hamid5882000
عضو جدید
لطفا نظرتان را درمورد كنكور ارشد 88 كه شركت كرده بوديد بدهيد
آمارش سخت بود موجودیش هم بد نبودلطفا نظرتان را درمورد كنكور ارشد 88 كه شركت كرده بوديد بدهيد
من خودم هم امسال کنکور دادم.اما اینطور که از بچه های سال های قبل شنیدم این اعتراضات چندان فایده ای نداره.حتی گاهی دیده شده سوالی که در کنکور یه سال اومده و کلی معترض داشته در سالهای بعدی هم تکرار شده و هیچ سالی هم حذف نشده.خب طبیعی هم هست.یه میلیون نفر کنکور دادن،هرکدوم متوسط 1 اعتراض هم بزنن میدونین چقدر طول میکشه تا فقط اینا خونده بشه؟دیگه چه برسه به رسیدگی کردنالبته من فقط سوالات تحقيق رو ديدم.اما 31جوابش ظاهرا غلطه.
همچنين 44 45 46.
دوستان يكي راهنمايي كنه آيا اعتراض راه به جايي مي بره؟
خيلي هم نبايد نا اميد بود من شنيدم پارسال كه بچه ها اعترض كردند سنجش توجه كرده بوده... . تازه اعتراض دادن از ندادنش بنظرم بهتره حداقل بعدا خيالت راحته كه هر كاري از دستت برميومده كردي... .بقيه اش هم توكل به خدا!البته من فقط سوالات تحقيق رو ديدم.اما 31جوابش ظاهرا غلطه.
همچنين 44 45 46.
دوستان يكي راهنمايي كنه آيا اعتراض راه به جايي مي بره؟
دوست عزیز لطف کنین همینجا سوالارو بذارین که همه دانلود کنندوستان بالاخره من سولات ارشد صنايع رو بدست اوردم... اگه كسي هنوز موفق نشده اونها رو بيابه ايميل بده براش بفرستم.......![]()
دقيقا با نظرتون موافقم. ضمننا يكجا هم خوندم كه پاسخ سنجش به اين سوال غلط است و گزينه صحيح چهار است.بچه ها به نظر شما سوال 75 طرحریزی جوابش 4 نمیشه؟این سوال عیناً سال 81 هم اومده بود و اونجا جواب سنجش گزینه 25 نفر و 92% بود.تو کتابهای تست هم صفحه 133 راهیان ارشد همین تست هست.
سوال 84 هم به نظر من چون چیزی در مورد هم اندازه بودن دپارتمان ها نگفته نمیشه تعداد جابجایی های ممکن رو حساب کرد.چون کرافت فقط بخش های همسایه یا هم اندازه رو جابجا میکنه.به نظر من این سوال هم جوابش هیچکدام(گزینه 4) میشه.اگه شما هم با من موافقید برین مثل من به این 2تا سوال اعتراض بزنین
دوست گرامي. من سوالات را از يك سايت خريدم و قانون آن جا اين بود كه كسي فايل رو بطور عمومي براي دانلود قرار نده، لذا نمي تونستم سوالات رو اينجا بذارم.دوست عزیز لطف کنین همینجا سوالارو بذارین که همه دانلود کنن![]()
برق؟!!!!سلام دفترچه آزمونهاي ارشد امسال رو ميتونيد از آدرس زير برداريد
http://www.nasir.ir/main
راستي بنظر شما امسال با چه درصد هايي ميشه به قبولي حتي شبانه برق اميدوار بود(قدرت)
خیلی خوب زدیسلام دوستان ارشدی
خسته نباشین با کنکور
بیاین درصدها مون را بگذاریم ببینیم چه کردیم:
اول از خودم شروع می کنم:
صنایع-صنایع: زبان 80 آمار 50 تحقیق 30 طرحریزی 30 موجودی 0 به نظر شما امیدی هست؟