الله.کمکن الوسون ............ گوی دسینر .......... سیز نارااحات اولمایوخ سیز هرنه سوسوز خانیمنارا دین من دوروم باخیم یا نمنه بوسوزلر سیزدن بعیده توهلن آبریسینن اوینامین ایندی دیله به هامی آقا توهله سیزه تایده
الله.کمکن الوسون ............ گوی دسینر .......... سیز نارااحات اولمایوخ سیز هرنه سوسوز خانیمنارا دین من دوروم باخیم یا نمنه بوسوزلر سیزدن بعیده توهلن آبریسینن اوینامین ایندی دیله به هامی آقا توهله سیزه تایده
ببخشین باید یه کم متنبهش می کردم شما ندونین واسه ش بهترههیوا جان ترجمش میکنی؟؟؟؟؟؟
ماهم هستیمااااااااااااا....
نطرتون ماله ماهم محترمه.................تو تاپیک فقط نظرمو دادم ............. هرکی خلاصه یه نظری داره و براش محترمه .............
من نظرم اینه ............ اره یعنی تنفر داشته باشی و کاری باهش نداشته باشی............ زنم باید همین طور باشه........غرور اینه که از زن تنفر داشته باشی؟
خوب اشکال نداره..................ببخشین باید یه کم متنبهش می کردم شما ندونین واسه ش بهتره
منه بیدا سیزین نظریز اصلا مهم دره گوسوز ایشیمده یوخده هرنه سوسوز دین واقعا بیلز متاسیفمالله.کمکن الوسون ............ گوی دسینر .......... سیز نارااحات اولما
خدا ماهارو عاشق افریده................من نظرم اینه ............ اره یعنی تنفر داشته باشی و کاری باهش نداشته باشی............ زنم باید همین طور باشه........
اوکی. دیگه بحث به جایی رسید که نمیشه ادامه داد.من نظرم اینه ............ اره یعنی تنفر داشته باشی و کاری باهش نداشته باشی............ زنم باید همین طور باشه........
خدانگهدارتون.............از این به بعد اینو بدونید هرکی نظری داره ...........شما هم بدونید که چند نفری بر علیه یه نفر حرف نمیزینن........... نظرش واسش مهمه........... خدانگهدار........
اینم حرفیه.............حالا که دوستان خلوت شد یه چیزی بهتون بگم آقایون تمام خانومارو دوست دارن مگر خلافش ثابت شه![]()
حالا که دوستان خلوت شد یه چیزی بهتون بگم آقایون تمام خانومارو دوست دارن مگر خلافش ثابت شه![]()
دست شما درد نکنه. بشکنه این دست که نمک ندارهخودمونیماااااا
یه پا زنزلیلییییییییییییییی....![]()
نمکش خوب نیست یددارش کندست شما درد نکنه. بشکنه این دست که نمک نداره
حالا که دوستان خلوت شد یه چیزی بهتون بگم آقایون تمام خانومارو دوست دارن مگر خلافش ثابت شه![]()
شمااینجا چی کار میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
من چیزی جز خقیقت نگفتمنمکش خوب نیست یددارش کن![]()
الان زنگ تفریحمونههههههههههشمااینجا چی کار میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
برو امادگی کلاس بقلیههههههههههههه....![]()
مثلا........چه مشکلی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
فقط یه مشکلی پیش میاد... یعنی ...بگذریم
خلافش خیلی وقته ثابت شده................حالا که دوستان خلوت شد یه چیزی بهتون بگم آقایون تمام خانومارو دوست دارن مگر خلافش ثابت شه![]()
افرین............الان زنگ تفریحمونهههههههههه![]()
اینم حرفیههههههه....خلافش خیلی وقته ثابت شده................
واسه همینه میگم برو کلاس خودتون اینجا مشکلات زیاده ضربه روحی میخوریاااااااااااااا....مثلا........چه مشکلی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
آخه چرااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟افرین............
برو اینجا واسه روحیت خوب نیست...............
زوده برات..............
مثلا........چه مشکلی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!واسه همینه میگم برو کلاس خودتون اینجا مشکلات زیاده ضربه روحی میخوریاااااااااااااا....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
F | دانشجوی نمونه | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
مرد نمونه خانه خود باشید | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
۲0 نمونه ژست برای شروع عکاسی دونفری | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
نمونه سوالات کنکور 91 (طنز) | گفتگوی آزاد | 3 | |
خ | دوستان خوبم نمونه های کارت ویزت زیبا بفرستین جایزه بگیرین | گفتگوی آزاد | 1 |