نماز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mahdya

عضو جدید
چطور یک نماز خوب بخوانیم؟ یکی از بهترین تعقیبات نماز فکر کردن است
یکی از آداب بندگی نماز است که در ایات و روایات بر روی آن تاکید بسیاری شده است و نماز می توانند آدمی را از تمام گناهان مصون بدارد اما به شرطی که نماز ما به واقع نماز باشد.

در این سلسله گزارش پای درس حجت الاسلام پناهیان می نشینیم تا او برایمان از نحوه خواندن نماز خوب بگوید.

چگونه یک نماز خوب بخوانیم!-

نمازمان را که درست کنیم خودبه خود بقیه کارهایمان درست می شود.

"نماز خوب" صرفا نمازی نیست که انسان در آن اشک بریزد و مستقیما با خدا و اولیای خدا حرف بزند و جواب بگیرد و خیلی خوش آب و رنگ باشد؛ نخیر! نماز خوب صرفا و در مرحله اول اینطور نیست.

به پیامبر(ص) گفتند این جوانی که پشت سر شما نماز میخواند، هزار نوع کار دیگر هم می کند! نصیحتش کنید که عیب های دیگرش نیز اصلاح شود؛ حضرت فرمودند: گفتید نماز میخواند؟ گفتند:بله! فرمودند: پس کاری نداشته باشید،همان نماز عیب های دیگرش را هم اصلاح می کند ( نماز خوب خواندن خیر و برکت زیادی دارد برای انسان)

مؤمن در زندگی مریض می شود، گرفتار می شود، امتحان می شود و ... اما اگر می بینید در زندگیتان غیر طبیعی دچار گرفتاری شدید و هرکار می کنید کارهایتان رو به راه نمی شود و مشکلاتتان زیاد است و خیلی اذیتتان می کند،اول بروید و نمازتان را بررسی کنید و ببینید نمازتان را خوب می خوانید؟! و ایرادی به آن وارد نیست؟

اگر می بینید خطا کاری ها شما را از گردونه خارج می کند و ارتباطتان را با خدا کم می کند اول اول اول بیایید و از "خودتان" بیرسید: "مگر من بد نماز می خوانم؟؟؟؟

قبل از هرچیز به نمازتان برسید

مشکلات روحی، عصبی مزاج بودن، افسردگی و ناراحتی و همه مشکلاتی که برایتان پیش آمد، اولیا سراغ نمازتان بروید و به نمازتان برسید و آن را درست کنید....

امام صادق(ع) فرمودند: یکی از بهترین تعقیبات بعد از نماز این است که انسان "فکــــــــــــــــــــر" کند؛ ثواب فکر از ذکر خیلی بیشتر است. همچنین می فرمایند: مومن با فکر کردن میتواند به محبت خدا برسد و مراحل بعدی را طی کند..

در واقع تعقیبات نماز فکر کردن است ؛ همیشه بعد از نماز بنشینیم و چند دقیقه ای فکر کنیم.(ابوذز اکثر عبادتش فکر کردن بود).یعنی کمی در باب نماز، و اینکه نمازمان را "رونـــــــــــــــق" بدهیم فکر کنیم و با یکدیگر صحبت و هم فکری کنیم.

(در این صحبت ها نمی خواهیم یکدیگر را نسبت به نماز خواندن متقاعد کنیم و اینکه چرا باید نماز بخوانیم؛ بلکه میخواهیم راجع به "رونق" نمازمان و اینکه چطور خوب نماز بخوانیم فکر کنیم،مشورت کنیم و صحبت کنیم .

منبع:mehrabnews.ir
 
آخرین ویرایش:

mahdya

عضو جدید
چگونه اطرافیانمان را متقاعد به نماز خواندن کنیم ؟

چگونه اطرافیانمان را متقاعد به نماز خواندن کنیم ؟


چگونه اطرافیانمان را متقاعد به نماز خواندن کنیم ؟

کافیست خود نماز خوان را نشان بدهی، اگر لذتی که از نماز خواندن می بری را نشان بدهی همین کافیست تا اطرافیانت به سمت نماز کشیده شوند.

هرچه بی نماز در دنیاست، تقصیر نماز خوان هاست. خب مثلا شمایی که نماز خواندی چه اثری رویت گذاشته؟ نماز کجای وجودت را آباد کرده تا دیگران جذب بشوند؟ بی نمازها خوشحالند که حداقل به خودشان سختی نماز خواندن رو نمیدهند و تو داری الکی خودت را به سختی می اندازی و هیچ اثری هم برایت ندارد."خودِ نمازخوانت را که نشان بدی همه اهل عالم نمازخوان میشوند. شیوه ی تبلیغ انبیا و اولیای الهی اینطور بود که چند نفر را پیدا می کردند ،با اینها صحبت کرده و تربیتشان می کردند، آن وقت با تجلی اخلاق و رفتار آنها خیلی ها به سمت دین جذب می شدند.
قاعده طلایی: تا خوب ها خوبتر نشوند، بدها خوب نمی شوند

پس برای اینکه همه نمازخوان بشوند، باید نماز خوانها نمازشان را بهتر بخوانند. وقتی نماز خوان ها بهره کافی و وافی را از نماز خواندنشان ببرند، آن وقت بی نمازها هم به سمت نماز جذب می شوند و این خودش بهترین راه تبلیغ است.

آن زمان می بینی می آیند به تو می گویند :تو چرا همیشه شادی و حسرت زده نمیشوی؟!، تو چرا آنقدر بزرگواری، انقدر خوبی و.... تو با آرامش لبخند می زنی و می گویی:فکر کنم برای نماز است؛ تا پنج ساعت می آییم گرفته و ناراحت بشویم، یهو صدای الله اکبر نماز حالم را روبراه روبراه می کند.(بهترین تبلیغ برای ناز خوان کردن دیگران همین است.)


منبع:mehrabnews.ir
 

Similar threads

بالا