فدات دادا پس از قیامت به قیمت بهشت برین به شرط ورود هردومون میفروشمت..من حاضرم غلام بشم وصاحب داشته باشم....ولی تو بهشت باشمم. شما را نمیدونم
بستگی داره چند بخرنش!!!
فدات دادا پس از قیامت به قیمت بهشت برین به شرط ورود هردومون میفروشمت..من حاضرم غلام بشم وصاحب داشته باشم....ولی تو بهشت باشمم. شما را نمیدونم
فروشی نیستبستگی داره چند بخرنش!!!
فروشی نیست
چه سئواله عجیب غریبی
پروانه خیلی دوس میدارم.....نمیفروشمش..........
عزیزمیییی منم تورو نمیفروشم
عزیزمیییی منم تورو نمیفروشم
پوزیشن من...الان زبونمو گاز گرفتم این استارتر کجاست تبلور غیرته ایرانی.....من اگه یه موقعی برده داشتم همشونو ازاد میکردم...همه برابر وبنده خداییم...
4- هیچی مجانی ماله توووووووووووووووووووووووو وووووووو!!!!
2-آقا زندگیمم مال شما اینو یکی ببره
یعنی اگه اینو ببری خودم تا اخر عمر نو کریتو می کنم- فقط اینو دورش کن
-این رو که مجانی هم نمی خرند....ولی باشه بیا مال تو
فروشی نیست...
تنها امیدمه...
نه
تنها امیدمه...
نه
الهییییییییییی عزیزی
اجیمه ادم ابجیشو که نمیفروشه
-بیا مجانی مال تو....
با دنيا عوضش نمي كنم ........
2 تا 100 تومن
میفروشم مجانیه بدوووووو اینجا مجانیش کردم
میفروشم مجانیه بدوووووو اینجا مجانیش کردم
اهنگ فردارو بیخیال شنیدی از بروبکس برا دختر بندری ها سروده.....برو دانلود کن حاللللللل کن...یعنی من دامبوس دیگه نیستم...؟به به داموس جووووون....از پاچه خواریای بیش از حدت, تاپیک mech بدبختو بستن
اهنگ فردارو بیخیال شنیدی از بروبکس برا دختر بندری ها سروده.....برو دانلود کن حاللللللل کن...یعنی من دامبوس دیگه نیستم...؟
اهنگ فردارو بیخیال شنیدی از بروبکس برا دختر بندری ها سروده.....برو دانلود کن حاللللللل کن...یعنی من دامبوس دیگه نیستم...؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
احساست به نفر قبلی چیه ؟ | زنگ تفريح | 74 | ||
با آخرین حرف اسم نفر قبلی یه اسم بگو | زنگ تفريح | 1114 | ||
اگه بخوای به نفر قبلی ی هدیه بدی از1تا20چه شماره ای رو میدی؟؟؟ | زنگ تفريح | 118 | ||
یه جمله از خودتون برای نفر قبلی بنویسید(حتما از خودتون باشه) | زنگ تفريح | 119 | ||
اگه نفر قبلی به کافی شاپ دعوتت کنه قبول میکنی؟ | زنگ تفريح | 223 |