اگر منظورتون از ایدولوژی دینی هستش دو کشور قابل مقایسه نیستند .....
ایران حرف از رهبری و مدیریت جهانی میزنه بدون هیچگونه سلاح و جنگ ...توی این 32 سال که مردم ایران شعار مرگ بر آمریکا دادند اقدامی خارج از مرزهای ایران بر علیه آمریکا انجام دادند ؟؟؟ به کشورهای دیگه با اتهام های مختلف و برای گسترش ایدولوژی شون حمله کردند ؟؟؟
ایدولوژی غرب برای جوامع جهانی نگران کننده و خطرناک نیست؟ ایدولوژِی اسرائیل برای کشورهای عراق سوریه لبنان و ایران خطرناک نیست ؟؟؟
دوست من شما چند تا مبحث با هم قاطی می کنی میاری میگذاری رو میز ....چطور شد اسرائیل هسته ای برای هیچ کوری خطرناک نیست با ایدوئولوژی صهیون اما ایران هسته ای برای جوامع خطرناکه ؟؟؟ اونم ایرانی که در طی 35 سال حتی یک فعالیت نظامی بر علیه کشورهای مخالفش حتی همسایه اش نداشته ......
جکومت اسرائیل به هیچ وجه یک حکومت ایدیولوژیک مذهبی نیست .من حکومت الان اسرائیل یک حکومت ایدیولوژیک نژادی میدونم. و هیچ وقت ادعای مدیریت جهانی و ارزوی حکومت امام زمانی وجود نداره..در ضمن همه میدونیم حکومت اسرائیل در دست مذهبی های اسرائیل نیست که اگر بود واویلا بود .سیستم حکومت اسرائیل در حال حاضر سکولار دموکرات هست و یک حکومت مذهبی اون را اداره نمیکنه.
دوست عزیز خواهشا الان را نگاه نکن.به اینده هم نظر داشته باش.فکر کردی این همه امریکا و جامعه جهانی از هسته ای شدن ایران میترسند .ترسشون از 4 تا موشک هسته ای و ایت الله خامنه ای هست؟؟؟
نه عزیز من قضیه خیلی خطرناک تر از این چیز هاست.متاسفانه در ایران داره یک تندروی بسیار قدرتمند شکل میگیره.خیلی هم هدفمند و اروم اروم و ساکت دارند به کار خودشون میرسند.
جامعه جهانی ترسش بعد از دوره ایت الله خامنه ای هست.قدرت این ها به حدی هست که تن خیلی از بزرگان نظام را به لرزه اورده.
البته همین نیروهای تندرو از طرفی نقطه قوت نظام هستند و نابود کردنشون نتیجه اش نابودی نظام را به همراه داره.
به نظر من الان یک ایرانی مخالف نظام هم باید برای سلامتی ایت اله خامنه ای دعا کنه چون ایشون فعلا دارای دارای شخصیت کاریزماتیک بین تندروها هست الان منظورم مهره های اصلی نیست
دیگه بیشتر از نمیتونم بازش کنم.