کی میدونه احساسات در معماری یعنی چی؟
استادمون خواسته که احساسات غم شادی و خشونت رو با احساسات و رنگها در قالب یه حجم ارائه بدیم

استادمون خواسته که احساسات غم شادی و خشونت رو با احساسات و رنگها در قالب یه حجم ارائه بدیم

چرا ورودی خشونت را برسونهاز اونجایی که قراره من این تاپیک رو به سر انجام برسونم:
استادمون گفته یه ورودی طراحی کنید که خشونت رو برسونه
منم طرح خودم رو میزارم اینجا
ببخشید که خام هست ولی رنگایی که استفاده کردم رو نوشتم براتون
اگه سئوالی هست در خدمتم
سلام آگرین جان - خیلی ممنون![]()
آگرین جان این مطلبت منبع هم داره ؟؟؟؟
خیلی جالب بود می خوام ادامشم بخونم (1-1 و 2-1 و 3-1 و ... )
با موبایل گرفتم عزیزمسلام
عزیز عکسی که گرفتی کیفیتش خوب نیست
اگه میتونی یه عکس دیگه بذار
ببینم این خشونت فقط باید با رنگ القا شه
چون حجم خشونتی رو نشون نمیده
و منم مثل آگرین برام سواله چرا خشونت؟
با موبایل گرفتم عزیزم
رنگ برا نشون دادن احساسات خیلی موثر هستن
استادمون ازمون خواسته 4 تا ورودی طراحی کنیم با 4 موضوع خشونت - لطافت - شادی و غم
عزیز به 2 تا استاد نشون دادم و به 10 نفر از همکلاسیامحق با توئه
اما بهتر در مورد حجمش کمی تغییر نظر کنی
چون همون طور که گفتم خشونت القا نمی کنه
خیلی دوست دارم در انتها کارتو ببینم
ورودر با موضوع غم و شادی باید جالب باشه
موفق باشی![]()
منم موافقم.به نظر من اگه می خوای خشونت و نشون بدی از مثلث های کشیده استفاده کن.سلام
عزیز عکسی که گرفتی کیفیتش خوب نیست
اگه میتونی یه عکس دیگه بذار
ببینم این خشونت فقط باید با رنگ القا شه
چون حجم خشونتی رو نشون نمیده
و منم مثل آگرین برام سواله چرا خشونت؟
ممنونم از همتون که سر میزنینمنم موافقم.به نظر من اگه می خوای خشونت و نشون بدی از مثلث های کشیده استفاده کن.
چه کمکی میتونم بکنم دوست عزیز ؟باید یه حسی رو تو کارم ایجاد کنم ولی نمیدنم چطوری و چه حسی؟ و این حس باید طوری باشه که به شعور بیننده بر نخوره مثلا نماش یه دوربین نباشه که بگه اینجا خانه عکسه با نمایش حسها به بیننده بفهمونه که این مکان چه جاییه.
سلام موضوع خوبیه .منم اول راه طراحیم و دوست دارم اطلاعاتم زیاد بشه و یه راهنمایی هم میخوام ؟ استادمون خواسته برای خانه عکس جوان طرح بدیم و ماکتشو بسازیم با توجه به اینکه یه سری افراد با علاقه و هدف مشترک تو یه مکان صمیمی (خانه) دور هم جمع میشن و فعالیت میکنن. با توجه خاص به مفهوم نور چون خانه عکسه0 به نظرم
![]()
عزیزم یه موقع هستش که یه کار از یه مهندس معمار میخوانچرا ورودی خشونت را برسونه؟؟؟؟؟؟چرا استادتون گفته ورودی خشونت را برسونه(علت را گفته؟
)( من حس خوبی نسبت به اینکه ورودی در بدو ورود حس خشونت داشته باشه ندارم
) ، ورودی باید حس دعوت کنندگی داشته باشه و به طور کلی نمایانگر حس و حال مکانی باشه که ما میخواهیم وارد آن بشیم.(ما وردوی یه مهد کودک را مانند ورودی یه دانشگاه طراحی نمیکنیم)
خوشحال میشم نظردوستان را در این مورد بخونم![]()
و البته کل معماری یعنی احساساتکی میدونه احساسات در معماری یعنی چی؟
![]()
ممنون که اومدیسلام من ترم 4 کاردانی هستم
اولین نظره که تو سایت میزارم .
من کوچکتر از اینم که نظر بدم.اما با تمام احترامات...
این ورودی که من می بینم شاید نامتعادل و نا متقارن باشه تا حدودی حس معلق بودن رو نشون بده ولی میشه به سادگی دید که خشونت رو تا 10%بیشتر نمی رسونه از نظر من تا میتونی از تزلزل و آشفتگی استفاده کن اگه من باشم از شکستن شیشه کانسپت می گیرم.![]()