مرگ :1 - تراژدی بزرگ 2 - یک جک بزرگ
شقایق21 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 5, 2010 #3 Babak.php گفت: هیچ کدوم قسمتی از زندگی کلیک کنید تا باز شود... منم اومدم همین و بگم که گفتی
rezvane عضو جدید Aug 5, 2010 #4 چه یه تراژدی بزرگ باشه یا یه جک با لاخره یه روزی یه جوری یه جایی یه وقتی سراغ همه میاد
Sarp مدیر بازنشسته Aug 5, 2010 #6 atish pare گفت: مرگ... یه آرزو... کلیک کنید تا باز شود... من میتونم این لطف بزرگ رو در حق شما بکنم و آرزوتون رو برآورده کنم
atish pare گفت: مرگ... یه آرزو... کلیک کنید تا باز شود... من میتونم این لطف بزرگ رو در حق شما بکنم و آرزوتون رو برآورده کنم
ddahmadss عضو جدید کاربر ممتاز Aug 5, 2010 #7 برادر من مرگ تنها حقی هست که همیشه به حقدار میرسه و هیشکی نمیتونه بخورتش.
arman23 عضو جدید Aug 5, 2010 #8 گزینه هات غلطه ولی تو اینا هیچکدوم بستگی به جهان بینی طرفش داره و در هر نوع جهان بینی نوع عملکرد خودش
گزینه هات غلطه ولی تو اینا هیچکدوم بستگی به جهان بینی طرفش داره و در هر نوع جهان بینی نوع عملکرد خودش
عیدی امین کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 5, 2010 #9 برای کسی که درگیر رفتن عزیزیه چی کمی بیشتر فکرکنید
rezvane عضو جدید Aug 5, 2010 #10 عیدی امین گفت: برای کسی که درگیر رفتن عزیزیه چی کمی بیشتر فکرکنید کلیک کنید تا باز شود... مرگ یه واقعیت کسی که رفت از ما که فعلا هستیم یه قدم جلوتر چون همه باید این راه و بریم
عیدی امین گفت: برای کسی که درگیر رفتن عزیزیه چی کمی بیشتر فکرکنید کلیک کنید تا باز شود... مرگ یه واقعیت کسی که رفت از ما که فعلا هستیم یه قدم جلوتر چون همه باید این راه و بریم
atish pare عضو جدید کاربر ممتاز Aug 5, 2010 #11 Babak.php گفت: من میتونم این لطف بزرگ رو در حق شما بکنم و آرزوتون رو برآورده کنم کلیک کنید تا باز شود... لطف می کنی...ممنون!
Babak.php گفت: من میتونم این لطف بزرگ رو در حق شما بکنم و آرزوتون رو برآورده کنم کلیک کنید تا باز شود... لطف می کنی...ممنون!
persian_land عضو جدید کاربر ممتاز Aug 5, 2010 #13 arman23 گفت: گزینه هات غلطه ولی تو اینا هیچکدوم بستگی به جهان بینی طرفش داره و در هر نوع جهان بینی نوع عملکرد خودش کلیک کنید تا باز شود...
arman23 گفت: گزینه هات غلطه ولی تو اینا هیچکدوم بستگی به جهان بینی طرفش داره و در هر نوع جهان بینی نوع عملکرد خودش کلیک کنید تا باز شود...
samira_3001 عضو جدید کاربر ممتاز Aug 5, 2010 #14 اگه خدایی نکرده مرگه کسانی که دوست داری باشه......... تراژدی مرگ خود ادم اخر زندگی چیزی که سرت میاد نه جکه و نه تراژدی اگه ادم خوبی باشی برای کسانی که رفتی تراژدیه.......... فکر نکنم مرگ هیچ وقت جک حساب شه..........
اگه خدایی نکرده مرگه کسانی که دوست داری باشه......... تراژدی مرگ خود ادم اخر زندگی چیزی که سرت میاد نه جکه و نه تراژدی اگه ادم خوبی باشی برای کسانی که رفتی تراژدیه.......... فکر نکنم مرگ هیچ وقت جک حساب شه..........
mehrce کاربر فعال مهندسی عمران , کاربر ممتاز Aug 5, 2010 #15 تراژدی وقتیه که بعد مرگ وجود نداشته باشه و مرگ نابودی باشه. جک هم وقتیه که مرگی درکار نباشه. پس هیچکدام.
تراژدی وقتیه که بعد مرگ وجود نداشته باشه و مرگ نابودی باشه. جک هم وقتیه که مرگی درکار نباشه. پس هیچکدام.