دوست عزیز این به اون هیچ ربطی نداره ، مهریه حضرت زهرا آب بوده، مهریه هم از همون وقت باب شد، شما مگه کالایی که برای خودت قیمت میگذاری؟ یعنی ارزشت 300 تا سکه اس؟ خونس؟ ماشین ؟؟ واقعا برای این طرز فکرها متاسفم، ارث حق طرف اما مهریه حق نیست.
لطفا دوستانی که مهریه می خوان برن فلسفه وجودی این رو بخونند یکم آگاه بشن. ::::|
من که مخالف صد در صد این موضوع ام البته به شکل امروزی اش که مقایس های پولی هستش
الان رفتم تو نت سرچ کردم ... n جا اومده که حضرت زهرا دو نوع مهریه داشتن ... یکیش مهریه ی آسمانیشون بوده که همونیه که شما میفرمایید و ربطی به بقیه نداره ! یکی دیگه اش 500 درهم (سکه نقره) بوده که تقریبا معادل 14 تا سکه امروزی میشه ... ضمن اینکه حضرت علی یه زره داشته که میفروشه و میده به پیامبر و پیامبر هم لوازم زندگیشونو یعنی همون جهیزیه رو از این پول تأمین میکنن ...یعنی عروس جهیزیه نمیده ! قبلش هم زنان حجاز مهریه ی مرسوم رو داشتن ... حالا اینکه چرا موقع گفتن داستان ازدواجشون ، همش سانسور میشه جز اون آب ، جای سواله :| .... اینقدر روایتو تحریف نکنید دیگه ... بعدشم نه دخترا حضرت فاطمه ان ... نه پسرا امام علی ، نه بچه هاشون حسن و حسین میشن که نسبت به مادر وفا داشته باشن ...
بعدشم مگه مهریه فقط برای بعد از طلاقه ؟ میدونین حق ارث زن از شوهرش چقدره ؟ یک هشتم هوایی ... و اگه هوایی ملک ارزشی نداشته باشه ، تقریبا هیچی :| ... و اگه بچه ها نامرد باشن ... بعد از مرگ پدر ، مادره رو شوت میکنن خونه ی سالمندان ! ولی اگه مادر یه مهریه معقول (!) داشته باشه ... اول مهریه ی زن پرداخت میشه ... و بعد ارث تقسیم میشه ... یعنی دیگه بعد از مرگ شوهرش آواره نمیشه ... چرا به جنبه های دیگه اش فکر نمیکنید ...
بله میدونم که در اصل یک هدیه از سوی مرد به زنه ... ولی مطمئن باشید که به این قسمت ها هم توجه شده ...
اونکه مخالفید که اصن تابلوئه
فقط قسمت جالبش اینه که آقایون وقتی میخوان خواهرا و دختراشونو شوهر بدن ... موافق صد در صدشن

البته خانم ها هم میتونن به جای مهریه حقوق از دست رفته دیگشون رو مطالبه کنن که شرایط برابر و ازدواج سالمی باشه.