الهییییییییییی عزیزی
اجیمه ادم ابجیشو که نمیفروشه
اوهوم...
واقعا...
محاله من فرشته دارم لطفا پی ادم بگردید...
الهییییییییییی عزیزی
اجیمه ادم ابجیشو که نمیفروشه
اخییییییی مهربونماوهوم...
واقعا...
محاله من فرشته دارم لطفا پی ادم بگردید...
جونننننننننم سهیل خان فقط اگه دختر رویاهاش بیاد بخره میفروشم به اون...بابکو !!! با هیچی
بابا من نطفممو تو جنوب و ابادان و خرمشهر بریدن...اصلا اشخ جنوبم...من فقط تو خرماپزون بیام اونجا بندری برقصم........شما روهم عمرا نمیفروشم....ادم خواهر و ملکه سرزمینشو که نمیفروشهباو چه گیری ب جنوبیا دادی؟؟؟؟؟؟؟ اگه الان mech بوووددد
اخییییییی مهربونم
مال خودمه نمیفروشم
میفروشم
بیاد 1000 تومنم میدم پول نخواستم یکی اینو ورداره ببره..ازدستش راحت شیم.......میفروشم
بیاد 1000 تومنم میدم پول نخواستم یکی اینو ورداره ببره..ازدستش راحت شیم.......
بابا من نطفممو تو جنوب و ابادان و خرمشهر بریدن...اصلا اشخ جنوبم...من فقط تو خرماپزون بیام اونجا بندری برقصم........شما روهم عمرا نمیفروشم....ادم خواهر و ملکه سرزمینشو که نمیفروشه
ماهم اشخ جنوبیم.....
90درصد آف
چی فکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداشی بد
فروخته شد !!!
چی فکر کرده ....
پول ندارم اما معرفت ک دارم غیرت ک دارم.............اسم فروش بیارید ناراحت میشم.........نمیفروشممممممممممممممممم
پول ندارم اما معرفت ک دارم غیرت ک دارم.............اسم فروش بیارید ناراحت میشم.........
اقا مفت ...
مال شما...
آواتارش قشنگه....نمیفروشمش.............
هموطنم فروشی نیست...
مجانی مال تو------ اصلا بیا اینم ده میلیون - فقط زود ببرش
چرا کسی اینو نمی بره ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااا
مجانی ببرش- پولم بهت می دم - هفته ای یه بارم میام گلاتونو اب می دم - فقط اینو ببر - باشه
12-وای اینو واسه خودم نیگه میدارم نمیفروشمش
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
احساست به نفر قبلی چیه ؟ | زنگ تفريح | 74 | ||
با آخرین حرف اسم نفر قبلی یه اسم بگو | زنگ تفريح | 1097 | ||
اگه بخوای به نفر قبلی ی هدیه بدی از1تا20چه شماره ای رو میدی؟؟؟ | زنگ تفريح | 118 | ||
یه جمله از خودتون برای نفر قبلی بنویسید(حتما از خودتون باشه) | زنگ تفريح | 119 | ||
اگه نفر قبلی به کافی شاپ دعوتت کنه قبول میکنی؟ | زنگ تفريح | 223 |