید
در برزيل دو کودک بر اثر خوردن شکلات نعنايي منتوس (که در ايران هم يافت ميشود) به همراه کوکاکولا، دچار پارگی روده شده و جان باختند.
آزمايش زير را با دقت مشاهده کنيد و مراقب باشید نوشابه را با آدامس و شکلات نعنایی نخورید
عکسهات بازنمیشهدر برزيل دو کودک بر اثر خوردن شکلات نعنايي منتوس (که در ايران هم يافت ميشود) به همراه کوکاکولا، دچار پارگی روده شده و جان باختند. آزمايش زير را با دقت مشاهده کنيد و مراقب باشید نوشابه را با آدامس و شکلات نعنایی نخورید
![]()
خیلی جالب بود مرسی.............
اورین ....من که نه نوشابه میخورم نه منتوس پس خیالم راحته
نه.
من خیلی بچه ی خوبی ام مگه نه؟
اخییییییییییی شوخی کردم.
اخییییییییییی شوخی کردم.![]()
اگه خوبی مطمئن باش ولی اگه دختر بدی هستی........مطمئن باشم؟
من روحیم لطیفه ها با احساسم بازی نکن!
مطمئن باشم؟
من روحیم لطیفه ها با احساسم بازی نکن!
جدا؟؟؟؟؟؟؟؟روحیه شما لطیفه؟؟؟؟؟؟ روحیه گلایل جون شبیه همون منتس+پارسی کولا،
روحیه شما لطیفه؟؟؟؟؟؟ روحیه گلایل جون شبیه همون منتس+پارسی کولا،
جدا؟؟؟؟؟؟؟؟
پس با این روشاقدام میکنم....![]()
من بالاخره حرف کدومتونو باور کنم؟؟؟؟؟؟نفیسه تو چرا قبول کردی عزیزم؟![]()
بخدا راست میگم. خودشو میزنه به مموش بازی. فقط با همون چماق از پسش بر میای. زود باش.من بالاخره حرف کدومتونو باور کنم؟؟؟؟؟؟
البرز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
باشه اینجری خوبه مجازاتش کنم؟؟؟؟؟بخدا راست میگم. خودشو میزنه به مموش بازی. فقط با همون چماق از پسش بر میای. زود باش.
بخدا راست میگم. خودشو میزنه به مموش بازی. فقط با همون چماق از پسش بر میای. زود باش.
دیگه خود باید بدونی. مرسی نفیسه خانومی. دستت درد نکنه.البرز من چه هیزم تری فروختم که داری اینجور تلافی میکنی هااااااااااااااااا؟
خواهش میکنم اگه هست بازم بگو به حسابشون برسم.دیگه خود باید بدونی. مرسی نفیسه خانومی. دستت درد نکنه.![]()
باشه اینجری خوبه مجازاتش کنم؟؟؟؟؟![]()
تو این تالار، همه میدونن من چه پسره خوبی هستم. به همه احترام میزارم و هرگز با کسی بد صحبت نکردم. فلور و فاطمه 10 رو هم بزنی بد نیستخواهش میکنم اگه هست بازم بگو به حسابشون برسم.
راستی خودت که بچه بدی نیستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
نه دیگهههههههههههه فرق نزار از اقایونم بگو.تو این تالار، همه میدونن من چه پسره خوبی هستم. به همه احترام میزارم و هرگز با کسی بد صحبت نکردم. فلور و فاطمه 10 رو هم بزنی بد نیست