نظر شما در مورد اجرای اصل 15 قانون اساسی

نظر شما در مورد اجرای اصل 15 قانون اساسی

• مجموع رای دهندگان
    32
  • نظرسنجی بسته .

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خدمت دوستان عزیز

آیا شما با اجرای اصل 15 قانون اساسی موافق هستید؟

عین اصل :اصل 15{ زبان و خط رسمي و مشترك مردم ايران فارسي است . اسناد و مكاتبات و متون رسمي و كتب درسي بايد با اين زبان و خط باشد ولي استفاده از زبانهاي محلي و

قومي در مطبوعات و رسانه هاي گروهي و تدريس ادبيات آنها در مدارس ، در كنار زبان فارسي آزاد است . }

آخرین ویرایش:

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیاست حاکم بر کشور برمبنای هضم جذب ویکسان سازیست
روش این است که با فارس کردن کل کشور بتوانند کنترل بیشتری بر مناطق مرزی و ... داشته باشند تا کشور را از تجزیه و ... جلوگیری کنند ولی این روش بدترین نوع روش کشورداری است و شدیدا منجربه شکست خواهد شد
بهترین نوع کنترل برتمام اقوام و اقلیت ها احترام به فرهنگ و زبان و تاریخ ان قومیتهاست تا بتوان با کسب رضایتمندی آنها، کنترل یک دست بر کل کشور را دارا بود

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol::gol:
روش این است که با فارس کردن کل کشور بتوانند کنترل بیشتری بر مناطق مرزی و ... داشته باشند تا کشور را از تجزیه و ... جلوگیری کنند ولی این روش بدترین نوع روش کشورداری است و شدیدا منجربه شکست خواهد شد
بهترین نوع کنترل برتمام اقوام و اقلیت ها احترام به فرهنگ و زبان و تاریخ ان قومیتهاست تا بتوان با کسب رضایتمندی آنها، کنترل یک دست بر کل کشور را دارا بود
بله حق با شماست:gol::gol:

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالبه تعداد شرکت کنندگان نظر سنجی 15 مورد تعداد بازدید کنندگان 92 مورد!!!!

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه عده ای خودشون رو کنار میکشن. مثل همیشه

جالبه تعداد شرکت کنندگان نظر سنجی 15 مورد تعداد بازدید کنندگان 92 مورد!!!!

واس همینه که من در تاپیک دیگتون گفتم دست نیاز و کمک به هر کسی رو دراز نکنید
خیلیا هستن که این موضوع براشون اهمیتی نداره
خیلیا هم هستن که راحتتر هستن که براشون اهمیتی نداشته باشه چون این تبلیغ میشه که خودتو فراموش کن و فرهنگ دیگه ای که مطلوب اوناست قبول کن
خیلیا هستن که میخوان گذشتشون رو فراموش کنند و ...

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
واس همینه که من در تاپیک دیگتون گفتم دست نیاز و کمک به هر کسی رو دراز نکنید
خیلیا هستن که این موضوع براشون اهمیتی نداره
خیلیا هم هستن که راحتتر هستن که براشون اهمیتی نداشته باشه چون این تبلیغ میشه که خودتو فراموش کن و فرهنگ دیگه ای که مطلوب اوناست قبول کن
خیلیا هستن که میخوان گذشتشون رو فراموش کنند
و ...
اتفاقا منم به همین خاطر دارم نظر سنجی میکنم و میخوام 2 روز دیگه از همین مدارک برای حرفهام استفاده کنم

دست نیاز سمت کسی دراز نمیکنم میخوام بعضی ها رو روشن کنم

اونهای که میان دم از برادری و برابری میزنن رو بشناسم

اندکی صبر سحر نزدیک است

masoumeh_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نظرم روی هر دو گزینه ی 2 و 3 هست
2 چون اون که قانون رو نوشت جدا نمیدونسته حق تحصیل به زبان خود چه معنی میده !! برای پرستیژ حکومتش گذاشته .
3 هم چون مملکت از اقوال مختلف ایرانی( نگفتم اریایی نیاین منو بزنیداا ) تشکیل شده و به خاطر هم وطن بودنشون باید از حقوقشون استفاده کنن . میگم هم وطن چون هیچ جای دنیا برای کسی که به کشورش مهاجرت کرده حق تحصیل به زبان خودش نمیزاره. مثلا یه افغان یا عرب عراق نمیتونه بیاد بگه من باید کتابم به زبان خودم باشه . مثل ایرانیا که نمیتونن برن هر جا بگن چرا ما فارسی یاد نمیگیریم .
امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم .

bilgisayar

عضو جدید
گزینه 3 صحیح است ولی گزینه 2 به حقیقت نزدیک تر است.
"روزی در ایران زبان مادری در مدارس تدریس می شود" بشنو ولی باور نکن.

Sarp

مدیر بازنشسته
من نظرم روی هر دو گزینه ی 2 و 3 هست
2 چون اون که قانون رو نوشت جدا نمیدونسته حق تحصیل به زبان خود چه معنی میده !! برای پرستیژ حکومتش گذاشته .
3 هم چون مملکت از اقوال مختلف ایرانی( نگفتم اریایی نیاین منو بزنیداا ) تشکیل شده و به خاطر هم وطن بودنشون باید از حقوقشون استفاده کنن . میگم هم وطن چون هیچ جای دنیا برای کسی که به کشورش مهاجرت کرده حق تحصیل به زبان خودش نمیزاره. مثلا یه افغان یا عرب عراق نمیتونه بیاد بگه من باید کتابم به زبان خودم باشه . مثل ایرانیا که نمیتونن برن هر جا بگن چرا ما فارسی یاد نمیگیریم .
امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم .
من که فکر کنم درست متوجه منظور شما نشدم !

منظورتون اینه که امثال ما (ترکها و کردها و لرها و . . .) اقوام مهاجر هستند ؟:surprised:

Sarp

مدیر بازنشسته
یه توصیه ای هم به کسانی که به گزینه 4 رای داده اند !!

برن اول دقیقا این اصل رو بخونن بعد رای بدن !!

masoumeh_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که فکر کنم درست متوجه منظور شما نشدم !

منظورتون اینه که امثال ما (ترکها و کردها و لرها و . . .) اقوام مهاجر هستند ؟:surprised:

:huh::huh:
جناب اقای بابک مثال زدم دقیقا گفتم مثلا عرب عراق یا افغان ها یا حتا ایرانی هایی که میرن خارج از ایران نمیتونن بگن کتاب ما به زبان خودمون باشه یا ادبیات خودمونو یاد بگیریم .
عین جمله ی من :
مثلا یه افغان یا عرب عراق نمیتونه بیاد بگه من باید کتابم به زبان خودم باشه . مثل ایرانیا که نمیتونن برن هر جا بگن چرا ما فارسی یاد نمیگیریم .
اینجا نگفتم ترک لر و ...
انگار یه جوری میخونین بتونید گیر بدین:warn:

Sarp

مدیر بازنشسته
:huh::huh:
جناب اقای بابک مثال زدم دقیقا گفتم مثلا عرب عراق یا افغان ها یا حتا ایرانی هایی که میرن خارج از ایران نمیتونن بگن کتاب ما به زبان خودمون باشه یا ادبیات خودمونو یاد بگیریم .
عین جمله ی من :

اینجا نگفتم ترک لر و ...
انگار یه جوری میخونین بتونید گیر بدین:warn:
خوبه معلم نشدی

وگرنه هر کی سوال میکرد گوشش رو میپیچوندی !!

کنترل871

عضو جدید
شما حق دارید که و قابل ستایش است که در حفظ زبان و فرهنگ خود بکوشید و این را در نظر داشته باشید این قانون خواستار یک پارچگی کشور بوده و مهم بودن اقوام و زبان های دیگر ایران را انکار نمیکند هر چند که با گسترش ارتباطات مردم بسیاری از نشانه های قومی خود را به فراموشی سپرده اند که این میتواند خواسیت زمانه باشدکه تمامی زبان ها و اداب ورسوم ملت ها را تحت شعاع قرار داده بعضی معتقدند به ایجاد دهکده جهانی با زبان مشرک ملل اما اگر قرار باشد به فرهنگ وزبان ملت ها اسیب بزند اصلا خوب نیست