بچه ها شما هم مشکل منو دارید ؟ این وی ری 1.48 خیلی کنده یعنی وقتی که هیچی توی صفحه نیست رندر رو که میزنی 2 ثانیه طول میکشه تا باز بشه . مشکل من دو ثانیه نیست مشکل اینه که وقتی چندتا مدل اماده مخصوص اسکچ مثلا با حجم 5 مگ یا 6 مگ که توش میریزم این 2 ثانیه میشه 1 دقیقه . اگه مدل آماده ها که از 4 5 تا بیشتر بشه این زمان که صفحه رندر ظاهر بشه به 3 دقیقه هم رسیده . بعضی موقع ها هم میگه جزئیات بالاست نمیتونه رندر بگیره . درصورتی که وی ری ورژن 1 خیلی سریع . ولی از نظر کیفیت به 1.48 نمیرسه . من فکر نکنم سیستمم ضعیف باشه .مشکل کجاست ؟![]()
ضعیفه ؟
cpu 5200 2.5giga
ram 2gig ddr2
ati 4850 1gig gddr3
32m buffer hdd
من واقعا روی وی ری حساب باز کرده بودم . ولی الان چندوقت دیگه تحویله پروژه داریم . مجبورم شدم کارمو با حداقل مدل آماده انجام بدم
مثل سایت پلانم که هیچ درختی نتونستم بزار . حتی یه درخت ساده که فقط 60 کیلوبایت حجمش باشه که به تعداد 10 بار کپی بشه توی کار. یا مثلا زیر پارکینگم خواستم ماشین بزارم ولی ماشینها هم که زیر 6 مگ حجم ندارن ....
الان در همین حالت که توی عکس میبینید فقط چندتا آبنما و صندلی و ادم هست ولی برای ظاهر شدن صفحه رندر حدود 1.5 دقیقه صبر میکنم .
![]()
بخاطر همین مشکلی که شما میگی من هنوز دارم از vray قدیمی استفاده میکنم....![]()
شاید بتنونید ماشین ها و درختا رو جدا رندر کنید و بعد با فتوشاپ اونا رو روی تصویر مونتاژ کنید. وی-ری هرچی که هاید Hide کنید رو رندر نمیکنه. لذا ماشن و درختا رو توی لایه های دیگه ببرید و سپس هر لایه ای که میخواد رو خاموش کنید. واسه بردن یه شیئ توی یه لایه از entity infoاستفاده کنید و واسه انتخاب تعدادی زیاد از کامپوننتا از outliner (که هردوشونو میتونید از منوی ویندو بیارید) استفاده کنید. یا از وی-ری قدیمیا استفاده کنید
حیف شد . نشد قشنگتر از اینش کنم با مدل آماده .
حالا همین چطوره ؟ واسه درس طرح 2
![]()
![]()
خسته نباشی مهیار! خیلی قشنگ شده! به نظر من که اصلا لازم نیست آبجکتهای بیشتری بذاری. همینارو با یه شیت بندی توپ ارائه کن. و این آسمونی که گذاشتی خیلی خوشگله و به کارت میاد . لطفا عکسشو بذار!
موضوع طرحت چیه؟
طراحی ساختمان کشتی سازی؟
سلام دوستان.
من اسکچاپ pro 8 رو دانلود کردم همراه با v-ray ولی نمیدونم از
کدوم قسمت باید برم و v-ray بگیرم ؟ چجوری میتونم برم تو قسمت v-ray اسکچاپ ؟ ممنون
میشم کمکم کنید.
مهیار پوسترت هم خیلی خوب شده! البته زیاد موافق رنگ نارنجی نیستم!
شما باید وی ری رو نصب کنید آیا نصب کردید ؟ بعد از نصب وی ری باید کرکش کنید . بصورت اتوماتیک وقتی اسکچ رو باز میکنید تول بارش ظاهر میشه ...
این لینک دانلود جدید ترین وی ری با ورژن 1.49 هستش که اسکچ 8 رو هم ساپورت میکنه حجمش 77 مگابایت
http://www.vray.com/communication/link.php?M=19014&N=244&L=89&F=H
اینم کرکش
http://hotfile.com/dl/98077846/9a918e7/vray_14901_crack.zip.html
مرسی دوست عزیز.
ولی این فقط روی اسکچاپ 7 نصب میشه روی 8 نمیشه . موقع نصب میگه که اسکچاپ 7 میخواد . شما رو 8 نصب کردین؟
C:\Program Files\Google\Google SketchUp 7
این را موقع نصب نشون میده . روی 8 نصب نمیشه ظاهرا.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:AUTOCAD | گالری سه بعدی | 9 | |
ا | نمونه های مدلسازی و رندرینگ:REVIT | گالری سه بعدی | 199 | |
![]() |
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:ARCHICAD | گالری سه بعدی | 163 | |
![]() |
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:3DMAX | گالری سه بعدی | 687 | |
M | نمونه پروژههای طراحی روشنایی با نرم افزار Dialux | گالری سه بعدی | 3 |