من كه از تحليل هاي شما هيچ چي متوجه نشدم(البته در مورد اين هدف و فيلم و اينا) فقط اينو ميتونم بگم كه ماكياول دروغ ميگه چون هدف وسيله رو توجيه نميكنه!امروز داشتم یک فیلم هندی نگاه میکردم صبح بود بعد دیدم که دوتا جون برای به دست اوردن هدفی که داشتند و ارزوی که داشتند به درزدی روی اوردن
یکدفعه یاد این حدیث امام علی (ع) افتادم
برق ارزو ها همون رویا های هستند که توی ذهن انسان تشکیل می شود اندیشه هم معلومه که باید مراحلی رو طی بشه که اندیشه معنی بگیره یعنی از ارزیابی مشکل تا انتخاب راه حل مشکل رو شامل میشه قربانگاه اندیشه رو من اینطوری تفسیر میکنم جای که یک انسان تصمیم به سریع ترین راه برای رسیدن به ارزوش میگیره براش فرقی نمیکنه که کدام راه باشه یا مثلا به کسی اسیب برسونه فقط سریع تر رسیده باشه ( کشته بشه ) دلیل گفتن قربانگاه هم همین است برای کسی که برق ارزوها رو میبینه مهم نیست که از کدام راه بر براش سریع رسیدن به اون مهمه یا رسیدن به اون مهمه
بلاخره تونستم حلش کنم ؟از انتگرال گیری سختره![]()
حمید جان ممنون !با سلامی دوباره اوالا ببخشید که این تاپیک کم کار شده 2 اینکه گفتم یک حدیث اخلاقی بزارم هم اینکه امشب شب جمعه هست یک شب خواص است و هم اینکه یک روحی دوباره ای بگیره تاپیک
امام علی (ع) می فرمایند :
کسی که از دنیا اندوهناک می باشد .از قضاء الهی خشمناک و آن کس که از مصیبت وارد شده شکوه کند از خدا شکایت کرده و کسی که نزد توانگری رفته و به خاطر سرمایه اش برابر او فروتنی کند دو سوم دین خود را از دست داده است و ان کس که قران بخواند و وارد اتش جهنم شود حتما از کسانی است که آیات الهی را بازیچه قرار داده است و ان کس که قلب او با دین پرستی پیوند خورده همواره جانش گرفتار 3 مشکل است اندوهی رها نشدنی ، حرصی جدا نشدنی و ارزوی نایافتنی .
ادینه با نشاطی داشته باشید
خیلی خوبه که نظرتو گفتی!این بحث حلال و کیفیت خیلی گسترده است!به نظرم بهتره الان تو تاپیک بشینیم بحث کنیم ببینیم اصلا حلال با کیفیت ارتباط دارن یا نه!؟نظرتون چیه بچه ها؟من كه از تحليل هاي شما هيچ چي متوجه نشدم(البته در مورد اين هدف و فيلم و اينا) فقط اينو ميتونم بگم كه ماكياول دروغ ميگه چون هدف وسيله رو توجيه نميكنه!
راستش از وقتي اومدم باشگاه دارم مباحثي رو كه قبلا روشون بحث شده مطالعه ميكنم و همه پستا رو!
اين تاپيكم پنج شش صفحه ي اولشو خوندم و ديگه به قول حميد حوصله م قد نداد ادامه بدم!
نميدونم چقدر از بحثاتون عقبم فقط اينو مي تونم بگم كه:
كيفيت=رضايت مشتري در دراز مدت
كارخونه ي تراكتور سازي يه شعاري داره كه ميگه:
كيفيت يعني اينكه مشتري برود و بازگردد!
خب اين وسط شما بيا نهايت تلاشتو بكن!وجدانا هر كاري از دستت برمياد بكن ولي اين مشتري بره و برنگرده چي؟
يعني حرام؟
شايد يه تكنولوژي برتر با قيمت مناسبتر به بازار اومده و تو آپ نيستي!
به نظر من تعريف امروزي كيفيت ربطي به حلال و حرام نداره تعريف گذشته ش يه كم مربوطه!
گفتم كه از بحثا عقبم و فقط چند صفحه ي اولو خوندم اگه بهتون رسيدم ميتونم بهتر نظر بدم!
راستي بچه ها چرا همه ي شما اسراف رو اصراف مي نويسين!![]()
موافقمخیلی خوبه که نظرتو گفتی!این بحث حلال و کیفیت خیلی گسترده است!به نظرم بهتره الان تو تاپیک بشینیم بحث کنیم ببینیم اصلا حلال با کیفیت ارتباط دارن یا نه!؟نظرتون چیه بچه ها؟![]()
موافقم
به نظر شما ارتباط داره يا نه؟
راستش اينو كه وقتي مي بينيم بحث مذهبي بالا گرفت ميگيم از علم دور شديمو اصلا قبول ندارم!
اين يه فكر سكولاريستيه و نبايد همچين فكري بكنيم!
اين تاپيك خيلي خوبه به شرطي كه به نتيجه برسه!
من خبر ندارم بچه ها از احاديث ائمه به چي رسيدن ولي ميتونم راجب كيفيت بحث كنم
خسته نباشین مهندس. ...ممنون که واقعا تلاش میکنینمرسی ممنون مهندس - درباره کیفیت من توی چند تاپیک قبلی هم اشاره کردم که کیفیت به این موضوع اشاره داره که ما باید بهترین جنس مواد اولیه بهترین راه حل برای مشکل و... بهترین کیفیت رو برای مشتری به حاصل بیاریم درسته حالا توی حلال خوردن و حلال به این موضوع اشاره کردیم که ما از بهترین استفاده میکنیم برای 1- رضای خداوند 2- بنده خدا (مردم) 3- خود خانواده و شخص حلال خور) اگر توجه کنید این سه مورد رو میتونید از مردم عادی که کمی اعتقاد دارند بپرسید و به جواب برسید . توی پیرامون همین موضوع ما اول فلسفه های این دو موضوع یا همون هدف های این موضوع توجه کردیم و کم کم به مباحثی چون اصراف کردن و اتلاف وقت ومواردی دیگه رسیدیم که من به بچه ها گفتم من میتونم که بعضی از احادیثی که توی نهج البلاغه هست رو بذارم و روی اون موضوع بحث کنیم و گفتم که شما هم میتونید روی بقی احادیث یا اموزهای دینی اشاره کنید و حتی من گفتم از اموزهای باستانی و قدیمی ایران باستان هم استفاده کنیم اما این تاپیک تقریبا یک طرفه شد و من مجبور بودم برای عقب نیفتادن و نخوابیدن تاپیک تلاشمو بیشتر کنم و احادیث بیشتری بذارم و حتی پنجشنبه شبها برای تفریح احادیث اخلاقی بذارم اگر فکر کنم این تاپیک تقریبا 3 ماه دیگه ادامه داشته باشه احادیث نهج البلاغه به اتمام برسه و نتیجه گیری نهایی برسیم
امیدوارم که مباحث جالب تر و جذاب تر بشه
با تشکر![]()
نهج البلاغه ای که من در اختیار دارم بخش اخرش مربوط به جملات کوتاه که از امام علی (ع) گفته شده اورده شده است و من تقریبا هر موقعی که وقت کنم به حدیث ها نگاه میکنم و اونایی که بتونم توی اون ربطی به بحث های مدیریتی کشف کنم رو میزارم البته منظورم از کشف این نیست که خیلی پیچیده و من خیلی مخ هستم و از این حرفها ولی با موضوعات مختلف میسنجم و اگر ارتباطی پیدا کردم میزارم ما تا الان به مباحثی چون رهبری در مدیریت ، کنترل و همکاری در مدیریت ، اصلاعات در مدیریت ، شیوه های روبرو شدن با مشکلاتی که از محیط به وجود میاید و... که ما توی هر کدام از این بحث ها میتونستیم خیلی دقیق تر بحث و خیلی عمق تر وارد بشیم اما متاسفانه من خیلی اصلاعات پایینی دارم یعنی کسی که بخواهد با این شیوه یک نظریه رو شکل بده حداقل باید دکترا داشته باشه من فقط تنها امیدم اینکه بتونم این موارد رو جمع اوری و بعد از مرتب کردن به صورت مقاله برای پرفسور های و دکتران مدیریت و صنایع ایران بفرستم شاید یک جرقه ای برای ابدا این نطریه باشه همانطور که خبر دارید فکر کنم اقتصاد مقاومتی از بحث یک دانشجو ریشه گرفت و امروز یکی از نظریه های بزرگ مدیریت در ایران شدهخسته نباشین مهندس. ...ممنون که واقعا تلاش میکنین
.
فقط یه سوال:شما چه جوری احادیثو انتخاب میکنین منظورم اینه که ترتیب به خصوصی داره یا انتخابی هستش؟
.نهج البلاغه ای که من در اختیار دارم بخش اخرش مربوط به جملات کوتاه که از امام علی (ع) گفته شده اورده شده است و من تقریبا هر موقعی که وقت کنم به حدیث ها نگاه میکنم و اونایی که بتونم توی اون ربطی به بحث های مدیریتی کشف کنم رو میزارم البته منظورم از کشف این نیست که خیلی پیچیده و من خیلی مخ هستم و از این حرفها ولی با موضوعات مختلف میسنجم و اگر ارتباطی پیدا کردم میزارم ما تا الان به مباحثی چون رهبری در مدیریت ، کنترل و همکاری در مدیریت ، اصلاعات در مدیریت ، شیوه های روبرو شدن با مشکلاتی که از محیط به وجود میاید و... که ما توی هر کدام از این بحث ها میتونستیم خیلی دقیق تر بحث و خیلی عمق تر وارد بشیم اما متاسفانه من خیلی اصلاعات پایینی دارم یعنی کسی که بخواهد با این شیوه یک نظریه رو شکل بده حداقل باید دکترا داشته باشه من فقط تنها امیدم اینکه بتونم این موارد رو جمع اوری و بعد از مرتب کردن به صورت مقاله برای پرفسور های و دکتران مدیریت و صنایع ایران بفرستم شاید یک جرقه ای برای ابدا این نطریه باشه همانطور که خبر دارید فکر کنم اقتصاد مقاومتی از بحث یک دانشجو ریشه گرفت و امروز یکی از نظریه های بزرگ مدیریت در ایران شده
پس خواستن توتنستن است انشالله
راستی سلام![]()
راستش به نظر من کیفیت لزوما رابطه مستقیمی با حلال نداره....موافقم
به نظر شما ارتباط داره يا نه؟
راستش اينو كه وقتي مي بينيم بحث مذهبي بالا گرفت ميگيم از علم دور شديمو اصلا قبول ندارم!
اين يه فكر سكولاريستيه و نبايد همچين فكري بكنيم!
اين تاپيك خيلي خوبه به شرطي كه به نتيجه برسه!
من خبر ندارم بچه ها از احاديث ائمه به چي رسيدن ولي ميتونم راجب كيفيت بحث كنم
راستش به نظر من کیفیت لزوما رابطه مستقیمی با حلال نداره....
نمیدونم چطور میشه ارتباط پیدا کرد بینشون فک کنم اگه حمید خودش بیاد توضیح بده که چرا و جه رابطه ای بین این دو هست بهتر باشه!نظر شما چیه؟
محسن جان گفتم ها ! اینکه هدفها و فلسفه هاشون یکی است بذار یک مثال جامع بزنم فکر کنم خیلی بهتر مشخص بشه کسانی که توی تبریز زندگی میکنند میدونند که کفش تبریز یکی از قدیمی ترین صنایع و یکی از با کیفیت ترین صنایع ایران در زمانهای قدیم بوده به طوری که این کفش شهرت جهانی داشته بچه های تبریز بیان تایید کنیدمن توی این فکر بودم و یکی از قدیمی ها و استادان تبریز هم کمک کرد و همچنین پدر خودم من یکبار از خودم این سوال کردم چرا کیفیت محصولات گذشته ما خوب بوده چرا اصلا باید نصفی از محصولات ما شهرت جهانی داشته باشه (مثلا فرش ایرانی در همین زمان )و... و بعد از یکسری پرس و جو و فکر کردن فهمیدم که یک نوع نگرشی وجود داره و یک نوع اعتقادی وجود داره به اسم حلال خوردن وقتی اومدم فاکتور های حلال خوردن رو با کیفیت امروزی مقایسه کردم اولین نکته ای که بر خوردم طرز نگرش و فکر کردن این دوتا بود همانطوری که گفتم حلال خوردن نگرشه( اخلاقی و اجتماعی داره ) و کیفیت نگرشه( اجتماعی و مادی ) دارد اما نکته جالب تر این بود که در کیفیت یک نوع نگرش جدید هم در سالهای اخیر به وجود امد و ان هم فرهنگ اجتماعی بود البته این مورد رو جزء نگرشه اجتماعی قرار میگیره
میدونید واقعا توضیح دادنش سخته و من همیشه از این شاخه به شاخه دیگه می پرم نمیدونم واسه چیچون من از زمان قدیم پش پدرم کار میکردم و همیشه پدرم حق رو از خودش میگرفت و به مشتری میداد این کار همیشه برای من سوال بود نه تنها پدر من بلکه بیشتر کسانی که مسلمون هستند همچین اعتقادی رو دارند مثلا میری بغالی نیم کیلو برنج میخری مغازه دار برای اینکه حلال باشه 550 گرم برنج میریزه در صورتی که اصلا 50 گرم اضافی است و حاضر از به خودش ضرر برسونه ولی حق کسی رو نخوره اگر ما شیوه قدیمی ها رو بکار بگیریم از این بابت که کارها فعالیت ها تحقیقات تولیدات تدارکات و... رو طوری انجام بدهیم که انگار برای خودمون یا از اون فراتر برای رضای خدا (حلال خوردن ) انجام بدیم یعنی بهترین کیفیت رو ما به ارمغان میاوریم .البته من منظورم روی این موضوع نیست که ما ضرر بدیم ها نه ولی اعتقاد دارم توی کار نباید دزدی بشه دزدی نکردن از کارها ،تحقیقات، پروژها، سرمایه ها، تدارکات و خلاصه همه جوانب یک واحد صنعتی میشه حلال خوردن که مساوی کیفیت
نمیدنم چقدر تونستم توضیح بدم و بفهمونم اما باز هم امشب میحرفیم
با تشکر![]()
تاييد مي شود:دي
پس منظور شما از حلال (روشي كه پدرتون به كار بردن)جلب رضايت مشتريه!
درسته!
هم تو تعريف كيفيت ما ميگيم كيفيت يعني جلب رضايت مشتري و هم تو بحثي كه شما فرمودين كسي كه با مشتري سر و كار داره زماني روزيش حلاله كه مشتريش راضي باشه!
بحث رو به خوب جايي كشوندي مهندس!
دروغ نگفتن! خيلي خوبه كه بدون دروغ مشتريامونو پيدا كنيم!
ولي تو دنياي رقابتي امروز كه استراتژي اقيانوس قرمزه و همه جا پره از خوني كه رقبا از همديگه ميريزن اين كار يه كم سخته!
من قبول دارم نبايد دروغ گفته بشه ولي گاهي اوقات براي حفظ مشتري دروغ كه نه ولي دروغكي لازمه!
مثلا زمان تحويل كالا(البته تو كارگاههاي كوچيك) كه براي حفظ مشتري مجبوري يكي دو ساعت تاخيرو در نظر بگيري ولي به مشتري نگي!
یک نکته رو جا انداختی توی حلال رضایت خداوند هم شرطه برای همین میگن کاسب رفیق خداست.ببین براش چه جایگاهی گذاشته شده است این فرهنگی یا متدوی که رواج پیدا کنه که در قبل هم در ایران بوده و هنوز هم هست باعث میشه کارها به سرعت و بدون استرس انجام پیدا کنه مثل حل کردن مسئله مشتق و انتگرال وقتی میدونی که عدد گذاری دروسته علامت گذاری درسته و فرمول هم درست نوشتی با خیال راحت مشتق رو میتونی به انتگرال ربط بدی و برعکس منظور من نحوه با اطمینان کار کردن است این خیلی مهمه که من با اعتقاد کار کنم یا بدون اعتقاد مثل این میمونه که سر کار تو اهنگ گوش بدی یا نه و تفاوت زمانی و کیفی و کیفیتی رو بسنجی اعتقاد هم میشه یک عامل محرک که از عامل ثروت و پول قوی تره حتی توی سلسه مراتب مازلو هم اشاره شده غربی ها یا بیشتر موسسات فرق نمیکنه حالا غربی باشه یا شرقی بیشتر محرکی خودشونو بر اساس محرکهای مالی گذاشتن یعنی ارضای محرکهای مالی اما انها هم کم کم به این نتیجه دارن میرسن که فقط پول و رفاه نیست و هیچ وقت اینها هم پایدار نیست (جنبش وال استریت +99%) کلا بحث پیچیده ای هست میدونی من اصلاعات کافی در این باره ندارم و خودم هم نمیتونم از خودم چیزی بگم برای همین رجوع کردم به نهج البلاغه البته بچه ها هم راست میگن به قول مهندس وطن پرست این تاپیک شده تاپیک معنی کردن احادیث و باید توی تالار قران و احادیث بزاری اما من از مهندس ها یک خواهشی دارم اگر یکذره صبر کنید من میتونم به نتیجه گیری برسم بعد بعد از خوندن موضوع واضح تر میشه .ولی اگر با مشارکت باشه زودتر این قضیه خاتمه پیدا میکنه
خواهش می کنم مهندس!
به نظر من رابطه ی علم و دین رابطه ی تعاون و همکاریه نه تعارض و تقابل!
نظام ارزشی اسلام به تلاش های علمی جهت می بخشه و در برابر تجربه ها و یافته های علمی به تحقق ارزش ها و دستورهای اسلامی کمک میکنه!
راستش من فک میکنم گمان وجود تعارض و نزاع میان علم و دین ناشی از دین ناشناسیه!مخصوصا دین و مکتب ما که کاملترینشونه!
شما لطف میکنی یه تعریف جامعی از کیفیت اسلامی که تو این احادیث و پست ها بحث شده جمع بندی کنی تا منم بدونم به کجا رسیدیم؟
مطالعات مذهبی منم بیشتر از مطالعات دیگه مه و شاید اگه بدونم کجای کاریم بهتر بتونم این دو مسئله رو بهم ربط بدم![]()
پس اگر اجازه بدید من این جمع بندی رو توی 3 یا 4 روز بعد تحویل بدم چون فکرشو بکنید باید 20 صفحه رو جمع بندی کنم زیاد دیگه خدایش
کار با ارزشی از آب در میاد .مشاهده پیوست 113365
با عرض سلام و خسته نباشید بچه ها ممنون میشم اگر به این PDF نگاهی بندازید متشکرم
این متن برای بیشتر دانستن نظریه مفید است ممنون![]()
تبریک میگممشاهده پیوست 113365
با عرض سلام و خسته نباشید بچه ها ممنون میشم اگر به این PDF نگاهی بندازید متشکرم
این متن برای بیشتر دانستن نظریه مفید است ممنون![]()
تبریک میگم
پشتکارتون فوق العاده است
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | *کمک *موانع اجرای ابزارهای مهندسی کیفیت در سازمان | مديريت کيفيت و بهره وری | 1 | |
P | ایزو 9001- سیستم مدیریت کیفیت | مديريت کيفيت و بهره وری | 0 | |
R | خانه کیفیت | مديريت کيفيت و بهره وری | 1 | |
R | خانه کیفیت | مديريت کيفيت و بهره وری | 0 | |
V | ISO 9001:2008 - سیستم مدیریت کیفیت | مديريت کيفيت و بهره وری | 2 |