نظر سنجی پیو: بیشتر مردم دنیا نسبت به ایران نگرش منفی دارند.

فنا2011

اخراجی موقت
نه جان من راحت نیستی!!!
راحت باش!!! زیر شلواری بدم؟

نه اتفاقا راحتم در ضمن عادت نداریم زیر شلواری کسی دیگه رو بپوشیم

به شما هم توصیه این چیزا رو بخشش نکنید ..شورت و زیر شلواری رو دیگه تعارف نمیکنن که جناب جالب نیس نگید اینجور

ارش کمان گیر

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه اتفاقا راحتم در ضمن عادت نداریم زیر شلواری کسی دیگه رو بپوشیم

به شما هم توصیه این چیزا رو بخشش نکنید ..شورت و زیر شلواری رو دیگه تعارف نمیکنن که جناب جالب نیس نگید اینجور

:cool: داری تایپک رو خراب می کنی.

فنا2011

اخراجی موقت
دوستان من اعتقاد به ایران اسلامی دارم و نوکر نظام و انقلابم نیز هستم و همه جورش هستیم تا اخرش اگه چند دیقه ای به این نحوصحبت کردم دلیل داشتم .....

اسرائیل کوچکتر از اینی هستش که بخوایم حتی یه پست براش بزنیم .......

عذر خواهی منو بپذیرید دوستان :gol:

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
اکثر مردم دنیا بر اساس شنیده هاشون شرکت می کنند در این نظرسنجی ها ...نمیگم وضعیت ما خوبه خیلی هم مشکل داریم اما تبلیغات منفی درباره ایران خدایی خیلی زیاده ....
مثلا خیلی ها فکر می کنند وضعیت تفکر مردم ایران مثل کره شمالی میمونه ....آزادی حجاب یا غیره رو باور ندارند....
البته مشکل از خودمونه چون یک فضای بسته سیاسی ایجاد کردیم و خدومون هم تبلیغات منفی رو باور می کنیم ....
مثلا در مورد یه اعدام در ایران که بیشتر از 7 مورد تجاوز و قتل داشت این مورد جا افتاده بود که این شخص برای آزادی اینکارا رو کرده ....
فکر می کنم بشه با دیپلماسی جدید راه ها رو درست کرد .....

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
دشمن فرضی برای رژیم ها و نظام های دیکتاتوری مناسبه

دشمن فرضی برای هر نظامی خوبه..:biggrin:.
......:D
تا دشمن فرضی رو چه چیزی در نظر بگیرید ....
جمهوری آذربایجان حدود 120 سال پیش بعد باید به ایران بر می گشت اما توسط انگلستان وتو شد ...
افغانستان توسط انگلستان از ایران جدا شد ....
کودتای 28 مرداد و مدارکی که خود آمریکا نشون داد ....
اشغال نظامی ایران توسط روسیه ...
اشغال نظامی ایران توسط پرتغال ...
اشغال نظامی ایران توسط انگلستان ...
اگه خودمون دلمون به حال کشورمون نسوزه کسی اصلا براش مهم نیست .....
تاریخ اصرار به تکرار شدن داره ....میخوای توی این تکرار کمکش کنی ؟

ارش کمان گیر

عضو جدید
کاربر ممتاز
اکثر مردم دنیا بر اساس شنیده هاشون شرکت می کنند در این نظرسنجی ها ...نمیگم وضعیت ما خوبه خیلی هم مشکل داریم اما تبلیغات منفی درباره ایران خدایی خیلی زیاده ....
مثلا خیلی ها فکر می کنند وضعیت تفکر مردم ایران مثل کره شمالی میمونه ....آزادی حجاب یا غیره رو باور ندارند....
البته مشکل از خودمونه چون یک فضای بسته سیاسی ایجاد کردیم و خدومون هم تبلیغات منفی رو باور می کنیم ....
مثلا در مورد یه اعدام در ایران که بیشتر از 7 مورد تجاوز و قتل داشت این مورد جا افتاده بود که این شخص برای آزادی اینکارا رو کرده ....
فکر می کنم بشه با دیپلماسی جدید راه ها رو درست کرد .....

بهت اجازه نمی دند..تا یک نظر سنجی ذر مورد حجاب بگیر.......
....

ارش کمان گیر

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا دشمن فرضی رو چه چیزی در نظر بگیرید ....
جمهوری آذربایجان حدود 120 سال پیش بعد باید به ایران بر می گشت اما توسط انگلستان وتو شد ...
افغانستان توسط انگلستان از ایران جدا شد ....
کودتای 28 مرداد و مدارکی که خود آمریکا نشون داد ....
اشغال نظامی ایران توسط روسیه ...
اشغال نظامی ایران توسط پرتغال ...
اشغال نظامی ایران توسط انگلستان ...
اگه خودمون دلمون به حال کشورمون نسوزه کسی اصلا براش مهم نیست .....
تاریخ اصرار به تکرار شدن داره ....میخوای توی این تکرار کمکش کنی ؟
عدم مدیریت...تورم ...بیکاری....کشور مصرفی...تبلیغات منفی...
همه اینکار رو دشمن فرضی انجام می ده.:smile:

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهت اجازه نمی دند..تا یک نظر سنجی ذر مورد حجاب بگیر.......
....
ببین من خدمت شما و همه هم عرض کردم که من مخالف شدید حجاب اجباری ام چون صدمات شدیدی به جامعه وارد می کنه ... اما الان بحث من سر اینه که آیا دیدگاه های کشورهای خارجی و اروپایی نسبت به ایران چقدر درسته .....
این دیدگاه ها در مورد چین و اجباراتش و کره شمالی ، عربستان کویت و عمان ، ترکمنستان چجوریه .... دیدگاه هایی که روی ماست به خاطر فشارهای سیاسی حاکم برجامعه مون هست و به همین خاطر کاملا از حقیقت به دوره ....
نمونه های بارزش رو شما می تونید در قوانین کشورهای دیگه ببینید که چقدر سخت ....مجازات اعدام در تمام کشورهای اسلامی هست ...اما همیشه برای ایران پر رنگ تر میشه ....رژیم های بحرین و عربستان روی مردمش گلوله شلیک می کنه اما جریانات ایران پررنگ تر میشه ... قوانین دزدی و بریدن دست در زمان صدام در عراق و عربستان اجرا میشه اما به ایران برای قوانین دیگه اش توجه میشه .... من به این ها میگم سیاه نمایی برای قدرت سیاسی ...

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
عدم مدیریت...تورم ...بیکاری....کشور مصرفی...تبلیغات منفی...
همه اینکار رو دشمن فرضی انجام می ده.:smile:
شما داری دو تا مبحث رو با هم قاطی می کنی ...
اگر بحث مسایل داخلی هستش من میگم خودم قربانی شدیدشم چون بیکارم ..بی پولم ...با مدرک کارشناسی ارشد و هزار تا مشکل دیگه دارم ....
اما اگر بحثتون تبلیغات جواب دادم .... من دارم این بحث یاد آور میشم که کشورهایی مثل آمریکا یا انگلیس می دونن که دوره لشکر کشی نظامی و استعمار نظامی تموم شده برا همین سعی در استعمار سیاسی فکری دارند ..... دقیقا استعماری که کشورهایی با حکومت دینی انجام می دهند ...

ارش کمان گیر

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین من خدمت شما و همه هم عرض کردم که من مخالف شدید حجاب اجباری ام چون صدمات شدیدی به جامعه وارد می کنه ... اما الان بحث من سر اینه که آیا دیدگاه های کشورهای خارجی و اروپایی نسبت به ایران چقدر درسته .....
این دیدگاه ها در مورد چین و اجباراتش و کره شمالی ، عربستان کویت و عمان ، ترکمنستان چجوریه .... دیدگاه هایی که روی ماست به خاطر فشارهای سیاسی حاکم برجامعه مون هست و به همین خاطر کاملا از حقیقت به دوره ....
نمونه های بارزش رو شما می تونید در قوانین کشورهای دیگه ببینید که چقدر سخت ....مجازات اعدام در تمام کشورهای اسلامی هست ...اما همیشه برای ایران پر رنگ تر میشه ....رژیم های بحرین و عربستان روی مردمش گلوله شلیک می کنه اما جریانات ایران پررنگ تر میشه ... قوانین دزدی و بریدن دست در زمان صدام در عراق و عربستان اجرا میشه اما به ایران برای قوانین دیگه اش توجه میشه .... من به این ها میگم سیاه نمایی برای قدرت سیاسی ...

خوب ...اینم هم دو طرفه...
توی چند سال اخیر...اخبار خودمون....دیدی که....اگه یه نفر توی امریکا اعتراض کنه.....اخبار ما پوشش میده...
بعد از 8 ماه...اخبار سوریه گفتند....
مردم اروپا از بیکاری دارند...زجر می کشند....:D.

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبل از انقلاب هم، 4 تا زندانی سیاسی رو انقدر بزرگ میکردن
دقیقا چه زمانی بود؟؟ می تونی فکر کنی که کی مکی و مصدق بزرگ شدند ؟؟؟
مکی همونی بود که کشتی های انگلیسی رو توی بندر متوقف کرد اما بعد ها توی خیابون توسط مردم اینقدر کتک خورد که .....
مصدق همونی بود که گفتند آقا آمریکایی ها ....گفت نه آمریکایی ها دوست ماست و ما باید نگران انگلیس ها باشیم (مستند مصدق)
دقیقا زمانی که شاه های پهلوی در مقابل تمام اروپا برای قیمت نفت ایستاد. فکر می کنم مستند از تهران تا قاهره رو دیده باشید و سخنرانی های شاه رو خونده باشید....

ارش کمان گیر

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما داری دو تا مبحث رو با هم قاطی می کنی ...
اگر بحث مسایل داخلی هستش من میگم خودم قربانی شدیدشم چون بیکارم ..بی پولم ...با مدرک کارشناسی ارشد و هزار تا مشکل دیگه دارم ....
اما اگر بحثتون تبلیغات جواب دادم .... من دارم این بحث یاد آور میشم که کشورهایی مثل آمریکا یا انگلیس می دونن که دوره لشکر کشی نظامی و استعمار نظامی تموم شده برا همین سعی در استعمار سیاسی فکری دارند ..... دقیقا استعماری که کشورهایی با حکومت دینی انجام می دهند ...

حمایت های فکری ایران از بحرین و حزب الله و فلسطین و سوریه

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب ...اینم هم دو طرفه...
توی چند سال اخیر...اخبار خودمون....دیدی که....اگه یه نفر توی امریکا اعتراض کنه.....اخبار ما پوشش میده...
بعد از 8 ماه...اخبار سوریه گفتند....
مردم اروپا از بیکاری دارند...زجر می کشند....:D.
الان بحث سیاسیه ؟؟؟
بهش میگن سیاست متقابل ...
دوست من هیچ کشوری دوست ما نیست .... نه سوریه نه عربستان نه روسیه و نه آمریکه و انگلیس .... ما باید باور کنیم که هیچ دوستی نداریم ... اما باید این هم قبول کنیم که تبلیغات منفی بر علیه ما خیلی زیاده ....
کشوری که در طی 100 سال اخیر حتی یک حمله کشور گشایی نداشته و بلعکس بعش حملات کشور گشایی زیادی شده نباید اورانیوم 22 درصد غنی کنه .... اما پاکستان وهند که بر سر منطقه کشمیر و طالبان مرز نشین مشکل شدید دارند می تونن اجازه داشتن کلاهک هسته ای داشته باشند.
و البته کشوری مثل اسرائیل که نه معاهده ام پی تو رو امضا کرده نه ضراب خونه هسته ایش در حد استاندارد های جهانیه ( از ژاپن هم این استانداردها پایین تر) می تونه این حق رو داشته باشه ...

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
حمایت های فکری ایران از بحرین و حزب الله و فلسطین و سوریه
حمایت های نظامی ناتو در افغانستان، عراق، ویتنام، لیبی
حمایت فکری از نظام های دیکتاتوری عربستان، بحرین، امارات ، اردن، ترکمنستان
................................................................
فکر نمی کنید ایران تو منطقه همه کشورهایی هست که من گفتم و شما گفتید؟
من کاری به نظام حکومتی ایران ندارم اما فکر می کنم دیدگاه باز شما حتما میتونه تشخیص بده که کشوری مثل آمریکا با همکاری ناتو تقریبا در امور داخلی همه کشور ها دخالت می کنه

farzan-shz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام...

خیلی ایران رو مهم تلقی کردید؟
یا خیلی فکر میکنید ایران تو همه دنیا شناخته شدس؟
ما برای اروپایی و آمریکایی ها حکم و نگاهی که ما به افغانی ها داریم رو ...برای اون ها داریم...

ما یک کشوریم بین چندین کشور...خیلی مهم نیستیم...مرکز عالم نیستیم...
اولا قرار نیست که مرکز عالم باشیم .....
دوما دوست عزیزم واقعا اینجوری فکر میکنید ؟ اخه چرا ؟ چرا فکر میکنید مهم نیستیم ؟ واقعا اگر مهم نبودیم این همه دغدغه آمریکا و اسراییل و انگلیس و .... ما بودیم . چرا توی اکثر جلساتشون و صحبتاشون حرف از ایران هست ؟ ؟ چرا اینقدر دوست دارن تو کشور ما از همه لحاظ دخالت داشته باشن ؟ چرا نتانیاهو باید در سازمان ملل که حالا تقریبا یه جایی هست که حرفای اونجا به گوش کل جهان میرسه باید همه زمانش رو درباره ایران و اهانت به همین اقای روحانی که همین بچه های خودمون ازشون دم میزنن توهین کنه ......
واقعا چرا ؟ اینا همه نشون از این میده که مهمیم .شدیم یک معضل براشون که دوست دارن به هر کاری دست بزنن ما رو هم بکنن مثل همون افغانستانی که میگید .پس بیاین واقع بین باشم نه خودبین ... نه اونجوری که خودمون دوست داریم ببینیم ، ببینیم . بیاین نذاریم هر چیزی که اونورایی بهمون میخوان بقبولونن برامون بشه باور .... این خیلی خطرناکه

ارش کمان گیر

عضو جدید
کاربر ممتاز
حمایت های نظامی ناتو در افغانستان، عراق، ویتنام، لیبی
حمایت فکری از نظام های دیکتاتوری عربستان، بحرین، امارات ، اردن، ترکمنستان
................................................................
فکر نمی کنید ایران تو منطقه همه کشورهایی هست که من گفتم و شما گفتید؟
من کاری به نظام حکومتی ایران ندارم اما فکر می کنم دیدگاه باز شما حتما میتونه تشخیص بده که کشوری مثل آمریکا با همکاری ناتو تقریبا در امور داخلی همه کشور ها دخالت می کنه

امریکا هم قدرت سیاسی و هم قدرت نظامی زیاد هست.. خواه نا خواه روی کشور های دیگه تاثیر می گذاره...
ما هم باید به فک منافع کشورمون باشه...مگه امریکا کشور مثل ترکیه رو اشغال کرده.....ما هم باسیاست برد =برد....می تونیم ادامه بدیم....ولی با سیاست(از این شعار های مدیریت جهانی ...الگو شدن ایران ..محو شدن اسراییل) دوری کنیم.....دوستی با روسیه و چین.....منفعت نداره:).
صلح دوستی با تمام کشور ها.
این تیم مذاکره کننده(اقای ظریف)....خیلی امید وار کننده هست.
وقتی دو طرف ..حاضر به مذاکره شدند...یعنی به قدرت هم دیگه توی منطقه ..پی بردند(نرمش قهرمانانه).
متاسفانه افراد تندرو در در دو طرف ....مخالف این قضیه هستند(19 میلیون نفر به افکار روحانی رای دادند..)

ارش کمان گیر

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان بحث سیاسیه ؟؟؟
بهش میگن سیاست متقابل ...
دوست من هیچ کشوری دوست ما نیست .... نه سوریه نه عربستان نه روسیه و نه آمریکه و انگلیس .... ما باید باور کنیم که هیچ دوستی نداریم ... اما باید این هم قبول کنیم که تبلیغات منفی بر علیه ما خیلی زیاده ....
کشوری که در طی 100 سال اخیر حتی یک حمله کشور گشایی نداشته و بلعکس بعش حملات کشور گشایی زیادی شده نباید اورانیوم 22 درصد غنی کنه .... اما پاکستان وهند که بر سر منطقه کشمیر و طالبان مرز نشین مشکل شدید دارند می تونن اجازه داشتن کلاهک هسته ای داشته باشند.
و البته کشوری مثل اسرائیل که نه معاهده ام پی تو رو امضا کرده نه ضراب خونه هسته ایش در حد استاندارد های جهانیه ( از ژاپن هم این استانداردها پایین تر) می تونه این حق رو داشته باشه ...

چون پاکستان هیچ وقت ....دست توی لانه زنبور نمی کنه.به فک مدیریت جهان نیست.از این شعارهای محو شدن کشورهای دیگه رو نمی ده.....

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان بحث سیاسیه ؟؟؟ بهش میگن سیاست متقابل ...دوست من هیچ کشوری دوست ما نیست .... نه سوریه نه عربستان نه روسیه و نه آمریکه و انگلیس .... ما باید باور کنیم که هیچ دوستی نداریم ... اما باید این هم قبول کنیم که تبلیغات منفی بر علیه ما خیلی زیاده ....کشوری که در طی 100 سال اخیر حتی یک حمله کشور گشایی نداشته و بلعکس بعش حملات کشور گشایی زیادی شده نباید اورانیوم 22 درصد غنی کنه .... اما پاکستان وهند که بر سر منطقه کشمیر و طالبان مرز نشین مشکل شدید دارند می تونن اجازه داشتن کلاهک هسته ای داشته باشند.و البته کشوری مثل اسرائیل که نه معاهده ام پی تو رو امضا کرده نه ضراب خونه هسته ایش در حد استاندارد های جهانیه ( از ژاپن هم این استانداردها پایین تر) می تونه این حق رو داشته باشه ...
کدوم یکی از این کشور ها هست که 35 سال یکسره داره شعار مرگ بر امریکا و مرگ بر اسرائیل سر میده و خواستار مدیریت جهانی هست.ایدیولوژیک امام زمانی جهموری اسلامی برای غرب بسیار خطرناک هست و به همون خطرناکی طالبان و القائده هست .البته در جزئیات با هم بسیار متفاوت هستند و وحشیگری زیادی که در القائده دیده میشه در این ایدیولوژی وجود نداره .به خاطر همین جامعه جهانی میتونه وجود کشور جمهوری اسلامی ایران را تحمل کنه با اینکه نتونست وجود کشور جمهوری طالبان را تحمل کنه .ولی دیگه هسته ای شدن ایران بسیار خطرناک هست .و این دیگه از صبر و تحملشون خارج هست.به نظر من حکومت های ایدیولوژیکی مثل ایران نباید با حکومت غیر ایدیولوژیک مقایسه بشه.

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون پاکستان هیچ وقت ....دست توی لانه زنبور نمی کنه.به فک مدیریت جهان نیست.از این شعارهای محو شدن کشورهای دیگه رو نمی ده.....
کدوم یکی از این کشور ها هست که 35 سال یکسره داره شعار مرگ بر امریکا و مرگ بر اسرائیل سر میده و خواستار مدیریت جهانی هست.ایدیولوژیک امام زمانی جهموری اسلامی برای غرب بسیار خطرناک هست و به همون خطرناکی طالبان و القائده هست .البته در جزئیات با هم بسیار متفاوت هستند و وحشیگری زیادی که در القائده دیده میشه در این ایدیولوژی وجود نداره .به خاطر همین جامعه جهانی میتونه وجود کشور جمهوری اسلامی ایران را تحمل کنه با اینکه نتونست وجود کشور جمهوری طالبان را تحمل کنه .ولی دیگه هسته ای شدن ایران بسیار خطرناک هست .و این دیگه از صبر و تحملشون خارج هست.به نظر من حکومت های ایدیولوژیکی مثل ایران نباید با حکومت غیر ایدیولوژیک مقایسه بشه.
اگر منظورتون از ایدولوژی دینی هستش دو کشور قابل مقایسه نیستند .....
ایران حرف از رهبری و مدیریت جهانی میزنه بدون هیچگونه سلاح و جنگ ...توی این 32 سال که مردم ایران شعار مرگ بر آمریکا دادند اقدامی خارج از مرزهای ایران بر علیه آمریکا انجام دادند ؟؟؟ به کشورهای دیگه با اتهام های مختلف و برای گسترش ایدولوژی شون حمله کردند ؟؟؟
ایدولوژی غرب برای جوامع جهانی نگران کننده و خطرناک نیست؟ ایدولوژِی اسرائیل برای کشورهای عراق سوریه لبنان و ایران خطرناک نیست ؟؟؟
دوست من شما چند تا مبحث با هم قاطی می کنی میاری میگذاری رو میز ....چطور شد اسرائیل هسته ای برای هیچ کوری خطرناک نیست با ایدوئولوژی صهیون اما ایران هسته ای برای جوامع خطرناکه ؟؟؟ اونم ایرانی که در طی 35 سال حتی یک فعالیت نظامی بر علیه کشورهای مخالفش حتی همسایه اش نداشته ......

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایران حرف از رهبری و مدیریت جهانی میزنه بدون هیچگونه سلاح و جنگ ...توی این 32 سال که مردم ایران شعار مرگ بر آمریکا دادند اقدامی خارج از مرزهای ایران بر علیه آمریکا انجام دادند ؟؟؟ به کشورهای دیگه با اتهام های مختلف و برای گسترش ایدولوژی شون حمله کردند ؟؟؟
ایدولوژی غرب برای جوامع جهانی نگران کننده و خطرناک نیست؟ ایدولوژِی اسرائیل برای کشورهای عراق سوریه لبنان و ایران خطرناک نیست ؟؟؟
دوست من شما چند تا مبحث با هم قاطی می کنی میاری میگذاری رو میز ....چطور شد اسرائیل هسته ای برای هیچ کوری خطرناک نیست با ایدوئولوژی صهیون اما ایران هسته ای برای جوامع خطرناکه ؟؟؟ اونم ایرانی که در طی 35 سال حتی یک فعالیت نظامی بر علیه کشورهای مخالفش حتی همسایه اش نداشته ......

جکومت اسرائیل به هیچ وجه یک حکومت ایدیولوژیک مذهبی نیست .من حکومت الان اسرائیل یک حکومت ایدیولوژیک نژادی میدونم. و هیچ وقت ادعای مدیریت جهانی و ارزوی حکومت امام زمانی وجود نداره..در ضمن همه میدونیم حکومت اسرائیل در دست مذهبی های اسرائیل نیست که اگر بود واویلا بود .سیستم حکومت اسرائیل در حال حاضر سکولار دموکرات هست و یک حکومت مذهبی اون را اداره نمیکنه.

دوست عزیز خواهشا الان را نگاه نکن.به اینده هم نظر داشته باش.فکر کردی این همه امریکا و جامعه جهانی از هسته ای شدن ایران میترسند .ترسشون از 4 تا موشک هسته ای و ایت الله خامنه ای هست؟؟؟
نه عزیز من قضیه خیلی خطرناک تر از این چیز هاست.متاسفانه در ایران داره یک تندروی بسیار قدرتمند شکل میگیره.خیلی هم هدفمند و اروم اروم و ساکت دارند به کار خودشون میرسند.
جامعه جهانی ترسش بعد از دوره ایت الله خامنه ای هست.قدرت این ها به حدی هست که تن خیلی از بزرگان نظام را به لرزه اورده.
البته همین نیروهای تندرو از طرفی نقطه قوت نظام هستند و نابود کردنشون نتیجه اش نابودی نظام را به همراه داره.
به نظر من الان یک ایرانی مخالف نظام هم باید برای سلامتی ایت اله خامنه ای دعا کنه چون ایشون فعلا دارای دارای شخصیت کاریزماتیک بین تندروها هست الان منظورم مهره های اصلی نیست
دیگه بیشتر از نمیتونم بازش کنم.

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

برادر من .... حکومت ایران ، جمهوری اسلامیه ... اسلام هم نمبگه حمله کنید و کشورگشایی....
اسلام میگه دفاع کنید .
اگه قرار بشه ما هم حمله کنیم که میشیم مثه ارتش نازی و آمریکا و استکبار !

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جکومت اسرائیل به هیچ وجه یک حکومت ایدیولوژیک مذهبی نیست .من حکومت الان اسرائیل یک حکومت ایدیولوژیک نژادی میدونم. و هیچ وقت ادعای مدیریت جهانی و ارزوی حکومت امام زمانی وجود نداره..در ضمن همه میدونیم حکومت اسرائیل در دست مذهبی های اسرائیل نیست که اگر بود واویلا بود .سیستم حکومت اسرائیل در حال حاضر سکولار دموکرات هست و یک حکومت مذهبی اون را اداره نمیکنه.

دوست عزیز خواهشا الان را نگاه نکن.به اینده هم نظر داشته باش.فکر کردی این همه امریکا و جامعه جهانی از هسته ای شدن ایران میترسند .ترسشون از 4 تا موشک هسته ای و ایت الله خامنه ای هست؟؟؟
نه عزیز من قضیه خیلی خطرناک تر از این چیز هاست.متاسفانه در ایران داره یک تندروی بسیار قدرتمند شکل میگیره.خیلی هم هدفمند و اروم اروم و ساکت دارند به کار خودشون میرسند.
جامعه جهانی ترسش بعد از دوره ایت الله خامنه ای هست.قدرت این ها به حدی هست که تن خیلی از بزرگان نظام را به لرزه اورده.
البته همین نیروهای تندرو از طرفی نقطه قوت نظام هستند و نابود کردنشون نتیجه اش نابودی نظام را به همراه داره.
به نظر من الان یک ایرانی مخالف نظام هم باید برای سلامتی ایت اله خامنه ای دعا کنه چون ایشون فعلا دارای دارای شخصیت کاریزماتیک بین تندروها هست الان منظورم مهره های اصلی نیست
دیگه بیشتر از نمیتونم بازش کنم.

میشه روان تر بگی اینا کی هستن ؟ از چه فرقه ای و .. یه اطلاعاتی در مورد این باند مخوف مافیایی بدی ما هم روشن شیم !