سلام مریم عزیزم
خوشحالم که بهونه ی مسابقات باعث شد من بتونم بالاخره اینجا هم بیام
تولدت مبارک 
سلام ستایش جونم خوشحالم از حضورت
فدات ممنون برای تبریک w05
حس عجیبیه بودن وقتی که حس میکنی نیستی
1- جمله ی بالا رو در 4 خط توضیح بده.
یه متنی از پابلو نرودا برات میذارم ستی جون
به آرامی آغاز به مردن میکنی،
اگر سفر نکنی،
اگر کتابی نخوانی،
اگر به اصوات زندگی گوش ندهی،
اگر از خودت قدردانی نکنی...
زمانی که خودباوری را در خودت بکشی،
وقتی نگذاری دیگران به تو کمک کنند....
اگر برده عادات خود شوی،
اگر همیشه از یک راه تکراری بروی،
اگر روزمرّگی را تغییر ندهی،
اگر رنگهای متفاوت به تن نکنی،
اگر با افراد ناشناس صحبت نکنی...
اگر از شور و حرارت، از احساسات سرکش، از چیزهایی که چشمانت را به درخشش وا میدارند و ضربان قلبت را تندتر میکنند، دوری کنی...
اگر هنگامی که با شغلت یا عشقت شاد نیستی، آن را عوض نکنی،
اگر برای مطمئن در نامطمئن خطر نکنی،
اگر ورای رویاها نروی،
اگر به خودت اجازه ندهی که حداقل یک بار در تمام زندگیت ورای مصلحتاندیشی بروی...
تو به آرامی آغاز به مردن میکنی،
امروز زندگی را آغاز کن! امروز مخاطره کن! نگذار که به آرامی بمیری!
http://www.www.www.iran-eng.ir/customprofilepics/profilepic510_67.gif
گاهی دلتنگی به ادم فشار میاره
2- این رو هم تو 1 خط.
دلم تنگ است
پریشان حال و بی تاب می گریم
و قلبم بی امان محتاج مهر توست
نمی دانی چه غمگین رهسپار لحظه های بی قرارم من
دلم تنگ است و تنهایم
و تنهایی به لب آورده جانم را
پر از امید سبز خواب دیدارم
و می خواهم که نامت را به لوح سینه بنگارم
و نجوایی کنم در دل و گویم تا ابد
من دوستت دارم
دلم تنگ است
دلم اندازه حجم قفس تنگ است
سکوت کوچه لبریز است
صدایم خیس و بارانی است
نمی دانم چرا در قلب من پاییز طولانی است
جوونی های منو یادت که نیس میدونم ولی یه چیزایی دستت هست
3- نکاتش رو با خودت تکرار کن فقط! نمیخواد اینجا بنویسی!
در تلاشم ستی امیدوارم بتونم
4- مهم ترین نصیحت من به شما جوانان؟
که از جوونی هات پند بگیریمو و تکرارش نکنیم:دی
5- چرا پسرم انقد شیطونه؟ ( ولی مثل یه کوه قوی هست!)
قوی بودنش تا حالا رویت نشده والا:دی
ولی میدونم درون خیلی آرومی داره
انسان های بزرگ دو دل دارند :
دلی که درد می کشد و پنهان است و دلی که می خندد و آشکار است ...
.
.
پ.ن:به خودت نگیر موضن:دی
6- به نظرت الان دیگران با خوندن سوالات قبلی من فکر میکنن چند سالمه؟ =)))
سنت مگه کمه ستی =)))
شوخی بود بچمون تازه اوله جوونیشه بروبچ
7- فکر میکنی تا چند سال دیگه اینجا باشی؟ چرا؟ و در نهایت چی میخوای از باشگاه؟ چی دادی بهش؟ چی بهت داده؟
نمی دونم تا کی حداقلش اینکه تا زمانیکه دوستای خوبم در اینجا حضور دارند. شاید یه سال،شاید دوسال....
سعی کردم در حد توانم به دیگران کمک کنم و خودم هم به اندازه ای ازش اطلاعات گرفتم و دوستان خیلی خیلی خوبی ازش پیدا کردم که تجربیات زیادی رو در اختیارم گذاشتن و میذارن.
8- منو تو 5 خط تشریح کن ( اخه کجام رمانتیکه دخترم؟ :|)
در ظاهروسیع و سربزیر و سخت.ولی درونت پر از حرفه و شاید پر از احساس ولی ترجیح میدی فقط تویه درونت خلاصه بشه.
دلم خوش نیست . . .
غمگینم . . .
کسی شاید نمیفهمد . . .
کسی شاید نمیداند . . .
کسی شاید نمیگیرد مرا از دست
تنهایی . . .
تو میخوانی فقط شعری و زیر لب آهسته میگویی :
عجب احساس زیبایی . . . !
تو هم شاید نمیدانی . . . !
9- بالاخره تونستی مخاطب خاص بعضیارو پیدا کنی؟ نتایج تحقیقات چی شد؟ تا کجا پیش رفتی؟پیدا کردی به منم بگو! سعی میکنم اونورا بیام ...
بر اون بعضیا هیچ راهی سازگار نیست

اطلاعاتشو شیش قفله کرده:دی
ولی خب ما یه حدسیاتی بدست آوردیم
10- صفحه ی 19 دوستانت رو باز کن؟ باز کردی؟ افرین. حالا تمام کسانی که اونجا هستن رو اینجا اسمشونو بنویس
حالا رشته شون رو
sahar-architect معماری
sahar_ta فناوری اطلاعات
sajad 3000 مدیریت
samanehghasemi معماری
samira-71 شهرسازی
sanaz1374 معماری
sanaz_panel معماری
sara.1994 معماری
sara20012 کامپیوتر
ses برق
پرچم معماری بالاست:دی
حالا تعداد پست ها
به ترتیب اسامی بالا
5803
20
2713
718
2498
2961
2829
14
4368
405
حالا میزان امتیاز
5976
36
4570
2949
2432
1245
7280
11
5871
1259
حالا امضاهاشون رو بذار
1.از دردهای کوچک است که آدم می نالد ... وقتی ضربه سهمگین باشد، لال میشود آدم
2.حکایت من،حکایت کسی است که عاشق دریابود،اماقایق نداشت؛دلباخته سفربود،اماهمسفرنداشت.حکایت کسی است که زجرکشید،اماضجه نزد،زخم داشت وننالید،گریه کرد،امااشک نریخت.حکایت من.حکایت کسی است که پرازفریادبود،اماسکوت کردتاهمه صداهارابشنود..
3.
امروز را آغازی تازه بدان ...! زندگی رودخانه ایست که مدام به سمت آینده در جریان است .هیچ قطره ای از آن دو بار از زیر یک پل رد نمیشود.
4.
از چیزی که به آن علم نداری (بلکه برگرفته از شنیده ها ، ساده نگری ها ، خیالات و اوهام است) پیروی نکن، زیرا گوش و چشم و دل (که ابزار علم و شناخت واقعی اند) مورد بازخواست اند.
در زمین با تکبر و سرمستی راه مرو که تو هرگز نمی توانی (با قدمهایت) زمین را بشکافی و هرگز در بلندی قامت نمی توانی به کوه ها برسی. (36و37 اسراء)/
برای من انحصار طلبی در فضای مجازی یک چند کلمه ی نامفهوم است.
5. .
6.معمار دنيايم خداست *معمار رويايم خداست/معمار زندگي خودم* معمار بي پروا خداست/معمار هر شبم تويي *زمين بي پرم تويي/کبوتر تنم تويي *معمار بي پروا خداست
7.این روزهـا شـیشـه شـدم ، زود می شـکنـم امــا ... ناجــور می بُـــرم !!
8.ب
زرگترين هديه ايي که ميتوان به کسي داد ؛زمان است !هنگاميکه براي يک نفر وقت ميذاري ،قسمتي از زندگيت را به او دادي ....
9.ما فکـر میکنیـم بدتـرین درد از دسـت دادن ِ کسـیه که دوستـش داریم !امـا حقیقـت اینه که :از دست دادن ِ خــودمـون و از یــاد بردن ِ اینکه کـی هستیـم و چقدر ارزش داریم …
گـاهی وقتــها خیلــی دردنــاک تـره … !! / نرگس جان تسلیت ... (Narges Banoo)
10.نه حیات شما نه زندگی شما از شماست و نه مرگتان پس هر چه دارید از خدا دارید/www.ses1.ir
حالا برو تو لیست پست هاشون و پست سوم از پایین رو بذار اینجا
1.درسته که شاملو میگه هرگز اشعار فروغ رو نمیتونم با صدای بلند بخونم اما اصلا قبول ندارم جمله ای که برای فروغ نوشتید. مفهوم ظاهری شعر به کنار اما تصویر پیش زمینه شاعر مهمه درباره فروغ میشه: جسارت در بیان(با توجه به دوره ای که شاعر در اون زندگی میکرده) . پس توی طرح شاید بیشتر نیاز به یک حرکت شارپ و قوی باشه تا ازادی بیش از حد
. بطور کلی فکر میکنم حرکت خطی باید باشه توی این موضوعات چون شعر یک روند عموما صعودی ئه نه یک حرکت شعاعی که حول یک نقطه در چرخش باشه وآزدای که میگین نباید تبدیل به بی قید و بندی توی طرح بشه.درباره سهراب دویدن در دشت رو گفتید اما در مورد فروغ هم صادقه مهمترین شعرش که توی دیوان اخرش بود و روی سنگ قبرش نوشتند:ای مهربان اگر به خانه من امدی برایم
چراغ بیاور و یک
پنجره که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم شاید بتونم بگم این شعرش یک معماری رو داره تصویر میکنه
2.تابستان داغی ست اما دلم دیگر به این زندگی گرم نمیشود...آنقدر نیستی...که گاهی حس می کنم....عشق را نسیه به من داده ای...بی تابم!....
نقد می خواهمت میفهمی...
3.نه که حالا همشون دارن ازگشنگی میمیرند. اینا هرچی دارن ازمن و شماست. من و شما اگرفوتبال نگاه نکنیم کسی یه قرونم کف دست اینا نمیزاره. من اگر تا اخر عمر مثل اینا بار زندگیم رو بسته بودم 4 ماه که سهله 4 سال مجانی کار میکردم. اقا ماشین 2013 رو کرده 2014 میترسه چکش پاس نشه میاد اعتصاب میکنه. صبر میکردن فصل تموم بشه بعد میرفتن شکایت میکردند. اینا که خوب بلدند.
4.خطایاب املایی ویرا در یک نگاه
- مجهز به پایگاه لغات ریشهیابیشده با بیش از صد هزار مدخل صحیح فارسی
- تشخیص بیش از یک میلیون واژهٔ انشقاقی با استفاده از موتور ریشهیاب
- استفاده از پایگاه دادهٔ بنهای افعال فارسی با بیش از 600 مدخل
- شناسایی اشتباهات املایی در یک متن
- شناسایی موارد مغایرت با برخی قوانین نگارش مصوب فرهنگستان
- ارائهٔ پیشنهاد و رتبهبندی پیشنهادات بر اساس قواعد نگارش فارسی، همآوایی، جایابی حروف و ...
- مدیریت پایگاه واژگان شخصی
- ارائهشده در سه نسخهٔ خانگی، وب ایستا و وبسرویس
خطایاب املایی یکی از پرکاربردترین محصولات جانبی مورد استفاده در انواع نرمافزارهای نشر رومیزی و حرفهای است. به صورت عمومی خطایاب نرمافزاری است که کلمات موجود در متن را از نظر املای صحیح ارزیابی کرده و چنانچه کلمهای را غلط ارزیابی کند این کلمه را به همراه فهرستی از کلمات پیشنهادی باز میگرداند.
متاسفانه تا کنون خطایاب مناسبی برای استفاده در محیطهای ویرایشگر معمول (مانند Microsoft Word و یا پورتالهای وب و کلا نرمافزارهای تولید محتوا) به بازار ارائه نشده است. البته شایان ذکر است به غیر از پیچیدگیهای فنی، مشکلات ناشی از عدم وجود لغتنامههای معتبر و پوشای فارسی و تغییرات قواعد درستنویسی توسط فرهنگستان زبان و ادب فارسی نیز مشکلات توسعهٔ این محصول را دوچندان میکرد. اما سرانجام با تلاش متخصصان و برنامهنویسان رباتیک و هوش مصنوعی سپنتا، سرانجام این محصول با کیفیتی متمایز از نمونههای مشابه آماده ارائه به بازار شده است. خطایاب املایی ویرا دارای کاملترین بانک لغات فارسی با بیش از یکصدهزار مدخل ریشهیابیشدهٔ املایی است. این مداخل املایی در طول سه سال گردآوری شده و چندین مرتبه توسط مصححین مرور شده است تا حتیالامکان خطای املایی نداشته باشد. همچنین مجهز بودن ویرا به موتور ریشهیاب سپنتا که در این محصول به کار گرفته شده است، به ویرا اجازه میدهد دامنهٔ وسیعی از لغات انشقاقی فارسی را که ریشهٔ آنها در بانک لغات وجود دارد، شناسایی کند. ویرا بهگونهای طراحی شده است که قادر است حجم عظیمی از دادههای متنی فارسی را که در قالب مستندات مایکروسافت ورد، صفحات وب و یا پایگاههای اطلاعاتی ذخیره شدهاند، با سرعت بالا خطایابی و تصحیح کند. سرعت بالای موتور طراحیشده این امکان را فراهم میکند که متنهای چندهزار کاراکتری تنها در جزیی از ثانیه تصحیح شوند. این خطایاب با دو واسط کاربری مختلف ارائه شده است. این دو واسط عبارتند از:
5.تبریک میگم انشالله یه عمر با عزت و شاد داشته باشی.
6.ساغول.....نده یادیزدادی............گینه 10 ایل چوخدودا...
7.اسپاگتی
و......(تعداد عکس زیادبود)
8.چکیده مقاله :ايجاد سايه در فضاهاي باز و معابر خصوصا در اقليم هاي گرمسيري، يكي از عوامل موثر در تامين احساس آسايش گرمايي است. ضرورت ايجاد سايه در دو سوم تا سه چهارم از ايام سال، موجب ايجاد نمونه هاي شاخص معماري سايه ساز در فرهنگ و معماري بومي اين مناطق شده است. در راستاي ابداع نمونه هاي معماري سايه ساز، با توجه به تغييرات اقليمي هر محل و تغيير موقعيت خورشيد در آسمان در روزها و ساعات مختلف سال، سوالات زير مطرح مي شود: 1- چگونه مي توان در اقليم مورد نظر، مواقع نياز به سايه را براي يك دوره يك ساله مشخص كرد؟ 2- چگونه مي توان در اين ايام سايه مورد نياز را به گونه اي تامين نمود كه از آفتاب مطبوع مواقع سرد محروم نگردد؟ مقاله حاضر با توجه به بررسي شرايط اقليمي يك محل، روش تعيين مواقع نياز به سايه، روش طراحي سايبان مناسب براي فضاهاي باز، و در نهايت نحوه ارزيابي عملكرد سايبان در طول يك سال را با استفاده از روش نقاب سايه الگي معرفي مي كند. در خاتمه مزاياي روش نقاب سايه الگي در لحاظ نمودن ساير شرايط موثر در طرح سايبان را شرح مي دهد.
9.زنده نمیمونی بفهمم کسی خبر دار شده
10.واقعا متاسفم واسه این تاپیکایی که در حد آدم معمولیاست نه مهندسین
حالا...
نه دیگه دلم نمیاد :دی
ستی
پ.ن: 11- حالا به نظرت چند درصد افراد رفتن سریع صفحه ی 19 دوستانت رو دید زدن؟ =)))
باحال بود=)))
فک کنم رقمش مربوط به روز تولدت بود
12- یه سوالی یکی از دوستان پرسیده بود جالب بود به نظرم
بالاخره حس پیش بینیت رو می سنجه
به نظرت اسم خانوم های شهاب و محسن و احسان چی هست؟
کی به اینا زن میده آخه:دی
احسان...در دست بررسی =))
موضن....نسرین

شهاب....فروغ
چند تا بچه دارن؟
احسان6تا
موضن4تا
شهاب 2تا
اسم بچه هاشون چیه؟
دیگه بیخیال ستی

راحت باش مریم. سلامتی و امنیتت رو تضمین میکنم :دی
در نری ستی زندم نمیذارنا
12+1- این روزا هر جا میرم با
مواجه میشم. چرا آخه؟
این شکلک رو در نیم خط توصیف کن!
چرا انقدر خون به جیگره ؟ :دی
دوزش دارم. هوم همه غمگینن لابد بهانه های شادی خوابند.
ديريست در عمق چشمانم شادي موج نمي زند
بر لبانم لبخندي مصنوعي خانه كرده
قلبم را قفسي سنگي فرا گرفته
و نگاهم را تبسمي سرد...
دلم بسي غم دارد
اشك هايم امانم را بريد ه اند
بغض هاي فرو خورده ام
بد جوري گلويم را مي ازارند
بد جوري ...