قرارنیست خانمه بره خواستگاری...مواردی مثل حضرت خدیجه که به این ترتیب بوده بافرستادن واسطه بوده...که خودپیامبرهم خبرنداشتن
کاملا مخالفم.........ی دختر اگه همچین کاری کنه یعنی کاملا خودشو له کرده....و برا خودش هیچ ارزشی قائل نشده!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
من انقد دوست دارم یه دختر ازم خواستگاری کنه![]()
قرارنیست خانمه بره خواستگاری...مواردی مثل حضرت خدیجه که به این ترتیب بوده بافرستادن واسطه بوده...که خودپیامبرهم خبرنداشتن
کاملا مخالفم.........
ینی یه دختر ازت خواستگاری کنه توهم نمیزنی؟
یه عمر سرکوفت نمیزنین بش؟
من بهت توصیه نمیکنم اره ما حق انتخاب داریم ولی تو این مورد پیشنهاد نمیکنم لازم به ذکر هست انتخاب شدن چه بسا اثرات روانی بسیاری میتونه ایجاد کنهمگه ما دخترا چمونه؟ماهم حق انتخاب داریم.چرا باید وایسیم تا انتخاب بشیم؟من دوس دارم خودم انتخاب کنم.
من نگفتم ک خودم واس خودم میرم خواستگاری.ولی دوس ندارم هرکسی ب خودش اجازه بده ک بیاد خاستگاری من.ن اینک بخوام خودمو بالا بگیرم ولی بعضی وقتا کسایی میان ک حتی ی کارگرم حاضر نیس دخترشو بهشون بده.ارزش آدم زیر سوال میره.من بهت توصیه نمیکنم اره ما حق انتخاب داریم ولی تو این مورد پیشنهاد نمیکنم لازم به ذکر هست انتخاب شدن چه بسا اثرات روانی بسیاری میتونه ایجاد کنه
شدیدا توصیه میکنم که اینکار رو نکنی
من نگفتم ک خودم واس خودم میرم خواستگاری.ولی دوس ندارم هرکسی ب خودش اجازه بده ک بیاد خاستگاری من.ن اینک بخوام خودمو بالا بگیرم ولی بعضی وقتا کسایی میان ک حتی ی کارگرم حاضر نیس دخترشو بهشون بده.ارزش آدم زیر سوال میره.
برای یه دخترانتخاب شدن خوشایندتره تا انتخاب بکنه...اما توی کشورهای دیگه این مساله فکرمیکنم جاافتاده باشه
خیلیا ممکنه توروبخوان اما درنهایت ممکنه وممکنه اونی رو قبول میکنی که به دلت نشسته باشه....اما اگه این فرهنگ جابیفته که دخترها هم میتونن انتخاب بکنن شاید والبته شاید مشکلات بعدی توی زندگی مشنرک کمترباشه.....البته این انتخاب شدن چه توسط دختریا پسرنباید فقط به خاطر احساس باشه..سن وسال هم تواین مورد مهمه ..حرف شما کاملا درست ولی مهم اینه توسط کی انتخاب بشی.
مگه ما دخترا چمونه؟ماهم حق انتخاب داریم.چرا باید وایسیم تا انتخاب بشیم؟من دوس دارم خودم انتخاب کنم.