چرا لاله عزیزم بیا میخوام عقدت کنم به عقد اونی که براش میمیریییییییییییی نروووووووووووووووومن برای همیشه دارم میرم دوستون دارم دلم براتون تنگ میشه خدافظ واسم دعا کنید
چرا لاله عزیزم بیا میخوام عقدت کنم به عقد اونی که براش میمیریییییییییییی نروووووووووووووووومن برای همیشه دارم میرم دوستون دارم دلم براتون تنگ میشه خدافظ واسم دعا کنید
هرکی خودش بگه!!!!
به عقد بهترین ادم دنیا البته به شرطی که دوسش داشته باشهعقد کنا
به عقد بهترین ادم دنیا البته به شرطی که دوسش داشته باشه
ازدواج مجدد؟پس زنت چی؟کی از خودم بهتر؟
موافقی؟
ازدواج مجدد؟پس زنت چی؟
به عقد girliciousگیر دادی ؟ اون که زنم نبود اون یه انسان خیرخواه بود منو نجات داد داشتم از دوری تو خودکشی میکردم
به عقد girlicious
خواهش میکنم برازندتونه پس من چیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟مرسی بهترینو واسم انتخاب کردی
خواهش میکنم برازندتونه پس من چیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟
اوااااااااااااااااااااااااااااا یعنی معلوم نیستم چیممممممممممممممممم دست مریضاددددددددد خداااااااااااااااااااااشما خانومی یا آقا؟
اوااااااااااااااااااااااااااااا یعنی معلوم نیستم چیممممممممممممممممم دست مریضاددددددددد خدااااااااااااااااااااا
خداروشکرررررررررررررررر که مجهولم شدم چه حدسی میزنی؟نه از اسمتون معلومه نه آواتار
خداروشکرررررررررررررررر که مجهولم شدم چه حدسی میزنی؟
حدس که هیپی. مطمئنم آدمیزاد نیستیخداروشکرررررررررررررررر که مجهولم شدم چه حدسی میزنی؟
دستت درد نکنه........به هرکی دلش بخواد:دی
علییییییییییییی بخدا میکشمت چرا این وسط پاریزیت میدی خفت کنم کممهحدس که هیپی. مطمئنم آدمیزاد نیستی
عشقش:دیعلییییییییییییی بخدا میکشمت چرا این وسط پاریزیت میدی خفت کنم کممه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
نفر قبلی رو بیشتر دوست دارید یا نفر بعدی رو | زنگ تفريح | 0 | ||
به نظرت نفر بعدی که پست میزاره اسمش چیه؟؟ | زنگ تفريح | 277 | ||
به نظرت رنگ مورد علاقه نفر بعدی چیه؟ | زنگ تفريح | 8 | ||
به نظرت رشته تحصیلی نفر بعدی چیه؟ | زنگ تفريح | 12 | ||
به نظرت نفر بعدی متولد چه ماهی هست؟ | زنگ تفريح | 368 |