نمیدونم چیرا همش فک میکنم این روزا یه خبریه؟!!!!

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که ازین سبک بازیا خوشم نمیاد ولی چاره ای نیست ازون بالا دارن منو میکشن وسط

خوب خوب...
اندازه 4 5 متر به من فضا بدین

-------------------------------------------

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
اووووووووووووووووووووووووووووووووووووو دستا بالاااااااااااااااا هلنیییییییییییییییی:w40::w40::w40:
دستا همه بالااااااااااااااااااااااااا بیارین پایین بابا:redface: خوابم میاد نمیتونم برقصم:D

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها زیاد شلوخ کاری نکنید.مریم جونم جای منم برقص
شبتون خوش:)
نسیممممممممممممممممم جونم خوابم میاد شدییییییییییییییییییید من برم گلم بعد میام باهات کلی میرقصممممممممممممممم

NASIM.1111

عضو جدید
دستا همه بالااااااااااااااااااااااااا بیارین پایین بابا:redface: خوابم میاد نمیتونم برقصم:D
خودت تاپیکو نوشتی حالا خوابت میا.بخوابی آب میپااااااااااااااااااااااشمممممممممممممممممممم:biggrin:

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودت تاپیکو نوشتی حالا خوابت میا.بخوابی آب میپااااااااااااااااااااااشمممممممممممممممممممم:biggrin:

:biggrin:اووووووووووووووووووووووووووووووپس خیسمممممممممممممممممم کردیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بذا برم شربتی که مونده رو بیارم شربت بپاشم روت خوشمزه بشی:D

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها زیاد شلوخ کاری نکنید.مریم جونم جای منم برقص
شبتون خوش:)
نسیممممممممممممممممم جونم خوابم میاد شدییییییییییییییییییید من برم گلم بعد میام باهات کلی میرقصممممممممممممممم
خخخخخخخخخخ
شببخیرررر

NASIM.1111

عضو جدید
:biggrin:اووووووووووووووووووووووووووووووپس خیسمممممممممممممممممم کردیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بذا برم شربتی که مونده رو بیارم شربت بپاشم روت خوشمزه بشی:D
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآجییییییییییییییییییی ووییییییییییییییییییییییییی خو آب میریختییییییییییییییییییی چسبیده ام به خودم انقد شربتش غلیظه

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآجییییییییییییییییییی ووییییییییییییییییییییییییی خو آب میریختییییییییییییییییییی چسبیده ام به خودم انقد شربتش غلیظه

خخخخخخخخخخخخ حخته تا دیگه خواب و از سر من نپرونی:D

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشید دیر اومدم
تولدت مبارک آقا محسن ایشالا 1000ساله شی و ب همه ی آرزوهای قشنگت برسی:gol:
مهندسه خیلی خوبی هستی;)بخدا جدی میگم

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام زنبورکــــــ

تولدت مبـارکـــــــــــــــــــ...
صدسال به ازاین سالها
هدیه م همین شعره بود!. کیکی و شیرینی میخوام!. خخ.