ممنون....................
سوالات سیاسی
29-نظرت راجع به جمهوری اسلامی ایران چیه؟؟؟؟؟ سوالت خیلی کلیه ، منم کلی ج میدم! از حرف تا عملش خیــــــــــــــــــــــــــــــلی فاصله است!
30 چرا تو چند تا تاپیک میگی آزادی؟؟؟ فکر می کنی مردم ما جنبه آزادی رو دارن؟؟؟؟؟؟من که فکر میکنم مردم ما بسکه افراط و تفریط دارن لیاقت ازادی رو ندارن.........نظرت رو بگو چند تا؟؟!! من فقط ی جا گفتم که موندم تو چجوری بین این همه پست و تاپیک اون ی پست منو دیدی!!!!!!!!!!!!!
از نظر جنبه باهات موافقم .. ولی هر چیزی ی تاوانی داره.. این ازادی هم مطمئنا تاوان خواهد داشت... کسایی که دنبال حقشون هستن باید تاوانشم بدن... این طبیعت هر تغییره! البته به نظر من این تغییر نه افراطه و نه تفریط!!!! رها کردن جامعه است تا خودشو به تعادل برسونه... اونطوری ی سریا بی حجابن و ی سریا باحجاب.. این حس تقابلی هم که الان بین این دو قشر میبینیم از بین میره.... بنظرم این تغییر و ازادی نیاز امروز جامعه ماست! اینو چیزایی که ادم تو خیابون میبینه نشون میده...
اما در مورد لیاقت باهات مخالفم...بنظر من ازادی حق هر کسیه! و برا داشتن چیزی که حقته نیازی به لیاقت نیس... پس حق مردمو باید بهشون داد... بنظر من کشوری که حجاب رو ممنوع میکنه با کشوری که حجاب رو اجبار میکنه فرقی نداره!! هر دو به ی اندازه دارن به ازادی و حق انتخاب مردم لطمه میزنن....
31- فکر می کنی امام خمینی با آقای خامنه ای تو شیوه حکومت چه تفاوت هایی دارند؟؟؟؟؟ اولی انقد به فکر جاش نبود که دومی هست!
32-فرق بیت رهبری با نهاد رهبری می دونی چیه؟؟؟؟؟قدرت کدوم بیشتره؟؟؟؟ نه / قدرت اون کلمه دوم مشترک بینشون از همه بیشتره!!!
33-با کدوم یکی از این 3 جبهه سیاسی موافقی؟؟؟1- پایداری 2- اصول گرایان پیرو ولایت 3- جبهه اصلاحات........ انتخاب بین بد و بدتره! من با اصلاحات موافق ترم تا بقیه! ولی نه اینکه اونا رو هم کامل قبول داشته باشم....
34- نظرت راجع به میر حسین موسوی چیه؟؟اشتباه اون تو سال 88 چی بود که نوتنست حقش رو بگیره؟؟؟؟؟؟؟ از احمدی نژاد بهتر بود ولی اونم فرشته نبود... حرف مردم سال 88 موسوی نبود .. حرفشون این بود که چرا به نظرشون احترام گذاشته نشده!!! / اشتباهش مال سال 88 نبود تو دوران نخست وزیریش اشتباه کرده بود!!( گرفتی مطلبو؟؟؟!!!)
35- نظرت راجع به شخص آقای خامنه ای چیه؟؟؟؟؟ قبولش ندارم.........
36- فکر می کنی چرا بعضی ها طرفداری کروکورانه می کنن و بعضی ها هم مخالفت کور کورانه؟؟؟؟؟؟خودت جز کدوم دست هستی؟؟؟؟ به خاطر افکار و تعصبات بیهوده که قدرت تفکر فعال ازشون میگیره / فکر میکنم هیچ کدوم....
بازم سوال داشتم ولی حیف که دیگه وقت ندارم و نخواستم زیاد ازت سوال خصوصی بپرسم............ دست شما درد نکنه
آهان اینم بگو دوست داری نفر بعد خودت کی روی صندلی بشینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تسنیم
یا علی علی یارت....
سوالات خیلی تخصصی بود! واقعا کلی فکر کردم تا ج بدم.....