نماز

hamidelahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان.:gol::gol::gol::gol:
راستش میخواستم این تاپیکو تو گفتگو ازادبزنم چون خلاش احساس میشد. خیلی چیزها خوندم (یه عده خدارو قبول ندارن،یه عده جن و یه عده روح)گفتم باز یه عده میان اسپم میکنند و تاپیکو از مسیره اصلیش منحرف میکنند برای همین خواستم این تاپیکو اینجا بزنم تا نظره دوستان رو درمورد سوالاتم جویا بشم.
دوستان به زبونه خودمونی سوالاتمو مطرح میکنم
چی شد که نماز خون شدید؟
پدر مادرتون تو گوشتون خوندن ؟یا احساسه قلبیتون این بود که باس نماز بخونید؟
واقعا نماز میخونید یا نه فقط یه سری ترتیبات و کلماتو تکرار میکنید؟
سره نماز حواستون واقعا به نماز هست؟
نماز صبحاتون چقد در وقتش به جا میارید؟
نمازتون سره وقته یا تاخیر میفته بینش؟
دوستان شرمنده سوالاتم زیاد بود هر جور دوس دارین جواب بدین و اگر بازم دوست داشتین مطالبی دیگه هم اضافه کنید:gol::gol::gol:

shinersun

عضو جدید
سلام ....تاپیکه خوبیه.....اینم جوابای من
سئوال اول:اینکه آدم نماز خون میشه یا نمیشه به خودش بستگی داره....چون خدا نیازی به نماز ما نداره.آدم باید به مرحله ای برسه که در همه چیز وجود خدا رو حس کنه...ببینه....اون وقته که به سمت حضرت ربوبی میره...جذبش میشه.حضرت امیر میفرماید: من خدا را نه بخاطر بهشت میپرستم که این عبادت بازرگانان است و نه بخاطر ترس از جهنم که این عبادت ترسویان است.من خدا بخاطر خودش میپرستم چون شایسته عبادت است.
سئوال دوم: قطعا حب به خدا .....
سئوال سوم به بعد: من تا اونجا که تونستم سعی کردم سره نماز فقط به خدا فکر کنم.به معنی آیاتی که میخونم....نه چیزه دیگه....من سعی میکنم نماز هام رو سر موقع و در مسجد بخونم.....تا اونجا تونستم نماز صبح ها رو سر اذان پا شدم و همه رو هم بیدار کردم.....دلم میخواد که نوافل رو هم به جا بیارم ...همچنین نماز شب رو.....چند بار انجام دادم.....بسیار در خودسازی تاثیر داره......بسیار زیاد......ولی نتونستم ادامه بدم....ولی در تلاشم که حتما نماز شب بخونم.....نمازی که در دل شب وقتی همه خوابند انسان به عشقه خدا میخونه.......خدایا عاشقتم محبوب ابدی من.