fantastic girl
عضو جدید
ببین ی بار بهت رو دادما پررو شدی!!باشه عزیزم مشکلی نیست شما بگو تاوانشم پس بده........
آهای خانم الم الم.......شیشه آبمدنی.......شیلنگ شهرداری..........کلوپ آبیدلان...........!!!!!!!!!!
افتاد؟؟؟؟؟ نیافتاده بازم سکه دارم............![]()

نگران نباش تلافی اون بطری و به وقتش در ملاء عام درمیارم!پس فردا نگی نگفتی!!ااتفاقا افتاد ی جوراییم میندزمت که صداش تا اونور دنیا بیاد

یک نصیحت بشنو از من کان درآن نبود غرض!!به خاطر ....
دمت گرم.ولی اعصاب خرابه بازم باید بریم سرکار..
موفق باشید..
عیب نداره برو کار میکن مگو چیست کار که سرمایه جاودانیست کار(شعرش از خودم بوداااااا

برو خدا به همرات !فقط از سایه برو گربه هه نزنه بهت پس فردا دادگاه و دادگاه کشی بشه!!
اولا نترس خداروشکرتو نشدیداش رضا قانون نزار بابا..........
من نصفم سوخته دوست ندارم بچه ها ببینن.........ای خدا دو نفر به این غریبه رای بدن شر این قصه بخواب........ اه اه اه
اصلا ما پول نداشتیم تا حالا دوربین بخریم عکس ندارم........اییییییییشششششششش![]()
ثانیا عکستو بذاری که بهتر .ملت حداقل بهت امیدوار میشن ی ویژگی بدرد بخور درت پیدا میکنن

البته عکس بعد عملت!!!ببخشید پروتزو بوتاکستو اینارو منظورم نبودا!!همون بعد تمرینات ورزشیتو میگم!جدیدا!!!!!!خیلی عوض شدی پسرم خیلی!!اآه تویی ....!کی بود؟؟من؟؟تو؟؟او؟؟ما؟شما؟؟ایشان؟؟اهان ببخشید درست اومدم!!
از اونجا که اینجا هر کی ساز خودشو میزنه گفتم بیام لیست اعلام کنم!چون احتمال داره ی 5 دیقه دیگه یکی ی ساز دیگه بزنه!حداقل تکلیف رای ها معلوم باشه!
در حال حاضر تعداد کل ارا42 تاست!
jahan pahlevan :
10 رای
د
- *mohsen_24,
- .eliii.,
- Aghrab Khatoon,
- M A S III,
- mohammad5mousavi,
- mohanna360,
- samira-71,
- sara20012,
- shahab.,
- رضاداودی
mohsen_24 :
2 رای
solo41
Setayesh
gharybeh:
12 رای
- *tasnim*,
- A.h.m.a.d,
- abyss ocean,
- fantastic girl,
- mpb,
- narges banoo,
- rezamoazami22,
- معمار اسمان,
- yafa 7,
- yamaha R6,
- امالیا,
- جولي
eliii
5 رای
mani24
3 رای
Aghrab Khatoon
4رای
دستت دردنکنه ابیس اوشن سند دادی مارو راحت کردی!این جهان پهلوان من و کچل کرد کشت منو انقد گفت ی کاری کن رو صندلی نشینم!!بیا اینم سند ببین منم به غریبه اشنا رای دادم!!!
خداروشکر غریبه شد مارو راحت کردالبته بااین اوصاف همچین غریبه نیست دیگه از رگ گردن به ما نزدیک تر داره میشه

معصومه باتوام بعدا حرف دارم

کم مونده بود واسش نذر کنم اسمش درنیاد

اقای علی خان غریبه من اینجوریم عایا؟؟؟

دارم برات

من اصلا عادت ندارم از کسی سوالای شخصی بپرسم ولی واقعا الان تازه فهمیدم چه لذتی در فوضولی تو زندگی ملت نهفتست که تو جنان جاوید نیست

واقعا ابیدلای عزیز خسته ناشید
منم میتونم چندتا سوال علمی بپرسم ؟؟؟