نمونه های مدلسازی و رندرینگ:SKETCHUP

yeganegi

متخصص sketchup
کاربر ممتاز
خوب. خصوصا اینکه من ازین خوشحالم که kt رو دارن عده بیشتری میشناسن.simply powerful! حالا اگه آبجکتای بیشتری بگذارید واقعیتر میشه

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها شما هم مشکل منو دارید ؟ این وی ری 1.48 خیلی کنده یعنی وقتی که هیچی توی صفحه نیست رندر رو که میزنی 2 ثانیه طول میکشه تا باز بشه . مشکل من دو ثانیه نیست مشکل اینه که وقتی چندتا مدل اماده مخصوص اسکچ مثلا با حجم 5 مگ یا 6 مگ که توش میریزم این 2 ثانیه میشه 1 دقیقه . اگه مدل آماده ها که از 4 5 تا بیشتر بشه این زمان که صفحه رندر ظاهر بشه به 3 دقیقه هم رسیده . بعضی موقع ها هم میگه جزئیات بالاست نمیتونه رندر بگیره . درصورتی که وی ری ورژن 1 خیلی سریع . ولی از نظر کیفیت به 1.48 نمیرسه . من فکر نکنم سیستمم ضعیف باشه .مشکل کجاست ؟ :( :cry:

ضعیفه ؟

cpu 5200 2.5giga
ram 2gig ddr2
ati 4850 1gig gddr3
32m buffer hdd

yeganegi

متخصص sketchup
کاربر ممتاز
راستش من ندرتا با وی-ری کار میکنم. اما با این مساله روبرو شدم... وی-ری به جای آسون شدن داره سمت دشوارتر شدن میره، هرچند امکاناتش بیشتر شده اما یوزرش فکر میکنم اینجوری کمتر بشه!!!

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من واقعا روی وی ری حساب باز کرده بودم . ولی الان چندوقت دیگه تحویله پروژه داریم . مجبورم شدم کارمو با حداقل مدل آماده انجام بدم

مثل سایت پلانم که هیچ درختی نتونستم بزار . حتی یه درخت ساده که فقط 60 کیلوبایت حجمش باشه که به تعداد 10 بار کپی بشه توی کار. یا مثلا زیر پارکینگم خواستم ماشین بزارم ولی ماشینها هم که زیر 6 مگ حجم ندارن ....
الان در همین حالت که توی عکس میبینید فقط چندتا آبنما و صندلی و ادم هست ولی برای ظاهر شدن صفحه رندر حدود 1.5 دقیقه صبر میکنم .

r.asadi79

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها شما هم مشکل منو دارید ؟ این وی ری 1.48 خیلی کنده یعنی وقتی که هیچی توی صفحه نیست رندر رو که میزنی 2 ثانیه طول میکشه تا باز بشه . مشکل من دو ثانیه نیست مشکل اینه که وقتی چندتا مدل اماده مخصوص اسکچ مثلا با حجم 5 مگ یا 6 مگ که توش میریزم این 2 ثانیه میشه 1 دقیقه . اگه مدل آماده ها که از 4 5 تا بیشتر بشه این زمان که صفحه رندر ظاهر بشه به 3 دقیقه هم رسیده . بعضی موقع ها هم میگه جزئیات بالاست نمیتونه رندر بگیره . درصورتی که وی ری ورژن 1 خیلی سریع . ولی از نظر کیفیت به 1.48 نمیرسه . من فکر نکنم سیستمم ضعیف باشه .مشکل کجاست ؟ :( :cry:

ضعیفه ؟

cpu 5200 2.5giga
ram 2gig ddr2
ati 4850 1gig gddr3
32m buffer hdd

بخاطر همین مشکلی که شما میگی من هنوز دارم از vray قدیمی استفاده میکنم....:(

yeganegi

متخصص sketchup
کاربر ممتاز
شاید بتنونید ماشین ها و درختا رو جدا رندر کنید و بعد با فتوشاپ اونا رو روی تصویر مونتاژ کنید. وی-ری هرچی که هاید Hide کنید رو رندر نمیکنه. لذا ماشن و درختا رو توی لایه های دیگه ببرید و سپس هر لایه ای که میخواد رو خاموش کنید. واسه بردن یه شیئ توی یه لایه از entity infoاستفاده کنید و واسه انتخاب تعدادی زیاد از کامپوننتا از outliner (که هردوشونو میتونید از منوی ویندو بیارید) استفاده کنید. یا از وی-ری قدیمیا استفاده کنید

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من واقعا روی وی ری حساب باز کرده بودم . ولی الان چندوقت دیگه تحویله پروژه داریم . مجبورم شدم کارمو با حداقل مدل آماده انجام بدم

مثل سایت پلانم که هیچ درختی نتونستم بزار . حتی یه درخت ساده که فقط 60 کیلوبایت حجمش باشه که به تعداد 10 بار کپی بشه توی کار. یا مثلا زیر پارکینگم خواستم ماشین بزارم ولی ماشینها هم که زیر 6 مگ حجم ندارن ....
الان در همین حالت که توی عکس میبینید فقط چندتا آبنما و صندلی و ادم هست ولی برای ظاهر شدن صفحه رندر حدود 1.5 دقیقه صبر میکنم .

بخاطر همین مشکلی که شما میگی من هنوز دارم از vray قدیمی استفاده میکنم....:(

قشنگ شده که

شاید بتنونید ماشین ها و درختا رو جدا رندر کنید و بعد با فتوشاپ اونا رو روی تصویر مونتاژ کنید. وی-ری هرچی که هاید Hide کنید رو رندر نمیکنه. لذا ماشن و درختا رو توی لایه های دیگه ببرید و سپس هر لایه ای که میخواد رو خاموش کنید. واسه بردن یه شیئ توی یه لایه از entity infoاستفاده کنید و واسه انتخاب تعدادی زیاد از کامپوننتا از outliner (که هردوشونو میتونید از منوی ویندو بیارید) استفاده کنید. یا از وی-ری قدیمیا استفاده کنید

این که سخت میشه
اگه این طوریه تریدی مکس که 100 هزار بار آسون تر از اسکچ آپ هست

حیف شد . نشد قشنگتر از اینش کنم با مدل آماده .​

حالا همین چطوره ؟ واسه درس طرح 2​

موضوع طرحت چیه؟
طراحی ساختمان کشتی سازی؟
اینم کار خودمه ولی با همون vray قدیمی کار شده :w09:

قشنگه

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
خسته نباشی مهیار! خیلی قشنگ شده! به نظر من که اصلا لازم نیست آبجکتهای بیشتری بذاری. همینارو با یه شیت بندی توپ ارائه کن. و این آسمونی که گذاشتی خیلی خوشگله و به کارت میاد . لطفا عکسشو بذار!

r.asadi79

عضو جدید
کاربر ممتاز
سری سوم...

فقط موضوع اینه که به خاطر پایین بودن سرعت اینترنتم مجبور شدم سایز عکسارو به نصف کاهش بدم و کیفیتشونو بیارم پایین، تا بتونم آپلودشون کنم. (صرفا واسه اینکه کاره بچه ها راه بیوفته) ;)

http://www.pic.iran-forum.ir/images/qwkbcpvs0vrc4gocwnnv.jpg

http://www.pic.iran-forum.ir/images/hstlp6tujyohvlmvnllh.jpg

http://www.pic.iran-forum.ir/images/t99u95q05yoaxm8fbk0c.jpg

rahim.k

عضو جدید
سلام
یه مشکلی توی ورژن جدید وی ری برام پیش می یاد نمی دونم میشه درستش کرد وقتی یه مصالح رو از بیرون می یارم و رنگشو تغیر می دم تو رندر هیچ تغیر رنگی اعمال نمیشه؟ ولی ورژن قدیمی این جوری نبود

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خسته نباشی مهیار! خیلی قشنگ شده! به نظر من که اصلا لازم نیست آبجکتهای بیشتری بذاری. همینارو با یه شیت بندی توپ ارائه کن. و این آسمونی که گذاشتی خیلی خوشگله و به کارت میاد . لطفا عکسشو بذار!

موضوع طرحت چیه؟
طراحی ساختمان کشتی سازی؟

این ماله طرح با موضوع کانون فرهنگی جوانان هستش . کلا هرکی این طرحو دیده یا گفته شبیه عنکبوت یا عقرب و کشتی .... کانسپ ساختار پایدار یک جسم در محیطه .
تحویل هم دادیم رفت ولی من که بهتر از کار خودم توی کارهای بچه ها ندیدم . یعنی همه همینو میگفتند ... استاد خیلی کم بهم بده 19.5

اینم یه عکس از شیت بندیم البته عکس در حالتی که برای پرینت حاضر بود 1.7 گیگ حجم داره که من سایز و کیفیت رو پایین اوردم که فقط شیت بندی که انجام دادم رو ببینید ..

finish16.jpg

اینم یه نمای دیگه از کارم که رندر گرفتم...

b5e.jpg

mregold60

عضو جدید
سلام دوستان.

من اسکچاپ pro 8 رو دانلود کردم همراه با v-ray ولی نمیدونم از کدوم قسمت باید برم و v-ray بگیرم ؟ چجوری میتونم برم تو قسمت v-ray اسکچاپ ؟ ممنون میشم کمکم کنید.

majid2313

عضو جدید
اگر می دونی چطور با برنامه
sketch-upکار می کنند به من هم باد بده ممنون

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان.

من اسکچاپ pro 8 رو دانلود کردم همراه با v-ray ولی نمیدونم از
کدوم قسمت باید برم و v-ray بگیرم ؟ چجوری میتونم برم تو قسمت v-ray اسکچاپ ؟ ممنون
میشم کمکم کنید.

شما باید وی ری رو نصب کنید آیا نصب کردید ؟ بعد از نصب وی ری باید کرکش کنید . بصورت اتوماتیک وقتی اسکچ رو باز میکنید تول بارش ظاهر میشه ...

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهیار پوسترت هم خیلی خوب شده! البته زیاد موافق رنگ نارنجی نیستم!

من خواستم با رنگ نارنجی کارمو جذاب کنم . ولی خداییش پرینتش اینقدر با کیفیت شده بود که همه میگفتند کجا رفتی پلات گرفتی که اینقدر با کیفیت درومده ... تازه چون گرون میشد لمینت هم نکرده بودم و گرنه با لمینت خیلی قشنگ میشد ..

mregold60

عضو جدید
شما باید وی ری رو نصب کنید آیا نصب کردید ؟ بعد از نصب وی ری باید کرکش کنید . بصورت اتوماتیک وقتی اسکچ رو باز میکنید تول بارش ظاهر میشه ...

سلام دوست عزیز. من اسکچاپ pro 8 رو نصب کردم . ظاهرآ نوشته همراه با وری ولی ظاهرا وری نداره . من وری pro 8 رو از کجا باید بگیرم ؟ ممنون میشم کمکم کنی. تشکر

mregold60

عضو جدید
این لینک دانلود جدید ترین وی ری با ورژن 1.49 هستش که اسکچ 8 رو هم ساپورت میکنه حجمش 77 مگابایت

http://www.vray.com/communication/link.php?M=19014&N=244&L=89&F=H

اینم کرکش

http://hotfile.com/dl/98077846/9a918e7/vray_14901_crack.zip.html

مرسی دوست عزیز.
ولی این فقط روی اسکچاپ 7 نصب میشه روی 8 نمیشه . موقع نصب میگه که اسکچاپ 7 میخواد . شما رو 8 نصب کردین؟

C:\Program Files\Google\Google SketchUp 7

این را موقع نصب نشون میده . روی 8 نصب نمیشه ظاهرا.

mregold60

عضو جدید
مرسی دوست عزیز.
ولی این فقط روی اسکچاپ 7 نصب میشه روی 8 نمیشه . موقع نصب میگه که اسکچاپ 7 میخواد . شما رو 8 نصب کردین؟

r.asadi79

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی دوست عزیز.

نه... اینطور نیست. نشون دادن این آدرس موقع نصب ویری، دلیل بر این نیست که اسکچاپ 7 میخواد... تو این مرجله از نصب شما میتونین آدرس و عوض کنید و آدرس اسکچاب 8 رو بهش بدین تا ویری نصب بشه ;)