نقد سوالات ارشد سالانه

Arc370

عضو جدید
كاش خودتون به عنوان شروع كننده نظرتونو مي گفتيد ...
من شروع ميكنم :
به نظر من آمار سخت بود.

behrooz_kx299

عضو جدید
نظر من

نظر من

به نظر من به جز زبان بقیه درسهاش نسبت به سالهای پیش خیلی آسون بود.آمارش هم اونقدرا که میگین سخت نبود.فقط نسبت به تست های سالهای قبل متفاوت بود و بیشتر به سمت ریاضی گرایش پیدا کرده بود.مخصوصاً در زمینه انتگرال گیری.به طور کلی فکر میکنم کسی که امسال همه ی درسها رو زده باشه شانس قبولیش خیلی بیشتر از کسی هست که یه درس رو نزده و وقتش رو گذاشته رو بقیه.مخصوصاً تو زبان که خیلی ها ول میکنن و نمیزنن امسال به ضررشون تموم میشه به نظر من.
بچه ها کسی سوالات رو گیر آورده؟میشه لینکش رو بدین؟

s_ie

عضو جدید
ارشد امسال...

ارشد امسال...

در مورد آمار كه بنظر من سخت ترين درس امسال بود اگر كسي تست هاي پارسال رو ديده بود ميتونست بهتر جواب بده.خيلي سوالاتش شباهت به سال قبل داشت.
سوالهاي تحقيق در عمليات رو تو سايت استاد زاهدي سرشت مي تونيد ببينيد...

s_ie

عضو جدید
موارد مشكوك در كليد اوليه آزمون ارشد اعلام شده توسط سنجش

موارد مشكوك در كليد اوليه آزمون ارشد اعلام شده توسط سنجش

با توجه به اينكه سازمان سنجش كليد اوليه پاسخها را اعلام كرده و با توجه به فرصت موجود براي تقاضاي تجديد نظر، بنظر شما آيا پاسخ مبهم يا مشكوكي وجود دارد؟
من فكر ميكنم سوال 31 صنايع صنايع كه سنجش گزينه 3 را اعلام كرده، گزينه 4 صحيح است...
همچنين گزينه يك براي سوال 46 مشكوك است!!!!!!
نظرتان را بنويسيد.... .

Arc370

عضو جدید
آره اما ... .

آره اما ... .

البته من فقط سوالات تحقيق رو ديدم.اما 31جوابش ظاهرا غلطه.
همچنين 44 45 46.:surprised:
دوستان يكي راهنمايي كنه آيا اعتراض راه به جايي مي بره؟

behrooz_kx299

عضو جدید
من خودم هم امسال کنکور دادم.اما اینطور که از بچه های سال های قبل شنیدم این اعتراضات چندان فایده ای نداره.حتی گاهی دیده شده سوالی که در کنکور یه سال اومده و کلی معترض داشته در سالهای بعدی هم تکرار شده و هیچ سالی هم حذف نشده.خب طبیعی هم هست.یه میلیون نفر کنکور دادن،هرکدوم متوسط 1 اعتراض هم بزنن میدونین چقدر طول میکشه تا فقط اینا خونده بشه؟دیگه چه برسه به رسیدگی کردن:confused:

s_ie

عضو جدید
اما...

اما...

خيلي هم نبايد نا اميد بود من شنيدم پارسال كه بچه ها اعترض كردند سنجش توجه كرده بوده... . تازه اعتراض دادن از ندادنش بنظرم بهتره حداقل بعدا خيالت راحته كه هر كاري از دستت برميومده كردي... .بقيه اش هم توكل به خدا!

s_ie

عضو جدید
سوالات...

سوالات...

در مورد بقيه درسها كسي سوالات رو داره؟ تو انقلاب هست؟ من به صدتا آموزشگاه زنگ زدم فقط پاسارگاد سوالات رو داره اونم فقط زبان ناقص داره و آمار... . موجودي و طرحريزي سراغ ندارين؟

s_ie

عضو جدید
سوالات ارشد 88 صنايع

سوالات ارشد 88 صنايع

دوستان بالاخره من سولات ارشد صنايع رو بدست اوردم... اگه كسي هنوز موفق نشده اونها رو بيابه ايميل بده براش بفرستم.......:)

yanic

عضو جدید
دوستان بالاخره من سولات ارشد صنايع رو بدست اوردم... اگه كسي هنوز موفق نشده اونها رو بيابه ايميل بده براش بفرستم.......:)
دوست عزیز لطف کنین همینجا سوالارو بذارین که همه دانلود کنن:redface:

behrooz_kx299

عضو جدید
سوال مشکوک

سوال مشکوک

بچه ها به نظر شما سوال 75 طرحریزی جوابش 4 نمیشه؟این سوال عیناً سال 81 هم اومده بود و اونجا جواب سنجش گزینه 25 نفر و 92% بود.تو کتابهای تست هم صفحه 133 راهیان ارشد همین تست هست.
سوال 84 هم به نظر من چون چیزی در مورد هم اندازه بودن دپارتمان ها نگفته نمیشه تعداد جابجایی های ممکن رو حساب کرد.چون کرافت فقط بخش های همسایه یا هم اندازه رو جابجا میکنه.به نظر من این سوال هم جوابش هیچکدام(گزینه 4) میشه.اگه شما هم با من موافقید برین مثل من به این 2تا سوال اعتراض بزنین

s_ie

عضو جدید
بچه ها به نظر شما سوال 75 طرحریزی جوابش 4 نمیشه؟این سوال عیناً سال 81 هم اومده بود و اونجا جواب سنجش گزینه 25 نفر و 92% بود.تو کتابهای تست هم صفحه 133 راهیان ارشد همین تست هست.
سوال 84 هم به نظر من چون چیزی در مورد هم اندازه بودن دپارتمان ها نگفته نمیشه تعداد جابجایی های ممکن رو حساب کرد.چون کرافت فقط بخش های همسایه یا هم اندازه رو جابجا میکنه.به نظر من این سوال هم جوابش هیچکدام(گزینه 4) میشه.اگه شما هم با من موافقید برین مثل من به این 2تا سوال اعتراض بزنین
دقيقا با نظرتون موافقم. ضمننا يكجا هم خوندم كه پاسخ سنجش به اين سوال غلط است و گزينه صحيح چهار است.

s_ie

عضو جدید
دوست عزیز لطف کنین همینجا سوالارو بذارین که همه دانلود کنن:redface:
دوست گرامي. من سوالات را از يك سايت خريدم و قانون آن جا اين بود كه كسي فايل رو بطور عمومي براي دانلود قرار نده، لذا نمي تونستم سوالات رو اينجا بذارم. :warn: اما خوشبختانه سايتي را پيدا كردم كه سوالات را در آنجا گذاشته اند. دوستاني كه تا كنون موفق نشده اند سوالات رو بدست بيارن، سوالات «با پاسخ تشريحي» در وبلاگ mortezahp.blogfa.com قابل دسترس است.:w10: موفق باشيد.

آخرین ویرایش:

mortezahp

عضو جدید
سلام دوستان
وبلاگ mortezahp.blogfa.com وبلاگ منه که سوالات صنایع-صنایع 88 همراه با پاسخ تشریحی رو که یکی از دوستام و من اون رو آماده کردیم توش گذاشتم، حتما دانلود کنید و اشکالات علمی یا تایپی اون رو تو نظرات وبلاگ بذارید تا حتما اصلاح کنیم.
غلط هایی هم که تو کلید سنجش مطمئنید رو حتما واسه سنجش بفرستید چون اگه تعداد اعتراض ها زیاد بشه احتمالا رسیدگی میکنن
ممنون

Arc370

عضو جدید
ظرفيت!!!

ظرفيت!!!

دوستان من امسال يه چيزهايي در مورد افزايش ظرفيت دانشگاهها واسه صنايع شنيدم... . كسي در اين باره چيزي ميدونه؟ امسال سراسري روزانه تهران و شبانه تهران، ظرفيتش چقدره؟

mahtabi

مدیر بازنشسته
نقد سوالات ارشد سالانه

با سلام:
با توجه به اینکه بعد از برگزاری امتحان همگی در مورد نحوه ی برگزاری ،چگونگی امتحان و همچنین نقد سوالات بحث میشه و یه جورایی میشه نقل مجلس کنکوریای عزیز ، این تاپیک رو در نظر گرفتم تا همگی بتونن از نظرای هم مطلع بشن و نظم تالار هم حفظ بشه.
لطفا فقط توی همین تاپیک به بحث بپردازین.

توجه:
تمامی صحبت های شما در مورد کنکور 88 به این تاپیک منتقل میشه.

با احترام

• Like
واکنش ها: s_ie

masoud468

عضو جدید
سلام دفترچه آزمونهاي ارشد امسال رو ميتونيد از آدرس زير برداريد
http://www.nasir.ir/main
راستي بنظر شما امسال با چه درصد هايي ميشه به قبولي حتي شبانه برق اميدوار بود(قدرت)

s_ie

عضو جدید
سلام دفترچه آزمونهاي ارشد امسال رو ميتونيد از آدرس زير برداريد
http://www.nasir.ir/main
راستي بنظر شما امسال با چه درصد هايي ميشه به قبولي حتي شبانه برق اميدوار بود(قدرت)
برق؟!!!!
ايشالا حتما قبول ميشي.;)
اما اين بخش بيشتر مربوط به مهندسي صنايع است، واسه همين شايد كمتر بتوني در مورد برق راهنمايي بگيري... .:warn:

s_ie

عضو جدید
ظرفيتهاي دانشگاههاي تهران .

پیوست ها

• ظرفيت دانشگاههاي تهران.doc
    57.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

moji_batigol

عضو جدید
به نظر من امسال کنکور به غیر از زبان که خیلی سخت بود ،بقیه درسا خیلی ساده بود و اصلا تفاوتها مشخص نمی شه. همه درسا رو میشد راحت بالای 70 زد....

handy

عضو جدید
ارشد89

ارشد89

سلام دوستان ارشدی
خسته نباشین با کنکور
بیاین درصدها مون را بگذاریم ببینیم چه کردیم:
اول از خودم شروع می کنم:
صنایع-صنایع: زبان 80 آمار 50 تحقیق 30 طرحریزی 30 موجودی 0 به نظر شما امیدی هست؟

مهسیما

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان ارشدی
خسته نباشین با کنکور
بیاین درصدها مون را بگذاریم ببینیم چه کردیم:
اول از خودم شروع می کنم:
صنایع-صنایع: زبان 80 آمار 50 تحقیق 30 طرحریزی 30 موجودی 0 به نظر شما امیدی هست؟
خیلی خوب زدی
به نظرت سوال ها چطور به نر من آسون بود مخصوصا زبان

industrial en

عضو جدید
سلام
شما هم خسته نباشید.
متوسط درصدتون 38.
باتوجه به صفر زدن موجودی تاثیر منفی زیادی رو رتبتون میذاره.البته زبان رو خیلی خوب زدید که فکر کنم تا حدودی این مشکل رو جبران کنه.
اما در کل رتبه خوبی رو انتظار نداشته باشید.

MOHAMMAD_20APRIL

عضو جدید
سوالات ارشد صنایع

سوالات ارشد صنایع

خسته نباشید میگم بهتون , بچها اگه سوالات رسید دستتون ,ممنون میشم بزارید اینجا:gol:;)

بالا