arashlolos
عضو جدید
اصلا با این تیپ دختر و پسر موافق نیستم. تمام زندگی این افراد شده همین قرطی بازیا.... حالمو بهم می زنن. بهم استرس می دن. انسان باید تو تمام ابعاد زندگیش فعال باشه. این ساده ترین راهه. هر عمله ای هم می تونه دو دست لباس چسب بخره اینجوری بشه.... عمل کنه و از صبح تا شب از این آرایشگاه به اون آرایشگاه.فک می کنین دخترایی که نمی کنن یعنی نمی تونن . چه احمقانست این فکر.
خدایی این قیافه ها رو نگاه کنین 50% عین همن موندم چرا تارش کردن !! نیازی نبود ....روزی 3 تا عین هم می بینم. چرا چون اینجوری کردنش. این ذاتی نیس. این طبیعی نیس. این مملکت بیماره. این مملکت با این راهی که بچه هاش در پیش گرفتن یه مملکت تنبل میشه.یه مشت هوسباز که همشون از دم فک می کنن باید شبیه بازیگرای اروپایی باشن.
قیافه ی خوب و تر تمیز داشتن عیب نیست.عالیه ولی این شده تمام فکر و ذکر جوونای نسل ما. شده بیماری....استرس .... ترس.....یکی هم بخواد بیخیال واسه کارش بیاد بیرون نمیشه. چون عادی تلقی نمیشه.من خودم واقعا زورم میاد چون باید مراسم آرایش و لباس پوشیدنمو اجرا کنم.... قبلا که دانشگاه می رفتم تبحر پیدا کرده بودم. نه از روی علاقه.... از رو اجبار.... واسه مورد قبول بودن ...واسه گرفتن خدمات سریع تر ....
متاسفم که تکراری شده و همه اونایی که فک می کنن روشن فکرن می گن اینا مشکلی نداره نه.... قبلا نداشت الان داره. چون همه گیر شده. افراطی شده.... مزاحم شده....همه قشر آدم اینجوری شدن ولی ظرفیتشو ندارن. متاسفم بازم متاسفم.
این نظر شخصی منه اونم چند وقت اخیر.
تایید میکنم در حد تیم ملی
ولی این شده تمام فکر و ذکر جوونای نسل ما. شده بیماری....استرس .... ترس.....